0

مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!

naafas
naafas
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 26

پاسخ به:مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!

نقل قول iman_karbala

(آهان حالا متوجه شدم به خاط اینه که این ساختمون تو بقیه ساختمونای اطراف بالاتره و دید داره دیوارها بلندتر و پنجره ها کوچکتر تعبیه شدند .)

فکر کنم خیلی خسته اید ؛ توصیفاتی که عرض کردم مربوط به یه پنجره ی خوب و استاندارد میشه ؛ نه پنجره ی ساختمان راسخون که استاندارد نیست .

( گفتم که منطق زودتر میاد ، اشتباه در احساس بیشتره .من با توجه به منطقم تیکه آخر صحبتاتون را قبول ندارم و درصد خطای احساسو بیشتر می دونم .)

خودمم تیکه آخر صحبتامو قبول ندارم ؛ خواستم ببینم شما چی میگید .no

( دلایل اگر منطقی باشه دیگه آزار نیست حقیقته )

اما گاهی باید حقیقت رو آشکار کرد اونوقته که دیگه آزار نیست.

راستی قبول دارید که بعضی از آدما از حقیقت هراس دارند و نمیخوان اونو بپذیرن ( جوابش واسه خودتون ) به ما مربوط نمیشه

شنبه 14 بهمن 1391  4:59 PM
تشکرات از این پست
TITISHJUN iman_karbala AliFanoodi
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول iman_karbala

نقل قول nikbakht88

با سلام و تشکر و تبریک سالروز ولادت شما

مسئول محترم روابط عمومی، بنده فقط جهت اعلام تشکر و خسته نباشید برای حضور شما در سایت راسخون و انجام وظایفتان به نحو احسن مزاحم شده ام . انشاالله در تمام مراحل زندگیتان در پناه خداوند متعال مانا باشید .

ممنون از لطف و محبت شما

بنده حقیر جز انجام وظایفم کاری دیگر نکرده ام . به امید سرافرازی شما و سایت راسخون

سلام مجدد

جملات فوق برای شروع و دستگرمی بود!! متنش برای شما آشنا نیست؟ اگه این دردسرای رفت و اومد و اعصاب خوردی های ب ی م ا ر س ت ا ن بذاره، سر صبر سوال می پرسم. اما علی الحساب:

نظرتون در مورد درخواست استعفا از طرف مدیران چیه؟ منظورم اون مدیراییه که زود قضاوت می کنند  و هی دم از تهدید و استعفا می زنند!!

چی شد که قشون کشی به تالار روابط عمومی از مد افتاد؟

از چه سوالی بدتون میاد که نپرسیم؟ (جوابشم بگید)

... .

شنبه 14 بهمن 1391  5:57 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala qolameali
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام  خسته نباشید

آقا ایمان می تونم بپرسم شما چند خواهر و برادر هستید ؟ شما چندمی هستید ؟

چه کسی را در این دنیا بیشتر از همه دوست دارید ؟ (فقط یک نفر )

به نظر شما چرا انجمن راسخون جمعه ها اینقدر خلوته ؟

نظرتون در مورد بخش وبلاگ نویسی راسخون چی هست ؟ (+ وبلاگ جدید خودم (آشپزخانه))

به نظرتون قیمت های فروشگاه یکم بالا نیست ؟ (برای مثال همین فلش 16 گیگ سیلیکون پاور)

راستی خواهشن غلط املایی نگیر چون خیلی غلط تا حالا از شما دیدم wink

شنبه 14 بهمن 1391  6:28 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi iman_karbala qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول naafas

به امید خدا کم کم میرسیم به سوالای آخر سلام . امید به خدا میریم تو میدون

اول از همه از قدرتتون استفاده کنید و از مدیر تالار بخواید که هیچ کدوم از پست هارو ویرایش نکنند ؛ چون بیشتر از 5 سوال مخالفه قوانیه. سپاسگزار این دیگه از اختیارات مدیر تالار بنده دخالت نمی کنم .

1.( یک ساعت فکر کردن بهتر از هفتاد سال عبادت است .)

خوب ؛ حدیث بالا از کدوم بزرگواره ؟ چقدر به این حدیث ایمان دارید ؟ چقدر راجع به کارهایی که انجام میدید فکر میکنید ؟ اصلا فکر میکنید ؟cheeky

اگر اشتباه نکنم حدیث از حضرت رسول باید باشه . خیلی . در اکثر مواقع اگر استرسی نداشته باشم اول به کارهام فکر میکنم بعد اجرا می کنم .

2. خدارو چند تا دوست دارید ؟ خدا شما رو چند تا دوست داره ؟ پیش میاد گاهی به خاطر خواسته و حاجتی دل شب از خواب بیدار بشید و با تمام وجودتون اونو از خدا بخواید ؟

من خدا را 10تا دوست دارم . فیکس آخه دیگه انگشتای دستم جا نداره . البته این تو دوران کودکی دوست داشتن خدا وصف ناپذیره و نمیشه براش حدی معلوم کرد . خدا خیلی بیشتر از اون چیزی که تصور می کنم دوستم داره و خیلی جاها دستمو گرفته. چیزی در مورد موضوع آخر به ذهنم نمیاد .

3. در سال چند بار اشکتون جاری میشه ؟ اگه اشک یکی جاری بشه چه کار میکنید ؟ ( مهم نیست که جاری شد ؛ میخواست جاری نشه ؛ موسی به دین خود عیسی به دین خود ؛ دلیلش رو جویا میشید ؛ ...................) خلاصه کدوم از اینا و چرا ؟؟؟؟؟

قسمت اول بدون جواب . قسمت دوم سی می کنم باهاش حرف بزنم و آرومش کنم اگر نشد پا به پاشگریه می کنم .

4. امید به خدا .smiley اگه بچه هات 8 قلو بشن چه کار میکنید ؟ ( خودتونو میکشید ؛ فرار میکنید ؛ میزنید تو سرتون ؛ یا نه همشونو در آغوش بی مهرتون میگیرید و خدارو شکر میکنید ) در ضمن اگه 4 قلشون پسر و 4 قلشون دختر باشن اسمشونو چی میذارید ؟؟؟؟؟

اگه خواست خداست پس احترام می زارم و خدا را شکر می گم .

پسرا : سهیل ، سروش ، سعید ، ساسان

دخترا : سارا ، سمیرا ، سمیه ، سکینه

حال کردی قافیه با حرف س

5. مادرتونو بیشتر دوست دارید یا خواهرتونو ؟چرا ؟  برادرتونو بیشتر دوست دارید یا خواهرتونو ؟ چرا ؟ ( خواهشا نگید هردو ) ؛ چه گلی رو دوست دارید ؟ چه غذایی رو دوست دارید ؟ دوست دارید شب تولدتون چی و از چه کسی هدیه بگیرید ؟ ( بدون تعارف ) و در آخر دوست دارید شب تولدتون مادرتون براتون چه شامی درست کنه ؟

مامنمو بیشتر دوست دارم . خواهر و برادرامو هم اندازه هم با یه تفاوت های جزئی . گل رز آبی ،عاشق ماکارانی ، باور کنید اهل هدیه گرفتن نیستم امّا دوست دارم سورپیرایز بشم . طبق معمول واسم ماکارانی درست می کنه . پس امشب ماکارانی داریم .

راستی با کیک یا شیرینی برید بخونه ؛ آخه  واسه اولین بار کسی روز تولدم یادش نبود و کلی افسردگی گرفتم و پشیمون که کاش خودم میگرفتم چون لااقل کادو هرو بهم میدادند دیگه ؟ راستی با دقت جواب بدید و مواظب باشید سوالی از قلم نیفته .

همرو جواب دادم وای دارم کچل می شم

شنبه 14 بهمن 1391  7:51 PM
تشکرات از این پست
naafas qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول iman_karbala

نقل قول nikbakht88

با سلام و تشکر و تبریک سالروز ولادت شما

مسئول محترم روابط عمومی، بنده فقط جهت اعلام تشکر و خسته نباشید برای حضور شما در سایت راسخون و انجام وظایفتان به نحو احسن مزاحم شده ام . انشاالله در تمام مراحل زندگیتان در پناه خداوند متعال مانا باشید .

ممنون از لطف و محبت شما

بنده حقیر جز انجام وظایفم کاری دیگر نکرده ام . به امید سرافرازی شما و سایت راسخون

سلام مجدد سلام

جملات فوق برای شروع و دستگرمی بود!! متنش برای شما آشنا نیست؟ اگه این دردسرای رفت و اومد و اعصاب خوردی های ب ی م ا ر س ت ا ن بذاره، سر صبر سوال می پرسم. اما علی الحساب: بله شما زحمت کشیدید مثل خود من به صندلی داغ سر زدید .

نظرتون در مورد درخواست استعفا از طرف مدیران چیه؟ منظورم اون مدیراییه که زود قضاوت می کنند  و هی دم از تهدید و استعفا می زنند!! مدیرای ما همشون خوبند و نسبت به ما لطف دارن. بعضی وقتا که ما حواسمون بهشون نیست از این ابزار استفاده می کنند امّا مدیرای خوب رفتنی نیستند ...

چی شد که قشون کشی به تالار روابط عمومی از مد افتاد؟ نمی دونم والله فعلاً انگار ما داریم خوب کار می کنیم یا کاربرا نمی خوان ایرادای مارو به چالش بزارن . به هر حال آرامش خوبییه

از چه سوالی بدتون میاد که نپرسیم؟ (جوابشم بگید) سوالایی که دوس تندارم جواب بدمو . جوابی نداره چون دوست ندارم جواب بدم .

شوخی کردم سوالای خیلی شخصیو جواب نمی دم

... .

شنبه 14 بهمن 1391  7:55 PM
تشکرات از این پست
qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

سلام  خسته نباشید سلام . سلامت باشید

آقا ایمان می تونم بپرسم شما چند خواهر و برادر هستید ؟ شما چندمی هستید ؟

2 برادر و دو خواهر من سومی هستم

چه کسی را در این دنیا بیشتر از همه دوست دارید ؟ (فقط یک نفر )

پدر و مادر یک روح در دو جسم پس یک نفرند .

به نظر شما چرا انجمن راسخون جمعه ها اینقدر خلوته ؟

همه میرن واسه استراحت و خوش گذرونی

نظرتون در مورد بخش وبلاگ نویسی راسخون چی هست ؟ (+ وبلاگ جدید خودم (آشپزخانه))

عالیه جدی می گم .

به نظرتون قیمت های فروشگاه یکم بالا نیست ؟ (برای مثال همین فلش 16 گیگ سیلیکون پاور)

بخدا دوست دارم همه اجناسو با حسنه ارائه کنم امّا ابلاغ و محدودیت از سمت سازمان

راستی خواهشن غلط املایی نگیر چون خیلی غلط تا حالا از شما دیدم wink

من که تجدید شدم خدا به دادم برسه با این املا

شنبه 14 بهمن 1391  7:58 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi qolameali
naafas
naafas
کاربر تازه وارد

سلام

ماکارونی صرف شد ؟؟؟؟ نوش جان ؛ گوشت خون

سوال اول تا یادم نرفته

1. خدمت سربازی ؛ چه سالی و کدوم شهر ؟

2. شنیدم واسه کارشناسی ارشد میخواید عمران بخونید ؟ حاشا نکنید که منبع خبرم موثقه !

3.از بین سه رنگ قرمز ؛ نارنجی و آبی کدومو بیشتر دوست دارید ؟

4.چرا حرف ؛ حرف خودتونه  ؟ ( چون روتون زیاده !  چون خواجه اید و نمیشه کاریش کرد ! چون سمج تشریف دارید!  زورگویی رو دوست دارید!  کسی نباید رو حرف خواجه حرف بزنه  و الی آخر )

5. یه روز بارونی رو دوست دارید یا برفی رو ؟ چرا ؟

راستی حال و هوای موندن تو میدون نیست ولی صندلی داغ چرا

شنبه 14 بهمن 1391  8:35 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
naafas
naafas
کاربر تازه وارد

خوب سوال بعدی

راستی ماکارونی نوش جون خودم ؛ آخه مادرم ترتیبشو داده بود ؛ البته یه کوچولو هم تعجب کردم ؛ حالا خدارو شکر از این بابت که از شما عقب نموندیم .

1. دوست دارید چه سوالی ازتون بپرسم ؟ عرض کنید تا همونو بپرسم ؟

2. چرا زور میگید ؟ چرا لباساتونو خودتون اتو نمیکنید ؟ مگه خواهرتون چه گناهی کرده که باید لباساتونو اتو کنه !!!!!

3. صبح ها دقیقا چه ساعتی از خواب بیدار میشید و به ترتیب چه کارهایی انجام میدید ؟( نماز میخونید ؟_ کمی نرمش ؛سپس ورزش ؟_ صبحونه میل میفرمائید و با نام خدا پیش به سوی کار ؟)

4. آهان ! فیلم زمونه رو نگاه میکنید ؟ اگه نگاه میکنید امشب چه اتفاقاتی افتاد ؟ به نظرتون آخرش چی میشه ؟

5. من که خسته شدم از سوال پرسیدن ؛ احیانا جنابعالی خسته نشدید ؟

شنبه 14 بهمن 1391  9:00 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
naafas
naafas
کاربر تازه وارد

نقل قول iman_karbala

نقل قول AliFanoodi

تولّدتان نیز مبارک. ممنون عزیزم .

آقا اعتراض دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا به ایشون گفتید ممنون عزیزم ؟ چون سنشون کمه - چون واقعا عزیز هستند - چون شما عزیز هستید - صرفا یه جور تشکر بود و ................ .

خوب دیگه پست آخرم ان شاءالله بعد فیلم ؛ فقط امیدوارم که مسئله ی مزخرف بارداری پیش نیاد که بهزاد رو از طلاق  منصرف  کنه .

سرعت سایتم عالی شده

شنبه 14 بهمن 1391  9:11 PM
تشکرات از این پست
bivafa iman_karbala AliFanoodi
naafas
naafas
کاربر تازه وارد

سلام و عذرخواهی فراوان

کاربرای سایت خودتون فعال نیستند و اینطوری شد که همه ی پستهای اینجانب پشت سر هم شدند .

اینم پست آخر و سوال :

1. کدوم شاه بود که از اصفهان نصف جهان رو ساخت ؟

2.سفسته درسته یا سفسطه یا ثفسطه یا ثفثطه یا ثفسته یا ثفثته یا صفثطه یا صفسته یا ...؟ به هر حال کدومش ؟ اصلا یعنی چی ؟

3.اگه یه سفر به خارج از کشور داشته باشید ؛ دوست دارید کجا باشه ؟

3.زندگی از درون به بیرون جریان داره یا برعکس ؟ چطور ؟

4.چه چیزی حرف اول رو تو زندگیتون میزنه ؟ ( امید ، توکل به خدا ؛ اعتماد به نفس ؛ پشتکار ..............)

5.همین الان به آرزویی که در سینه دارید فکر کنید و با تمام وجودتون اونو از خدا بخواید ؛ ماهم آمین میگیم .به عنوان جمله ی آخر هم هرچی که دوست دارید بگید.

در آخر هم ابراز خرسندی فراوان بدلیل حضور در سایت جذاب راسخون و همچنین شما دوست عزیز و عذر خواهی به خاطر کچل کردنتون و چون استعداد پولدار شدن ندارید حداقل بزاریم موهاتون بمونه سرجاش دیگه .

راستی بازهم فرخنده میلادتون مبارک.

اگه در روزهای سرد زمستون شب و روز خوبی داشتم ؛ امروزو امشب بود.

در پناه حق

به امید دیدار

شنبه 14 بهمن 1391  10:24 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام...

به به میبینم که واقعاً صندلی ِ داغ داغ شده!!

انقدر حرف توی این صندلی داغ دلم میخواد بزنم که نمیدونم کدومش رو بگم و از چی شروع کنم! اصلاً نمیدونمااا...

ابتدا تبریک میگم به آقا ایمان زادروزشون رو  امیدوارم سالهای سال همراه به موفقیت و خوشبختی زندگی کنید...

و یه چیز دیگه اینکه باز هم امیدوارم انشاا... سال دیگه تبریکات ویژه رو از یه نفر خیلی خاص!!دریافت کنید ...

به دوستان هم عرض کنم که بنده حدود 2ماه پیشا بود که توفیق داشتم یک شب همراه با آقای خواجه سر کنم و البته لذت در کنار ایشان بودن رو هم احساس کردم(الان دلتون سوخت؟!) شخصیت و برخورد ایشون واقعاً دوست داشتنی بود و البته مشخص بود که حجم کاری سنگینی دارند و به نوعی خستگی(جسمی)رو میشد ازشون احساس کرد.دیگه من نمیدونم چطور بیشتر براتون توصیف کنم شرح ما وقع!!

حالا یه چندتا سوال دست گرمی...

1-به نظر خودتون چی باعث شده که تا این حد شخصیت جذاب و عامه پسندی داشته باشید بطوریکه شاید تنها فردی باشید در بین کاربران و کارمندان راسخون که هم از محبوبیت در بین همگان برخوردار است،هم احترام ویژه  دارد و در کل ابعاد به دل کاربران میشینید...؟

2-آیا ملاحظه کاری در کار شما وجود دارد؟تا چه حد؟بطور مثال آیا پیش آمده که در مورد پیشنهادات و انتقاداتی کاربران مطرح مینمایند نظر شخصی شما نیز موافق آنها باشد ولی بنا بر صلاحدید و سایر مقتضیات ناچار باشید که در ظاهر آنها را رد کنید و یا نظر مثبت خود را بروز ندهید؟!

3-آیا پیش میاد که از کارتون واقعاً خسته بشید و پشیمون از اینکه همچین شغلی دارید...؟! 

4-آیا دچار روزمرگی و تکراری بودن کارهایتان نمیشوید بطوریکه باعث زدگی و یا دلسردی و بی تفاوتی تان بشود؟

فعلاً همینا کافیه، هنوز فرصت نکردم تمام سوالات دیگر کاربران را مطالعه کنم،انشاالله در اولین فرصت این کار را میکنم.

یا علی

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

شنبه 14 بهمن 1391  10:27 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala qolameali
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلام خدمت شما   

اولا این که تولد اینحانب با تولد جناب خواجه در یک روزه جناب خواجه تولدتون مبارک

دوما 3  تا سوال داغ دارم   

بهترین غذایی که میتونی درست کنی چیه (بجز نیمرو)؟!!!!

اول مرغ بوده یا تخم مرغ ؟

تا حالا چند بار رفتین خواستگاری چند بار جواب رد شنیدن   ؟

شنبه 14 بهمن 1391  10:53 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول naafas

سلام سلام

ماکارونی صرف شد ؟؟؟؟ نوش جان ؛ گوشت خون

جاتون حسابی خالی بود

سوال اول تا یادم نرفته

1. خدمت سربازی ؛ چه سالی و کدوم شهر ؟

شهر نمی دونم کجا سال 1221 هجری شمسی

2. شنیدم واسه کارشناسی ارشد میخواید عمران بخونید ؟ حاشا نکنید که منبع خبرم موثقه !

نه راوی حسابی گذاشتتون سر کار

3.از بین سه رنگ قرمز ؛ نارنجی و آبی کدومو بیشتر دوست دارید ؟

آبی به عشق استقلال

4.چرا حرف ؛ حرف خودتونه  ؟ ( چون روتون زیاده !  چون خواجه اید و نمیشه کاریش کرد ! چون سمج تشریف دارید!  زورگویی رو دوست دارید!  کسی نباید رو حرف خواجه حرف بزنه  و الی آخر )

اصلاً اینجوری نیست من همیشه سعی می کنم حرف اطرافیان را گوش کنم بعد قضاوت و تصمیم گیری کنم اصلاً زور نمی گم blush

5. یه روز بارونی رو دوست دارید یا برفی رو ؟ چرا ؟

بارونی آخه عاشق قدم زدن و ورزش کردن زیر بارونم

راستی حال و هوای موندن تو میدون نیست ولی صندلی داغ چرا

انشاالله حال و هواتون عوض بشه . انگار سوالا تموم شدنی نیست .

یک شنبه 15 بهمن 1391  7:54 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول naafas

خوب سوال بعدی  سلام .یا امام حسین به دادم برس

راستی ماکارونی نوش جون خودم ؛ آخه مادرم ترتیبشو داده بود ؛ البته یه کوچولو هم تعجب کردم ؛ حالا خدارو شکر از این بابت که از شما عقب نموندیم .

خوب من جای شما خوردم

1. دوست دارید چه سوالی ازتون بپرسم ؟ عرض کنید تا همونو بپرسم ؟

کی سوالات کاربر naafas  تمام میشه ؟

2. چرا زور میگید ؟ چرا لباساتونو خودتون اتو نمیکنید ؟ مگه خواهرتون چه گناهی کرده که باید لباساتونو اتو کنه !!!!!

خودم اتو می کنم بیشتر مواقع کم اتفاق میافته کسی لباسمو اتو کنه

3. صبح ها دقیقا چه ساعتی از خواب بیدار میشید و به ترتیب چه کارهایی انجام میدید ؟( نماز میخونید ؟_ کمی نرمش ؛سپس ورزش ؟_ صبحونه میل میفرمائید و با نام خدا پیش به سوی کار ؟)

ساعات 6 یا کمی زودتر بیدار می شم . اول نماز می خونم بعد میام سر کار . اصولاً اهل صبحانه نیستم . ساعت 6/30 تا 6/45 سر کار هستم

4. آهان ! فیلم زمونه رو نگاه میکنید ؟ اگه نگاه میکنید امشب چه اتفاقاتی افتاد ؟ به نظرتون آخرش چی میشه ؟

نه . وقت فیلم دیدن زیاد پیدا نمی کنم

5. من که خسته شدم از سوال پرسیدن ؛ احیانا جنابعالی خسته نشدید ؟

وظیفه ما پاسخگویی به کاربران راسخون بوده و هست . خستگی جزء کار و از عصاره مرد بودن .

یک شنبه 15 بهمن 1391  7:58 AM
تشکرات از این پست
qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول naafas

نقل قول iman_karbala

نقل قول AliFanoodi

تولّدتان نیز مبارک. ممنون عزیزم .

آقا اعتراض دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام . اعتراض وارد نیست

چرا به ایشون گفتید ممنون عزیزم ؟ چون سنشون کمه - چون واقعا عزیز هستند - چون شما عزیز هستید - صرفا یه جور تشکر بود و ................ .

هم سنشون کمه ، هم عزیز هستند مثل همه کاربرای راسخون ، هم من عزیز هستم البته برای خودم و صرفا یه جور تشکر بود

خوب دیگه پست آخرم ان شاءالله بعد فیلم ؛ فقط امیدوارم که مسئله ی مزخرف بارداری پیش نیاد که بهزاد رو از طلاق  منصرف  کنه .

سرعت سایتم عالی شده
خدا را شکر که عالی شده . اینجوری تند و تند سوال می پرسید . فکر کنم صندلی داغ من و شماست .

یک شنبه 15 بهمن 1391  8:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها