سوپ سرد مناسب براي شام بوده و آب بدن خانم باردار را نگه مي دارد. يكي از مواد تشكيل دهنده اين غذا خيار است. آب خيار سرشار از ويتامين ث و ضروري براي جذب آهن و ويتامين كا، براي انعقاد خون است.
اسفناج از ديگر مواد تشكيل دهنده اين سوپ است و سرشار از فولات، و آهن است و از كم خوني در طول بارداري جلوگيري مي كند.
مواد لازم:
نان تست گندمي: 2 عدد
-روغن زيتون: 3 قاشق سوپخوري
-نان فرنسوي بدون خمير: 2 تكه
-سير: 3 عدد
-آب مرغ كم سديم: 3 چهارم پيمانه
-آبدوغ: 1 فنجان
-خيار پوست گرفته شده و خورد شده: 900 گرم
-اسفناج : 3 فنجان
-ريحان: 1 فنجان
-پياز : يك دوم فنجان
-نمك: به ميزان لازم
طرز تهيه:
نان ها را كمي تست مي كنيم. به آرامي يك دوم روغن زيتون را با بورس روي نان ها مي كشيم. مجدد نانها را تست مي كنيم (3 تا 4 دقيقه) تا كمي خشك برشته تر شود. سپس نان را با دست به چند تكه تبديل مي كنيم. سپس نان هاي فرانسوي را به مدت 3 تا 4 دقيقه در داخل آب بخيسانيد. سپس آب نان ها را گرفته ( نان ها را فشار دهيد تا آبش گرفته شود) و آنها را در مخلوط كن ريخته و به همراه 1 قاشق سوپخوري روغن زيتون ، سير، نصف آب مرغ و آبدوغ مخلوط كنيد تا حالت چسبندگي پيدا كند. سپس خيار، ريحان و پياز را به آن اضافه كرده و مجدد مخلوط مي كنيم. با يك قاشق چوبي مواد داخل مخلوط كن را به سمت پايين فشار دهيد و مجدد مخلوط كنيد. آنقدر مخلوط كردن مواد را ادامه دهيد تا يك ماده يك دستي به دست آيد. سپس باقيمانده آب مرغ و آبدوغ را براي مزه بيشتر اضافه كنيد. قبل از سرو كردن آن را سرد كنيد و به همراه نان هايي كه از قبل تست كرديد و ظرف 24 ساعت آن را ميل كنيد.