0

نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)

kamalsorosh
kamalsorosh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 39

پاسخ به:نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)

- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟خیربنده فارغ التحصیل شده ام.

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)بله بسیارمفیدخواهدبود.برای کنکوریهایک فرصت مناسب خواهدبود.

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟متاسفانه دیگه ازماگذشته.

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)بله بسیارعالی است.

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟خیر

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟خیر

یک شنبه 15 بهمن 1391  11:17 AM
تشکرات از این پست
mahdi522 siriranmanesh
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟   خیر

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)   بله - ولی اگر امکانش باشد برای مقاطع بالاتر نیز این امکان را فراهم اورید

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟   بله

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)  حتما - فکر میکنم حرکت جالبی باشد تا بحال در هیچ سایتی چنین مواردی مشاهده نشده اگر این امکان صورت گیرد به نظر بنده موفقیت بزرگی نصیب سایت راسخون خواهد گردید

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟   بله - چون در این دنیای کنونی لازم میباشد که کلیه اخبار و اطلاعات را به صورت یکجا از یک سایت دریافت کنیم تا کلی وقت گذارده شود تا خبرها را جمع آوری کرد

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟  خیر

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید؟

همانطور که گفتم فکر میکنم حرکت خوب و سازنده ای باشد اگر کاربران مشارکت فعالی در این زمینه داشته باشند از شما متشکرم

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

یک شنبه 15 بهمن 1391  11:43 AM
تشکرات از این پست
mahdi522
mohammadroghani14
mohammadroghani14
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 6

من دانش اموز دبیرستان هستم.2_بله موافقم میتونه تاثیر گذار باشه3_درصورتی که استید خوبی باشه شرکت میکنم4_بله به شرطی که ازمون های استانداردی داشته باشد5_بله6_بله جزوات میتونه کمک خوبی به بچه هایی که دبیر خوبی ندارند کمک کنه7-کلاس کنکور انلاین به نظر من باید دارای:1.اساتید خوب2.اشتراک گذاری جزوه3.ازمون های هفتگی4.بخش معرفی کتاب های کنکوری5.بخش مشاوره های کنکوری باشد

یک شنبه 15 بهمن 1391  1:15 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
sawari
sawari
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 26

اگر برای ارشد باشه من استقبال میکنم

البته اگر کنکور آزمایشی باشه که خیلی بهتره چون با نمونه سوالات کنکور آشنا میشیم

یک شنبه 15 بهمن 1391  3:06 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi696
mahdi696
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 141

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟بله

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)بله بسيار موافقم

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟اگر وقت مناسبي در نظر گرفته شود حتما

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)بله

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟بله

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟بله شايد معلمان ديگر جزوه هاي بهتري داشته باشد

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید

باتوجه به اين كه امروزه موسسات آموزش آزاد هزينه هاي هنگفتي را براي ارائه خدمات خود از دانش آموزان دريافت مي كنند و دانش آموزاني كه در اين گونه موسسات شركت ميكنند از شانس بيشتري در كنكور برخوردار هستند(البته قبولي در كنكور به شرط استفاده از از اين موسسات نيست)پس دانش آموزان نيازمندي كه نمي توانند از اين موسسات استفاده كنند از شانس كمتري بر خوردار هستند پس اجرا كردن  همچين ايده اي بسيار خوب و پسنديده مي باشد.

یک شنبه 15 بهمن 1391  3:19 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
sahel_007
sahel_007
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 353

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ خیر

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)

بله

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ خیر

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)

اگه به صورت نکته ای باشه بله یعنی بعد از هر کنکور آزمایشی نکات کلیدی مربوطه دسته بندی شده رو به صورت مرتب ارائه داده بشه خوبه

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟ بله

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ بله

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید

باید به جای اینکه چندین جزوه آموزشی برای هر درس قرار داده بشه یک جزوه کامل و نکته ای و خلاصه شده خیلی بهتره  به این صورت که خلاصه درس و نکاتی که توی درس نیست و کنکوری و سپس تستهای مربوطه که اون نکات رو داشته باشه  قرار بدن تا دانشجو آشنا بشه

یک شنبه 15 بهمن 1391  6:42 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
aminzamani
aminzamani
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 84

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟

بله .پایه سوم رشته تجربی

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)

موافق هستم .خیلی عالیه

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟

بله . حتما

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)

بله . آزمون های آنلاین با زمان مشخص واهدا جایزه بهتره

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟

بله .اگه لینک نمونه سوالات وتست های کنکوری را برامون ارسال کنید عالی میشه

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟

بله. اسکن می کنم و لینکش را ارسال میکنم.

یک تالار گفتگو (چت) راه بیندازید تا بتوانیم با استاد ها ارتباط برقرار کنیم.

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

وعجّل فرجهم

والعن اعدائهم

دوشنبه 16 بهمن 1391  12:49 AM
تشکرات از این پست
mahdi522
owraii
owraii
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 314

با سلام

من دبیرستانی نیستم و لی با برگزاری کلاسهای کنکور کاملا موافقم چون فرد خودش رو می آزماید و بسیاری از مسائل رو در همین جا می تونه بهش برسه

من موافق کلاس کنکور برای فوق لیسانس هم هستم و از اساتید در رشته های مختلف دعوت بشه و هر کس با توجه به کلاس کنکور کارشناسی ارشد و نوع رشته تحصیلی انتخاب نماید

برگزاری کنکور آزمایشی باعث محک زدن فرد و ریختن ترسش میشه و بسیار بسیار مفید می باشد

اگه جزوات بصورت کتاب الکترونیکی باشه و با حجم کم در اختیار کاربران قرار بگیره باعث میشه فرد حتی با موبایلش دروس رو بخونه و به این طریق کتابهایی رو که دسترسی بهش نداره بهش دست پیدا کنه

پیشنهادم اینه که برای دوره های کارشناسی ارشد و دکتری هم این دوره ها برگزار بشه

با تشکر

دوشنبه 16 بهمن 1391  10:51 AM
تشکرات از این پست
mahdi522
siriranmanesh
siriranmanesh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ بله

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ خیر ، چون اساتیدش ممکنه خوب نباشن

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) موافقم

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟ بله

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ تمایل دارم

دوشنبه 16 بهمن 1391  8:15 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
faramarztm
faramarztm
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 316

سلام

من دانش اموز نيستم ولي به همهي دوستان پيشنهاد ميكنم ازين فرصت استفاده كنين. به چند دليل

1-چون بعضيا (با عرض پوزش)معتادن به نت نميتونن بخونن پس چرا ازين فرصت استفاده مثبت نكنن و ازين تدريس استفاده كنن

2-هرتدريسي يه نكته مثبت داره اگر حتي به اون نكته پي نبرين اين تاثيرش توي امتحان تاثيرشو ميذاره اگرچه بعضي اوقات فكر ميكنين همرو از قبل ياد داشتين

3- خودش يه كمكيه به خوندن بيرون نت و ياداروي

4-من ازين فرصتا استفاده نكردم ميبينم تابانشو پس فرصتو از دست ندين

حرف داداشتونو گوش كنين ضرر نداره

وبلاگ اسوان مال من است

دوشنبه 16 بهمن 1391  11:33 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
maesoman
maesoman
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 125

من کنکوری نیستم ولی این برنامه خیلی عالی است کاش زودتر برگذار می شد.

یاعلی

سه شنبه 17 بهمن 1391  9:33 AM
تشکرات از این پست
mahdi522
rasekhoonzm
rasekhoonzm
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 126

- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ خیر مدرک کارشناسی دارم

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله البته در سطح کارشناسی ارشد

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ بله در صورتی که زمان آنها ومطالبی که ارائه می شود مناسب باشد حتما شرکت می کنم.

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله ، در صورتی که در سطح مناسب برگزار شود بسیار می تواند مفید باشد.

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟بله از طریق ایمیل مایل به دریافت خبرنامه ها هستم.

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ بله درصورتی که امکان آن از طریق سایت برقرار گردد بسیار مفید است.

اگر کنکورهای آزمایشی در فواصل زمانی مناسب و در سطح خوبی برگزار شوند و مطالب و جزوات مفید از طریق سایت ارائه شود . به خصوص جهت رفع اشکال این عمل می تواند بسیار مفید باشد. با تشکر

در بن بست هم راه آسمان باز است، پرواز را بیاموز...

سه شنبه 17 بهمن 1391  1:26 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نقل قول mahdi522

نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون (تاپیک ویژه دارای امتیاز)

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟

خیر

بله موافقم. مطمعنا کمک بسیار زیادی برای موفقیت در کنکور خواهد داشت

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟

بله اگر برای مقاطع بالاتر تحصیلی باشد.

صد در صد

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟

برای مقاطع بالاتر تحصیلی باشد بله

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟

بله

تشکر ویژه می کنم از مدیر عزیز این تالار که واقعا زحمات زیادی برای تالار می کشند

** نکته مهم : به پاسخ هایی که به صورت کوتاه جوابی باشند امتیازات کمی تعلق گرفته می شود بدینوسیله از شما درخواست می گردد که به سولات پاسخ را به همراه توضیحات وارد نمائید

سه شنبه 17 بهمن 1391  3:14 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
hossein75
hossein75
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 408

نقل قول mahmoodsafari

نه ولی با تشکیل کلاس آنلاین موافقم.

شاید خودم شرکت کنم.موافقم.بله مایلم.

بله.

در پایا از راسخون ممنون.بله منم مثل شما موافقم

سه شنبه 17 بهمن 1391  4:13 PM
تشکرات از این پست
hossein75
hossein75
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 408

بله.من به شدت با این کار موافقم.لطفا هر چه سریع تر این سیستم را طراحی کنید

ممنون

سه شنبه 17 بهمن 1391  4:15 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
دسترسی سریع به انجمن ها