برخورد آیت الله ناصری با دختر جوان
امشب توفیقی دست داد. نماز آیت الله ناصری اصفهانی این استاد اخلاق بزرگوار رفتم. نورانیت ایشان یادآور معنویت آیت الله بهجت است و مسجد ایشان همان صفای مسجد آیت الله بهجت را دارد. بعد از نماز با گروه زیادی همراه ایشان رفتیم تا سوار پیکان ساده ای شوند و به منزل بروند. قبل از سوار شدن دختر جوانی با حجاب مانتویی خودش را به ایشان رساند و گفت: میخواهم در رابطه با موضوعی با شما خصوصی صحبت کنم. ایشان فرمودند: در رابطه با چه موضوعی؟ دختر جوان گفت: اگر اجازه دهید میخواهم خصوصی شما را ببینم و آن را بگویم.
ادامه مــطلب
+ نوشته شـــده در سه شنبه بیست و هشتم آذر 1391ساعــت23:16 تــوسط شهاب 1 |
نظر بدهيد
رهبرانقلاب، در دیدار میهمانان اجلاس اساتید و بیداری اسلامی
دشمنان ازکلمه"بیداری اسلامی"میترسند/آفرينبر فلسطينيها، آفرين برحماس،جهاد اسلامي و گردانهاي مبارز فلسطيني
رهبرانقلاب، امروز در دیدار میهمانان اجلاس اساتید و بیداری اسلامی ضمن تشکر از مبارزین فلسطینی برای جهاد با رژیم صهیونیستی تاکید کردند: امروز دشمنان از کلمه بیداری اسلامی میترسند.
به گزارش رجانيوز، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز سه شنبه در دیدار صدها تن از استادان، نخبگان و اندیشمندان شرکت کننده در اجلاس جهانی «اساتید دانشگاههای جهان اسلام و بیداری اسلامی» ضمن تبیین اهمیت عنوان «بیداری اسلامی»، تحلیلی جامع درخصوص جایگاه اسلام و شریعت اسلامی و همچنین مردم در کشورهای انقلاب کرده و آسیب ها و خطرات پیش روی آنها ارائه کردند.
ایشان با اشاره به نقش خواص و اندیشمندان جامعه در سعادت و نجات ملتها تأکید کردند: از این منظر، اجلاس «اساتید دانشگاههای جهان اسلام و بیداری اسلامی» از اهمیت ویژه ای برخوردار است
ادامه مــطلب
+ نوشته شـــده در جمعه بیست و چهارم آذر 1391ساعــت23:29 تــوسط شهاب 1 |
نظر بدهيد
او کسی نیست جز رهبــر ما ... !
می گفت:
حول یک محور بروید. یک مثال نظامی هم می زد.
می گفت:
ببینید!
شبها که می رویم رزم شبانه یک بلدچی جلوی ستون است. فقط او راه را می شناسد.
مابقی افراد حتـــی فرمـــانده، پشت سر اوست ...
این بلدچی راه را رفته و برگشته.
اگر تندتر از او حرکت کنیم روی مین می رویم!
اگر هم عقب تر بمانیم، یا اسیـــر می شویم یا کشتــه ...
ما الان در کشورمان یک بلدچی داریم، که همه باید پشت سر او باشند.
او کسی نیست جز رهبــر ما ... !
+ نوشته شـــده در چهارشنبه بیست و دوم آذر 1391ساعــت0:54 تــوسط شهاب 1 |
نظر بدهيد
ساینس مانیتور نوشت
چرا آیت الله آهنین ایران، به آمریکا بی اعتماد است
به گزارش مجمع ۷۲؛ "ساینس مانیتور" نوشت: «چرا آیت الله آهنین ایران، به آمریکا بی اعتماد است و این آیا اشاره به مذاکرات هسته ای دارد و یا نشان دادن آمادگی برای رویارویی با غرب است؟»
«عکس منتشره در سایت روزنامه آمریکایی
ادامه مــطلب
+ نوشته شـــده در سه شنبه بیست و یکم آذر 1391ساعــت12:54 تــوسط شهاب 1 |
نظر بدهيد
احوال جنگ را حتی سطحی هم که نگاه کنی می بینی باحضور برادر حسن جنگ شکلش عوض شد
نه خود حسن باقری ، بلکه تفکرات حسن باقری
شروع کرد به نقشه کشیدن، نه نقشه مناطق خودی بلکه نقشه کل جنگ، چه محیطه خودی وچه غیر خودی
ما کجا هستیم، در جنگ نرم هنوز هم کامل محیط خودی را نشناختیم، هنوز هم .....
ادامه مــطلب
+ نوشته شـــده در سه شنبه بیست و یکم آذر 1391ساعــت0:42 تــوسط شهاب 1 |
نظر بدهيد
به خودم که نگاه می کنم
به خودم که نگاه می کنم دیگر برایم سوال نیست که چرا یار نیامد
به خودم که نگاه می کنم دیگر برایم سوال نیست که چرا منتقم خون حسین نیامد
به خودم که نگاه می کنم دیگر برایم سوال نیست که چرا حجت خدا را به چشمان خودمان نمی بینیم
به خودم که نگاه می کنم دیگر برایم سوال نیست که چرا اصحاب عاشورایی امام زمانم نیستم و چرا فریاد هل من ناصرا حسین بازهم از زبان فرزندش شنیده می شود و 1400 سال لبیک آنقدر نبود که باید
به خودم که نگاه می کنم می بینم علی اکبر که هیچ، فاصله من تا غلام امام هم هزار کیلومتر است و گاهی شباهت هایی بین خودم و یزیدان می بینم
به خودم که نگاه می کنم دیگر برایم سوال نیست که چرا امیر المومنین به مردمش گفت که شما شبیه مرد(اشباه الرجال) هستید
به خودم که نگاه می کنم دیگر برایم سوال نیست که چرا هنوز هم اسلام مظلوم است چون مثل منی مدعی دفاع از دینم هستم
به خودم که نگاه می کنم دیگر برایم سوال نیست که چرا 313 مرد اینقدر دیر پیدا می شوند
به خودم که نگاه می کنم دیگر برایم سوال نیست که چرا نایب امام زمانم روز آخر عزاداری جدش اشک در چشمانش حلقه زد
به خودم که نگاه می کنم دیگر برایم سوال نیست که چرا زیارت عاشورا درونم نیست و چرا فقط محرم ان هم فقط همان 10 یا 12 روز حرف عاشورایی برای زدم دارم
+ نوشته شـــده در دوشنبه بیستم آذر 1391ساعــت0:39 تــوسط شهاب 1 |
نظر بدهيد
سردار محمد رضا نقدی:
اگر به جای مسئولان بودم در مذاکرات هسته ای شرط لغو تحریم را مطرح نمی کردم چون این تحریم ها برای کشور ما فرصت هستند.