0

پرسش های کنکوری از مسئولین سایت راسخون

mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

پرسش های کنکوری از مسئولین سایت راسخون

پرسش و پاسخ کنکوری از مسئول نرم افزار سایت راسخون

(عبد الرسول ابراهیمی نیا)

پرسش

1- مدرک دانشگاهی شما چیست؟

2- شما در چه سالی کنکور دادین و  رتبه شما در کنکور سراسری در مقطع کارشناسی چند شد؟ و در کدام دانشگاه درس خواندید

3- آیا شما زمان کنکور استرس داشتین؟

4- فکر کنید چند سال به عقب برگشتید و پشت کنکوری هستین آیا چیزی هست که از دست داده باشید و بخواهید تلاش کنید تا دوباره به دست بیاورید؟

5- در آخر هر توصیه و نصیحتی  به این پشت کنکوری هایی رنج کشی که در هر لحظه با شنیدن صدای ((حسینی بای)) استرس تمام وجودشان را می گیرد،  اعلام بفرمائید؟

پاسخ

مدرک من لیسانس مهندسی کامپیوتر رشته نرم افزار دانشگاه پیام نور اصفهان سال 82 رتبه ام را نمی گم . البته بد نبود با اون رتبه الان من روزانه مهندسی دانشگاه شهرکرد و یزد را می آوردم فقط می تونم بگم درصد های کنکورم اینطوری بود

فیزیک 43 درصد ، شیمی 51 درصد ، ریاضی 25 درصد ، عمومی ها بجز عربی که 6 درصد بود بالای 57 درصد.

من استرس نداشتم. زیاد درس نخوندم

من اگر به عقب بر می گشتم رشته دیگری را انتخاب می کردم ولی خوب الان راضی ام.

الان دانشجوی ارشد مجازی دانشگاه تهران هستم.

توصیه نداشتن استرس و فقط بدونند مدرک مهم نیست از کدوم دانشگاه باشه فقط بدونند معدل لیسانس مهمه و در ضمن کار پیدا کردن ربطی به مدرک نداره و تا اینجا ما فهمیدیم همش به آشنا داشتن و یکمی هم شانس نیاز داره.

سعی کنند رشته ای را انتخاب کنند که بازار کار داشته باشه.

خود من 6 تا آزمون استخدامی شرکت کردم هیچکدام قبول نشدم ولی دوستانی که آشنا و به اصطلاح خودمون کوپن پ داشتند با بی سوادی استخدام  می شند و بعد از چند وقت با درس کنار کار خوب مدیر هم می شند.

در ضمن ما کارمند اوقاف و دولتی نیستیم .

شنبه 14 بهمن 1391  3:35 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed salma57 ravabet_rasekhoon
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

مسئول اسبق روابط عمومی

پرسش و پاسخ کنکوری از مسئول اسبق روابط عمومی سایت راسخون

(جناب آقای ایمان خوجه)

پرسش

1- مدرک دانشگاهی شما چیست؟

2- شما در چه سالی کنکور دادین و  رتبه شما در کنکور سراسری در مقطع کارشناسی چند شد؟ و در کدام دانشگاه درس خواندید

3- آیا شما زمان کنکور استرس داشتین؟

4- فکر کنید چند سال به عقب برگشتید و پشت کنکوری هستین آیا چیزی هست که از دست داده باشید و بخواهید تلاش کنید تا دوباره به دست بیاورید؟

5- در آخر هر توصیه و نصیحتی  به این پشت کنکوری هایی رنج کشی که در هر لحظه با شنیدن صدای ((حسینی بای)) استرس تمام وجودشان را می گیرد،  اعلام بفرمائید؟

6- نظر کلی شما در مورد انجمن کنکور و کنکوری ها و همچنین تخصصی کنکور سایت راسخون چیست؟ آیا توانسته رضایت روابط عمومی سایت راسخون را به دست آورد ؟

پاسخ

1- مدرک کارشناسی رشته مهندسی نرم افزا

2- من دو مرتبه کنکور دادم برای کاردانی و کارشناسی . در مقطع کارشناسی رتم یادم نیست امّا یادمه 140 نفر دانشجو تو رشته ما می خواستن من شدم نفر 32 / دانشگاه شهر مجلسی 70 کیلومتری اصفهان

3- تا جایی که یاد دارم نه

4- صد درصد تلاش بیشتری میکردم و در رشته ای همچون هوا فضا و پزشکی ادامه تحصیل می دادم . حال کردین اعتماد به نفسو

5- باور کنید کنکور سخت از امتحانات الهی نیست . سعی کنیم به خدا تکیه کنیم با یه اشاره همه چیزو بهمون میده . حسینی بای هم ترس نداره بخدا آدم خوبی من از نزدیک باهاش برخورد داشتم .

6- بله رضایت منو که جلب کرده . البته باز هم جای کار داره همونطور که می دونید به زمان کنکور داریم نزدیک می شیم تو این بازه زمانی باید نیاز های یک کنکوری تو اولویت بزاریم و دیتا در این خصوص بارگذاری کنیم . انشاالله موفق باشید .

شنبه 14 بهمن 1391  10:38 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed salma57 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها