0

خوروش: هيچ صحبتي در مورد استقلال ندارم

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

خوروش: هيچ صحبتي در مورد استقلال ندارم

سرپرست سپاهان تأکيد کرد که قصد ندارد هيچ صحبتي در مورد استقلال کند.

رسول خوروش در گفت‌وگو با فارس، در مورد شرايط تيم سپاهان گفت: هفته گذشته بازي خوبي را انجام داديم در آن مسابقه خلعتبري را در اختيار نداشتيم و در بازي بعدي مقابل پرسپوليس اميد ابراهيمي را نداريم. براي ما مهم اين است که در مسابقه بعديمان بتوانيم نتيجه بگيريم تا در کورس قهرماني باقي بمانيم. فاصله تيم‌ها در صدر جدول با يکديگر بسيار کم است و کوچکترين اشتباه کار را دشوار مي‌کند.

سرپرست سپاهان در مورد اينکه چهارمين تيم حاضر در گروه اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا مشخص شد و به نظر مي‌رسد در گروه سختي قرار دارد اظهار داشت: تيم‌هايي که در گروه ما حضور دارند خرج‌هاي بسيار زيادي کردند، مخصوصاً تيم الغرافه که براي خريد دو بازيکن 17ميليون يورو يعني چيزي در حدود 85 ميليارد تومان پول داده است. در گروه سختي قرار داريم اما ما هم سپاهان هستيم و با قدرت کارمان را دنبال خواهيم کرد.

خوروش درباره صحبت‌هايي که ماجدي عليه او انجام داده عنوان کرد: هيچ صحبتي در مورد استقلال نمي کنم. قبلا هم اگر موضوعي را مطرح کرديم بحث در مورد مسئله داوري بود که به نفع رقيب گرفته شده است. ما در مورد داوري صحبت‌هايمان را مطرح کرديم و اصلا کاري به ساير تيم ها نداريم. تنها يک بار آقاي فتح‌الله‌زاده عنوان کردند، من تازه وارد هستم که مدارکي مبني بر حضور چند ساله‌ام در فوتبال ارائه دادم.

وي در مورد اينکه چرا اين صحبت‌ها مطرح مي‌شود خاطرنشان کرد: مي‌خواهند براي ما حاشيه درست کنند هيچ صحبتي در مورد استقلال ندارم و تنها کار خودمان را دنبال مي‌کنيم.

خوروش در مورد داوري‌هاي اين هفته گفت: داوري‌هاي اين هفته خوب بود و مشکل خاصي وجود نداشت.

سه شنبه 24 بهمن 1391  6:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها