0

مسئول واحد نرم افزار راسخون روی صندلی داغ!!!

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

مسئول واحد نرم افزار راسخون روی صندلی داغ!!!

دوستان عزیز راسخونی سلام

با کسب اجازه از مدیریت محترم تالار پاتوق راسخونی ها جناب Qolameali

آغاز مجدد برنامه صندلی داغ را با حضور مسئول محترم واحد نرم افزار راسخون  تبریک عرض نموده و از کلیه عزیزان دعوت به مشارکت فعال در راستای داغ نمودن صندلی مسئول ذکر شده می گردد.
امیدواریم از این پس بتوانیم در زمان های مناسب از مسئولین محترم راسخونی به عنوان میهمان برنامه استفاده نمائیم.

و اما سؤالات :

1. خودتون رو برای دوستان معرفی بفرمایید؟

2. آیا فکر می کردید میهمان این هفته صندلی داغ شما باشید؟

3. آخرین نرم افزاری که در سایت راسخون بارگذاری کرده اید چه بود؟

4. چرا ویندوز 8 برای سیستم خودتون خوبه اما برای بقیه سیستم ها بد؟

5. ایمیل های ارسالی دوستان را سالی چند بار جواب می دهید؟

موفق باشید.

شنبه 30 دی 1391  9:04 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68 mohammad_43 yasbagheri farshon iman_karbala siasport23 parvaz_j shsajj qolameali taghavei moazzami adel_71 AliFanoodi qodrat lilian62 afsoon77 sbehnam bivafa rezajafarizadeh fatemeh_75 yaskabod S4D3GH
software_rasekhoon
software_rasekhoon
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 36

پاسخ به:مسئول واحد نرم افزار راسخون روی صندلی داغ!!!

با عرض سلام.

در مورد سوال 1 :اینجانب عبدالرسول ابراهیمی نیا دارای 27 سال سن و البته متاهل و پدر 2 بچه و حدود 4 سال است با سایت راسخون همکاری دارم.

بنده از اول تا به حال مسولیت های زیادی داشته ام از جمله بخش نرم افزار ، تصاویر و موبایل و فعلا که فنی و نرم افزار راسخون بر عهده اینجانب می باشد.

در مورد سوال 2 : بنده چنین فکری نمی کردم و خوشحالم که پاسخگوی کابران محترم می باشم.

در مورد سوال 3 : آخرین نرم افزار تا به الان فکر کنم ارسال ایمیل گروهی بود.

در مورد سوال 4 : درباره ویندوز 8 دلیل این موضوع آشنا نبودن دوستان با این ویندوز و دوستانه بگم جلوگیری از سوالات متعدد همکاران از اینجانب .البته به زودی تمامی سیستم های راسخون به ویندوز 8 مجهز می شوند.

در مورد سوال 5 : من سعی می کنم ایمیل ها را جواب دهم ولی خوب بدلیل مشغله زیاد چنین امکانی وجود ندارد و تمرکز من بیشتر بر روی نظرات بخش نرم افزار و مشاوره راسخون می باشد.

با تشکر

شنبه 30 دی 1391  9:58 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 yasbagheri farshon iman_karbala ravabet_rasekhoon siasport23 qolameali taghavei adel_71 daneshpoor bivafa znaderii reza5687 sarez1353 fatemeh_75 yaskabod S4D3GH
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام حضور مهمان عزیز صندلی داغ جناب آقای ابراهیمی نیا و تقدیر از زحمات شما

1 - با توجه به اینکه به ایام الله دهه مبارک فجر نزدیک میشیم این سوال را از محضرتون دارم : اگر با این سن در زمان شاه خائن زندگی میکردید و بخاطر انقلابی بودن دستگیر و شکنجه میشدید و یکی از شکنجه هاتون نشستن روی صندلی داغ به معنای واقعی بود کدام صندلی داغ را ترجیح میدادید صندلی زندان یا صندلی راسخون ؟ چرا ؟

2- نرم افزار بهتره یا سخت افزار ؟ و علت آن ؟

2- به چه مناطقی از ایران سفر کردید ؟ کجا را بیشتر دوست داشتید و اگه خاطره ای هم دارید بگید ؟

4- به جایی که سفر میکنید چه موضوع یا آثاری شما را بیشتر جذب میکنه ؟ طبیعت ، آثار فرهنگی و تاریخی و ....

5- نظرتون در باره : تالار همسفران   

با تشکر و با آرزوی موفقیت شما از درگاه خداوند متعال

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
شنبه 30 دی 1391  10:27 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri farshon iman_karbala ravabet_rasekhoon siasport23 qolameali AliFanoodi reza5687 saeid63 fatemeh_75 yaskabod S4D3GH
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام و احترام

بسیارمسرورم ه یکی ازمسئولین راسخون روی صندلی داغ این هفته هستند.ببخشیدسئوالاتی که من دارم تماما"مربوط به مسئولیت جنابعالی می باشدحالاجلوی شوخ طبعی ام رامی گیرم وچندتاسئوال جدی ازتون دارم .باتشکر:

1-به نظرشمابهترنیست بجای سیستم های چت وگفتگوی مدیران نرم افزاری درداخل خودسایت راسخون راه اندازی بشه؟چون اینطوری دسترسی مشکل است.

2-ااگردرتوانتان است سرعت سایت بیشترشود.باتشکر

3-نظرتون درموردقالب جدیدراسخون چیست آیاقالب قبلی که بارنگهای متنوع بودبهترنبود؟

4-چه موقع باقالب جدید روبروخواهیم شد؟

5-برنامه خاصی برای سال جدید درزمینه نرم افزارداریدیاخیر؟

باتشکرازمشارکت مسئولانه شماالبته ممکن است برخی ازسئوالات ارتباطی به بخش شمانداشته باشدولی تاجائیکه امکان داردلطفا"موضوع رامنعکس نمائیدتاترتیب اثرداده شود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 30 دی 1391  11:21 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala mohammad_43 siasport23 qolameali AliFanoodi reza5687 siamy1373 fatemeh_75 yaskabod
software_rasekhoon
software_rasekhoon
کاربر تازه وارد

من باشم صندلی زندان را ترجیح می دادم حداقل یک سوال از آدم می پرسند نه 100 سوالsmiley

- من نرم افزار را ترجیح می دهم چون سخت افزار خیلی کار می بره و البته وقت گیره و هزینه اش زیاد است.

- بهترین خاطره من در ایران سفر به کردستان است در سال 1381 که با یک گروه مذهبی رفته بودیم و من جاده های کردستان را به جاده های شمال ترجیح می دهم.

در ضمن خاطره من مربوط به همین سفر می شه که اتوبوس تو برف گیر کرده بود و راننده می ترسید ادامه بده و حرکت کنه که ترس عجیبی به همه داده بود ولی یکی از مسافران که البته از اعضای شورای شهر بود نشست پشت اتوبوس و آنرا حرکت داد.

من عاشق طبیعت هستم تا آثار تاریخی

تالار همسفران   تالار خوبیه اما یه چیز کم داره و اونم سفرها و یا اردو های گروهی اگه گذاشتید ما را هم خبر کنید.

من پایه اردوهای گروهی هستم.

شنبه 30 دی 1391  11:38 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala ravabet_rasekhoon mohammad_43 siasport23 qolameali AliFanoodi saeid63 fatemeh_75 yaskabod
software_rasekhoon
software_rasekhoon
کاربر تازه وارد

با عرض سلام.

در مورد سوال اول قبلا این امکان در سایت راسخون وجود داشت و بدلیل استقبال کم از این امکان آن حذف گردید.

در مورد سوال دوم : سرعت سایت خیلی بهتر شده و نسبت به سایت های مشابه ما مانند تبیان یک سر و گردن بالاتر است.در مورد دانلود نرم افزار نیز سرعت دانلود بالا می باشد.

در مورد سوال سوم : قالب جدید سایت مقطعی می باشد و به زودی قالبی متفاوت و البته مورد پسند شما جایگزین قالب فعلی می شود . در ضمن دسترسی به امکانات سایت نیز راحت تر می شود.

در مورد سوال چهارم : این موضوع بستگی به توان برنامه نویسان ما دارد که چه موقع تغییرات انجام می شود.

در مورد سوال پنجم : در بخش نرم افزار نظر ما بیشتر توسعه بخش آموزشی و بازی سایت است که انشالله در آینده نزدیک با کمک مدیریت اینکار انجام خواهد گرفت.

شنبه 30 دی 1391  11:52 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon mohammad_43 siasport23 iman_karbala AliFanoodi qolameali yaskabod
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

نقل قول software_rasekhoon

تالار همسفران   تالار خوبیه اما یه چیز کم داره و اونم سفرها و یا اردو های گروهی اگه گذاشتید ما را هم خبر کنید.

من پایه اردوهای گروهی هستم.

سلام مجدد وعرض خسته نباشید

اگه جناب آقای ایمان خواجه مرحمت بفرمایند وهزینه را متقبل بشوند  یک اردوی فرهنگی تفریحی برای کارکنان و کاربران راسخون بذاریم خیلی عالی میشه .

شنبه 30 دی 1391  1:46 PM
تشکرات از این پست
farshon siasport23 iman_karbala AliFanoodi qolameali papeli fatemeh_75 yaskabod
ahmadoffline2
ahmadoffline2
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 82

سلام آقای ابراهیمی.

سوال دومم اینه که چرا نرم افزار های ملت را مفت میزاری روی سایت؟ مگه حق کپی رایت نداره؟

سوال اولم  اینکه آقا رسول واحد نرم افزاره یا بازار میوه تره بار ( کتاب، مداحی، فیلم، سوالات کنکور،  و ...)

شنبه 30 دی 1391  2:03 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon siasport23 parvaz_j iman_karbala AliFanoodi qolameali tebyan papeli yaskabod
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام مثل اینکه شما توی سایت راسخون عضو نبوده اید چون الان 2 پست ارسالی دارید ؟

شنبه 30 دی 1391  2:22 PM
تشکرات از این پست
siasport23 iman_karbala AliFanoodi qolameali yaskabod
software_rasekhoon
software_rasekhoon
کاربر تازه وارد

با عرض سلام.

البته نیازی به هزینه از طرف راسخون نیست.

یک نفر مادر خرج شده و هزینه پیکی می شود به همین راحتی .آقا ایمان فوق اش بتونه یک اردو را هزینه بدهد

شنبه 30 دی 1391  2:46 PM
تشکرات از این پست
siasport23 farshon mohammad_43 iman_karbala AliFanoodi qolameali yaskabod
software_rasekhoon
software_rasekhoon
کاربر تازه وارد

نقل قول ahmadoffline2

سلام آقای ابراهیمی.

سوال دومم اینه که چرا نرم افزار های ملت را مفت میزاری روی سایت؟ مگه حق کپی رایت نداره؟

سوال اولم  اینکه آقا رسول واحد نرم افزاره یا بازار میوه تره بار ( کتاب، مداحی، فیلم، سوالات کنکور،  و ...)

در مورد سوال اول شما:

واحد نرم افزار چیز را برای دانلود قرار می دهد که کاربر نیاز دارد و قابلیت بارگذاری آن در بخش های دیگر سایت وجود ندارد. و اینکه ما به نیاز کاربر خود فکر می کنیم.

در مورد سوال دوم :

ما نرم افزارهای ایرانی دارای حق کپی رایت را برروی سایت قرار نمی دهیم و فقط نرم افزارهای خارجی و البته ایرانی رایگان را قرار می دهیم.

شنبه 30 دی 1391  2:51 PM
تشکرات از این پست
siasport23 iman_karbala qolameali tebyan yaskabod
reza_87
reza_87
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 93

سلام و خسته نباشید

چندتا سوال خودمونی:

شماره عینکتون؟ تا حالا شده بدقولی کنید و دیر سر قرار حاضر بشید؟ یا باهاتون بدقولی بکنن؟ آدمی منظمی هستید؟ به موقع در محل کار حاضر میشید؟

شنبه 30 دی 1391  2:55 PM
تشکرات از این پست
siasport23 iman_karbala AliFanoodi qolameali yaskabod
software_rasekhoon
software_rasekhoon
کاربر تازه وارد

نقل قول goldsys

با سلام

با توجه به  اینکه شما هم در زمینه نرم افزار و هم سخت افزار مهارت دارید  چند تا سوال فنی و تخصصی داشتم که امیدوارم راهنمایی بفرمایید:

سوال  اول

چرا " فوت"  سرده  ولی  " ها " گرمه ؟ مگه دوتاش از یه جا نمیاد.

سوال دوم

چرا  در شکل زیر 64=65 ؟

در مورد سوال دوم به آدر زیر مراجعه کن :

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/706747/page1/

دوست عزیز شما موقع فوت کردن لبات رو جمع یا نیمه باز نکن ببین میتونی فوت کنی اصلا شما میتوین با لبای باز فوت کنی نمیشه و هوایی که از دهانتون خارج میشه گرم هست پس دلیل اینکه وقتی فوت میکنید هوای سرد از دهانتون خارج میشه عبور هوای از فضای باریک بین دو لب هست که باعث میشه هوا سرد بشه .
یه نمونه برات مثال میزنم با نحوه کارکرد یخچال اشنا هستی ؟ گاز یخچال از سوراخ بسیار ریزی رد میشه که همین سبب میشه که به شدت این کاز سرد بشه و باقی ماجرا اتفاق میافته .
البته ساده بهت بگم این امر یه امر ترمودینامیکی- سیالاتی هست.
و چند علل مانند تغییر فشار ، سرعت وزش هوا و ... داخلش تاثیر گزارند . و فوت کردن به این دلیل که ما سرعت وزیدن رو افزایش میدهیم تبادل حرارتیش با محیط افزایش یافته و م احساس خنکی میکنیم. مثل عملکرد پنکه در هوای گرم که باعث خنکی میشه.

شنبه 30 دی 1391  2:58 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala qolameali siasport23 yaskabod
software_rasekhoon
software_rasekhoon
کاربر تازه وارد

نقل قول reza_87

سلام و خسته نباشید

چندتا سوال خودمونی:

شماره عینکتون؟ تا حالا شده بدقولی کنید و دیر سر قرار حاضر بشید؟ یا باهاتون بدقولی بکنن؟ آدمی منظمی هستید؟ به موقع در محل کار حاضر میشید؟

شماره عینک من مهم نیست چند است . اما خوب خیلی ضعیف است.

من زیاد بدقول نیستم و معمولا سر وقت سر قرار حاضر می شم.

بدقولی می کنند ولی خوب ضرر را خودشون می کنند.من آدم متعادلی هستم و در مورد سر کار معمولا در ماه بیش از 30 دقیقه تاخییر ندارم

شنبه 30 دی 1391  3:06 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala AliFanoodi qolameali siasport23 yaskabod
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

آقای ابراهیمی، سکونت در کدامیک از ایالات زیر را می پسندید:

1-پریشون

2-خیزون

3-ونسوون(ورنوسفادران)

4-اندون

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

شنبه 30 دی 1391  3:27 PM
تشکرات از این پست