0

یه انتقاد سازنده از راسخون.....

m91m91
m91m91
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:یه انتقاد سازنده از راسخون.....

چگونه مقالت خودمون رو ارسال کنیم؟

لطفا بخش ارسال مقالات رو قرار بدهید.

شنبه 5 اسفند 1391  9:55 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 shokraneh ravabet_rasekhoon nargese_montazer fatemeh313 tahmores TANHA313
shokraneh
shokraneh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2414

مسابقات عالی اند مخصوصا این که با توجه به مناسبت ها طرح می شند

من هر چه دنبال ارسال مقاله و دعوت از دوستان گشتم پیداشون نکردم !  راهنمای سایت رو به روز کنید اطفا ممنون

کارتون بیسته بیسته

مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که  نظاره می کند باشیم

"کل اولئک کان عنه مسئولا"

و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است

*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*

shokraneh.rasekhoonblog.com

شنبه 5 اسفند 1391  10:49 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 nikbakht88 nargese_montazer fatemeh313 starnight tahmores TANHA313
itsme_mm
itsme_mm
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 49

واسه خرید، حسنه زیادی لازمه.

تا حالا بارها و بارها اینو گفتم، ولی کو گوش شنوا.

بعدشم یه راه حل بذارید واسه اینکه کسی بفمه که کسی مثلا توی یک فروم بهش جواب داده.

توی یه پستم راههای بدست آوردن حسنه رو بذارید.

با تشکر.

یادمان باشد که خدا می بیند.

همین

شنبه 5 اسفند 1391  11:11 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 nikbakht88 nargese_montazer fatemeh313 starnight tahmores
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام. شرمنده من چون تازه با راسخون آشنا شدم خيلي با سايت آشنايي ندارم براي همين چند بار اومدم انتقاد كردم. مسئولين سايت منو ببخشند.

قسمت تشكر  و پاسخ و... در بالاي مطالب قرار داره و اين خيلي جالب نيست كه از مطلب قبل از خوندن ازش تشكر كنيم. بعضي مواقع مطالب طولاني اند و جوابهاشون هم طولاني . وقتي برمي گردم تشكر كنم نويسنده مطلب رو گم مي كنم.  اگه تشكر و پاسخ در پايين مطلب باشه به نظر من خيلي بهتره.

در مورد تاريخ مطالب اگه تاريخ رو طوري قرار بدين كه با باز كردن صفحه (مخصوصا اخبار سايت) تاريخ اون هم معلوم بشه بهتره.

مسير جاري مطلب هم اصلا جلوه نداره و اگه در خود مطلب قرار داشته باشه يا حداقل رنگش عوض بشه جالب تر مي شه.

مسیر جاری : صفحه اصلی/انجمن ها/مطالب عمومی/گفتگوی آزاد/گفتگو در باب راسخون

باز هم معذرت كه زياد انتقاد مي كنم.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 6 اسفند 1391  8:39 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nikbakht88 nargese_montazer fatemeh313 tahmores ehsan007060 shayesteh2000 mhzahraee
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول m91m91

چگونه مقالت خودمون رو ارسال کنیم؟

لطفا بخش ارسال مقالات رو قرار بدهید.

کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب

با توجه به لزوم رسیدگی و ارزیابی حجم انبوه مقالات ارسالی قبلی و فراهم سازی زیر ساخت های فنی لازم جهت ارسال الکترونیکی مقالات کاربری، برای مدتی بخش ارسال مقالات غیر فعال خواهد بود.

امیدواریم بزودی بتوانیم با فعالسازی این بخش از مطالب و مقالات مفید و کاربری عزیزان بهره مند شویم، بدیهی است در صورت مهیا شدن امکان ارسال مقالات، اطلاع رسانی مکفی انجام خواهد شد.

با تشکر فراوان

یک شنبه 6 اسفند 1391  8:45 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer fatemeh313 tahmores
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول shokraneh

مسابقات عالی اند مخصوصا این که با توجه به مناسبت ها طرح می شند

من هر چه دنبال ارسال مقاله و دعوت از دوستان گشتم پیداشون نکردم !  راهنمای سایت رو به روز کنید اطفا ممنون

کارتون بیسته بیسته

کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب

همراهی شما و حضورتان در راسخون، افتخار ماست

با توجه به لزوم رسیدگی و ارزیابی حجم انبوه مقالات ارسالی قبلی و فراهم سازی زیر ساخت های فنی لازم جهت ارسال الکترونیکی مقالات کاربری، برای مدتی بخش ارسال مقالات غیر فعال خواهد بود.

امیدواریم بزودی بتوانیم با فعالسازی این بخش از مطالب و مقالات مفید و کاربری عزیزان بهره مند شویم، بدیهی است در صورت مهیا شدن امکان ارسال مقالات، اطلاع رسانی مکفی انجام خواهد شد.

بخش دعوت از دوستان نیز در حال آماده سازی است، امیدواریم بزودی در دسترس قرار گیرد.

در ارتباط با بروزرسانی راهنماهای کاربری نیز مراتب به مسئولین ذیربط ابلاغ گردید.

با تشکر فراوان

یک شنبه 6 اسفند 1391  8:48 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول itsme_mm

واسه خرید، حسنه زیادی لازمه.

تا حالا بارها و بارها اینو گفتم، ولی کو گوش شنوا.

بعدشم یه راه حل بذارید واسه اینکه کسی بفمه که کسی مثلا توی یک فروم بهش جواب داده.

توی یه پستم راههای بدست آوردن حسنه رو بذارید.

با تشکر.

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

حسنه تعلق گرفته به هر محصول متناسب با قیمت واقعی و تخفیفات اعمالی برای آن محصول در نظر گرفته شده است و سعی شده بین حسنه و مبلغ ریالی، نوعی تعادل منطقی برقرار شود. شما به آسانی و با فعالیت آگاهانه و کاربردی در راسخون می توانید کسب امتیاز نمائید:

روش های کسب امتیاز در راسخون

در ارتباط با درخواست شما مبنی بر آگاهی از پاسخگویی به پست های ارسالی، امکان ذکر شده به همراه پاره ای دیگر از امکانات مورد نیاز در دستور کار واحد فنی قرار دارد و امیدواریم بزودی عملیاتی گردد.

با تشکر فراوان از حضور و مشارکت موثر شما

یک شنبه 6 اسفند 1391  8:54 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام. شرمنده من چون تازه با راسخون آشنا شدم خيلي با سايت آشنايي ندارم براي همين چند بار اومدم انتقاد كردم. مسئولين سايت منو ببخشند.

قسمت تشكر  و پاسخ و... در بالاي مطالب قرار داره و اين خيلي جالب نيست كه از مطلب قبل از خوندن ازش تشكر كنيم. بعضي مواقع مطالب طولاني اند و جوابهاشون هم طولاني . وقتي برمي گردم تشكر كنم نويسنده مطلب رو گم مي كنم.  اگه تشكر و پاسخ در پايين مطلب باشه به نظر من خيلي بهتره.

در مورد تاريخ مطالب اگه تاريخ رو طوري قرار بدين كه با باز كردن صفحه (مخصوصا اخبار سايت) تاريخ اون هم معلوم بشه بهتره.

مسير جاري مطلب هم اصلا جلوه نداره و اگه در خود مطلب قرار داشته باشه يا حداقل رنگش عوض بشه جالب تر مي شه.

مسیر جاری : صفحه اصلی/انجمن ها/مطالب عمومی/گفتگوی آزاد/گفتگو در باب راسخون

باز هم معذرت كه زياد انتقاد مي كنم.

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

پیوستن شما را به خانواده بزرگ راسخون تبریک عرض نموده از مشارکت و حضور فعال، انتقادات سازنده و نقطه نظرات کاربردی شما در راستای اعتلای سایت خودتان "راسخون" سپاسگزاری می نمایم.

در ارتباط با تغییر مکان دکمه های " تشکر، نقل قول و پاسخ" با توجه به عادت کاربران به مکان فعلی، این کار را صحیح نمی دانیم، ضمنا به این نکته توجه داشته باشید که نوع بکارگیری این دکمه ها به نگرش و نحوه عملکرد کاربران بستگی دارد، کاربری که قصد ارسال تشکر یا پاسخ بدون مطالعه مطالب را داشته باشد، مکان این دکمه ها هر جا که باشد، کار خود را انجام خواهد داد، لذا باید بگونه ای کاربران را مجاب و تشویق به مطالعه مطالب و مشارکت آگاهانه بنمائیم که سیاست گذاری های لازم در این راستا عملیاتی و در حال اجرا می باشد.

-بهترین مکان برای مسیر جاری در بالای صفحات می باشد و تکرار آن در همه پست ها امری غیر ضروری و غیر کاربردی به نظر می رسد، چرا که مسیر جاری از صفحه اصلی تا تالار آخری که تاپیک فعلی از داخل آن باز شده است را نمایش می دهد.

سایر نقطه نظرات به واحد فنی ارجاع داده شد.

موفق و پیروز باشید

صمیمانه متظر استمرار حضور آگاهانه و مشارکت فعال شما در انجمن های راسخون هستیم

یک شنبه 6 اسفند 1391  9:52 AM
تشکرات از این پست
salma57 nikbakht88 nargese_montazer fatemeh313 tahmores AliFanoodi
zareinurse
zareinurse
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 746

سلام

بعضي كاربران چون امتياز  پست بيشتر از پاسخ است تمايل دارند كه بيشتر پست ارسال كنند و اين باعث زياد شدن پست و كم شدن بحث و مشاركت شده است.

اگه مبناي امتياز دهي تغيير مي كرد و مثلا پاسخ به يك پست امتياز بيشتر داشت شايد رغبت كاربران به ارسال پست كمتر مي شد و بيشتر در بحث شركت مي كردند.

در ضمن كاربران مي توانستند مطالب مرتبط با يك موضوع را در يك تاپيك بيان مي كردند.

با تشكر

یَا مَن اِسمُهُ دَوا ءٌ وَ ذِکرُهُ شِفاءٌ

سه شنبه 8 اسفند 1391  3:39 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 doctor114 fatemeh313 tahmores starnight AliFanoodi TANHA313 ravabet_rasekhoon
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلام 

خواهش میکنم   در رنگ بندی سایت یه تنوعی ایجاد کنید تکرار زیادی دلسردی میاره

شنبه 31 فروردین 1392  8:01 PM
تشکرات از این پست
09303495228 rashon AliFanoodi ravabet_rasekhoon
kamrantak
kamrantak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

سلام

چرا تو هر بخش سایت یه به صورت مجزا یه امکان جستجو نمی ذارین؟(جدای از جستجوی کلی که وجود داره و100 تا مورد به آدم میده)

مثلا تو بخش مشاهیر می خوایم اسم خاصی رو پیدا کنیم واین خیلی مشکله

کلا تو اکثر بخشها لازمه مثل مشاوره که اگه سوال تکراری بود دیگه کسی نپرسه و همین جور بقیه بخش ها

ممنون

یاعلی

سه شنبه 7 خرداد 1392  6:39 PM
تشکرات از این پست
tahmores AliFanoodi mey212 ravabet_rasekhoon
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

تنوع رنگ نداره لطفا یا تغیر رنگ دهید و یا قالب رو عوض کنید

دوشنبه 17 تیر 1392  5:31 PM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

ضمن سلام و خسته نباشید خدمت مسئولین سایت راسخون،میخواستم بگم بهتره که کمی ظرفیت ها رو بالا ببرید تا اگه یکی مثل من یه پستی میذاره سریعا به خاطر کم ظرفیتی یا معذرت میخوام به خاطر بی ظرقیتی فضای حاکم بر سایت، حذف نشه.متاسفانه نمیشه بعضی از چیز ها که عین واقعیت هست رو اینجا بیان کرد!!

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

یک شنبه 3 شهریور 1392  8:34 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
TANHA313
TANHA313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 190

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

در مورد تشکیل گروههایی در این سایت که محصولاتی رو به فضای سایبر ارائه کنند، چیزی ندیدم

منظورم گروههایی از کاربران هست که در زمینه های مختلف تشکیل شده باشه و کاربران توش فعالیت داشته باشند و نتیجه آن ارائه محصول به فضای مجازی و حتی حقیقی باشه.

این محصولات مشابه محصولات موسسه فرهنگی راسخون میتونه باشه، مثل تولید کلیپ، تهیه زیرنویس برای مستندات و کلیپهای خارجی در ابعاد گسترده دین پژوهی، تولیدات نرم افزاری, ترجمه متون انگلیسی که دارای زمینه دین پژوهی هستند و ..... و یک گروه هم برای اشاعه این محصولات در فضای سایبر [ و حتی در خارج از اون] نیاز هست.

زمینه های کار گروهی می بایست به طور تخصصی و منسجم در نظر گرفته بشه تا کارایی و تخصص لازم در اون گرایش، وجود داشته باشه و یا کاربران با گذشت زمان بتونن متخصص بشن، منظورم اینه که گروهها به طور متمرکز باشند: مثلاً یک گروه به مقوله "جنگ نرم" بپردازن، یک گروه مربوط به "دفاع مقدس" باشه، ، یک گروه " مهدویت"، یک گروه مربوط به مقوله های "علمی"، یک گروه مربوط به مقوله های "ادبی"  و ....

خلاصه هسته بندی داشته باشیم

یه عده هم مواد اولیه رو از این هسته ها دریافت می کنند و تولیدات رو به فرمهای مختلفی که در بالا بهش اشاره شد، در میارن. این فرمها هر کدومش کار یک گروهه که میتونه 2نفره یا بیشتر [با توجه به تعداد افراد متخصص در اون زمینه] باشه.

پس با این پیشنهاد، 2تا رَسته [به قول نظامیها] خواهیم داشت که هر کدام  گروههای متمرکز و منسجم خاص خودشونو دارند:

رَسته پژوهشی که شامل گروههایی میشن که مواد خام و اولیه لازم رو جهت پیاده سازی فراهم میکنن

و

رَسته عملیاتی که شامل گروههایی هستند که محصول موردنظر [کلیپ، نرم افزار، مقاله، مجله و ...] رو پیاده سازی میکنن

- منظور از مواد خام و اولیه، مثلاً ارائه ترجمه از رسته پژوهشی به رسته عملیاتی جهت زیرنویس کردن یک کلیپ می باشد و ....

- هر کدام از رسته ها نیز میتونن یک کار گروه، برای ارائه موضوعات و همچنین نظارت و سازماندهی داشته باشن.

- کار گروهها میتونن از پیشنهادات سایر کاربران جهت ارائه موضوع و یا بهبود عملکرد رسته ها هم استفاده کنن.

با توجه به اینکه ظرفیتهای تخصصی خوبی در کاربران این سایت موجوده، میشه از اونها بهره برد

به عنوان مثال یکی از کاربران کارشناس ارشد آموزش زبان بودند و درخواست آموزش آنلاین داشتند، در مورد طرح فوق  ایشون میتونن در هسته ترجمه هم مفید واقع بشن ...

کاربرانی هستند که در حوزه کامپیوتر و برنامه نویسی و یا کار با نرم افزارهای کاربردی  تبحّر دارند، این کاربران میتونن در ایجاد نرم افزار،  کلیپ، صفحه آرایی یک مجله الکترونیکی و .... نقش داشته باشند.

و  به همین صورت، راجع به سایر توانمندیهای کاربران میشه تصمیم گیری کرد و الی آخر .....

شنبه 27 مهر 1392  1:38 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
TANHA313
TANHA313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 190

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

در تاپیکهایی مانند تاپیکهای مربوط به مناظرات که بحث و گفتگو خیلی مطرحه، شکلکهای ادیتور نقش مهمی رو برای رسوندن منظور به مخاطب و جلوگیری از سوءتفاهم ایفا میکنند

اگر شکلکهایی با فُرم مناسبتر و با تعداد بیشتری  در ادیتور قرار بدید بهتر خواهد بود

و مورد آخر اینکه:

اگر دو فونت B Nazanin و Nastaliq (نستعلیق) رو هم به مجموعه فونتها اضافه کنید خیلی عالی میشه

با سپاس

یک شنبه 28 مهر 1392  2:44 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها