0

كفاشيان: تيم اميد با اعتماد به نفس خوب مي‌تواند صعود كند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: تيم اميد اعتماد به نفس خوبي دارد و مي‌تواند عمان را شکست دهد.

علي کفاشيان درباره شرايط تيم اميد اظهار داشت: بازيکنان در شرايط خوبي هستند و امروز هم در اردو حاضر شدم و به آنها روحيه دادم. بازيکنان آماده هستند که مقابل عمان بازي خوبي از خود نشان دهند. با آنها جلسه‌اي را برگزار کردم و از مشکلات ملي‌پوشان جويا شدم. در اين جلسه دغدغه مالي بازيکنان فوتبال برطرف شد و خوشبختانه شرايط خوبي در اردوي تيم‌ملي حکم‌فرماست.
 رئيس فدراسيون در ارتباط با اينکه چرا به ساير ورزشکاران اعزامي به گوانگجو 5 ميليون پاداش داده شد اما به بازيکنان فوتبال 3 ميليون تعلق گرفته، گفت: اين طور نيست. به تيم فوتبال هم 5 ميليون تعلق گرفته که به آنها داده مي شود. دير و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.

کفاشيان درباره اينکه با ديدن بازي هاي تيم اميد در گوانگجو به اين نتيجه نرسيده که براي مسابقات مقدماتي المپيک تدارکات بهتري را براي اين تيم در نظر بگيرند، گفت: تيم ما جوان و با انگيزه است. اين بازيکنان در باشگاه هاي خود مهره هاي اصلي هستند و جمع کردن آنها در اردوهاي متوالي کار راحتي نيست. البته بايد به تيم اميد مثل تيم ملي نگاه کرد. به غير از سه چهار نفر که به لحاظ سني نمي توانند در مسابقات المپيک باشند سايرين مشکلي ندارند و فدراسيون هم بايد برنامه هاي تدارکاتي بهتري را در نظر بگيرد.

وي در مورد بازي روز جمعه با عمان عنوان کرد: بازيکنان بازي به بازي هماهنگ تر نشان داده اند و اعتماد به نفس بهتري دارند. تيم بايد صعود کند و اين پتانسيل را هم دارد.
 کفاشيان در ادامه در خصوص لغو بازي تيم ملي با نيجريه و دريافت غرامت از اين فدراسيون گفت: در حال مذاکره با فدراسيون نيجريه هستيم که غرامت از آنها گرفته شود. ديگر نبايد چنين مسائلي تکرار شود. نمي شود تيمي قرارداد ببندد و قول بدهد بيايد اما پشيمان شود. اين کار درستي نيست.
 رئيس فدراسيون در ارتباط با بازي تيم ملي با خودش اظهار داشت: وقتي بازي با نيجريه لغو شد کادرفني تيم ملي تصميم گرفت با خودشان بازي کنند تا هماهنگي بين بازيکنان حفظ شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 27 آبان 1389  3:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها