0

عکس: روش های فعالیت و کسب امتیاز در انجمن

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

عکس: روش های فعالیت و کسب امتیاز در انجمن

با سلام خدمت شما

پیرو قوانین جدید جهت جلوگیری از ارسال پست های متعدد  و رسیدن به انجمنی دارای دغدغه و راه حل، انجمنی تخصصی،انجمنی پاسخگو به سوالات،به نظر شما آیا موارد مطرح شده در تصویر زیر که بر گرفته از قوانین جدید می باشد به رسیدن به انجمنی با شرایط فوق کمک خواهد کرد؟ چرا؟

پنج شنبه 28 دی 1391  10:08 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh fazli1184r132 nargese_montazer nikbakht88 farshon iman_karbala salma57 AliFanoodi ravabet_rasekhoon 09303495228 parseman_110
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

پاسخ به:عکس: روش های فعالیت و کسب امتیاز در انجمن

با سلام و تشکر از عکس طراحی شده ، به نظر من این عکس بیانگر مسائل زیادی در انجمن است و می تواند کمک زیادی کند چرا که باعث می شود کاربران به سمت تاپیک های ویژه و تولید نرم افزار و قالب با نام راسخون شوند با تئوری چهارم هم موافقم ولیکن ارسال پست نامحدود برای اخبار کار درستی نیست چرا که روزانه هزاران خبر به وجود می آید مثلاً باید تعداد 25 پست برای هر کاربر در نظر گرفته شود.

باتشکر 

پنج شنبه 28 دی 1391  10:28 PM
تشکرات از این پست
qodrat fazli1184r132 nargese_montazer nikbakht88 iman_karbala salma57 AliFanoodi ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

ضمن سلام و تشکر

بنظرم باید ارسال مطلب بشرط پاسخگو بودن به سوالات کاربران مجاز باشد. هر کاربری در حرفه و رشته ایی مهارت و اطلاعات دارد، و چه بهتر که این قانون جا بیفتد که هر کس مطلبی متناسب با معلومات خود ارسال کند که اگر سوالی در آن زمینه پرسیده شد، کاربر ارسال کننده مطلب پاسخ گو باشد در غیر اینصورت حق ارسال ندارد (در صورت اجرای این قانون، ارسالها به جهت کسب امتیاز نبوده و اهداف برتری بدنبال دارد).

با تشکر

جمعه 29 دی 1391  11:12 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri nargese_montazer qodrat iman_karbala salma57 AliFanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام واحترام

خدمت دوست ومدیرگرامی

من هم به نوبه خودم ازطراحی عکسی که نمودیدازشماکمال تشکررادارم وامانظرمن:

ابتداباطرح جلوگیری ازپستهای نجومی وراه اندازی پنل پیامکی روبروبودیم واین طرح خوشبختانه جامعه عمل پوشیده شدوراسخون انصافا"گامهای بزرگی برداشت البته هنوزهم برخی ازکاربران اقدام به زدن چنین پستهایی می نماینددرموردبحث هادرتالارگفتگوی آزادهم تاحدودی باطرح پیتهای نجومی مبارزه شده درحال حاضرهم کاربران عزیزوهم دیران گرامی نسبت به ارسال چنین پستهایی کاملا"مشرف هستندوتالارهای تحت پوشش خودرادرکنترل دارندیکسری پیشنهاداتی هم دراتاق گفتگوی مدیران شدکه خوشبختانه راسخون بتدریج به آن پیشنهادات هم پاسخ می دهد وانشاالله بسوی سایتی منسجم پیش خواهیم رفت البته نبایدمشارکت کاربران عزیزمنحصربه تاپیکهای ویژه باشدمابایدبه تمام پستهای افراداحترام بگذاریم وتاجائیکه مقدوراست به آنهاپاسخ بدهیم درموردبخش نرم افزارهم پیشنهاداتی به مسئول محترم نرم افزارراسخون درصندلی داغ ارائه نمودم که امیدوارم مثمرثمرواقع شود.بله مدیرمحترم جناب قدرت این راهکاراهابنظرمن بسیارمناسب است زیراکمک شایان وقابل توجه ای به سایت خواهدکرد.باتشکرازشما

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 30 دی 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala qodrat nikbakht88 nargese_montazer AliFanoodi
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

با سلام خدمت شما

عمده مشکل این قانون، در نامحدود بودن ارسال پست های تخصصی و کاربردی هست.

ما چون در گذشته ارسال پست متعدد داشتیم.اون دسته از کاربرانی که سوال داشتند رو از دست دادیم.

یعنی الان دیگه کمتر کسی برای رسیدن به پاسخ سوالات فنی و غیر فنیش میاد انجمن و بیشتر براش نیت های دیگه مهم هست.

خوب حالا سوال پیش میاد.

برای اینکه دوباره کاربران سوال کننده رو داشته باشیم تا به سوالاتش پاسخ بدیم چیکار باید کرد؟

یکی از مواردی که به نظر من باید مرود توجه قرار بگیره محدود کردن و نه حذف پست های تخصصی  و کاربردی که همین طوری ارسال میشه.

همینطوری یعنی بدون اینکه سوال کنندش باشه.

با احترام

سه شنبه 3 بهمن 1391  7:57 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer farshon salma57 architect0811 AliFanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1

مدیرمحترم

باسلام

درموردپستهای محدودونامحدودهم بایستی بگویم (البته من بدنبال کسب امتیازنیستم)ولی کلا"ازموقع پستهای نجومی سعی کردم به تاپیکهاپاسخ دهم ویاخودم ایجادپست نمایم من جمله درتالارگفتگوی آزاداما وقتی مقایسه می کنم بعنوان مثال فعالیتمودراین تالارازنظراهداء امتیازتوسط روابط عمومی مردادماه 7000حسنه بوده باهمین فعالیت حالاواین ماه شده 3000حسنه بافعالیت یکسان خوب این باعث تضعیف روحیه من شده ونوعی دلسردی بوجودآمده حالااین یک مثال است والبته من که یک مثلا"مدیرهستم حال تاچه برسدبه یک کاربرعادی.دراینجامی بینیم که بجای رونق انجمنهاوفرآیندجذب کاربر، کاربران بیشترازانجمنهافاصله می گیرندبرای من امتیازارزشی نداردامااحترام به امتیازارزش دارداینکه باعث شادی روحیه ام شودنه اینکه باعث سرخوردگی.منی که هیچ علاقه ای به ارسال پست نجومی وکپی پیست ندارم.البته نمی خواستم به مشکل شخصی ام اشاره کنم امامجبورشدم.طبعا"مسئولین این پست راخواهنددیدازآنجائیکه راسخون رودوست دارم قادرنیستم درتالارروابط عمومی این موضوع رومطرح کنم واعتراضی نمایم و(بعنوان مثال )به اینجاخاتمه یافت.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 7 بهمن 1391  11:17 AM
تشکرات از این پست
qodrat nargese_montazer nikbakht88 AliFanoodi
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

امان از دست این قدرت !!!!!!!!!!!!!!! چه میکند!!!!!!!!!!!!!!

آقا همه این روش ها خوبه + پست نجومی ( اینم به خاطر مدیر قدرت )

یک شنبه 22 بهمن 1391  10:40 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

امان از دست این قدرت !!!!!!!!!!!!!!! چه میکند!!!!!!!!!!!!!!

آقا همه این روش ها خوبه + پست نجومی ( اینم به خاطر مدیر قدرت )

با سلام خدمت شما

خوشحال کردید همه رو با اومدنتون من جمله مارو .

این چند وقته بدون راسخون خوش گذشت؟

تو صندلی داغ مسئول روابط عمومی جاتون خالی بود.

فقط یادتون باشه پست های تک خطی و انحرافی خلاف قوانینه ها.

حتی اگه مثل ما اینتر زده باشید رفته باشه خط بعدی.

با احترام

یک شنبه 22 بهمن 1391  10:56 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer architect0811 nikbakht88 AliFanoodi
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

خوشحال کردید همه رو با اومدنتون من جمله مارو .

این چند وقته بدون راسخون خوش گذشت؟

تو صندلی داغ مسئول روابط عمومی جاتون خالی بود.

فقط یادتون باشه پست های تک خطی و انحرافی خلاف قوانینه ها.

حتی اگه مثل ما اینتر زده باشید رفته باشه خط بعدی.

با احترام

سلام

جز دوری شما ملالی نبود ؛ روزا ابری ، frown شبا هم بارونی crying

فقط تو صندلی داغ جای بنده خالی بود ؟ هنوزم دیر نشده ، میخواید یه جای دیگه از خجالتشون در بیام ؟ yes

نه که خیلی وقته نبودیم ، قوانین رو فراموش کردیم  devil

آقا نتیجه شد ؟ به سلامتی مشکلتون با پست نجومی حل شد یا نه ؟ راستی دیدید کاربر طلایی 1 شدم cheeky

دوشنبه 23 بهمن 1391  9:54 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم

باسلام

درموردپستهای محدودونامحدودهم بایستی بگویم (البته من بدنبال کسب امتیازنیستم)ولی کلا"ازموقع پستهای نجومی سعی کردم به تاپیکهاپاسخ دهم ویاخودم ایجادپست نمایم من جمله درتالارگفتگوی آزاداما وقتی مقایسه می کنم بعنوان مثال فعالیتمودراین تالارازنظراهداء امتیازتوسط روابط عمومی مردادماه 7000حسنه بوده باهمین فعالیت حالاواین ماه شده 3000حسنه بافعالیت یکسان خوب این باعث تضعیف روحیه من شده ونوعی دلسردی بوجودآمده حالااین یک مثال است والبته من که یک مثلا"مدیرهستم حال تاچه برسدبه یک کاربرعادی.دراینجامی بینیم که بجای رونق انجمنهاوفرآیندجذب کاربر، کاربران بیشترازانجمنهافاصله می گیرندبرای من امتیازارزشی نداردامااحترام به امتیازارزش دارداینکه باعث شادی روحیه ام شودنه اینکه باعث سرخوردگی.منی که هیچ علاقه ای به ارسال پست نجومی وکپی پیست ندارم.البته نمی خواستم به مشکل شخصی ام اشاره کنم امامجبورشدم.طبعا"مسئولین این پست راخواهنددیدازآنجائیکه راسخون رودوست دارم قادرنیستم درتالارروابط عمومی این موضوع رومطرح کنم واعتراضی نمایم و(بعنوان مثال )به اینجاخاتمه یافت.

سلام و تشکر

شیوه جدید کنترل پست های تکراری معضل ارسال پست های نجومی را انشاالله حل خواهد کرد. کاربری که در عرض چند ثانیه چندین مطلب را ردیف میکند یا از امتیاز بهره مند نخواهد شد یا چند تاپیک خوب ایشون برای امتیاز انتخاب خواهد شد.

با این طرح، امتیاز مازاد معنی ندارد و تقریبا می شه گفت مطالب ارسالی مورد سنجش واقع می شوند و مطالب با کیفت بالاتر امتیازدهی میشوند.

موفق باشید.

چهارشنبه 25 بهمن 1391  3:18 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer ravabet_rasekhoon AliFanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

من قوانین رامی دانم ودرچارچوب قوانین عمل نمودم وبه آنهااحترام می گذارم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 26 بهمن 1391  11:47 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer AliFanoodi
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

من قوانین رامی دانم ودرچارچوب قوانین عمل نمودم وبه آنهااحترام می گذارم.

سلام و تشکر

بله می دونم. مسلما جز این نیست. امثال شما در شرایط جدید بهتر می توانند فعالیت کنند. انشاالله با تدابیر جدید، پست های کیفی از کمی مجزا شوند و حق هیچ کاربری ناحق نشود.

موفق باشید.

پنج شنبه 26 بهمن 1391  2:37 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon AliFanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1

بنظرمن بایدتفاوت امتیازراسخون قائل شودبرای شخصی که یک صفحه طولانی کپی پیست می کندباکسیکه ازروی تفکرمطلبی روتایپ می کنداین یک ایده است مدیران محترم لطفا"دراین پست مشارکت داشته باشنداماازنظرنرم افزاری فکرمی کنم سیستم قادرنباشددرآینده هم این چنین محاسبه امتیازنماید.

مطلب دیگردرخصوص تاپیک های ویژه ویژه می خواستم مطلبی روبعرض برسونم واون اینکه برخی ازکاربران محترم تنهادراین تاپیکهامشارکت می کنند واین بازدهی پست های معمولی راپایین می آوردمن کم کم به این نتیجه رسیده ام که تاپیک ویژه ویژه امری سودجویانه است که چراکه کاربرباکمترین بازدیدپست بیشترین امتیازرابدست می آورد.درحال حاضرمن فقط اوامرراسخون رااجرامی کنم مدیران محترم دیگرهم نظرشونودراینجادراین خصوص مطرح نمایندوراسخون تصمیم گیری نهایی رابگیرد.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 13 اسفند 1391  7:25 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer AliFanoodi
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام و تشکر

در مورد پستهای دستنویس و کپی شده، اینکه حتما دستنویسه بهتر از کپی شده باشد، نیست. ملاک تعیین و سنجش در این زمینه وجود ندارد و تنها راه حل آن، محدود کردن تاپیکها و پست های کپی شده است. کاری که جدیدا توسط مسئولین صورت می گیرد و ظاهرا به موارد کپی شده، امتیاز کامل اهدا نمی گردد و تنها به چند مورد آن امتیاز تعلق می گیرد. انشاالله که همین طور که گفته شده، باشد. با اجرای این قانون، کاربر برای دریافت امتیاز باید بدنبال مطالب با ارزش و کمیاب باشد تا در بخش انجمن ها قرار دهد، لذا این کار زمانبر می شود و از این جهت (زمانبر بودن) پست های کپی شده با دستنویس تفاوتی نخواهند داشت.

در مورد تاپیک های ویزه ویژه، این اخطار را در جلسه مدیران اعلام کردم و تجربه چند ماهه تالار گفتگوی آزاد را مثال زدم اما ظاهرا با آن توافق شد اما در عمل خیر. در این مورد هم ملاک سنجش وجود ندارد. یک کاربر برای موارد ویژه ارزش قائل است و خوب وقت می گذارد اما کاربری دیگر به خاطر امتیاز آن، نظر سطحی ارائه می دهد و همان امتیاز را کسب می کند. البته در این موارد، عملکرد مدیر آن تالار خیلی مهم است و باید بین این دو تفاوت قائل شود.

تاپیک ویژه ویژه خوب است به شرط وقت گذاشتن و دقت داشتن در نظرات ارسالی.

مشکل بعد که به چشمم زیاد آمده، تاپیک های تبلیغ شده در لینک چرخشی است که با نظرات کوتاه، تکراری و بی محتوا مواجه هستند و هیچ نظارتی بر آن صورت نمی گیرد.

موفق باشید.

یک شنبه 13 اسفند 1391  11:55 AM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer AliFanoodi ravabet_rasekhoon
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

به نظر من باید ارسال پست های خبری و تاریخ انقضای یکی دو روزه محدود باشد نه پست های کاربردی و مهم.مثلا درباره ی خیلی از چیز ها می شه نوشت  :...

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
پنج شنبه 15 فروردین 1392  2:42 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon