غذاي مادران باردار در قرآن
مساله مهمي كه مادران بار دار بايد در نظر داشته باشند عبارتست از :
-1 سعي كنيد كه به هيچ وجه عصبي نشويد .
-2 حساس و زود رنج و خود خور نباشيد .
-3 از مصرف غذاهاي ممنوعه جداً پرهيز كنيد .
-4 در مكان هائي كه استرس و تنش وجود دارد حاضر نشويد .
-5 يك برنامه ، براي زندگي جديد خود بنويسيد و طبق آن به زندگي خود ادامه دهيد .
-6 نرمش و پياده روي جزء برنامه زندگي شما قرار گيرد .
-7 پر خوري نشود و لقمه هاي غذا را خوب بجويد و دو لقمه قبل از سير شدن دست از غذا برداريد .
-8 سعي كنيد كه در طول روز از غذاهاي متنوع استفاده كنيد .
-9 در يك وعدة غذايي ، چند نوع غذا را با هم ميل نكنيد .
-10 بيشتر غذاي مصرفي شما بهتر است كه گياهي باشد .
-11 چهار نوع مواد غذايي ( پروتين ها ، قند ها ، چربي ها و ويتامين ها ) در جيره غذايي روزانه وجود داشته باشد .
-12 هفته اي يك بار ماهي استفاده كنيد ( به صورت بخار پز يا كباب يا ساير مواد گوشتي ) .
-13 خانم هاي بار دار مطلقاً از كنجد و فرآورده هاي آن و زعفران و سير و جعفري استفاده نكنند .
-14 يك هفته مانده به زايمان ، هر روز مرتب از روغن كنجد و كنجد استفاده شود .
-15 پيشنهاد مي شود كه خانم هاي بار دار از داشتن يبوست مزاج پرهيز كنند .
-16 روزانه شش ليوان آب ميل كنيد . نيم ساعت قبل و دو ونيم ساعت بعد از غذا .
-17 مادران بار دار بايد خواب و خوراك و استراحتشان به موقع باشد .
-18 به مادران بار دار توصيه مي شود كه هنگام جا بجا شدن در خواب ، بهتر است كه از رختخواب بلند شده و
بنشينند ، سپس به چپ يا راست با احتياط بخوابند .
-19 مادران باردار بهتر است كه روزانه ميوه جات و سبزيجات مختلف را ميل كنند تا املاح و ويتامين هاي مورد
نياز بدن تامين شود .
-20 براي كنترل زردي جنين ، به مادران توصيه مي شود كه هفته اي يك بار رنگ زبان خود را در آيينه رويت
كنند كه زرد رنگ نباشد .
-21 مادران بار دار بهتر است كه غذاهاي متعادل مصرف نمايند ، در خوردن غذاهاي گرمي يا سردي بخش افراط
نكنند .
-22 بهترين روش براي كنترل ويار مادران بار دار ، استفاده از شربت عسل و ليمو ترش تازه و يخ فراوان را به
آرامي ميل كنند و در صورت تكرار حالت تهوع ، مقداري زنجبيل ( يك هشتم قاشق چاي خوري ) در يك
ليوان شربت عسل افزوده و ميل كنند .
-23 مادران باردار بهتر است كه در معرض غذاهاي بو دار قرار نگيرند و در طول ويار توصيه مي شود كه از
غذاهاي خام گياهي و مقداري غذاي پخته گياهي استفاده كنند .
-24 مادران باردار مي توانند بجاي لبنيات ، روزانه 10 عدد مغز بادام خام و 5 عدد خرما را ميل كنند .
-25 مهمترين مساله اي كه بايد مادران بار دار رعايت كنند ، اين است كه در نهايت آرامش بسر برند و از هرگونه
تنش و ناراحتي هاي روحي و رواني پرهيز كنند .
-26 براي با هوش شدن جنين و همچنين زيبا شدنش ، مرتب از شربت عسل و ليمو ترش تازه و انواع آ ب ميوه
جات با عسل را استفاده كنند .
-27 در طول بار داري به مادران توصيه مي شود كه هميشه پاك و با وضو باشند و با قرآن كريم مانوس شوند تا
جنين با كلمات الهي آشنا شده كه در هوش و ذكاوت جنين بسيار موثر است .
-28 مادران سعي كنند كه نمازهاي يوميه را سر وقت اقامه كنند ، تا آرامش كافي داشته باشند .
-29 مادران سعي كنند كه شام را سه ساعت قبل از خواب ميل كنند و هنگام خواب اجابت مزاج داشته باشند .
-30 مادران توجه داشته باشند كه هر چقدر از غذاهاي خام گياهي بيشتر استفاده كنند و با قرآن كريم مانوس باشند
به همان اندازه نشاط خواهند داشت .
منبع:طب قراني