لنده از ابتدا تا انتهای شهرستانی
![](http://asredena.com/images/newspost_images/bozorgvari693.jpg)
عصردنا: برای ارتقای یک بخش به شهرستان بعنوان یکی از موضوعات حساس در تقسیمات کشوری نیازمند تلاش ، پیگیری و همراهی مستمر مردم ، نماینده ملت در مجلس و مسوولان وزارتی کشور است.
شهرستان " لنده " بعنوان هشتمین شهرستان کهگیلویه و بویراحمد نیز از این امر مستثنی نبود و در این بین تلاش های فراوانی صورت گرفت تا بالاخره روز 9 دی ماه 91 روزی خوش برای مردم این دیار و سایر هم استانی ها باشد.
نماینده شهرستان های کهگیلویه ، بهمئی ، چرام و لنده در مجالس هشتم و نهم شورای اسلامی ، شروع پرونده ارتقای بخش لنده به شهرستان را از اواخر سال 89 یعنی کمتر از دو سال گذشته عنوان کرد.
" حجت الاسلام و المسلمین سید علی محمد بزرگواری " در گفت و شنود اختصاصی با عصردنا گفت: آغاز فعالیت های مردمی ، مسوولان و خادم مردم این دیار در مجلس هشتم شورای اسلامی مربوط به آخر سال 89 و ابتدای سال 90 است.
وی با تشریح فعالیت های صورت گرفته برای شهرستان شدن لنده ، اظهارداشت: بعد از اینکه به لطف پرودگار ، همراهی مردم و مسوولان ، بخش چرام به شهرستان ارتقاء یافت به مردم " لنده " قول دادم که با تمام توان برای ارتقای بخش آنها به شهرستان نیز تمام تلاش خود را بکار گیرم.
عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس نهم شورای اسلامی افزود: بخش لنده در آن زمان از لحاظ جمعیت برای تبدیل به شهرستان موانعی داشت اما " جمالی " بخشدار وقت این بخش راهکار جدیدی اندیشید و تمامی تلاش خود را بکار گرفت.
بزرگواری با تقدیر از تلاش های بخشدار وقت لنده ، خاطرنشان کرد: با تدبیر آقای جمالی ، شش هزار جمعیت عشایری به جمعیت بخش لنده اضافه و عملا مشکل کمی جمعیت مرتفع شد.
وی گفت: بعد از اینکه مشکل کمی جمعیت مرتفع شد ، همراهی خود مردم این دیار بویژه در سفرهای هیات دولت کمک فراوانی به ما برای رایزنی های مستمر با رئیس جمهور ، وزیر کشور و حوزه وزارت کشور نمود.
نماینده کهگیلویه ، بهمئی ، چرام و لنده در مجلس نهم شورای اسلامی از فعالیت های گسترده مردم ، شورای شهر و شهردار لنده نیز تقدیر و یادآورشد: نشست هایی با حضور شهردار ، اعضای شورای شهر و بخشدار وقت لنده با برخی مسوولان نهاد ریاست جمهوری نیز داشتیم.
بزرگواری افزود: در سالجاری مساله ارتقای بخش لنده به شهرستان را با شدت بیشتری پیگیر شدم و در نشست 10 دقیقه ای آبانماه که با رئیس جمهور داشتم اولین خواسته خود را ارتقای این بخش به شهرستان ذکر کردم.
وی از همکاری " دکتر احمدی نژاد " رئیس جمهور ، " نجار " وزیر کشور ، " مرتضوی " معاون وزیر کشور و دست اندرکاران تقسیمات کشوری برای ارتقای بخش لنده به شهرستان تقدیر نمود و اظهارداشت: در کمیته تخصصی یکبار بدلیل برخی موانع پرونده ارتقاء به استان برگشت داده شد و موانع آن از سوی مسوولان استانی رفع گردید.
نماینده شهرستان های کهگیلویه ، بهمئی ، چرام و لنده در مجالس هشتم و نهم شورای اسلامی در ادامه از تلاش استانداران سابق و اسبق کهگیلویه و بویراحمد در بحث ارتقای لنده به شهرستان نیز تشکر و خاطرنشان کرد: از استانداران بویژه " مهندس نوذری " که انصافا هم برای شهرستان شدن چرام و هم برای شهرستان شدن لنده گام های موثری برداشتند کمال تشکر را دارم و یادشان همیشه بخیر باشد.
بزرگواری گفت: از پرودگار متعال سپاسگزارم که مرا شرمنده مردم ولایتمدار شهرستان لنده نکرد و توانستیم به وعده ای که به آنان داده بودم عمل کرده باشم.
یک شنبه 1 بهمن 1391 4:00 PM
تشکرات از این پست