پرتقال 20 عدد
شکر دو برابر وزن پوست پرتقال
آبلیمو 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا پرتقال ها را با برس بشویید و خشک کنید. با کارد تیزی پوست پرتقال ها را به صورت نوار نازک و بلندی ببرید و آن را به صورت گل رز بپیچید سپس با خلال چوبی آن را محکم کنید گل های آماده را داخل آب جوش ریخته و به مدت 5 دقیقه بجوشانید و آنها را در صافی بریزید این عمل را سه بار تکرار کنیدتا تلخی آن گرفته شود سپس در قابلمه ای پوست پرتقال ها را به همراه شکر و آب به اندازه ای که روی گل ها را بپوشاند بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار داده و به مدت 20 تا35 دقیقه بجوشانید تا شربت قوام آید و مربا براق و شفاف شود سپس آبلیمو را اضافه کرده و زیر شعله را خاموش کنید پس از سرد شدن مربا خلال چوبی را از گل ها بیرون آورده و گل ها را در شیشه استریل شده گذاشته و شربت مربا را روی آن بریزید. درب ظرف را بسته و آن را در جای خنک نگهداری کنید.