سلام
تشکر از راهنمایی جنابعالی
مثل اینکه سوالم خیلی حاشیه ساز شد ؛ اینکه سخت ترین تصمیمی که در زندگیتون گرفتید چیه ؟ واقعا چیه ؟ خیلی برام جالب شد ؟ آخه من تصمیم تو زندگیم زیاد گرفتم ولی نه به اون شدت که بخوام اسم سختترین رو روش بزارم ؛ دل کندن از کسی ؛ دوری یا جدایی که نبوده ؟ بوده ؟
واقعا خیلی غلط املایی دارید ؛ اگه غلطاتونو جمع آوری کنم و تویه پست بزنم اشکالی داره ؟ اینکارو انجام بدم ؟ واسه پاداش حسنه میدید ؛ یا نه نام کاربریمو مسدود میکنید ؟ آخه فرصت پست زدن ندارم ؛ از طرفی هم فروشگاتون عالیه ؟
اگه خدا فیلم زندگیتونو بهتون بده ؛ دوست دارید که جاهایی از اون رو تغییر بدید و بعضی از جاهاشو حذف کنید ؟ مثلا کجاها ش؟
اهل قرآن خوندن هستید ؟ بیشتر چه سوره ای یا آیه ای رو دوست دارید و با اون انس میگیرید ؟
اگه خدا بخواد یه فرصت دوباره واسه تولد دوباره بهتون بده ؛ قبول میکنید ؛ یا نه دوست دارید زنرگی فعلیتونو ادامه بدید ؟
مفهوم ازدواج چیه ؟ اصلا چرا باید ازدواج کرد ؟ دوست دارید همسر آیندتون رو چه کسی براتون انتخاب کنه ؟ ویژ گیهای یه همسر خوب چیه ؟ به نظر شما چرا منه 64 ازدواج نمیکنم ؟ این سوال برامه که قراره با ازدواج به چه چیز مهمی دست پیدا کنم ! نصف دین وتقوارو خدا همینطور میده که چی بشه ؛ وقتی اعتماد و عشقی بین زن و شوهر نیست ؟ اینطور نیست ؟
ببخشید اگه سوالا کمی زیاد بود ؛ هرکدومو دوست داشتید پاسخگو باشید .
سپاس از شما مدیر محترم و با اخلاق
یا علی