با سلام و تشکر
از همه کاربران عزیز راسخونی که به بنده لطف داشته و دارند بسیار سپاسگذارم . امیدوارم همه این عزیزان در تمام مراحل زندگی خود خوب و خوش وموفق باشند . صندلی داغ خوبی را در خدمت تک تک عزیزان تجربه کردم .
مطلبی را که مدت ها برای اعلام آن تصمیم داشتم و در دوراهی برای روایت آن مانده بودم را در ادامه خدمت بزرگواران راسخونی اعلام می دارم . امیدوارم این موضوع بر فعالیت هیچ یک از کاربران عزیز راسخونی تاثیری نداشته باشد .
اینجانب نزدیک به مدت 5 سال می باشد که افتخار فعالیت در مجموعه موسسه راسخون رادارم . فرصت را غنیمت شمرده از همه دست اندرکاران و همکاران محترم خود در مجموعه دوست داشتنی راسخون کمال تشکر و سپاسگذاری را اعلام میکنم . از مدیر عامل و مدیران محترم مجموعه راسخون(فعلی و قبلی ) که همیشه و همه جا بنده را مورد لطف و عنایت خود قرار داده اند کمال تشکر را دارم . انشاالله توانسته باشم با فعالیت خود این عزیزان و همه کاربرای راسخونی را راضی نگه داشته باشم .
باور نمایید سخت ترین روز های زندگی خود را تجربه می نمایم . مدت حضورم در راسخون فراز و نشیب های بسیاری را به خود داشته و دارد . بهترین روزهای زندگی خود را در کنار کاربران خوب راسخون گذرانده ام و باور نمایید بدون اغراق اعلام می دارم همیشه و همه جا برای عنوان کردن بهترین شغل خود در مدت فعالیت کاری ام به سایت راسخون اشاره نموده ام . هر آمدنی برای خود یک رفتن در بر دارد و بنده نیز همچون همه بعد از آمدنم رفتنی را همراه خواهم داشت . با توجه به اینکه در ابتدای اسفند ماه 1391 عازم خدمت مقدس سربازی هستم از همین تریبون برای همه بزرگواران راسخونی آرزوی موفقیت داشته و از همه عزیزان طلب حلالیت می کنم . امیدوارم در روز های آتی بتوانم همه وظایف خود در مجموعه راسخون را به نحو احسن انجام دهم . اگر در حق کاربری کاستی از سوی بنده رخ داده است از همه بزرگواران درخواست دارم با ارسال مشکل خود به ایمیل ( info@rasekhoon.net ) ( با موضوع برسد به دست مسئول روابط عمومی ) بنده را مطلع نمایند تا نسبت به رفع آن اقدام کنم .
در پایان برای همه بزرگواران راسخونی آرزوی موفقیت دارم و از خداوند منان برای همه شما عزیزان بهترین ها را مسئلت داشته و دارم .
در پناه حق مانا باشید