مهاجم تيم فوتبال سپاهان گفت: تمرينات کرانچار فوقالعاده پرفشار است و طوري برنامهريزي ميکند که سپاهان براي هر سه جام تقسيمبندي قواي جسماني داشته باشد.
محمدرضا خلعتبري در گفتوگو با فارس، در خصوص آخرين شرايط تيم سپاهان، ديدار فرداي تيمش مقابل راهآهن و شانس قهرماني زردپوشان صحبتهايي را انجام داده که در زير ميخوانيد.
بعد از يک پيروزي ديگر شرايطتان چطور است؟
خوشبختانه از وضعيت خوبي برخوردار هستيم و با همت بازيکنان براي قهرماني بازي ميکنيم، انصافاً بازيکنان تيم ما زحمت ميکشند و در يکي دو بازي حقمان باخت نبود و فکر ميکنم نيمفصل دوم را خوب شروع نکرديم اما مطمئن هستم ميتوانيم جايگاهمان را پس بگيريم. البته ميدانيم که بازيهاي آينده بسيار سخت است ولي چارهاي جز پيروزي نداريم.
سپاهان هميشه در طول فصل نوسان دارد اما در اواخر ليگ اوج ميگيرد دليل اين موضوع چيست؟
من در خصوص امسال صحبت ميکنم، تغيير و تحولات زيادي در تيم صورت گرفت و سه چهار بازيکن از ذوبآهن به تيم ما اضافه شدند. محسن ايراننژاد نيز به همراه خودم ديگر بازيکنان ديگر سپاهان بوديم و زمان ميبرد که هماهنگ شويم البته حق اشتباه نداريم و همين فردا بايد به مصاف راهآهني برويم که فوتبال خوبي بازي ميکند ولي تصور ميکنم اگر اين بازي عقبافتاده را ببريم به جايگاه خوبي برسيم.
سپاهان ميتواند باز هم قهرمان شود؟
ما با استقلال بازي رو در رو داريم و آنها هم با تراکتورسازي بازي دارند و مطمئن هستم همه تيمهاي بالا نشين براي قهرماني ميآيند. اميدوارم آن چيزي که استحقاق سپاهان است نصيب ما شود.
کار کردن با کرانچار چطور است؟
او مربي بزرگي است که در تيمهاي خوبي کار کرده و سال گذشته توانست سپاهان را قهرمان ليگ برتر کند اميدوارم براي سال دوم با او بتوانيم جشن قهرماني بگيريم.
خصوصيت ويژه کرانچار که در مربيان ديگر نديدي چيست؟
من با مربيان زيادي کار کردهام اما تمرينات کرانچار فوقالعاده پرفشار است او طوري برنامهريزي ميکند که سپاهان براي هر سه جام تقسيمبندي قواي جسماني داشته باشد. بعضي مواقع فکر ميکنيم با توجه به تمرينات در طول هفته در زمين نتوانيم از لحاظ بدني خوب باشيم اما وقتي به زمين ميرويم ميبينيم که بدنمان بسيار آماده است و اين يکي از خصوصيات شاخص کرانچار است که با مربيان ديگر ما متمايز است.