با عرض سلام و خسته نباشید
من متولد 72 هستم دارای معافیت دائم و رشته تحصیلی من ریاضی فیزیک است.
من دانش آموزی بودم که تا دوم دبیرستان از لحاظ درسی خوب بودم یعنی معدل من در دوم دبیرستان 18.5 بود. اما از سال سوم دبیرستان به لحاظ مشکلات روحی درسم ضعیف شد بطوریکه معدل کتبی دیپلم من 12.48 شد. و این مشکلات روحی ادامه پیدا کرد تا اینکه در سال پیش دانشگاهی نتونستم درس بخونم و بالاخره هر طوری بود پیش دانشگاهی را با معدل 11 تموم کردم و در کنکور سراسری 90 نتونستم موفق شوم و بعد از آن به سر کار رفتم و این مشکلات روحی و خانوادگی من تا چند وقت پیش ادامه داشت بطوریکه در این چند سال از لحاظ فکری ذهن من درگیر بود و من دچار سردرد تنشی بودم ولی بالاخره درصد زیادی از مشکلات روحی و فکری من با دکتر رفتن خوشبختانه حل شد و من اکنون که یک ماه تا کنکور سراسری 92 مهلت باقیست تصمیم به درس خوندن گرفتم من مهندسی هوافضا را دوست دارم و تصمیم دارم سال دیگه در رشته مهندسی هوافضا روزانه یا مکانیک روزانه در دانشگاه دولتی قبول شوم آقای دکتر من باید به جایی برسم که باعث افتخار والدینم بشوم من تک فرزندم و امید والدینم به من است تمام این مشکلات روحی که در این مدت مرا از درس خواندن بازداشت مربوط به مشکلات مالی خانواده من بود.
من میدونم که امسال در دوره روزانه قبول نمیشوم ولی از همین الان تصمیم به درس خوندن گرفتم تا در سال آینده موفق بشم یعنی تصمیم دارم تابستون را درس بخونم و همزمان با تحصیل در دانشگاه خودم را برای کنکور 93 آماده کنم ولی با اینحال به دلایلی من حتما باید امسال به دانشگاه برم اگر نرم دیگه معلوم نیست والدین من بذارند من به دانشگاه برم یانه.
خواهش میکنم به سوالات زیر در اسرع وقت جواب بدید چون خیلی ضروری است:
1 در صورتی که من امسال در غیر انتفاعی پیام نور یا شبانه درس بخونم و در سال دیگه در دوره روزانه در رشته ای که علاقه دارم قبول شوم آیا دانشگاه دولتی روزانه دروس مشترکی را که من امسال در دانشگاه غیر انتفاعی یا شبانه یا پیام نور پاس کرده ام را تطبیق میدهند که یک سال من ازبین نرود چون پول من هم از بین میرود؟
2 آیا دانشگاه های غیر انتفاعی پیام نور و یا شبانه ترم دوم را مرخصی میدهند که من برای کنکور 93 بخونم یا نه؟
3 با توجه به اینکه معدل کتبی دیپلم من پایین هست و در کنکور 93 تاثیر معدل بصورت مستقیم و 25 درصد هست آیا با تلاش زیاد امیدی به قبولی من در کنکور ریاضی 93 هست یا نه؟
پاسخ شما:
ابتدا خیلی خیلی عزم بزرگتان را ستایش می کنیم و....
جواب سوال اول شما: این مسئله معمولا در برخی واحدها سخت اتفاق میفته و تا حد بسیار زیادی وابسته به دانشگاه مقصد شماست.ولی وجود داره (مخصوصا تو واحدهای عمومی)
جواب سوال دوم شما:بله ولی شما بایستی برای اینکار شهریه ثابت ترم را بریزید
جواب سوال سوم شما:نگران معدل پایینتان نباشید.در کنکور حرف اول را خود سوالات کنکور می زنند بعد معدل نهایی.تا می توانید روی کنکورتان انرژی بگذارید
موفق باشبد