0

دانلود رمان ایرانی

adel_71
adel_71
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4296

دانلود رمان ایرانی

سلام خدمت دوستان راسخونی ...

► در این تایپیک قصد داریم کتاب های الکترونیکی با موضوع "رمان ایرانی" را برای دوستان قرار دهیم ....

► پست هایی را که ایجاد میکنید باید دارای ویژگی های زیر باشند:

- عنوان پست یا تایپیک خود را نام کتاب قرار دهید تا بازدیدکنندگان بتوانند به راحتی از محتوی پست یا تایپیک شما آگاه شوند. 
- حتما باید حاوی عکسی از کتاب مورد نظر باشند.
- حتما توضیحاتی در مورد کتاب مورد نظر را در پست قرار دهید.
حتما ...  تاکید میکنم حتمـــــــــــــــــــــــــا منبعی که کتاب ها را از آن می گیرید در پست خود بنویسید ...
- لینک اصلی دانلود حتما باید در پست شما باشد. (از ارجاع بازدید کنندگان به سایت یا وبلاگی دیگر خودداری شود.)
مراقب باشد کتاب هایی را که از سایر سایت ها می گیرید ؛ آن سایت اجازه نشر آن کتاب توسط شما را داده باشد ، در غیر این صورت پست شما حذف خواهد شد ...
در صورت گذاشتن پست های غیر مرتبط و پست هایی که نظم تایپیک را به هم بزند ، با شما طبق قوانین برخورد خواهد شد. (پست شما توسط مدیر تالار حذف خواهد شد.)
برای تشکر از پست های ایجاد شده لطفا دکمه تشکر در بالای پست مورد نظر را فشار دهید. ایجاد هرگونه پستی با مضمون تشکر ممنوع و خلاف قوانین می باشد و پست شما توست مدیر تالار حذف خواهد شد! 

► شما برای آپلود کتاب های خود تا زمانی که آپلود سنتر سایت راه اندازی شود می توانید به آپلود سنترهای پرشین گیگ و 4shared مراجعه و کتاب های خود را در آنها آپلود کنید! (آموزش استفاده از آپلود سنتر های پرشین گیگ و 4shared را در اینجا ببینید.)

► شما می توانید برای اطلاع بیشتر در مورد قوانین تالار دانلود کتاب و همچنین پیشنهاد ، انتقاد و یا سئوال در مورد این تالار به لینک های زیر مراجعه کنید ...

*توجه*توجه* لطفا قبل از ایجاد پست مطالعه کنید ...

صندوق پیشنهادات و انتقادات از تالار دانلود کتاب ها

امید که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد ...     

*** ارزش انسان به تعداد خدمتکاران او نیست، بلکه به تعداد کسانی است که او به آنها خدمت می کند. ***

E-Mail: eBook.rasekhoon@Gmail.com

وبلاگ من

وبلاگ پارسی بوک

یک شنبه 1 بهمن 1391  7:58 AM
تشکرات از این پست
hamedghadiri38 fazli1184r132 mty1378
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4054

دانلود کتاب رمان سفر

دانلود کتاب رمان سفر

رمان سفر  نوشته ی محمود دولت آبادی می باشد.سفر داستان یک گره، یک بن‌بست است، داستان با یک بحران آغاز می‌شود؛ از بی‌کار شدن مختار و طلیعه دنیای جدید و ورود ماشین که این گرفتاری‌ها را آغاز کرده‌است.

چهارشنبه 18 بهمن 1391  3:00 PM
تشکرات از این پست
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

دانلود کامل رمان کلیدر در 10 جلد

دانلود کامل رمان کلیدر در 10 جلد

رمان کلیدر اثری از محمود دولت‌آبادی، نویسندهٔ معاصر است که در سه هزار صفحه و ده جلد به چاپ رسیده و روایت زندگی یک خانوادهٔ کرد ایرانی است که به سبزوار خراسان کوچانده شده‌اند. داستان کلیدر که متأثر از فضای ملتهب سیاسی ایران پس از جنگ جهانی دوم است بین سال‌های ۱۳۲۵ تا ۱۳۲۷ روی می‌دهد. کلیدر نام کوه و روستایی در شمال شرقی ایران است.

چهارشنبه 18 بهمن 1391  3:02 PM
تشکرات از این پست
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

دانلود کتاب رمان احتمالاً گم شده ام

دانلود کتاب رمان احتمالاً گم شده ام

رمان احتمالا گم شده ام،عنوان رمانی است از سارا سالار که اولین رمان این نویسنده می باشد.احتمالا گم شده ام به ظاهر روایتی متفاوت از دوستی ای متفاوت میان دو دختر زاهدانی است . دوستی دو دختری که مسیر زندگیشان درست بر خلاف یکدیگر است . یکی سرخوش و شاد و بازیگوش است و دیگری درگیر با هنجارهای جامعه خود - جامعه ای که در آن زندگی می کند - که قصه از زبان او حکایت می شود . 

چهارشنبه 18 بهمن 1391  3:04 PM
تشکرات از این پست
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

دانلود کتاب رمان هستی من

دانلود کتاب رمان هستی من

کسی توجهی به او نداشت جز معدود مهمان هایی که رد می شدند و با او احوالپرسی می کردند چشمان سیاه و کشیده اش همه جا را می پائید و ...
رمان هستی من نوشته رضوان جوزانی می باشد . 

چهارشنبه 18 بهمن 1391  3:05 PM
تشکرات از این پست
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

دانلود کتاب رمان سووشون

دانلود کتاب رمان سووشون

سووشون نام رمانی از سیمین دانشور نویسنده نامدار چند دهه گذشته است. نویسنده در این رمان زندگی فئودالی در زمان اشغال ایران از سوی انگلیسی‌ها را به زیبایی به نگارش درآورده است. کاربرد برخی واژه‌های عامیانه شیرازی در متن گیرایی داستان را صد چندان کرده است. یکی از ویژگی‌های سووشون ساختار ساده و بیان روان آن است.

چهارشنبه 18 بهمن 1391  3:11 PM
تشکرات از این پست
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

دانلود کتاب خبرچین معرکه گیر

نام کتاب :  خبرچین معرکه گیر

نویسنده :  میرحسن محمودپور

ناشر :  پارس بوک

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  ۲۸۱

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  ۸۷۰  کیلوبایت

توضیحات :  بعد از راضی شدن خبرچین یا همون جنی که با راوی سر و سرّی داشت، اولین حکایت مربوط به کرامت شد. جنگلبان بود و بعد مسافت تا ُپست جنگلبانی باعث می شد تا جیره و مواجب شو دو ماه یک بار بگیره؛ از این رو آفتاب نزده راهی شد. به ُپست رسید. پست بان پس از مقدمه چینی، توبیخ نامه ای که از مرکز ارسال شده بود را به وی داد. کرامت از مفاد نامه ی سراسر از دروغ و افترا مطلع گشت. غر زد و سرگردان و واله پس از دیدن الیاس و قرض گرفتن و تسویه با بقال و خراز، دست از پا درازتر به کلبه اش برگشت. بچه هایش انتظار داشتند تا پدر را با دستان پر ببینند. از پس اون همه افکار غلط تموم تنش دم بدم گُر می گرفت؛ نمی دونست دردشو به کی بگه که درمونش کنه. فردای آنروز قصد کرد بره شهر واسه گرفتن حقش، این شد که به برادر زنش پیغام داد تا در غیابش از سر و همسرش مراقبت کنه. چند روز بعد بجای محمد عبدل اومد و از بلایای مشابهی که سر پدرش (برادر زن کرامت) اومده بود، تعریف کرد.

دوشنبه 14 اسفند 1391  7:44 PM
تشکرات از این پست
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

دانلود کتاب آن سوتر از دیوار

آنسو تر از دیوار ‎‎

نام کتاب :  آن سوتر از دیوار

نویسنده :  پیام بخشعلی

تعداد صفحه :  ۴۰

حجم فایل :  ۱,۵۸۰  کیلوبایت

توضیحات :  مقدمه نویسنده؛ می خواهم برای شما ماجرایی را روایت کنم، قصه ای که شاید بعدا انکارش کنم و شاید در جواب این سؤالتان که می پرسید آیا این واقعا یک قصه است؟ لبخند احمقانه ای بزنم و بگویم معلوم است که چیزی جز قصه نیست! اما حالا که برای اولین بار راوی قصه ای هستم که خیلی از آن هایی که تجربه هایی نزدیک به این داشتند جرئت بیانش را ندارند. و من امروز، اینجا با روایت این ماجرا سعی بر آن دارم که به تمام آن کسانی که معتقدند که ما تنها موجودات هوشمند این دنیا هستم بگویم که نه، سخت در اشتباه هستید. ما نه تنها در دنیا بلکه در کره زمین هم تنها نیستیم. البته من هم هیچ وقت اعتقادی به موجودات فضایی و این جور حرف ها نداشتم و همیشه با دیدی تمسخر آمیز به تمام عکس ها و فیلم ها و مدارکی که در اینترنت و کتاب های مختلف میدیدم نگاه می کردم و می گفتم این ها همه ساختگی هستند، ولی نه! این طور نبود! من و دوستانم شاهد یک گروه از موجودات فضایی در کوه های اطراف نیشابور (رشته کوه بینالود) بودیم و این برخورد باعث اتفاقات زیادی در زندگی ما شد. ماجرا از ۱۷ آذر ماه سال ۱۳۸۸ شروع شد! سالی سراسر وحشت و ترس که تا امروز و تا این لحظه مرا تنها نگذاشته است و در این لحظه که مشغول نوشتن این کتاب هستم هر لحظه انتظار واقعه ای وحشتناک را دارم که مرا به آخر این کتاب نرساند اما باید شروع کرد و گفت همه آن حرف هایی که نباید زد …

دوشنبه 14 اسفند 1391  7:46 PM
تشکرات از این پست
ensieh28
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

دانلود کتاب رمان پاییز را فراموش کن – فهیمه رحیمی

پاییز را فراموش کن‎

نام کتاب :  پاییز را فراموش کن

نویسنده :  فهیمه رحیمی

تعداد صفحه :  ۱۳۷

حجم فایل :  ۱,۳۰۰  کیلوبایت

توضیحات : نویسنده کتاب «پاییز را فراموش کن» در بیشتر جاهای داستان به ناعادلانه بودن شرایط زندگی اشاره می کند و از زخم‏های صحبت می‏کند که در بعضی از قهرمانان داستان به دمل چرکین تبدیل شده و تا این دمل چرکین خوب شود نیاز به زمان دارد. پوریا به دلیل فشارهای روحی و روانی ناشی از مرگ مادر و اتهام پدر به او بابت مرگ عمدی زنش، تصمیم می‏گیرد دو سال خدمت سربازی را به صورت داوطلبانه برای طبابت به یکی از روستاهای محروم لرستان برود. و در این روستا با عمو چگینی و نوه‏اش روژان آشنا می‏شود که از خدمه‏های درمانگاه می‏باشد. و متوجه می‏شود که اهالی بنا به دلایلی روژان را شوم می‏داند و از او فرار می‏کنند. پوریا فکر می‏کنند که باید به روژان کمک کند، زیرا تا حدودی مشکل روژان را هم مثل مشکل خودش می‏داند چون او هم مانند پوریا از طرف عده‏ای رانده شده‏اند. بنابراین به فکر تقویت نقاط قوت روژان می‏افتد و او را به عنوان دستیار خود در درمانگاه می‏پذیرد تا …

پنج شنبه 6 تیر 1392  7:16 PM
تشکرات از این پست
mfathi
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1

دانلود کتاب رمان هم نوایی شبانه ی ارکستر چوب ها

دانلود کتاب رمان هم نوایی شبانه ی ارکستر چوب ها

رمان هم نوایی شبانه ی ارکستر چوب ها ، بیش از هر چیز رمانی سورئال و رویاگونه می نماید که زمان در آن به هم ریخته و داستانی خطی و سرراست ندارد ، در واقع یک نوع پازل درهم ریخته است که خواننده را تا صفحه ی آخر رمان ، منتظر نگه می دارد . 
همنوایی شبانه ، به استناد بسیاری از نظرسنجی های منتقدان ، نویسندگان و روزنامه نگاران ، بهترین رمان فارسی دهه ی هشتاد است .

دوشنبه 25 شهریور 1392  4:21 PM
تشکرات از این پست
aliasqar_abolhasani
aliasqar_abolhasani
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 15

پاسخ به:دانلود رمان ایرانی

چقدر سوت و کوره اینجا !!

چهارشنبه 26 آذر 1393  3:01 PM
تشکرات از این پست
magicnews
magicnews
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

دانلود رمان عاشقانه مرواریدهای احساس

دانلود رمان عاشقانه مرواریدهای احساس

دانلود رمان عاشقانه مرواریدهای احساس با قلم سید آوید محتشم را با فرمت های زیر برای شما دوستان عزیز قرار دادیم امیدوارم از خواندن رمان لذت ببرید.

• نسخه های اندروید (APK)
  • آیفون و اندروید (EPUB)
  •  نسخه کامپیوتر (pdf)

نویسنده : سید آوید محتشم

تعداد صفحات : ۴۵۴

ژانر :  عاشقانه

خلاصه رمان :

تو اوج درموندگی و بدبختی ، وقتی امیدی برای رسیدن به مطلوب نیست ، یه عاجزانه صدا زدن معبود تبدیل میشه به گره گشا و خدا یه ناجی برات میفرسته ، کسی که در قبال کمکهاش هیچ انتظاری ازت نداره فقط میخواد دست از تعارف کردن برداری…. کسی که تبدیل میشه به تکیه گاه ، محرم اسرار ، دوست ، یار و در نهایت عشق!

عشقی که با یه حضور ناخونده ، تو فصل بلوغ می مونه…

لینک های دانلود :

نسخه PDF به صورت کامل

نسخه ePub برای آیفون و آندروید

نسخه اندروید با فرمتApk

دانلود رمان عاشقانه  |  دانلود رمان | زنگ موبایل  | زنگ خور

زنگ خور |  دانلود رمان |  دانلود رمان عاشقانه  |  زنگ موبایل

چهارشنبه 3 آبان 1396  1:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها