نقل قول bivafa
سلام...
سلام
به به میبینم که واقعاً صندلی ِ داغ داغ شده!!
شما لطف دارید . با حضور کاربرای خوبی مثل شما بهتر هم میشه .
انقدر حرف توی این صندلی داغ دلم میخواد بزنم که نمیدونم کدومش رو بگم و از چی شروع کنم! اصلاً نمیدونمااا...
شما بفرمایید بنده در خدمتم هرچی که خواستید .
ابتدا تبریک میگم به آقا ایمان زادروزشون رو
امیدوارم سالهای سال همراه به موفقیت و خوشبختی زندگی کنید...
بسیار بسیار ممنونم
و یه چیز دیگه اینکه باز هم امیدوارم انشاا... سال دیگه تبریکات ویژه رو از یه نفر خیلی خاص!!دریافت کنید ...
ممنونم. هر چی خدا بخواد .
به دوستان هم عرض کنم که بنده حدود 2ماه پیشا بود که توفیق داشتم یک شب همراه با آقای خواجه سر کنم و البته لذت در کنار ایشان بودن رو هم احساس کردم(الان دلتون سوخت؟!
) شخصیت و برخورد ایشون واقعاً دوست داشتنی بود و البته مشخص بود که حجم کاری سنگینی دارند و به نوعی خستگی(جسمی)رو میشد ازشون احساس کرد.دیگه من نمیدونم چطور بیشتر براتون توصیف کنم شرح ما وقع!!
واقعاً یه جور تعریف می کنید از من که راهی جز شرمندگی واسم نمیمونه . احتمالاً خستگی رانندگی بوده هاااااا.
حالا یه چندتا سوال دست گرمی...
1-به نظر خودتون چی باعث شده که تا این حد شخصیت جذاب و عامه پسندی داشته باشید بطوریکه شاید تنها فردی باشید در بین کاربران و کارمندان راسخون که هم از محبوبیت در بین همگان برخوردار است،هم احترام ویژه دارد و در کل ابعاد به دل کاربران میشینید...؟
این فقط لطف کاربرای راسخون نسبت به بنده است . باور کنید زحمت همه کاربرای راسخون و کارمندای دیگه بسیار بیشتر از بنده حقیر است اماّ لطف کاربرا و خداوند شامل حال من شده . ممنونم
2-آیا ملاحظه کاری در کار شما وجود دارد؟تا چه حد؟بطور مثال آیا پیش آمده که در مورد پیشنهادات و انتقاداتی کاربران مطرح مینمایند نظر شخصی شما نیز موافق آنها باشد ولی بنا بر صلاحدید و سایر مقتضیات ناچار باشید که در ظاهر آنها را رد کنید و یا نظر مثبت خود را بروز ندهید؟!
بله این اتفاق بارها رخ داده امّا ما باید طبق اساس نامه کاری خود فعالیت کنیم .
3-آیا پیش میاد که از کارتون واقعاً خسته بشید و پشیمون از اینکه همچین شغلی دارید...؟!
یکی دو مرتبه از فرط خستگی این حرفو به خودم زدم . ولی در کل عاشق کارم هستم عاشق عاشق عاشق . بی اقراق می گم . چون با کاربرای خوب راسخون در ارتباط و هم سفره هستم .
4-آیا دچار روزمرگی و تکراری بودن کارهایتان نمیشوید بطوریکه باعث زدگی و یا دلسردی و بی تفاوتی تان بشود؟
خیر . این اتفاق رخ نداده خدا را شکر .
فعلاً همینا کافیه، هنوز فرصت نکردم تمام سوالات دیگر کاربران را مطالعه کنم،انشاالله در اولین فرصت این کار را میکنم.
در خدممتان هستیم . یا علی
یا علی