0

توصیف جهنم

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

توصیف جهنم

دوستان

بسیارشنیدیم درموردوصف جهنم درسته که جای گنهکاران است من خودم شنیده ام که جهنم نیزدارای طبقاتی است.

چنانچه شمادوست عزیزمشخصات بیشتری ازاین مکان داریدجهت اطلاع سایردوستان ارائه بفرمائید.

البته قبول دارم که جای درستی نیست امااطلاع ازمحل داشته باشیم جالب بنظرمی رسد.

پس منتظرشنیدن ودیدن مطالبتون دراین موردهستم:

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 25 دی 1391  12:38 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer kamrantak nikbakht88
kamrantak
kamrantak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

پاسخ به:توصیف جهنم

تو روایات و احادیث معتبر گاهی در موردش صحبت شده که جای بحث داره که کار من نیست.

ولی با شوخی جواب میدم امیدوارم ناراحت نشین:

حالا میریم میبینیم دیگه!laugh

دوشنبه 2 بهمن 1391  9:42 PM
تشکرات از این پست
farshon nikbakht88 nargese_montazer architect0811
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول kamrantak

تو روایات و احادیث معتبر گاهی در موردش صحبت شده که جای بحث داره که کار من نیست.

ولی با شوخی جواب میدم امیدوارم ناراحت نشین:

حالا میریم میبینیم دیگه!laugh

خدانکنه انشالله همه راسخونیهاروتوبهشت ببینم بااین تفاوت که نام کاربریهاشون روی لباس استبرق بهشتی حک شده باشه(البته اگرماروقابل بدونند).اونطورکه شنیدم دارای طبقات وواحدهاییست حداقل اونجاصاحبخانه میشیمsmiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 8 بهمن 1391  12:36 PM
تشکرات از این پست
kamrantak nikbakht88 nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول farshon

دوستان

بسیارشنیدیم درموردوصف جهنم درسته که جای گنهکاران است من خودم شنیده ام که جهنم نیزدارای طبقاتی است.

چنانچه شمادوست عزیزمشخصات بیشتری ازاین مکان داریدجهت اطلاع سایردوستان ارائه بفرمائید.

البته قبول دارم که جای درستی نیست امااطلاع ازمحل داشته باشیم جالب بنظرمی رسد.

پس منتظرشنیدن ودیدن مطالبتون دراین موردهستم:

سلام و تشکر

هر جایی که حداقلش انسان در آن آرامش و آسایش ندارد و در عذاب بسر می برد.
گاهی جایی حضور داری که با همه امکاناتش،  برای ما آزار دهندست بعد می گیم انگار جهنم بودیم!! اما جهنم واقعی، امکانات از نوع رفاهی که فکر نمی کنم بلکه امکانات از نوع تقاص گناهانمون فراونه!

بلا بدور

دوشنبه 9 بهمن 1391  5:44 PM
تشکرات از این پست
farshon
kamrantak
kamrantak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

اون جور که تو روایات اومده بهشت هشت در داره و جهنم هفت در

سخنرانی آقای دانشمند رو گوش می کردم در این مورد بود که در حدیث معراج پیامبردرهای جهنم رو توضیح می دادند

بر سر در اوّل سه جمله نوشته بود: آنکه امید به خدا دارد پیروز است و آنکه از خدا بترسد در امان است و آنکه امید به غیر خدا دارد و از غیر او می ترسد، شخص مغرور و در هلاکت است

بر سر در دوّم نوشته بود: هر کس می خواهد در روز قیامت برهنه و عریان نباشد باید بدنهای عریان و برهنه مستمندان را در دنیا لباس بپوشاند. و هر کس می خواهد در روز قیامت عطشان و تشنه نباشد باید مردم تشنه را در دنیا آب دهد و هر کس می خواهد در روز قیامت گرسنه نباشد باید شکم های گرسنه را در دنیا طعام دهد

بر سر در سوّم نوشته بود: خداوند لعنت کند دروغگویان را. خداوند لعنت کند بخیلان را. خداوند لعنت کند ستمگران را

بر سر در چهارم سه جمله نوشته بود: خداوند ذلیل کند هر که به اسلام اهانت کند و آن را کوچک و سبک بشمارد. خداوند ذلیل کند هر که به اهل بیت اهانت کند و آنان را کوچک و سبک بشمارد. خداوند ذلیل کند هر که ستمکاران را در ستمی که به مخلوقان خدا می کنند کمک دهد و یاری رساند

بر سر در پنجم سه جمله نوشته بود: از هوی و خواهش های نفسانی خود پیروی مکنید، زیرا که هوای نفس مخالف ایمان است و گفتارت را در امور بی فائده و بدون غرض به درازا مکشان، زیرا که از رحمت خدا دور می افتی و هیچ گاه یار و یاور ظالمان مباش

بر سر در ششم نوشته بود: من بر کوشش کنندگان و جهادگران در راه خدا حرام هستم. من بر صدقه دهندگان حرام هستم. من بر روزه گیران حرام هستم

بر سر در هفتم سه جمله نوشته بود: از نفوس خود حساب گیرید پیش از آنکه از شما حساب گیرند. و نفوس خود را ملامت و توبیخ کنید پیش از آنکه ملامت و توبیخ شوید. و خداوند عزّ وجلّ را بخوانید پیش از آنکه بر او وارد شوید و دیگر قدرت و تمکن از خواندن او را نداشته باشید

«بحارالانوار» ج 8، ص 145 و 146

دوشنبه 9 بهمن 1391  6:42 PM
تشکرات از این پست
farshon nikbakht88
farshon
farshon
کاربر طلایی1

دوستان اگراطلاعات بیشتری دراین زمینه دارندبفرمایندتاازاون استفاده کنیم باتشکرمجدد

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 11 بهمن 1391  1:09 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها