پاسخ به:نظر سنجی : پایتخت بعدی ایران کجاست ؟
تبریز
اللهم عجل الولیک الفرج
اصفهان
چون آب و هوا خوبی داره....البته لازم به ذکره که همین جورش هم پایتخت مقاومت ایرانه...
اصفهان یا تبریز
پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود. عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!
سلام به نظر من اگه فکری برای آلودگی بشه از هر راهی بهتره
سلام به نظر من هر جایی که پایتخت بشه به درد آلودگی مبتلا میشه پس بهتره تهران پایتخت بمونه و فکری برای آلودگی بشه
نظر من هم تکراریه ! دلایل دوستان کاملا درسته و من هم برای تصدیق نظر دوستان چند دلیل دیگر بیان میکنم . به نظر من اگر قرار باشه پاییتخت عوض بشه ، اصفهان بهترین گزینه است . در سرشماری که در سال نود به عمل آمد ، جمعیت این استان 4,815,863 نفر اعلام شد که تقریبا یک سوم جمعیت تهران (12,183,391 نفر) است . از لحاظ وسعت هم اصفهان با مساحت 107,029 کیلومتر مربعی خود تقریبا 5 برابر از تهران با مساحت 12,981 کیلومتر مربع بزرگتر است . اما به دلیل صنعتی بودن ، آب و هوای این استان به ویژه از نظر آلودگی تفاوت چندانی با تهران ندارد ! از لحاظ دفاعی هم چون تقریبا وسط کشور واقع شده و به نسبت از مرزها هم دور است و پایگاه هشتم شکاری شهید بابایی نیز در این استان قرار دارد مستحکم است .
مشق عشق
به ما سر بزنید
mashgheeshgh.blog.ir
سلام
به نظرم مشهد خوب نیست همین الانش موقع تعطیلات که زوار وارد مشهد میشه یا حتی موقع مناسبت ها
ما با ترس و لرز با وسیله اطراف حرم میریم از بس که شلوغ میشه
به نظرم حداقلش مشهد زیرساخت برای افزایش جمعیت و تردد رو نداره
شاید اصفهان خوب باشه
به نظر من جایی باشه که از لحاظ تاریخی نماد ایران باشه و از قبل در اون شهر برنامه ریزی شده باشه که اینده نگری داشته باشه یعنی اول پیشساخت ها ش اماده بشه چه از لحاظ امکانات و زیبایی و از لحاظ عبور و مرور و از لحاظ اینکه مرکز ایران باشه به نظر من اراک شهر خوبیه البته خودم ساروی هستم اصفهانم میشه گفت خوبه
به نظر من پایتخت بعدی ایران اصفهان باید باشد ولی مشهد پایتخت معنوی ایران است
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئک کان عنه مسئولا"
و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است
*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*
shokraneh.rasekhoonblog.com
اصفهان خوبه
ولی من به جای مسئولین بودم یه شهر کوچیک نزدیکی تهران به عنوان پایتخت می ساختم
شیراز یا اصفهان
یه نظر من اصفهان چون هم شهر صنعتی و هم کم زلزله و هم دور از مرز هستش
از همه مهمتر آب و هوای متعادلی داره