0

نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)

a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

پاسخ به:نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟

خیر

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)

هم بله و هم خیر . بله ،برای کسانی که خودشان بدون معلم و کلاس درس میخوانند(چون وقت بیشتری دارند وقبلا هم کنکور داده اند .) . خیر، برای کسانی که با معلم و مدرسه پیش میروند (چون به نظر من بهتر است در این مدت باقیمانده  دانش اموزان فقط برروی کتاب درسی تست های کنکور تمرکز کنند .)

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟

خیر . اما در صورت تشکیل کلاس های آنلاین دوره کارشناسی(مخصوصا رشته کامپیوتر) حتما در این دوره ها شرکت میکنم .

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)

برای دوره کنکور سراسری (باز هم بله و خیر ! بله برای کسانی که در کنکور های آزمایشی دیگری شرکت نمی کنند.). اما برای دوره کارشناسی بله .

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟

در مقطع کارشناسی بله .

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟

بله . حتما .

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید

به خاطر توجه هایی که به دانش اموزان و دانشجویان دارید ،متشکرم .

سه شنبه 17 بهمن 1391  8:50 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
hoseinmos
hoseinmos
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 437

خیر
خیر - چون امکان دارد ضریب هوشی فردی که در کنکور سایت شرکت می کند پایین باشد
خیر
بله - البته اگر رایگان باشد
بله - چون نکته های ککنوری را یاد می گیرم
بله

سه شنبه 17 بهمن 1391  10:51 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
nodestan
nodestan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 356

سلام ، اقا شما کلاس های آموزشی و آزمون برگزار کنید من خودم قول می دم بیش از 10 نفر بیارم ...

سعادتمند کسی است که به مشکلات و مصایب زندگی لبخند زند. ویلیام شکسپیر

سه شنبه 17 بهمن 1391  10:57 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
ramin_s
ramin_s
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 429

خیر

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)

بله بشدت موافقم استفاده از دانش اساتید آن هم بصورت آنلاین بی نظیر است اگر برای مقطع کارشناسی ارشدم از اساتید گرانقدر مربوطه استفاده کنید ممنون میشم

همانطور که در جواب سوال فوق گفتم اگر از اساتید گروه برق برای ارشد استفاده شود من خود یکی از شرکت کننده های ثابت این کلاس ها خواهم بود

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)

ایده قشنگیه طبیعتا جواب من به این سوال مثبت است

بله مشتاقانه منتظر خبرنامه های کنکوری خواهم بود

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟

چرا که نه خوشحال میشم جزوات خود را برای استفاده سایر کاربران قرار دهم اگر در این قسمت کاربران گرامی نهایت همکاریشان را انجام دهند این قسمت یکی از پربازدیدترین بخشهای سایت خواهد شد.

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید

فقط یک نکته که خواهشا هوای بچه هایی که ارشد دارند را داشته باشید

با تشکر از سایت پربارتان

روزی روزگاری اهالی یه دهکده تصمیم گرفتند تا برای نزول باران دعا کنند

در روز موعود همه مردم برای مراسم دعا در محلی جمع شدند

و تنها یک پسر بچه

با خودش چتر آورده بود

و این یعنی ایمان

سه شنبه 17 بهمن 1391  11:00 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 mohsenaa1138
mohsenaa1138
mohsenaa1138
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 730

نقل قول mahdi522

نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون (تاپیک ویژه دارای امتیاز)

خیر بنده فارغ التحصیل دوره کاردانی هستم

بله برای مثال اگر در طول تحصیل  به علت عوامل مختلف از تحصیل خود برای مدتی بازمانده باشد با شرکت در این کلاس ها می توانند جبران کنند

اگر در مقطع کارشناسی باشد بله

بله با وجود موسسات آموزشی که مبالغ بالای دریافت میکنند این آزمون می توانند مفید باشند

بله

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ (راهندازی شد ) جهت ورود به این بخش اینجا کلیک نمائید

بله بنده شخصا اولین کامنت بخش اشتراک جزوات را ایجاد نموده ام

از زحمات مدیر این انجمن تقدیر و تشکر می نماییم

چهارشنبه 18 بهمن 1391  1:41 PM
تشکرات از این پست
mahdi696
mahdi696
mahdi696
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 141

دوست عزیز یک پست کافی است.

mahdi.moradi1376@yahoo.com

سه شنبه 24 بهمن 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
hossein75
hossein75
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 408

بله من دبیرستانی هستم و می دانید که ما دبیرستانی ها احتیاج مبرمی به این گونه کلاس ها و امتحات برای پیشرفت تحصیل خود داریم

چون یکی از لازمه های موفقیت همین کلاس ها و امتحانات تستی می باشد.ولی بخاطر گران بودن اینگونه کلاس ها خیلی ها نمی توانند

در این امر شرکت کنند.بنابرین خیلی ها موافق این طرح هستند از جمله خود من موافقت بسیاری با این طرح دارم.

من دوم ریاضی دبیرستان هستم و این کلاس ها کمک بسزایی به من می کند.به نظر من برای موفقیت در کنکور باید در اینگونه کلاس ها وامتحانات شرکت

کرد تا موجب پیشرفت شود.اگر میشود دروس این کلاس ها را بیش تر به حسابان ودیفرانسیل اختصاص بدهید.

با تشکر

چهارشنبه 25 بهمن 1391  1:57 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام

برندگان تاپیک ویژه را کی اعلام میفرمایید .

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

پنج شنبه 10 اسفند 1391  8:52 AM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

نقل قول yasbagheri

با سلام

برندگان تاپیک ویژه را کی اعلام میفرمایید .

با عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما دوست عزیز

در طی این مدت با توجه به عدم دسترسی به یک جمع بندی مناسب نتوانستیم امتیازات + جمع بندی را قرار دهیم.

اما با توجه به  فعالیت هایی که همکاران ما در انجمن کنکور  در این زمینه انجام می دهند. ابتدا به زودی امتیازات مشخص می شود و سپس جمع بندی به حضورتان معرفی می گردد.

موفق باشید

پنج شنبه 10 اسفند 1391  10:28 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

امتیازات نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)

با سلام

امتیازات اهدائی به کاربران شرکت کننده در این نظر سنجی به شکل زیر معرفی می گردند

(ضمن عرض تشکر، امتیازات تقدیم گردید )

شرکت در جلسات مشاوره آنلاین کنکور با حضور مشاور برجسته کنکور جناب آقای مهندس راحتی با کلیک روی لینک ذیل، توصیه می گردد:

برگزاری جلسات مشاوره آنلاین رایگان(کنکور و دبیرستان)

AliFanoodi

30

Kianpars

20

Kianpars

35

Bolbolz

50

s_ahmad_h22

20

mahmoodsafari

20

hemati333

35

onehamed

30

mahdi281

50

hadisafari

100

aliponaki

30

srf1368

40

koozegar

20

yakob9476

30

rozella

30

mohammad_khedmati

30

miladboorooni

20

morteza237

30

shiva_m

40

azim88

60

sabaal

40

abbas1341

40

soal123

35

ahmadrezavip

30

xplod2012

45

kamalsorosh

30

yasbagheri

90

mohammadroghani14

40

sawari

20

Mahdi696

80

sahel_007

40

aminzamani

75

owraii

70

siriranmanesh

20

faramarztm

75

maesoman

20

rasekhoonzm

40

mehdi0014

70

hossein75

70

a_sadri

50

hoseinmos

40

nodestan

35

ramin_s

50

mohsenaa1138

75

پنج شنبه 10 اسفند 1391  11:07 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri ravabet_rasekhoon
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ بله البته کم کم دارم از دبیرستان خلاص میشم

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ خیر  چون اینترنت پر سرعت dial-up را دارم

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ با توجا به جواب سوال بالا امیدوارم  نسل های بعد از ما با بهبود سرعت اینترنت  در کلاس ها شرکت کنند

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ بله(با ریتم دختر همسایه(کلاه قرمزی) بله را بخوانید!!!)

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟هرچه از دوست رسد نیکوست

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ خب وقتی راه اندازی شده دیگه تمایل می خوای چیکار

دمتون گرم واقعا که گل کاشتین فقط یخورده امتیازها را بیشتر کنید که گلی که کاشتید بیشتر شکوفا بشه

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392  2:15 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

من دانش آموز نیستم ولی میخوام کنکور شرکت کنم >با این طرح موافقم ثبت نام میکنم.و جزوات دبیرستان نمونه دولتی طالقانی رو هم به اشتراک میذارم

شنبه 7 اردیبهشت 1392  10:19 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mahdi522
amvagedarya
amvagedarya
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 575

- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ خیر- دانشجوی کاردانی

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله-شرکت میکنم.در صورتی که در مقطع کارشناسی ناپیوسته باشد.

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ کلاس حضوری یا آنلاین؟ اگه آنلاین باشه حتماً شرکت میکنم.

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) موافقم

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟ بله

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ اگه وقت باشه حتماً

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید: یه سرو سامانی به انجمن بدید و اونها رو منظم دسته بندر کنید.

شنبه 7 اردیبهشت 1392  1:16 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mahdi522
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

نقل قول parseman_110

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ بله البته کم کم دارم از دبیرستان خلاص میشم

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ خیر  چون اینترنت پر سرعت dial-up را دارم

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ با توجا به جواب سوال بالا امیدوارم  نسل های بعد از ما با بهبود سرعت اینترنت  در کلاس ها شرکت کنند

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ بله(با ریتم دختر همسایه(کلاه قرمزی) بله را بخوانید!!!)

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟هرچه از دوست رسد نیکوست

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ خب وقتی راه اندازی شده دیگه تمایل می خوای چیکار

دمتون گرم واقعا که گل کاشتین فقط یخورده امتیازها را بیشتر کنید که گلی که کاشتید بیشتر شکوفا بشه

با عرض سلام و ادب

با توجه به این که مهلت شرکت در این نظر سنجی به پایان رسیده است اما با توجه به نظر خوب شما مقدار 50 امتیاز از مسئولین برای شما درخواست می گردد.

در پناه حق پیروز و سربلند باشید

شنبه 7 اردیبهشت 1392  10:07 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

نقل قول gharibeh

من دانش آموز نیستم ولی میخوام کنکور شرکت کنم >با این طرح موافقم ثبت نام میکنم.و جزوات دبیرستان نمونه دولتی طالقانی رو هم به اشتراک میذارم

با عرض سلام و ادب

با توجه به این که مهلت شرکت در این نظر سنجی به پایان رسیده است اما با توجه به نظر خوب شما مقدار 30 امتیاز از مسئولین برای شما درخواست می گردد.

در پناه حق پیروز و سربلند باشید

شنبه 7 اردیبهشت 1392  10:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها