0

پیامک های عاشقانه

hamedghadiri38
hamedghadiri38
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 151

پیامک های عاشقانه

.

پیامک های عاشقانه احساساتی بهمن ماه جدید

.

اما چه رنجی است لذت ها را تنها بردن و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن و چه بدبختی آزار دهنده ای است تنها خوشبخت بودن ، در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است . (دکتر علی شریعتی)

.

.
بعد از تو تمام خستگیم را در قدم های سنگین به جاده های خالی شب بردم .

.

.

من به پایان می نگرم ، به آن پایان خالی بی پایانی که دست هایش را از شقیقه بر میدارد و با انگشت سبابه آرام می گوید : هیس ! وقت خواب است .

.

.

می بینی ای لحظه های خالی از احساس تهی ، می بینی که چه صدای خرد شدن دست های خزان شده اش در دست های تنهایی کسل آور است و تو را نیز بی رمق می کند ، آه ، پس او چه گوید ؟

.

.

عشق تنها روزیست که می خواهد در هفته ی قلب ها تا ابد جمعه و متروک بماند .

.

برای دیدن ۱۵ اس ام اس عاشقانه دیگر به ادامه مطلب بروید.

.

در کویر سبز عشق ، این سخن از من بگیر ، مرگ تو مرگ من است ، پس تمنا می کنم هرگز نمیر .

.

.

نمی دانم چه هسی هست این عاشقی ؟ وقتی می نشینم ، وقتی راه می روم ، وقتی می خوابم دوستت دارم ، وقتی صدایی می آید دوستت دارم ، وقتی سکوت است دوستت ، چه می کنی با من که چنین راحت همیشگی شده ای ؟

.

.

عشق لالایی بارون تو شباست ، نم نم بارون پشت شیشه هاست ، لحظه شبنم و برگ گل یاس ، لحظه رهایی پرنده هاست ، لحظه عزیز با تو بودنه ، آخرین پناه موندن منه .

.

.

من خط به خط باهات اومدم ولی تو یه خط در میون ، خلاصه تو خیلی زود دفتر منو تموم کردی ولی من هنو برای برگای خالی دفترت نقشه دارم .

.

.

در نام زیبای تو رازیست که فقط من در آن راه دارم و در دورترین نقطه هم که باشی باز هم در آن راه دارم و با نوشته هایم صدایت می کنم .

.

.

و بعد از تو دلم از عطش عشق طغیان کرد ، گاه از دو روزنه ی رخسارم ، گاه در نگاهی پوچ در تاریکی شب هایم ، گاه در باز دمی اندوهناک که با زحمت از قفس آزاد شده و پایانش خدا را شکر می گویند و گاه در وجودم که به هیچ پایانی نمی رسید مگر ، تنهایی ، تنهایی ، تنهایی .

.

.

تو آسمون قلب من ، رنگی بجز سیاهی نیست ، چون توی شهر قلب تو ، یه جای بی ریایی نیست ، هی میروم به کوه و دشت ، هی می کنیم فغان فغان ، از دست بی وفائیات ، خستگیمو رهایی نیست ، ستاره های آسمون ، دونه به دونه می دونن ، تو ابرای چشمای من ، اندوه بی دریایی نیست ، دزدیدی هی نگاهمو ، اومدی تو کنج دلم ،  حالا از خنجرای تو ، واسه دلم دوایی نیست ، آره ، برو به سوی غیر ، با حرفای دروغیه خیر ، من می دونم از خنجرت ، واسه اونم شفایی نیست ، شاید یه روزی برسه ، دلت بشه به رنگ آه ، بدون ازین دریغ تو ، شب های بی فردایی نیست .

.

.

فقط کسی دلتنگی رو درک می کنه که طعم وابستگی رو چشیده باشه .

.

.

به بزرگترین عشق ، در کوتاه ترین جمله ممکن ، به روی لطیف ترین گل سرخ ، برای تو بهترین کس دنیام ، می نویسم که دوستت دارم .

.

.

به نام خدایی که هستی را با مرگ ، دوستی را بی رنگ ، عشق را رنگارنگ ، رنگین کمان را هفت رنگ ، شاپرک را صد رنگ و من را دلتنگ تو آفرید .

.

.

روز اول خیلی اتفاقی دیدمت ، روز دوم الکی الکی چشمام به چشمت افتاد ، هفته بعد دزدکی بهت نگاه کردم ، ماه بعد شانسی به دلم نشستی و حالا یواشکی دوست دارم .

.

.

عشق با غرور زیباست ، اگه عشق را به قیمت ریختن دیوار غرورت گدایی کنی آن وقت است که دیگر عشق نیست ، صدقه است !

.

.

مردم سرشون رو گرفتند بالا تا ماه رو ببینند ، نمی دونند که ماه سرشو گرفته پایین داره مسیج منو می خونه .

.

.

ارزشمند ترین اتفاقات زندگی معمولا دیده نمی شوند یا لمس نمی شوند ، بلکه در دل حس می شوند .

.

.

گل نیست چنین سرکش و رعنا که تویی ، مه نیست بدین گونه فریبا که تویی ، غم بر سر غم ریخته آنجا که منم ، دل بر سر دل ریخته آنجا که تویی .

جمعه 6 بهمن 1391  12:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها