نقل قول mohammad_43
به نام خدا
با سلام و احترام حضور مهمان عزیز صندلی داغ جناب آقای ایمان خواجه و تقدیر از زحمات شما (سلام انجام وظیفه بوده )
ایام الله دهه مبارک فجر وتولد خوش یمن شما را تبریک عرض میکنم انشاالله این تقارن های مبارک همچنان ادامه داشته باشه . ممنون از لطفتون
1-نظر شما در باره این مصرع از شعر چیست ؟
خواجه در ابریشم و ما در گلیم
احتمالاآ منو گفته که تو ابریشم میشینم و کاربرا رو گلیم . البته امیدوارم همه کاربران راسخونی در بهترین جا ها باشند .
2- شما که ایمان هستید و الحمدالله با ایمان چرا نصف ایمان را کامل نمیکنید ؟
آخ آخ ....... دعا بفرمایید . انشاالله
3- روابط عمومی یا ضوابط عمومی ؟
ترجیح می دم همیشه روابط عمومی باشه
4- صندلی داغ بهتره یا صندلی روابط عمومی ؟ وجه مشترک یا تمایز این دو صندلی در چه مواردیه ؟
هر دوتاشون یه جوره . البته تو صندلی داغ می تونی جواب ندی امّا تو روابط عمومی باید جواب بدی چون یه بازئ حساب می شی . هر دوتاشون صندلی دارند اینم وجه مشترکشون
5- به چه مناطقی از ایران سفر کردید ؟ کجا را بیشتر دوست داشتید و اگه خاطره ای هم دارید بگید ؟
تقریباً اکثر شهرهای ایران را رفتم . عاشق سفر به مشهد هستم . شهرهایی مثل شیراز ، بوشهر ، دزفول ، اهواز ، کیش ، قشم ، مشهد ، ساری ، رشد ، انزلی ، تبریز ، اردبیل ، قم ، تهران ، بندر عباس ، کرمان ، یزد و....
یه دفه که شمال رفته بودیم واسه خرید هندونه کنار یه مزرعه ایستادیم در صنوق عقبو باز کردیم ، کلی با صاحب مزرعه گفتیمو خندیدیم ( سفر مجردی بود دیگه ) بعد صاحب مزرعه بهمون یه مقدار هندونه تعارف کرد . 13 کیلو هندونه خریدم . باز هم کلی خندیدیم و پول هندونه هارو دادیم ودر صندوق و بستیم و راه افتادیم . تو جاده خزر آباد ساری رفتیم کنار ساحل واسه خوردن هندونه تقریبا، 100 کیلومتری از مزرعه دور شده بودیم . خلاصه هرچی گشتیم دیدم هندونه ای در کار نیست فهمیدیم پل هندونه دادیم اماّ هندونه ها را بالا نزاشتیم و در صندوق بستیم . به جاش نشستسم دم ساحل آفتاب خوردیم
6- به جایی که سفر میکنید چه موضوع یا آثاری شما را بیشتر جذب میکنه ؟ طبیعت ، آثار فرهنگی و تاریخی و ....
اول مناظر تبیعی بعد تاریخی و فرهنگی بعد هم بازار
5- نظرتون در باره : تالار همسفران
یه تالار شلوغ و پر مطلب ، بدجوری به درد گردش گری میخوره . البته یه مدیر خوب و مهربونم داره
7- خیلی وقته قراره یک جلسه ای با مدیران انجمن ها داشته باشید ولی .... ؟
باور کنید هر دفه یه مشکلی پیش میاد امّا ان شاالله در اولین فرصت اقدام به برگزاری می کنیم .
8- سایت جدید که خیلی وقته قراره بزنه رو دست خیلی از سایتها کی رخ مینماید ؟

اگر سوالات زیاد بود و رو صندلی زیاد موندید شرمنده .
خواهش می کنم
با تشکر و با آرزوی موفقیت شما از درگاه خداوند متعال