نقل قول nikbakht88
سلام و وقت بخیر
سلام . روز بخیر
به نمایندگی از کاربران پرمشغله که هنوز وقت سوال پرسیدن پیدا نکردند (نیست سرم خیلی خلوته) می پرسم:
در خدمت هستیم
1- برای بهبود اوضاع فعلی اقتصاد چه راهکارهایی پیشنهاد می کنید؟
به نظر بنده تنها راهکار برای جلوگیری از این اوضاع نابسامان عرضه فراوان کالا در بازار و تفکر در راستای دستیابی به تولدات داخلی می باشد . البته شما اقتصاد بهتر نسبت به بنده دارید
2- ماهواره زمینی خوبه یا فضایی؟ چرا؟ آیا با فرستادن رئیس جمهور به فضا (به عنوان داوطلب) موافقید؟
هر دو در موقعیت خودشون جایگاه خوبی می تونند داشته باشند و باعث پیشرفت ایران اسلامی بشند . ؟؟؟؟؟
3- در جوابهایی که ارائه دادید، بوی رفتن (حالا برای مدت موقت مثلا 21 ماه یا بیشتر) حس می شود. لطفا توضیح دهید.
اگر اجازه بدهید تا روز های آینده در تالار روابط عمومی این موضوع را مطرح خواهم نمود . البته در صورت موافقت مدیر مجموعه برای مطرح شدن .
4- کدوم فصل سال را برای مسافرت به اصفهان پیشنهاد می کنید؟ بهترین منطقه تفریحی - گردشگری اصفهان از دید شما کدام است؟
من هر 4 فصل اصفهان را پیشنهاد می کنم .تقریباً همه جای اصفهان دیدنی و دوست داشتنی هسته ولی من بیشه ناژوان زمانی که آب تو زاینده رود جاری باشه را به همه جا ترجیح می دم . البته اکثر مواقع ورزش و دوندگیمو خودم تو پیست پل شهرستان و فضای سبز اونجا میگذرونم که جای واقعاً تمیز و خوبی هست .
5- نظرتون در مورد چند شغله بودن چیه (البته برای طبقات بالا و پایین درآمدی جامعه)؟
این کار باعث از بین رفتن موقعیت های شغلی برای سایرین میشه و فکر میکنم اقدام اخیر مجلس برای برخورد با این موضوع عالیه و انشاالله ادامه دار باشه .
موفق باشید.
شما هم موفق و پیروز باشید .