جملات عاشقانه از ارد بزرگ جدید
.
پیش از آنکه با کسی پیمانی ببندید دمی درباره ی توانایی خود در اجرای آن بیندیشید و سپس پاسخ گویید . (ارد بزرگ)
.
.
برای ربودن دل آدمیان باید بر هم پیشی گرفت و این زیباترین آورد زندگی است . (ارد بزرگ)
.
.
برای آنکه همواره دوستانمان را نگاه داریم بهتر است همواره فاصله و بازه ای میان خود و آن ها داشته باشیم . (ارد بزرگ)
.
.
همای بخت بر شانه ات نخواهد نشست مگر شانه ای به گستره و پهنای کوهستان داشته باشی . (ارد بزرگ)
.
.
هیچگاه عشق به همدم را پاینده مپندار و از روزی که دل می بندی این نیرو را نیز در خویش بیافرین که اگر تنهایت گذاشت نشکنی و اگر شکستی باز هم نا امید نشو ، چرا که آرام جان دیگری در راه است . (ارد بزرگ)
.
برای دیدن ۱۵ اس ام اس عاشقانه دیگر به ادامه مطلب بروید.
.
لحظه لحظه های زندگی را سپری می کنیم تا به خوشبختی برسیم ، غافل از اینکه خوشبختی در همان لحظاتی بود که سپری شد . (دکتر شریعتی)
.
.
عاقل مباش که غم دیگران خوری ، دیوانه باش تا دیگران غمت خورند !
.
.
دوستی تنها برآیند نیاز ما نیست ، از خود گذشتگی نخستین پایه ی دوستی است . (ارد بزرگ)
.
.
دوستان فراوان نشان دهنده ی کامیابی در زندگی نیست ، بلکه نشان نابودی زمان به گونه ای گسترده است . (ارد بزرگ)
.
.
مردانی که بیشتر از جایگاه و هنجار زنان پشتیبانی می کنند ، خود بیشتر از دیگران به نهاد زنان می تازند . (ارد بزرگ)
.
.
گاه سکوت یک دوست معجزه می کند و تو می آموزی که همیشه بودن در فریاد نیست .
.
.
زندگی زندان سرد کینه هاست ، من گریزانم از این زندان که نامش زندگیست .
.
.
بعد از این از تو دگر هیچ نخواهم ، نه درودی ، نه پیامی ، نه نشانی ، ره خود گیرم و ره بر تو گشایم زآنکه دیگر تو نه آنی ، تو نه آنی ، تو نه آنی .
.
.
به چشمان مهربان تو می نویسم حکایت بی نهایت عشق را تا بدانی که محبت و عشق را در چشمان تو آموختم و با تو آغاز کردم ، به پاکی چشمانت قسم که تا ابد دوستت دارم .
.
.
گل را یک روز ، تو را هر روز ، گل را تا وقت پژمردن ، تو را تا وقت مردن ، دوستت دارم .
.
.
زنده ام با نام تو ، پژمرده ام بی نام تو ، حاضرم پرپر شوم در محضر دیدار تو .
.
.
چه مغرورانه اشک ریختیم ، چه مغرورانه سکوت کردیم ، چه مغرورانه التماس کردیم ، چه مغرورانه از هم گریختیم ، غرور هدیه شیطان بود و عشق هدیه خداوند ، هدیه شیطان را به هم تقدیم کردیم و هدیه خداوند را از هم پنهان کردیم .
.
.
تک درخت خاطراتم بر لب ساحل نشست ، گرچه دورم از نگاهت یاد تو در دل نشست .
.
.
آرزویم این است ، نتراود اشک در چشم تو هرگز مگر با شوق زیاد ، نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز و به اندازه ی هر روز تو عاشق باشی ، عاشق آنکه تو را می خواهد و به لبخند تو از خویش رها می گردد ، و تو را دوست بدارد به همان اندازه که دلت می خواهد .
.
.
ابر میشم تا یه روز بارانی از پشت پنجره نگاهم کنی .