پاسخ به:نظر سنجی : پایتخت بعدی ایران کجاست ؟
به نظر من الان مشکل تهران فقط زلزله نیست انفجار جمعیت در این کلان شهر از زلزله هم ویرانگرتر شده است و الان پایتخت باید به شهری که کلان شهر نباشد منقل گردد در بحث های چند سال پیش شهرستان بروجرد و یا اراک گزینه خوبی برای انتقال بودند . من هم بروجرد را انتخاب می کنم
از اون اولشم اصفهان باید پایتخت میشد..
اگه یه نگاه هم به تاریخ بندازیم،اصفهان خیلی وقتا پایخت بوده
به نظر من با هیچ تغییری نمیکنه چون الکی نیست که پایتخت سیاسی کشور رو تغییر داد ولی با اینکه اهله تهرانم نظرم هست که اصفهان یا مشهد بشه
وبلاگ شیعه 12 امامی
قزوین بهترین انتخاب است ( از نظر جغرافیایی )
به نظر من اصفهان و مشهد زمینه های لازم برای پاییتخت شدن را دارا هستند
اصفهان از لحاظ وسعت
مشهد از لحاظ وجود مبارک امام رضا (علیه السلام)
چه خوب می شود وقتی مردم جهان برای تبادل نظر و یا مباحثات یا هر چیز دیگری که به پایتخت (مشهد) می آیند با امام رئوف ما هم آشنا می شوند و زمینه ای برای اسلام آوردن آنها محیا میشود.
مردن آن نیست که در خاک سیاه دفن شویم مردن آن است که از خاطر ها محو شویم
کاربر محترم سلام
ممنون میشوم نظرخود را با ذکر دلیل و به فارسی درج نمائید .
من شهرمقدس خودمونویعنی "مشهد"شهرشهادت روانتخاب می کنم البته این شهردرحال حاضردرلیست شهرهای باآلودگی هواست.زیرادرحال حاضرپایتخت معنوی هم لقب گرفته.
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
قم
اصفهان این شهر تمام قابلیت های پایتخت شدن را دارد.
چه از نظر اقتصادی و زیربناهای اداری ، فرهنگی و... .
شاهراه ارتباطی با استان های دیگر سابقه تمدن و فرهنگ .
و آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری .
اصفهان نگین فیروزه ای جهان
اصفهان
اصفهان را می توان یکی از معروف ترین مناطق ایران در جهان دانست که قرن هاست به نصف جهان شهره است. وجود بیش از شش هزار اثر تاریخی در استان اصفهان سبب شده لقب نصف جهان برازنده این خطه ارزشمند از سرزمین ایران باشد. اصفهان آمیزه ای از میراث های فرهنگی باشکوه و طبیعت زیباست که پیشینه ای به قدمت تاریخ تمدن و فرهنگ ایران دارد.
به نظر بنده همدان که پایتخت قدیم مادها بود
تبریز
لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬
غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.
به نظر من همین تهرانه و عوض هم نمیشه با این زیر ساخت ها و هزینه هایی که تو تهران کردن فکر نکنم عوض بشه
راسخون پاتوق بامرام ها
بابل بهنرین جا برای پایتختی هست