0

مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!

iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

پاسخ به:مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!

نقل قول software_rasekhoon

سلام.

سلام و تشکر از حضورتون در صنلی داغ

چنتا سوال ؟؟

در خدمتم بفرمایید .

از کدام یک از همکارات خوشت میاد و خیلی دوسش داری ؟

همه همکارام خوب و دوست داشتنی هستند .

حاضری مسول بخش نرم افزار راسخون بشی؟

کار تو قسمت نرم افزار یکم تخصص می خواد که فکر کنم من از پسش بر نیام .

کامپیوترت می گند آخر سیستمه  راسته ؟

ای بابا دست رو دلم نزار که خونه خونه

بهترین جنس فروشگاه راسخون از دید تو مدیر چی بوده ؟

گیرنده دیجیتال

آخرین بازی که با یک کاربر کلنجار رفتی کی بود و احساس واقعیت را بهم بگو؟

تقریباً میشه گفت دیروز صیح بود . البته ما با اکثر کاربرا کلنجارو داریم

پارتی بازی تو تشویقی نوشتن می کنی یا نه ؟

بین خودمون باشه ها بعضی وقتا همکارا فکر میکنند این کارو می کنم امّا سعی کردم اینجور نباشه و با توجه به زحمت همکارا تشویقی می نویسم که مدیر مجموعه هم منو مورد لطف قرار می دند و تا حالا واسه تائیدش نه بهم نگفتند .

چقدر امکانات رفاهی برای کارمندان راسخون فراهم کردی یا پیشنهاد دادی؟

امکانات که سعی کردم باشه امِا شاید در حد همکارا نبوده و از همین جا ازهمه همکارای راسخونی به خاطر این کاستی عذر خواهی می کنم .

یا حق .

دوشنبه 16 بهمن 1391  10:32 PM
تشکرات از این پست
javid1000 qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi

با سلام خدمت مدیر محترم

با سلام خدمت شما

یه سوال فنّی.شما جوایز رو بسته بندی می کنید و یا دیگر دوستانتان؟

99 در صد مواقع همکارای عزیز بنده تو روابط عمومی زحمت این کار را می کشند از همینجه به همشون خسته نباشید می گم .

تابه حال شده کاری که که خدای ناکرده به موسسه ضرر برسه؟

بله....... البته مدیر مجموعه مطلع نشندا

شما کارمند دولت هستید؟

تقریباً . کارمند یه موسسه وابسته به ارگان دولتی

اگه اشکال نداره حقوقتون چه قدره و آیا این برای خرج زندگی کافیه؟

حقوقمون هم الان واسه زندگی مکفیه . خدا را شکر

موفق باشید

دوشنبه 16 بهمن 1391  10:35 PM
تشکرات از این پست
javid1000 AliFanoodi qolameali
zahra6423
zahra6423
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 47

سلام

بنده تعریف شما رو زیاد شنیدم،الان هم برای عرض خسته نباشید و خدا قوت و آرزوی موفقیت خدمت رسیدم و سوالی نیست.

فقط اگر امکان داره بیشتر برای بهبود وضع مالی سایت تلاش کنید!! آخه مشخصه که این چند وقته وضع شما هم خرابه!! جایزه ها و فروشگاه تون ...

خدانگهدار

دوشنبه 16 بهمن 1391  11:24 PM
تشکرات از این پست
javid1000 iman_karbala qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام،چیکار میکنید با صندلی داغتون؟ خوش میگذره؟wink

میشه یه درخواست ازتون کنم؟

اینکه صندلی داغ شما مادام ادامه داشته باشه!!! البته برای راحتی کارتون و نیز از داغی نیوفتادن صندلی میشه در یک روز از هفته تاپیک فعال بشه و یا نه،ماهیانه 1روز...

آخه ما الان میبینیم یا سوالای ذهنمون رو بقیه بچه ها پرسیدن و جوابشون رو دادید یا الان همه سوالاتی که طی 3-4سال در ذهنمون ایجاد میشد رو یادمون نیست و گاهی در یک زمان یادمون میاد و میره!برای همین درخواست رو دارم...

ممنون

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 16 بهمن 1391  11:30 PM
تشکرات از این پست
javid1000 iman_karbala qolameali
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

با سلام وعرض ادب و احترام خدمت دوستان و یـار همیشگی و مهربان راسخون

1-از 0 تا 100 نمره بدین :wink

حسنه:

فروشگاه:

انجـمن :

javid1000 :

hamed_yurdum :

نسخه ی جدید سایت :

شبکه اجتماعی:

راسخون :

تبیان :

2-از 0 تا 100 به خودتون نمره بدین  ....cool

صداقت :
آشپزی :

جنبه :
cleaning :
رفاقت :
ورزش :
هوش :
مطالعه :

ولخرجی :
مدیریت:

استرس:

عبادت:

امیدوارم همیشه موفق و موید در هرکاری باشید.

یاعلی

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

دوشنبه 16 بهمن 1391  11:49 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala qolameali
colahi
colahi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 758
سه شنبه 17 بهمن 1391  1:01 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala javid1000 qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول zahra6423

سلام

سلام بر شما

بنده تعریف شما رو زیاد شنیدم،الان هم برای عرض خسته نباشید و خدا قوت و آرزوی موفقیت خدمت رسیدم و سوالی نیست.

ممنون از لطف شما هر  کسی تعریف ما را کرده چون خودش خوب بوده و شما خوب بودید این مطالب را ارائه کرده .

فقط اگر امکان داره بیشتر برای بهبود وضع مالی سایت تلاش کنید!! آخه مشخصه که این چند وقته وضع شما هم خرابه!! جایزه ها و فروشگاه تون ...

اونم به چشم اگر حضور داشتیم در مجموعه راسخون حتماً این امر را پیگیری خواهیم کرد .

خدانگهدار

خدا نگهدار شما هم باشه .

سه شنبه 17 بهمن 1391  7:40 AM
تشکرات از این پست
javid1000 qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام،چیکار میکنید با صندلی داغتون؟ خوش میگذره؟wink

سلام . با لطف دوستان خوش هم میگذره

میشه یه درخواست ازتون کنم؟

بفرمایید

اینکه صندلی داغ شما مادام ادامه داشته باشه!!! البته برای راحتی کارتون و نیز از داغی نیوفتادن صندلی میشه در یک روز از هفته تاپیک فعال بشه و یا نه،ماهیانه 1روز...

باور بفرمایید من از خدام هست که کامل در اختیار کاربران باشه امّا خوب در پاره های موارد دغدغه و مشغله کاری این امکان را به بنده نمی دهد . امّا تاپیک روابط عمومی در خدمت شما هستیم .

آخه ما الان میبینیم یا سوالای ذهنمون رو بقیه بچه ها پرسیدن و جوابشون رو دادید یا الان همه سوالاتی که طی 3-4سال در ذهنمون ایجاد میشد رو یادمون نیست و گاهی در یک زمان یادمون میاد و میره!برای همین درخواست رو دارم...

سعی می کنم تا پایان هفته تحمل کنم . شما هم به سوالاتتون فکر کنید .

ممنون

سپاس از لطفتون

سه شنبه 17 بهمن 1391  7:43 AM
تشکرات از این پست
javid1000 qolameali bivafa
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول javid1000

با سلام وعرض ادب و احترام خدمت دوستان و یـار همیشگی و مهربان راسخون

سلام خدمت شما بزرگوار

1-از 0 تا 100 نمره بدین :wink

حسنه: 70

فروشگاه: 80

انجـمن : 80

javid1000 :ناراحت نشدی 60 چون فعالیتتون کم شده امّا به اخلاق میدم 100

hamed_yurdum : اونم 60 امّا اخلاق 100

نسخه ی جدید سایت : 100

شبکه اجتماعی: توراسخون باشه 100

راسخون : 90

تبیان : *******surprise

2-از 0 تا 100 به خودتون نمره بدین  ....cool

صداقت : 85
آشپزی :2
جنبه :96
cleaning :
رفاقت :
100
ورزش :100
هوش :90
مطالعه :30
ولخرجی :100
مدیریت: باید دوستان به این موضوع نمره بدند

استرس:50

عبادت:80

امیدوارم همیشه موفق و موید در هرکاری باشید.

شما هم همینطور موفق باشید .

یاعلی

سه شنبه 17 بهمن 1391  7:48 AM
تشکرات از این پست
javid1000 qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول colahi
صندلیش زیاد داغ نباشه ها!

سلام

خوش آمد میگم خدمت شما .

فعلاً که خوبه اذیتمون نمی کنند تا روز های بعد ببینیم چی می شه .

سه شنبه 17 بهمن 1391  7:49 AM
تشکرات از این پست
javid1000 qolameali
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و وقت بخیر

به نمایندگی از کاربران پرمشغله که هنوز وقت سوال پرسیدن پیدا نکردند (نیست سرم خیلی خلوته) می پرسم:

1- برای بهبود اوضاع فعلی اقتصاد چه راهکارهایی پیشنهاد می کنید؟

2- ماهواره زمینی خوبه یا فضایی؟ چرا؟ آیا با فرستادن رئیس جمهور به فضا (به عنوان داوطلب) موافقید؟

3- در جوابهایی که ارائه دادید، بوی رفتن (حالا برای مدت موقت مثلا 21 ماه یا بیشتر) حس می شود. لطفا توضیح دهید.

4- کدوم فصل سال را برای مسافرت به اصفهان پیشنهاد می کنید؟ بهترین منطقه تفریحی - گردشگری اصفهان از دید شما کدام است؟ 

5- نظرتون در مورد چند شغله بودن چیه (البته برای طبقات بالا و پایین درآمدی جامعه)؟

موفق باشید.

سه شنبه 17 بهمن 1391  10:33 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام و وقت بخیر

سلام . روز بخیر

به نمایندگی از کاربران پرمشغله که هنوز وقت سوال پرسیدن پیدا نکردند (نیست سرم خیلی خلوته) می پرسم:

در خدمت هستیم

به نظر بنده تنها راهکار برای جلوگیری از این اوضاع نابسامان عرضه فراوان کالا در بازار و تفکر در راستای دستیابی به تولدات داخلی می باشد . البته شما اقتصاد بهتر نسبت به بنده دارید

2- ماهواره زمینی خوبه یا فضایی؟ چرا؟ آیا با فرستادن رئیس جمهور به فضا (به عنوان داوطلب) موافقید؟

هر دو در موقعیت خودشون جایگاه خوبی می تونند داشته باشند و باعث پیشرفت ایران اسلامی بشند . ؟؟؟؟؟

3- در جوابهایی که ارائه دادید، بوی رفتن (حالا برای مدت موقت مثلا 21 ماه یا بیشتر) حس می شود. لطفا توضیح دهید.

اگر اجازه بدهید تا روز های آینده در تالار روابط عمومی این موضوع را مطرح خواهم نمود . البته در صورت موافقت مدیر مجموعه برای مطرح شدن .

4- کدوم فصل سال را برای مسافرت به اصفهان پیشنهاد می کنید؟ بهترین منطقه تفریحی - گردشگری اصفهان از دید شما کدام است؟ 

من هر 4 فصل اصفهان را پیشنهاد می کنم .تقریباً همه جای اصفهان دیدنی و دوست داشتنی هسته ولی من بیشه ناژوان زمانی که آب تو زاینده رود جاری باشه را به همه جا ترجیح می دم . البته اکثر مواقع ورزش و دوندگیمو خودم تو پیست پل شهرستان و فضای سبز اونجا میگذرونم که جای واقعاً تمیز و خوبی هست .

5- نظرتون در مورد چند شغله بودن چیه (البته برای طبقات بالا و پایین درآمدی جامعه)؟

این کار باعث از بین رفتن موقعیت های شغلی برای سایرین میشه و فکر میکنم اقدام اخیر مجلس برای برخورد با این موضوع عالیه و انشاالله ادامه دار باشه .

موفق باشید.

شما هم موفق و پیروز باشید .

سه شنبه 17 بهمن 1391  11:42 AM
تشکرات از این پست
farshon javid1000 qolameali
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول iman_karbala

نقل قول nikbakht88

سلام و وقت بخیر

سلام . روز بخیر

در خدمت هستیم

به نظر بنده تنها راهکار برای جلوگیری از این اوضاع نابسامان عرضه فراوان کالا در بازار و تفکر در راستای دستیابی به تولدات داخلی می باشد . البته شما اقتصاد بهتر نسبت به بنده دارید

هر دو در موقعیت خودشون جایگاه خوبی می تونند داشته باشند و باعث پیشرفت ایران اسلامی بشند . ؟؟؟؟؟

اگر اجازه بدهید تا روز های آینده در تالار روابط عمومی این موضوع را مطرح خواهم نمود . البته در صورت موافقت مدیر مجموعه برای مطرح شدن .

من هر 4 فصل اصفهان را پیشنهاد می کنم .تقریباً همه جای اصفهان دیدنی و دوست داشتنی هسته ولی من بیشه ناژوان زمانی که آب تو زاینده رود جاری باشه را به همه جا ترجیح می دم . البته اکثر مواقع ورزش و دوندگیمو خودم تو پیست پل شهرستان و فضای سبز اونجا میگذرونم که جای واقعاً تمیز و خوبی هست .

این کار باعث از بین رفتن موقعیت های شغلی برای سایرین میشه و فکر میکنم اقدام اخیر مجلس برای برخورد با این موضوع عالیه و انشاالله ادامه دار باشه .

موفق باشید.

سلام و تشگر

سوال دو و پنج را کامل جواب ندادید. سوال دو بخش دومش پیشنهاد بنده نیست و خود ایشون پیشنهاد دادند. سوال پنج نکته ایی داخل پرانتز داشت که فکر کنم نخوندید (نیازی به پاسخ نیست). 

انشاالله که همیشه توی موسسه حضور داشته باشید و کاربران از حضورتون بهرمند باشند. اما خواهشا قبل از درخواستتون به مدیر مجموعه، با درخواست بنده موافقت بفرمائید. فرمودید نگم استعفا گفتم چشم اما خواهشا با مدیریت تک تالار و آنهم تالار اقتصاد موافقت بفرمائید و مدیریت تالار گفتگوی آزاد را به یکی از کاربران پرتلاشتر منتقل بفرمائید. امیدوارم درخواست بنده را تعارف نپندارید و متوجه شرایط آتی بنده باشید.

موفق باشید.

سه شنبه 17 بهمن 1391  12:01 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول iman_karbala

نقل قول nikbakht88

سلام و وقت بخیر

سلام . روز بخیر

در خدمت هستیم

موفق باشید.

سلام و تشگر

سوال دو و پنج را کامل جواب ندادید. سوال دو بخش دومش پیشنهاد بنده نیست و خود ایشون پیشنهاد دادند. سوال پنج نکته ایی داخل پرانتز داشت که فکر کنم نخوندید (نیازی به پاسخ نیست). 

انشاالله که همیشه توی موسسه حضور داشته باشید و کاربران از حضورتون بهرمند باشند. اما خواهشا قبل از درخواستتون به مدیر مجموعه، با درخواست بنده موافقت بفرمائید. فرمودید نگم استعفا گفتم چشم اما خواهشا با مدیریت تک تالار و آنهم تالار اقتصاد موافقت بفرمائید و مدیریت تالار گفتگوی آزاد را به یکی از کاربران پرتلاشتر منتقل بفرمائید. امیدوارم درخواست بنده را تعارف نپندارید و متوجه شرایط آتی بنده باشید.

موفق باشید.

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار گرامی بنده در دو مورد یاد شده پاسخ خاصی در ذهن نداشتم لذا از پاسخگویی اجتناب کردم . پیرامون بحث انصراف خواهشمندم در این محیط صحبتی نکرده و در هفته آینده تماسی با روابط عمومی راسخون داشته باشیم تا مراتب را بهتر پیگیری نماییم .

سه شنبه 17 بهمن 1391  12:05 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 javid1000 qolameali
hamid_reza
hamid_reza
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

نقل قول iman_karbala

با سلام وتشکر

از همه عزیزانی که بنده را قابل دانسته و اجازه حضور در برنامه صندلی داغ را داده اند کمال تشکر و سپاسگذاری را دارم .

از اینکه با تاخیر زمانی در این برنامه حضور یافته ام نیز از همه بزرگواران عذر خواهی می کنم . امیدوارم در مدت حضورم در این برنامه بتوانم پاسخگوی سوالات کاربران عزیز راسخونی باشم .

در پایان از عزیزان خواستارم اگر از پاسخ دادن به سوالی امتناع کردم از دست بنده ناراحت نشوند به احتمال زیاد مقتضیات زمان باعث این امر می گردد .

سه شنبه 17 بهمن 1391  1:18 PM
تشکرات از این پست
javid1000 iman_karbala
دسترسی سریع به انجمن ها