استاد حوزه علمیه کوثر گفت: رواج استفاده از شبکههای ماهوارهای در کشور موجب شده است سبک زندگی نیمی از جمعیت کشور بر اساس سبک اسلامی ـ ایرانی نباشد.
صدیقه نصراللهی ضمن انتقاد از عملکرد دستگاههای متولی برای بهبود سبک زندگی در کشور، اظهار داشت: رواج استفاده از شبکههای ماهوارهای در کشور موجب شده تا سبک زندگی نیمی از جمعیت کشور بر اساس سبک اسلامی ـ ایرانی نباشد.
استاد حوزه علمیه کوثر در ادامه افزود: قصهگویان فرامرزی سعی در تغییر سبک زندگی جوامع دارند و به منظور تحقق اهداف خود، مطابق با امیال نفسانی انسانها قصهگویی میکنند و آنها را از طریق شبکههای ماهوارهای به نمایش میگذارند.
وی بیان داشت: باید معارف دینی در قالبهای قصهگویی گنجانده و به کودکان و نوجوانان کشور عرضه شود تا در نهایت موجب بهبود سبک زندگی در کشور شود.
نصراللهی در ادامه ابراز داشت: برداشت از جریانهای ماهوارهای و اینترنتی برخاسته از آموزههای دینی نیست.
این استاد حوزه علمیه، فراگیری استفاده از لوازم آرایشی میان دختران جوان را یکی از نمونههای بارز تغییر سبک زندگی در جامعه عنوان کرد.
به گفته وی، الگوبرداری جوانان از فرهنگ جوامع غربی بسیار مشهود است.
نصراللهی با بیان اینکه دستگاههای فرهنگی و اجرایی متولی، دغدغهای برای بهبود سبک زندگی در کشور ندارند، اظهار داشت: باید دستگاههای اجرایی پیش از این برنامههای جامعی را به منظور جلوگیری از حرکت جامعه به سمت بهرهگیری از فرهنگ غرب پیشبینی میکردند.
وی متذکر شد: بهبود سبک زندگی در ابتدا باید در زندگی نخبهها ایجاد شود تا عوام جامعه از این موضوع، تأثیر بپذیرند.
استاد حوزه علمیه در پایان با تذکر نسبت به ضرورت تربیت و پرورش دینی نسل جوان، گفت: در این زمینه باید سعی شود آموزههای دینی با محبت به جوانان آموزش داده شود.