0

مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!

iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

پاسخ به:مدیر روابط عمومی راسخون روی صندلی داغ!!!

نقل قول fatemeh_75

سلام و عرض تبریک ایام مبارک دهه فجر . تولدتون هم مبارک  . سلام ممنون از لطفتون

1- چرا میزتون اینقدر شلوغه ؟

اونقدرا هم که میگید شلوغ نیستا . تقریبا با همه این ابزار ها در طول روز کار می کنم ولی اخر کار که میرم میزو مرتب می کنم . بیشتر مواقع هم مرتبه cheeky

2- نظرتون در باره این پیشنهاد چیه :   ارسال کادو در سالروز تولد مدیران .

طرح خوبیه پیشنهاد می کنم در پل ارتباطی با مدیر انجمن ها مطرح کنید تا انشاالله اجاریی بشه .

3- کودک درونتون چه شکلیه ؟

این شکلی  devil

4- نظرتون در باره این تصویر ؟

تعلیم و تربیت در آرامش کامل خانواده  ( کانون فکری ، پرورشی به شیوه سامورایی )

5- و نظرتون در باره تالار کودک ؟

خوبه . فعالیت تو این عرصه حوصله زیادی می خواست . فقط یه خورده طرح های تشویقی واسه کودک و نوجوان بذارید بهتره . البته مدیر خوبی هم داره .

شنبه 14 بهمن 1391  3:47 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mohammad_43 fatemeh_75 qolameali
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

با سلام خدمت مسئول روابط عمومی

جناب خواجه بنده از مسئولینی که روی صندلی داغ می نشینند با اجازه شما سولات کنکوری می پرسم و سپس در این قسمت از انجمن کنکور قرار می دهم تا سایر کاربران سایت راسخون در انجمن کنکور هم استفاده نمایند

پس شما علاوه بر اینکه به سولات بنده پاسخ می دهید به سولات کاربران انجمن کنکور که شاید با صندلی داغ زیاد آشنایی نداشته باشند هم از این طریق پاسخگوئی خواهید نمود.

در ضمن اگر تصویری از خودتان دارید و یا در قسمتی از سایت آپلود است آدرس لینک آن قسمت را به ما هم بدهید تا در انجمن کنکوربه همراه سولات و پاسخ های شما درج گردد

1- مدرک تحصیلی و دانشگاهی شما چیست؟

2- شما در چه سالی کنکور دادین و  رتبه شما در کنکور سراسری در مقطع کارشناسی چند شد؟ و در کدام دانشگاه درس خواندید

3- آیا شما زمان کنکور استرس داشتین؟

4- فکر کنید چند سال به عقب برگشتید و پشت کنکوری هستین آیا چیزی هست که از دست داده باشید و بخواهید تلاش کنید تا دوباره به دست بیاورید؟

5-  هر توصیه و نصیحتی  به این پشت کنکوری هایی رنج کشی که در هر لحظه با شنیدن صدای ((حسینی بای)) استرس تمام وجودشان را می گیرد،  اعلام بفرمائید؟

6- این سوال دیگه مربوط به کنکور نیست بلکه مربوط به انجمن کنکور سایت راسخونه . نظر کلی شما در مورد انجمن کنکور و کنکوری ها و همچنین تخصصی کنکور سایت راسخون چیست؟ آیا توانسته رضایت روابط عمومی سایت راسخون را به دست آورد ؟

همچنین با عرض معذرت از مدیر انجمن پاتوق به این دلیل که سولات ما یکی بیشتر از حد مجاز شد بی زحمت یه پارتی بازی در حق ما بفرمائید و یکی از سولات را حذف ننمائید

با تشکر

شنبه 14 بهمن 1391  3:55 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول   naafas   سلام  

1. راستی میدونید که چرا okb طبقات ساختمان راسخون زیاده ؟ خداییش متوجه این یکی نشدم کلی هم کمک خواستم کسی متوجه نشد .

من تحقیقات فراوانی کردم و بدین نتیجه ی مفرح رسیدم که خدای ناکرده اگر با کسی دعواتون شد ؛نتونید همدیگه یا حتی خودتونو از پنجره به بیرون پرتاب کنید . ؟؟؟؟؟surprise

2.  منطق یعنی چی ؟ احساس چیه ؟ اصلا احساس داری ؟ ارجحیت کدومشون بیشتره و چرا ؟

منطق اون چیزی که آدم با عقلش در موردش حرف میزنه امّا احساسو با دل در مورد حرف می زنیم . احساس هم دارم امّا همیشه منطقم زودتر از احساس میاد و دلیلشم ابتدای حرفام گفتم .

3. تا به حال آزارت به مورچه رسیده یا نه ؟ اگه نه پس چرا اذیت میکنی ؟ اگه آره ؛ مگه آزار داری بچه جون ؟

آزارم به مورچه که آره رسیده . بعضی وقتا هم باعث آزار دیگران شدم . امّا خدا شاهده راضی به این کار نیستم مگر اینکه سهوی بوده یا با دلایل منطقی .

4. به سلامتی کی قراره کچل بشی ؟ چرا هنوز کچل نشدی ؟ مگه نمیدونی که کچلا پولدار میشن ؟

کچلم می شیم . اّا پولدارو فکر نمی کنم اخه استعدادشو ندارم .

5. یه سوال از خودت بپرس و جوابش رو هم بگو .

سوال : شما چه جور با این تعدا اندک پست تو انجمن ها اینقدر خوب سوال و جواب می پرسین ؟

جواب : احتمال زیاد که نه امّا احتمال قوی یکی از کاربرای خوب راسخون با دوتا نام کاربری هستید .

شنبه 14 بهمن 1391  3:55 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi naafas mohammad_43 qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

با سلام و تشکر و تبریک سالروز ولادت شما

مسئول محترم روابط عمومی، بنده فقط جهت اعلام تشکر و خسته نباشید برای حضور شما در سایت راسخون و انجام وظایفتان به نحو احسن مزاحم شده ام . انشاالله در تمام مراحل زندگیتان در پناه خداوند متعال مانا باشید .

ممنون از لطف و محبت شما

بنده حقیر جز انجام وظایفم کاری دیگر نکرده ام . به امید سرافرازی شما و سایت راسخون

شنبه 14 بهمن 1391  3:58 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mohammad_43 qolameali hasan73
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

سلام مجدد

از نظر لطفی که نسبت به تالار همسفران دارید ممنون امیدوارم لایق باشم .

هر وقت قراره تشریف ببرید سفر و گردش خبر بدید  با هم بریم انشاالله خوش میگذره و احتمالا  هند ونه ها را جا نمیذاریم .

من هم یک غلط املائی بگیرم  تا استاد فرشون تنها نباشند .  (مناظر تبیعی ؟! یا طبیعی )

سلام

اینجور پیش برم صد درصد تجدید می شما .

خدا کنه مدیرای مجموعه این پستای منو نبینند .

شنبه 14 بهمن 1391  4:00 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mohammad_43 qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول naafas

من هم یک غلط املائی بگیرم  تا استاد فرشون تنها نباشند .  (مناظر تبیعی ؟! یا طبیعی )

اوه اوه

مثل اینکه غلط املایی ها داره بالا میگره

با سلام و تشکر

کاربران و مدیران عزیز راسخونی

از این به بعد طبق قانون جدید و تبصره ی 71 روابط عمومی راسخون

یک غلط املایی برای هر فرد مجاز است .

اگر فرد برای بار دوم غلط املایی داشته باشه باید 10 بار از روی آن در مقابل چشمان همه ی کاربران بنویسد .

اگر برای بار سوم این اشتباه تکرار شود چاره ای جز کندن یک عدد از سبیل های فرد نیست .

در نهایت اگر برای بار چهارم این اتفاق رخ دهد از  فرد سلب آواتار ؛ نام کاربری و امضا نیز میشود .

باتشکر

واحد روابط عمومی

با سلام و تشکر

خدا به دادمون برسه مسئول روابط عمومی جدید داره از الان پوست می کنه ها .....

راستی تبریک می گم سمت جدیدتون

شنبه 14 بهمن 1391  4:04 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi naafas qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi

چند تا سوال : سلام

1-یه خاطره ی خوب و یهع خاطره بد از راسخون بگید.

خاطره خوب که همین حضور و لطفای شما کاربرای عزیز راسخونی و خاطره بد هم مربوط میشه به یه تنش جزئی کاری در مجموعه با یکی از کارمندان که خدا را شکر الانم عالیه روابطمون

2-آیا تا به حال مزّه ی تا دم اخراج رفتن رو تجربه کردید؟

بله . یکبار برای اولین بار و آخرین بار

3-شما برای فروشگاه خرید می کنید؟اگر می کنید ارزون ترین و گرون ترین خریدتون رو بگید و همچنین عکس العمل همکارانتان را.

خرید که بیشتر مسئول فروشگاه میرن ، امّا از من هم نظر می خوان . فکر کنم ارزون ترین خریدشون آویز موبایل و گرونترین خریدشون لپ تاپ بوده .

4-تا به حال شده با کسی دعوا کنید؟با کی؟(اگه موردی نداره)و چرا؟

دعوا تو بچیگیامون بوده . خوب یادم نمیاد امّا دوره دبستان با یکی از بچه های محلمون که یکم قلدر بود درگیر شدیم البته با کمک یه دوستای فابریکم حسابی زدیمش . خدا از سر تقصیر ما بگذره . دیگه هم قلدر بازی درنیاورد .

5-نظرتون در باره ی کاربر AliFanoodi ؟رکّ و راست بگید.

یه بچه پر جنب و جوش با کلی سوال تو ذهنش . البته فعالیت خوبی هم داره . یکم تو درج محتوا دقت کنه و مطالب ارزشی تر بزاره عالی میشه .

تولّدتان نیز مبارک. ممنون عزیزم .

شنبه 14 بهمن 1391  4:11 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi naafas qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi

نقل قول naafas

اوه اوه

با سلام و تشکر

اگر فرد برای بار دوم غلط املایی داشته باشه باید 10 بار از روی آن در مقابل چشمان همه ی کاربران بنویسد .

اگر برای بار سوم این اشتباه تکرار شود چاره ای جز کندن یک عدد از سبیل های فرد نیست .

در نهایت اگر برای بار چهارم این اتفاق رخ دهد از  فرد سلب آواتار ؛ نام کاربری و امضا نیز میشود .

باتشکر

واحد روابط عمومی

اگه سیبیل نداشت چی؟

سلام .قصه نخور مو دیگه حتما داره

شنبه 14 بهمن 1391  4:12 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi qolameali
naafas
naafas
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 26

نقل قول iman_karbala

نقل قول   naafas   سلام  

1. راستی میدونید که چرا okb طبقات ساختمان راسخون زیاده ؟ خداییش متوجه این یکی نشدم کلی هم کمک خواستم کسی متوجه نشد .

یه ایراد خیلی بزرگه ساختمونه ؛ پنجره ها باید به گونه ای تعبیه بشن که نور کافی فضا رو احاطه کنه و نیازی به روشن کردن چراغ نباشه ؛ شاید یکی بچه بدی باشه دلش بخواد تو تاریکی بشینه

من تحقیقات فراوانی کردم و بدین نتیجه ی مفرح رسیدم که خدای ناکرده اگر با کسی دعواتون شد ؛نتونید همدیگه یا حتی خودتونو از پنجره به بیرون پرتاب کنید . ؟؟؟؟؟surprise

منطق اون چیزی که آدم با عقلش در موردش حرف میزنه امّا احساسو با دل در مورد حرف می زنیم . احساس هم دارم امّا همیشه منطقم زودتر از احساس میاد و دلیلشم ابتدای حرفام گفتم .

نگفتید !!!!!!!!! ارجحیت کدومشون بیشتره ؟ منطق یا احساس ؟ چرا ؟ به نظتون امکان اشتباه در کدومشون بیشتره ؟؟؟؟ آخه عقل از تجربیات و اطلاعات سرچشمه میگیره و امکان خطا در اون زیاد هستش ولی احساس از درون سرچشمه میگیره .

3. تا به حال آزارت به مورچه رسیده یا نه ؟ اگه نه پس چرا اذیت میکنی ؟ اگه آره ؛ مگه آزار داری بچه جون ؟

آزارم به مورچه که آره رسیده . بعضی وقتا هم باعث آزار دیگران شدم . امّا خدا شاهده راضی به این کار نیستم مگر اینکه سهوی بوده یا با دلایل منطقی .

چرا با دلایل منطقی کسی رو آزار میدید؛ شاید این آزار براش گرون تموم بشه !!!!!!!!!!!!!

4. به سلامتی کی قراره کچل بشی ؟ چرا هنوز کچل نشدی ؟ مگه نمیدونی که کچلا پولدار میشن ؟

ببخشید ؛ منظورتون چه جور استعدادیه ؟

سوال : شما چه جور با این تعدا اندک پست تو انجمن ها اینقدر خوب سوال و جواب می پرسین ؟

تو سین جین کردن مهارت ویژه ای دارم cheeky میخوام حالتونو بگیرم کمی هم بیازارمتون cheeky خوبه ؟؟؟؟

آقا جون مقصر خودتونید با این قانون های جدیدتون cheeky پستامو تایید کنید از مال شما هم بیشتره . بله .

جواب : احتمال زیاد که نه امّا احتمال قوی یکی از کاربرای خوب راسخون با دوتا نام کاربری هستید .

کلا در همه جا خوب ظاهر میشم angel این یه استعداده no

آها راستی چند تا نام کاربری دارید ؟؟؟؟؟

خونوادتونم ( خواهر - برادر _ دوست و آشنا ) راسخونی هستند یا نه ؟

شنبه 14 بهمن 1391  4:14 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala AliFanoodi
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi522

با سلام خدمت مسئول روابط عمومی سلام بر مدیر فعال راسخونی

جناب خواجه بنده از مسئولینی که روی صندلی داغ می نشینند با اجازه شما سولات کنکوری می پرسم و سپس در این قسمت از انجمن کنکور قرار می دهم تا سایر کاربران سایت راسخون در انجمن کنکور هم استفاده نمایند . کاره جالبیه آفرین به ایده و خلاقیت شما

پس شما علاوه بر اینکه به سولات بنده پاسخ می دهید به سولات کاربران انجمن کنکور که شاید با صندلی داغ زیاد آشنایی نداشته باشند هم از این طریق پاسخگوئی خواهید نمود. عالیه

در ضمن اگر تصویری از خودتان دارید و یا در قسمتی از سایت آپلود است آدرس لینک آن قسمت را به ما هم بدهید تا در انجمن کنکوربه همراه سولات و پاسخ های شما درج گردد. می تونید از همین تصویر ابتدای پست صندلی داغ استفاده کنید .

1- مدرک تحصیلی و دانشگاهی شما چیست؟ مدرک کارشناسی رشته مهندسی نرم افزار

2- شما در چه سالی کنکور دادین و  رتبه شما در کنکور سراسری در مقطع کارشناسی چند شد؟ و در کدام دانشگاه درس خواندید . من دو مرتبه کنکور دادم برای کاردانی و کارشناسی . در مقطع کارشناسی رتم یادم نیست امّا یادمه 140 نفر دانشجو تو رشته ما می خواستن من شدم نفر 32 / دانشگاه شهر مجلسی 70 کیلومتری اصفهان

3- آیا شما زمان کنکور استرس داشتین؟ تا جایی که یاد دارم نه

4- فکر کنید چند سال به عقب برگشتید و پشت کنکوری هستین آیا چیزی هست که از دست داده باشید و بخواهید تلاش کنید تا دوباره به دست بیاورید؟ صد درصد تلاش بیشتری میکردم و در رشته ای همچون هوا فضا و پزشکی ادامه تحصیل می دادم . حال کردین اعتماد به نفسو

5-  هر توصیه و نصیحتی  به این پشت کنکوری هایی رنج کشی که در هر لحظه با شنیدن صدای ((حسینی بای)) استرس تمام وجودشان را می گیرد،  اعلام بفرمائید؟ باور کنید کنکور سخت از امتحانات الهی نیست . سعی کنیم به خدا تکیه کنیم با یه اشاره همه چیزو بهمون میده . حسینی بای هم ترس نداره بخدا آدم خوبی من از نزدیک باهاش برخورد داشتم .

6- این سوال دیگه مربوط به کنکور نیست بلکه مربوط به انجمن کنکور سایت راسخونه . نظر کلی شما در مورد انجمن کنکور و کنکوری ها و همچنین تخصصی کنکور سایت راسخون چیست؟ آیا توانسته رضایت روابط عمومی سایت راسخون را به دست آورد ؟ بله رضایت منو که جلب کرده . البته باز هم جای کار داره همونطور که می دونید به زمان کنکور داریم نزدیک می شیم تو این بازه زمانی باید نیاز های یک کنکوری تو اولویت بزاریم و دیتا در این خصوص بارگذاری کنیم . انشاالله موفق باشید .

همچنین با عرض معذرت از مدیر انجمن پاتوق به این دلیل که سولات ما یکی بیشتر از حد مجاز شد بی زحمت یه پارتی بازی در حق ما بفرمائید و یکی از سولات را حذف ننمائید/ انشاالله ایشون هم این لطف را بکنند و سوال اضافه حذف نشه .

با تشکر

شنبه 14 بهمن 1391  4:22 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mahdi522 qolameali
naafas
naafas
کاربر تازه وارد

نقل قول AliFanoodi

نقل قول naafas

اوه اوه

با سلام و تشکر

باتشکر

واحد روابط عمومی

اگه سیبیل نداشت چی؟

اکه هی ؛ بسوزه پدر عاشقی که واسمون حوا س نداشته ؛ فراموش کردم بند ج رو بنویسم .

طبق آیین نامه ی اجرایی بند (ج ) و تبصره ی 2 ماده ی  57 قانون مدیریت روابط عمومی موسسه ی فرهنگی و هنری نور ( نورر و حتما باید بنویسیم وگرنه قبول نیست) راسخون داشتن سبیل برای هر فرد متکلف اجباری بوده و با متخلفین برخور جدی به عمل می آید .

با تشکر

شنبه 14 بهمن 1391  4:22 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala AliFanoodi
sobhan127
sobhan127
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 55

سلام

آفرین راسخونیا یه مدیر سوزوندینlaugh

شوما که اصفانی هستین! لطفا اینو برامون ترجه ش کنین!

برای امام زمانت صلوات فرستادی؟

شنبه 14 بهمن 1391  4:26 PM
تشکرات از این پست
naafas iman_karbala AliFanoodi
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول naafas

نقل قول iman_karbala

نقل قول   naafas   سلام  

یه ایراد خیلی بزرگه ساختمونه ؛ پنجره ها باید به گونه ای تعبیه بشن که نور کافی فضا رو احاطه کنه و نیازی به روشن کردن چراغ نباشه ؛ شاید یکی بچه بدی باشه دلش بخواد تو تاریکی بشینه (آهان حالا متوجه شدم به خاط اینه که این ساختمون تو بقیه ساختمونای اطراف بالاتره و دید داره دیوارها بلندتر و پنجره ها کوچکتر تعبیه شدند .)

نگفتید !!!!!!!!! ارجحیت کدومشون بیشتره ؟ منطق یا احساس ؟ چرا ؟ به نظتون امکان اشتباه در کدومشون بیشتره ؟؟؟؟ آخه عقل از تجربیات و اطلاعات سرچشمه میگیره و امکان خطا در اون زیاد هستش ولی احساس از درون سرچشمه میگیره .( گفتم که منطق زودتر میاد ، اشتباه در احساس بیشتره .من با توجه به منطقم تیکه آخر صحبتاتون را قبول ندارم و درصد خطای احساسو بیشتر می دونم .)

چرا با دلایل منطقی کسی رو آزار میدید؛ شاید این آزار براش گرون تموم بشه !!!!!!!!!!!!! ( دلایل اگر منطقی باشه دیگه آزار نیست حقیقته )

ببخشید ؛ منظورتون چه جور استعدادیه ؟( استعداد پولدار شدن )

تو سین جین کردن مهارت ویژه ای دارم cheeky میخوام حالتونو بگیرم کمی هم بیازارمتون cheeky خوبه ؟؟؟؟ عالیه

آقا جون مقصر خودتونید با این قانون های جدیدتون cheeky پستامو تایید کنید از مال شما هم بیشتره . بله . اینو به مدیر ارشد انجمن ها بگید

کلا در همه جا خوب ظاهر میشم angel این یه استعداده no cheeky

آها راستی چند تا نام کاربری دارید ؟؟؟؟؟ بنده خودم ، خواهر کوچیکم  و زن داداشم

خونوادتونم ( خواهر - برادر _ دوست و آشنا ) راسخونی هستند یا نه ؟ البته همشون خوب راسخون می شناسن هم تو خانواده هم تو فامیل از اینا که مطمئنم استفاده می کنند همین جند نفر را می دونم

شنبه 14 بهمن 1391  4:34 PM
تشکرات از این پست
qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1

نقل قول sobhan127

سلام

آفرین راسخونیا یه مدیر سوزوندینlaugh

شوما که اصفانی هستین! لطفا اینو برامون ترجه ش کنین!

سلام .

اگر ناراحت نمی شید جواب این سوالو ندم اگر می خواید یه قسمتو مشخص کنید تا جواب همون قسمتو بدم واقعاً زیاده . باور کنید درگیر کار گزارش نویسی برای وزارت ارشاد هستم . اینم ادبیات اصفهانی های اصیله دیگه

شنبه 14 بهمن 1391  4:39 PM
تشکرات از این پست
qolameali AliFanoodi
naafas
naafas
کاربر تازه وارد

به امید خدا کم کم میرسیم به سوالای آخر

اول از همه از قدرتتون استفاده کنید و از مدیر تالار بخواید که هیچ کدوم از پست هارو ویرایش نکنند ؛ چون بیشتر از 5 سوال مخالفه قوانیه. سپاسگزار

1.( یک ساعت فکر کردن بهتر از هفتاد سال عبادت است .)

خوب ؛ حدیث بالا از کدوم بزرگواره ؟ چقدر به این حدیث ایمان دارید ؟ چقدر راجع به کارهایی که انجام میدید فکر میکنید ؟ اصلا فکر میکنید ؟cheeky

2. خدارو چند تا دوست دارید ؟ خدا شما رو چند تا دوست داره ؟ پیش میاد گاهی به خاطر خواسته و حاجتی دل شب از خواب بیدار بشید و با تمام وجودتون اونو از خدا بخواید ؟

3. در سال چند بار اشکتون جاری میشه ؟ اگه اشک یکی جاری بشه چه کار میکنید ؟ ( مهم نیست که جاری شد ؛ میخواست جاری نشه ؛ موسی به دین خود عیسی به دین خود ؛ دلیلش رو جویا میشید ؛ ...................) خلاصه کدوم از اینا و چرا ؟؟؟؟؟

4. امید به خدا .smiley اگه بچه هات 8 قلو بشن چه کار میکنید ؟ ( خودتونو میکشید ؛ فرار میکنید ؛ میزنید تو سرتون ؛ یا نه همشونو در آغوش بی مهرتون میگیرید و خدارو شکر میکنید ) در ضمن اگه 4 قلشون پسر و 4 قلشون دختر باشن اسمشونو چی میذارید ؟؟؟؟؟

5. مادرتونو بیشتر دوست دارید یا خواهرتونو ؟چرا ؟  برادرتونو بیشتر دوست دارید یا خواهرتونو ؟ چرا ؟ ( خواهشا نگید هردو ) ؛ چه گلی رو دوست دارید ؟ چه غذایی رو دوست دارید ؟ دوست دارید شب تولدتون چی و از چه کسی هدیه بگیرید ؟ ( بدون تعارف ) و در آخر دوست دارید شب تولدتون مادرتون براتون چه شامی درست کنه ؟

راستی با کیک یا شیرینی برید بخونه ؛ آخه  واسه اولین بار کسی روز تولدم یادش نبود و کلی افسردگی گرفتم و پشیمون که کاش خودم میگرفتم چون لااقل کادو هرو بهم میدادند دیگه ؟ راستی با دقت جواب بدید و مواظب باشید سوالی از قلم نیفته .

شنبه 14 بهمن 1391  4:47 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala AliFanoodi sobhan127
دسترسی سریع به انجمن ها