0

خلعتبري: فوتبالم را به دايي مديون هستم

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

خلعتبري: فوتبالم را به دايي مديون هستم

مهاجم تيم فوتبال سپاهان گفت: تمرينات کرانچار فوق‌العاده پرفشار است و طوري برنامه‌ريزي مي‌کند که سپاهان براي هر سه جام تقسيم‌بندي قواي جسماني داشته باشد.

محمدرضا خلعتبري در گفت‌وگو با فارس، در خصوص آخرين شرايط تيم سپاهان، ديدار فرداي تيمش مقابل راه‌آهن و شانس قهرماني زرد‌پوشان صحبت‌هايي را انجام داده که در زير مي‌خوانيد.

بعد از يک پيروزي ديگر شرايطتان چطور است؟

خوشبختانه از وضعيت خوبي برخوردار هستيم و با همت بازيکنان براي قهرماني بازي مي‌کنيم، انصافاً بازيکنان تيم ما زحمت مي‌کشند و در يکي دو بازي حقمان باخت نبود و فکر مي‌کنم نيم‌فصل دوم را خوب شروع نکرديم اما مطمئن هستم مي‌توانيم جايگاهمان را پس بگيريم. البته مي‌دانيم که بازي‌هاي آينده بسيار سخت است ولي چاره‌اي جز پيروزي نداريم.

سپاهان هميشه در طول فصل نوسان دارد اما در اواخر ليگ اوج مي‌گيرد دليل اين موضوع چيست؟

من در خصوص امسال صحبت مي‌کنم، تغيير و تحولات زيادي در تيم صورت گرفت و سه چهار بازيکن از ذوب‌آهن به تيم ما اضافه شدند. محسن ايران‌نژاد نيز به همراه خودم ديگر بازيکنان ديگر سپاهان بوديم و زمان مي‌برد که هماهنگ شويم البته حق اشتباه نداريم و همين فردا بايد به مصاف راه‌آهني برويم که فوتبال خوبي بازي مي‌کند ولي تصور مي‌کنم اگر اين بازي عقب‌افتاده را ببريم به جايگاه خوبي برسيم.

سپاهان مي‌تواند باز هم قهرمان شود؟

ما با استقلال بازي رو در رو داريم و آنها هم با تراکتورسازي بازي دارند و مطمئن هستم همه تيم‌هاي بالا نشين براي قهرماني مي‌آيند. اميدوارم آن چيزي که استحقاق سپاهان است نصيب ما شود.

کار کردن با کرانچار چطور است؟

او مربي بزرگي است که در تيم‌هاي خوبي کار کرده و سال گذشته توانست سپاهان را قهرمان ليگ برتر کند اميدوارم براي سال دوم با او بتوانيم جشن قهرماني بگيريم.

خصوصيت ويژه کرانچار که در مربيان ديگر نديدي چيست؟

من با مربيان زيادي کار کرده‌ام اما تمرينات کرانچار فوق‌العاده پرفشار است او طوري برنامه‌ريزي مي‌کند که سپاهان براي هر سه جام تقسيم‌بندي قواي جسماني داشته باشد. بعضي مواقع فکر مي‌کنيم با توجه به تمرينات در طول هفته در زمين نتوانيم از لحاظ بدني خوب باشيم اما وقتي به زمين مي‌رويم مي‌بينيم که بدنمان بسيار آماده است و اين يکي از خصوصيات شاخص کرانچار است که با مربيان ديگر ما متمايز است.

سه شنبه 24 بهمن 1391  6:26 PM
تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

پاسخ به:خلعتبري: فوتبالم را به دايي مديون هستم

شما با استقلال در نيمه‌نهايي جام حذفي بازي داريد آن مسابقه را چطور پيش‌بيني مي‌کني؟

فعلاً به آن مسابقه فکر نمي‌کنيم و تمام تمرکزمان روي ليگ است. ما بازي به بازي پيش مي‌رويم و در آن مسابقه هم هر تيمي شايستگي داشته باشد به فينال مي‌رسد.

اين روزها محرم نويدکيا باز هم خوب کار مي‌کند و در بازي گذشته هم دو گل به ثمر رساند. نظر تو چيست؟

به نظرم نويدکيا شرايط خوبي دارد و بيشتر از همه ما بازيکنان راضي هستيم که او اينگونه کار مي‌کند. او بازيکن بزرگي است و اميدوارم تا آخر فصل به همين شکل بازي کند. نويدکيا يک فوتباليست حرفه‌اي است که در کار هجومي خيلي به تيم کمک مي‌کند و ما مهاجمان را خوب مي‌شناسد.

جاي او در تيم ملي خالي نيست؟

من شنيدم که محرم به خاطر مشکلات شخصي و قواي جسماني از تيم ملي عذرخواهي کرده حتي چند وقت پيش با نکونام در اين زمينه صحبت مي‌کردم و او از من مي‌خواست که با محرم حرف بزنيم تا در صورتيکه مي‌تواند به تيم ملي کمک کند اما شايد نويدکيا نمي‌تواند زياد به پايش فشار بياورد. اگر او به تيم ملي برگردد شک نکنيد که يک وزنه مؤثر به حساب مي‌آيد.

سه شنبه 24 بهمن 1391  6:27 PM
تشکرات از این پست
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای

فردا مقابل تيم علي دايي بازي داريد که قبلاً سرمربي تو در تيم‌ملي بوده آن بازي را چطور مي‌بيني؟

علي دايي يکي از بزرگان فوتبال اين مملکت است که به او خيلي مديون هستم. او در بازي‌هاي مقدماتي جام جهاني و در آن مسابقه سخت مقابل کره جنوبي به من بازي داد و سابقه دو بار قهرماني با پرسپوليس را دارد،‌ مي‌دانم که دايي کارش را خيلي بلد است ولي ما براي قهرماني بايد از تمام بازي‌ها سه امتياز را بگيريم و فردا نيز براي همين هدف وارد زمين خواهيم شد.

سه شنبه 24 بهمن 1391  6:27 PM
تشکرات از این پست
ahmad88
ahmad88
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 582

خوبه که باز اینو میگن بازیکنا......

ahmet

جمعه 27 بهمن 1391  11:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها