0

مصرف روغن ماهي تا ‪ ۴۱‬درصد مرگ ناگهاني را كاهش مي‌دهد

 
namet5
namet5
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 1762
محل سکونت : بوشهر

مصرف روغن ماهي تا ‪ ۴۱‬درصد مرگ ناگهاني را كاهش مي‌دهد

مصرف روغن ماهي تا ‪ ۴۱‬درصد مرگ ناگهاني را كاهش مي‌دهد

رييس بيمارستان قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه گفت: براساس مطالعات انجام شده در دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه مشخص شد مصرف روغن ماهي تا ‪ ۴۱‬درصد مرگ ناگهاني افراد را كاهش مي‌دهد.

دكتر”معصومعلي معصومي” روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود:
مطالعه انجام شده بر روي ‪ ۱۱‬هزارو ‪ ۳۲۳‬نفر از افراد صورت گرفته است.

وي با تاكيد بر اينكه روغن ماهي منبع غني “امگا سه” است گفت: جلوگيري از لخته شدن خون و كاهش فشار خون از خواص روغن ماهي است.

وي افزود: بر اساس مطالعات انجام شده توصيه مي‌شود كه خانواده‌ها مصرف روغن ماهي را به صورت دو مرتبه در هفته جز رژيم غذايي اجباري خود قرار دهند.

وي گفت: متاسفانه فرهنگ مصرف ماهي در استان كرمانشاه پايين است كه نياز به فرهنگ‌سازي مناسب دارد.

وي افزود: آمارها نشان مي‌دهد سرانه مصرف آبزيان در استان كرمانشاه نصف ميانگين كشوري است.

دكترمعصومي سرانه مصرف آبزيان در استان كرمانشاه را سه كيلو و ‪ ۳۰۰‬گرم عنوان كرد.

به گفته وي، ميانگين سرانه مصرف آبزيان در كشور شش كيلو گرم است كه اين ميزان با سرانه جهاني كه ‪ ۲۰‬كيلو و ‪ ۳۰۰‬گرم است فاصله زياد دارد.

فوق تخصص بيماريهاي قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه گفت: از حدود يك ميليون و ‪ ۲۰۰‬هزار تن روغن مصرفي در كشور حدود ‪ ۴۸۰‬هزار تن آن داراي اسيد چرب ترانس است.

وي افزود: بر اساس استانداردهاي جهاني ميزان اسيدهاي چرب ترانس آن بايد دو درصد يعني ‪ ۲۴‬هزار تن باشد.

معصومي گفت: ميزان ترانس اسيدهاي چرب روغن‌هاي نباتي كشور ما ‪ ۲۰‬برابر استاندارهاي جهاني است.

اين فوق تخصص قلب و عروق عدم تحرك، مصرف روغن‌هاي مايع به ويژه روغن ماهي، كاهش استرس‌هاي محيطي را از مهمترين عوامل موثر در پيشگيري از بيماريهاي قلبي عروقي دانست.

پنج شنبه 22 مرداد 1388  4:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها