0

نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)

mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)

نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون (تاپیک ویژه دارای امتیاز)

(مهلت شرکت در نظر سنجی به پایان رسیده است)

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ (راهندازی شد ) جهت ورود به این بخش اینجا کلیک نمائید

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید

** نکته مهم : به پاسخ هایی که به صورت کوتاه جوابی باشند امتیازات کمی تعلق گرفته می شود بدینوسیله از شما درخواست می گردد که به سولات پاسخ را به همراه توضیحات وارد نمائید

جمعه 13 بهمن 1391  9:18 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon modern2656 mina_k_h yaskabod AliFanoodi yasbagheri fatemeh_75 hamedmoghaddam faramarztm rezajafarizadeh mehdi0014
kianpars
kianpars
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 75

پاسخ به:نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)

فقط برای کنکور سراسری ؟؟؟

اگه برای کنکور ارشد باشه من استقبال می کنم

شنبه 14 بهمن 1391  1:59 PM
تشکرات از این پست
AKRAM_H yaskabod mahdi522 AliFanoodi s_ahmad_h22 a_sadri rashon
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟خیر

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)بله

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟بله اگه وقت باشه.

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)بله

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟خیلی بله

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟خیلی خیلی بله

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید

عالیه.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
شنبه 14 بهمن 1391  3:17 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 s_ahmad_h22 rashon noorbaranam
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

نقل قول kianpars

فقط برای کنکور سراسری ؟؟؟

اگه برای کنکور ارشد باشه من استقبال می کنم

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز

قصدما هم از اول پوشش تمام مقاطع تحصیلی هم کارشناسی و هم کارشناسی ارشد و شاید هم دکتری اما ما در بعضی قسمت ها مثل ارسال خبرنامه و مبحث اشتراک جزوات و کنکورآزمایشی می توانیم مقطع کارشناسی ارشد هم پوشش دهیم اما قسمت هایی همانند کلاس های آنلاین برای مقطع کارشناسی ارشد با توجه به هزینه بر بودن آن فکرمی کنم توسط مسئولین سایت این پیشنهاد رد شود ولی فعلا با توجه به نزدیکی به کنکور سراسری بیشتر توجه ما بر روی مقطع کارشناسی می باشد.

موفق باشید

شنبه 14 بهمن 1391  3:28 PM
تشکرات از این پست
s_ahmad_h22 a_sadri rashon noorbaranam
alirezanabi2006
alirezanabi2006
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 258

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟بله

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)بله

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟حتم چراشرکت نکنم

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)بله

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟حتما میلم خیلی شدید

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟جزوه زیاد دارم هرکی خاس بگه(alireza743@mehr.ir)

alireza yadollahnabi

شنبه 14 بهمن 1391  3:56 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 noorbaranam
bolbolz
bolbolz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 143

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟   خیر

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)   بله

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟   خیر

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)  حتما !

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟   خیر

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟   بله

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید؟

کلاس های کنکور آنلاین با توجه به اینکه میانگین سرعت کاربران در ایران بسیار پایین است ، به نظرم خیلی استقبال نمیشود .

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست

هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود

صحنه پیوسته به جاست

خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

شنبه 14 بهمن 1391  4:45 PM
تشکرات از این پست
s_ahmad_h22 mahdi522 noorbaranam
s_ahmad_h22
s_ahmad_h22
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

اگه واسه کنکور ارشد رشته حسابداری باشه عالیه

زرندین 

شنبه 14 بهمن 1391  5:31 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 noorbaranam
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

نه ولی با تشکیل کلاس آنلاین موافقم.

شاید خودم شرکت کنم.موافقم.بله مایلم.

بله.

در پایا از راسخون ممنون.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شنبه 14 بهمن 1391  5:50 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 noorbaranam
hemati333
hemati333
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 71

- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ بله

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ بله موافقم

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ بله

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ خیلی خیلی موافقم

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟ بله

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟بله 100 %

پیشنهاد : لطفا کنکور های آزمایشی برگزار کنید طوری که درصد ها و رتبه ما رو نشون بده

راسخون هر روز بهتر از دیروز

شنبه 14 بهمن 1391  5:55 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 noorbaranam
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام اگه این طرح اجرایی بشود عالی است ، جواب من به همه سوالات بالا بله است ، انتقاد و پیشنهادم ندارم !

شنبه 14 بهمن 1391  6:29 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 noorbaranam
mahdi281
mahdi281
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ خیر

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) با توجه به تجربه اینجانب در دو کنکور کارشناسی و کارشناسی ارشد اگر دانش آموزان در نزدیکی های کنکور با انواع اطلاعات از مجاری مختلف روبرو باشند ممکن است دچار سردرگمی شده زیرا که با روش های مختلفی روبرو می شوند.

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ خیر

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله این کار می تواند مناسب باشد به شرطی که سریعتر آغاز شود

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟ خیر

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ مشمول این موارد نیستم

به نظرم آموزش مجازی را می توان در آموزش نرم افزارهای مختلف هم بکار گرفت و اگر قرار است در کنکور وارد شد بهتر است از ابتدای سال باشد تا دانش آموزان قدرت انتخاب بهتری داشته باشند.

شنبه 14 بهمن 1391  6:49 PM
تشکرات از این پست
hadisafari mahdi522 a_sadri noorbaranam
hadisafari
hadisafari
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 43

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ بله

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ ان‌شاءالله بله

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله (همان‌طور که یکی دیگر از کاربران هم گفته بودند، در صورت امکان رتبه و درصد ذکر شود.)

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟ بله

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ بله

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید.

در کنکورهای آزمایشی، می‌توان با توجه به توان فنی سایت، امکانات زیادی پیش‌بینی کرد (مثلاً رتبه، درصد هر درس، سوالات غلط و درست ما و حتی مبحث طرح سؤالاتی که ما به آن‌ها پاسخ غلط داده‌ایم یا اصلاً پاسخ نداده‌ایم.)؛ برای ایده گرفتن بهتر است به کارنامه چند موسسه معروف مراجعه کنید.

سطح سوالات استاندارد باشد. برخی معلمان، کتب تست، مؤسسات آموزشی و... سوالات بسیار ساده‌ای دارند (در سطح امتحانات نهایی آموزش و پرورش. من نمی‌دانم پاسخ دادن به مثال کتاب در دروس ریاضی یا بحث دستور زبان فارسی چگونه می‌تواند نشانگر سطح سواد فرد باشد؟) و گروهی دیگر سطح سوالات را زیادی بالا می‌برند (مثلاً مطلبی که در کتب عربی رشته علوم انسانی هم یافت نمی‌شود، منبع سوال عربی رشته‌های ریاضی و تجربی قرار می‌گیرد.) ان‌شاءالله سطح سوالات استاندارد باشند. (منظور من از سطح سؤالات استاندارد در این نوشته، پرسش‌های کنکور سراسری در چند سال اخیر است.)

سعی شود در آزمون‌ها از پرسش‌های جدید و تألیفی هم (در کنار پرسش‌های تکراری، کنکورهای قبلی، کتب تست و...) استفاده گردد.

درباره کلاس هم منظور شما را خوب متوجه نشدم. کلاس آنلاین ممکن است به صورت زنده (مثل جلسه‌های مدیران انجمن‌ها) یا غیر مستقیم (مثل طرح بسیج همگانی آموزش احیا که راسخون برگزار نمود) باشد (احتمالاً حالت دوم مد نظر شما بود.) به هر حال حالت دوم به نظر من مناسب‌تر است.

مورد ۶ هم می‌تواند با ایجاد زیرتالارهای تخصصی در زیرتالار کنکور و کنکوری‌ها دنبال شود.

در کل طرح بسیار خوبی است! با آرزوی موفقیت برای همه راسخونی‌ها!

و من الله توفیق!

شنبه 14 بهمن 1391  6:50 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 mahdi696 noorbaranam
aliponaki
aliponaki
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 39

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟خیر من پشت گنکور ارشد هستم

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ بله

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ چرا که نه

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ بله

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟نه

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟بببببببببلللللللللهههه

خوبه

شنبه 14 بهمن 1391  7:26 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 mahdi696 noorbaranam
srf1368
srf1368
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 105

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟   خیر

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)

اگر رایگان یا با قیمتی مناسب باشه فکر کنم برای دانش آموزان مفید باشه ، البته اگر محدودیت زمانی نداشته باشه یا وقتی باشه که بچه ها برسن در کلاسها شرکت کنند

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ خودم که نه (چون در مقطع کارشناسی ارشدم) ولی به بچه ها توصیه میکنم

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) فکر کنم اینم خوب باشه همراه با در نظرگرفتن نکته های فوق

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟ خیر

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ خیر

تشکر از شما

شنبه 14 بهمن 1391  7:28 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 noorbaranam
koozegar
koozegar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 41

سلام من کنکوری نیستم ولی دوستانم کنکوری اند . برای اونها خیلی خوب میشه

(((  یا ایها الذین آمنوا اتقوا الله  )))

مرکز حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله عزیز خوشوقت

شنبه 14 بهمن 1391  7:35 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 noorbaranam
دسترسی سریع به انجمن ها