نقل قول naafas
به امید خدا کم کم میرسیم به سوالای آخر سلام . امید به خدا میریم تو میدون
اول از همه از قدرتتون استفاده کنید و از مدیر تالار بخواید که هیچ کدوم از پست هارو ویرایش نکنند ؛ چون بیشتر از 5 سوال مخالفه قوانیه. سپاسگزار این دیگه از اختیارات مدیر تالار بنده دخالت نمی کنم .
1.( یک ساعت فکر کردن بهتر از هفتاد سال عبادت است .)
خوب ؛ حدیث بالا از کدوم بزرگواره ؟ چقدر به این حدیث ایمان دارید ؟ چقدر راجع به کارهایی که انجام میدید فکر میکنید ؟ اصلا فکر میکنید ؟
اگر اشتباه نکنم حدیث از حضرت رسول باید باشه . خیلی . در اکثر مواقع اگر استرسی نداشته باشم اول به کارهام فکر میکنم بعد اجرا می کنم .
2. خدارو چند تا دوست دارید ؟ خدا شما رو چند تا دوست داره ؟ پیش میاد گاهی به خاطر خواسته و حاجتی دل شب از خواب بیدار بشید و با تمام وجودتون اونو از خدا بخواید ؟
من خدا را 10تا دوست دارم . فیکس آخه دیگه انگشتای دستم جا نداره . البته این تو دوران کودکی دوست داشتن خدا وصف ناپذیره و نمیشه براش حدی معلوم کرد . خدا خیلی بیشتر از اون چیزی که تصور می کنم دوستم داره و خیلی جاها دستمو گرفته. چیزی در مورد موضوع آخر به ذهنم نمیاد .
3. در سال چند بار اشکتون جاری میشه ؟ اگه اشک یکی جاری بشه چه کار میکنید ؟ ( مهم نیست که جاری شد ؛ میخواست جاری نشه ؛ موسی به دین خود عیسی به دین خود ؛ دلیلش رو جویا میشید ؛ ...................) خلاصه کدوم از اینا و چرا ؟؟؟؟؟
قسمت اول بدون جواب . قسمت دوم سی می کنم باهاش حرف بزنم و آرومش کنم اگر نشد پا به پاشگریه می کنم .
4. امید به خدا .
اگه بچه هات 8 قلو بشن چه کار میکنید ؟ ( خودتونو میکشید ؛ فرار میکنید ؛ میزنید تو سرتون ؛ یا نه همشونو در آغوش بی مهرتون میگیرید و خدارو شکر میکنید ) در ضمن اگه 4 قلشون پسر و 4 قلشون دختر باشن اسمشونو چی میذارید ؟؟؟؟؟
اگه خواست خداست پس احترام می زارم و خدا را شکر می گم .
پسرا : سهیل ، سروش ، سعید ، ساسان
دخترا : سارا ، سمیرا ، سمیه ، سکینه
حال کردی قافیه با حرف س
5. مادرتونو بیشتر دوست دارید یا خواهرتونو ؟چرا ؟ برادرتونو بیشتر دوست دارید یا خواهرتونو ؟ چرا ؟ ( خواهشا نگید هردو ) ؛ چه گلی رو دوست دارید ؟ چه غذایی رو دوست دارید ؟ دوست دارید شب تولدتون چی و از چه کسی هدیه بگیرید ؟ ( بدون تعارف ) و در آخر دوست دارید شب تولدتون مادرتون براتون چه شامی درست کنه ؟
مامنمو بیشتر دوست دارم . خواهر و برادرامو هم اندازه هم با یه تفاوت های جزئی . گل رز آبی ،عاشق ماکارانی ، باور کنید اهل هدیه گرفتن نیستم امّا دوست دارم سورپیرایز بشم . طبق معمول واسم ماکارانی درست می کنه . پس امشب ماکارانی داریم .
راستی با کیک یا شیرینی برید بخونه ؛ آخه واسه اولین بار کسی روز تولدم یادش نبود و کلی افسردگی گرفتم و پشیمون که کاش خودم میگرفتم چون لااقل کادو هرو بهم میدادند دیگه ؟ راستی با دقت جواب بدید و مواظب باشید سوالی از قلم نیفته .
همرو جواب دادم وای دارم کچل می شم