نقل قول naafas سلام
1. راستی میدونید که چرا okb طبقات ساختمان راسخون زیاده ؟ خداییش متوجه این یکی نشدم کلی هم کمک خواستم کسی متوجه نشد .
یه ایراد خیلی بزرگه ساختمونه ؛ پنجره ها باید به گونه ای تعبیه بشن که نور کافی فضا رو احاطه کنه و نیازی به روشن کردن چراغ نباشه ؛ شاید یکی بچه بدی باشه دلش بخواد تو تاریکی بشینه (آهان حالا متوجه شدم به خاط اینه که این ساختمون تو بقیه ساختمونای اطراف بالاتره و دید داره دیوارها بلندتر و پنجره ها کوچکتر تعبیه شدند .)
من تحقیقات فراوانی کردم و بدین نتیجه ی مفرح رسیدم که خدای ناکرده اگر با کسی دعواتون شد ؛نتونید همدیگه یا حتی خودتونو از پنجره به بیرون پرتاب کنید . ؟؟؟؟؟
2. منطق یعنی چی ؟ احساس چیه ؟ اصلا احساس داری ؟ ارجحیت کدومشون بیشتره و چرا ؟
منطق اون چیزی که آدم با عقلش در موردش حرف میزنه امّا احساسو با دل در مورد حرف می زنیم . احساس هم دارم امّا همیشه منطقم زودتر از احساس میاد و دلیلشم ابتدای حرفام گفتم .
نگفتید !!!!!!!!! ارجحیت کدومشون بیشتره ؟ منطق یا احساس ؟ چرا ؟ به نظتون امکان اشتباه در کدومشون بیشتره ؟؟؟؟ آخه عقل از تجربیات و اطلاعات سرچشمه میگیره و امکان خطا در اون زیاد هستش ولی احساس از درون سرچشمه میگیره .( گفتم که منطق زودتر میاد ، اشتباه در احساس بیشتره .من با توجه به منطقم تیکه آخر صحبتاتون را قبول ندارم و درصد خطای احساسو بیشتر می دونم .)
3. تا به حال آزارت به مورچه رسیده یا نه ؟ اگه نه پس چرا اذیت میکنی ؟ اگه آره ؛ مگه آزار داری بچه جون ؟
آزارم به مورچه که آره رسیده . بعضی وقتا هم باعث آزار دیگران شدم . امّا خدا شاهده راضی به این کار نیستم مگر اینکه سهوی بوده یا با دلایل منطقی .
چرا با دلایل منطقی کسی رو آزار میدید؛ شاید این آزار براش گرون تموم بشه !!!!!!!!!!!!! ( دلایل اگر منطقی باشه دیگه آزار نیست حقیقته )
4. به سلامتی کی قراره کچل بشی ؟ چرا هنوز کچل نشدی ؟ مگه نمیدونی که کچلا پولدار میشن ؟
کچلم می شیم . اّا پولدارو فکر نمی کنم اخه استعدادشو ندارم .
ببخشید ؛ منظورتون چه جور استعدادیه ؟( استعداد پولدار شدن )
5. یه سوال از خودت بپرس و جوابش رو هم بگو .
سوال : شما چه جور با این تعدا اندک پست تو انجمن ها اینقدر خوب سوال و جواب می پرسین ؟
تو سین جین کردن مهارت ویژه ای دارم
میخوام حالتونو بگیرم کمی هم بیازارمتون
خوبه ؟؟؟؟ عالیه
آقا جون مقصر خودتونید با این قانون های جدیدتون
پستامو تایید کنید از مال شما هم بیشتره . بله . اینو به مدیر ارشد انجمن ها بگید
جواب : احتمال زیاد که نه امّا احتمال قوی یکی از کاربرای خوب راسخون با دوتا نام کاربری هستید .
کلا در همه جا خوب ظاهر میشم
این یه استعداده
آها راستی چند تا نام کاربری دارید ؟؟؟؟؟ بنده خودم ، خواهر کوچیکم و زن داداشم
خونوادتونم ( خواهر - برادر _ دوست و آشنا ) راسخونی هستند یا نه ؟ البته همشون خوب راسخون می شناسن هم تو خانواده هم تو فامیل از اینا که مطمئنم استفاده می کنند همین جند نفر را می دونم