0

مارمالاد پرتقال وفلفل

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

مارمالاد پرتقال وفلفل

مواد لازم :

پرتقال ۲ کیلو

لیمو ۱ عدد

فلفل قرمز تازه تند ۳-۴ عدد

شکر  ۲ پیمانه

طرز تهیه :

اين مارمالاد درواقع نوعي چتني است وآن رابه مقداراندک باغذا هم مي توان خورد.

پرتقال راباآب گرم وبرس بشوييد وخشک کنيد. سپس باسيب زميني پوست کن ياچاقوي نيزرويه رنگي پوست پرتقال رابه صورت نوارنازک برداريد ودقت کنيد که گوشت سفيد پوست هرچه بيشترروي پرتقال بماند. رويه رنگي رارشته رشته کنيد.

فراموش نکنید فلفل راهم تخم می گيريد وخرد مي کنيد وباپرتقال مي جوشانيد.

پرتقال رادونيم کنيد وآب بگيريد. ليموراآب بگيريد وآب ليمورابه آب پرتقال اضافه کنيد. پوست سفيدپرتقال راباتفاله توي آن خرد کنيد  وبا تخم پرتقال درکيسه بريزيد ودرديگ بگذاريد. آب پرتقال راصاف کنيد، وبارويه رنگي و4 ليترآب درديگ بريزيد. ديگ رابه جوش بياوريدوروي آتش ملايم 2 ساعت يابيشتربجوشانيدتاحجم آب به حدود2 ليترکمترک برسد.

کيسه راازديگ درآوريد، بگذارين کمي خنک شود وتوي ديگ بچلانيد؛ سپس شکر رااضافه کنيد، آتش راتيزکنيد وهم بزنيدتا شکر حل شود.15  20 دقيقه روي آتش نيز بجوسانيد تامارمالاد ببندد، سپس کف بگيريد، برداريد، پيش ازخنک شدن 1 - 2 بارهم بزنيد.

 مقدارفلفل راطبعا ً مي توانيد کم يازياد کنيد؛ معمولا ً آن راتند درست مي کنند.


چهارشنبه 27 دی 1391  1:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها