بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یك بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیكی پلیاتیلن است.برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.
برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است.
نحوه و زمان نگهداری فرآوردههای خام دامی
نام فرآورده و شكل عرضه
|
شرایط نگهداری
|
عمر ماندگاری
|
گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بستهبندی معمولی
|
برودت یخچال
|
3 روز
|
گوشت قرمز تازه ، بستهبندی در خلا
|
برودت یخچال
|
5 روز
|
گوشت قرمز تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده
|
برودت یخچال
|
7 روز
|
گوشت قرمز منجمد، بستهبندی معمولی
|
برودت فریزر
|
9 ماه
|
گوشت قرمز چرخكرده تازه ، بستهبندی معمولی
|
برودت یخچال
|
2 روز
|
گوشت قرمز چرخكرده منجمد ، بستهبندی معمولی
|
برودت فریزر
|
3 ماه
|
گوشت سفید (مرغ) تازه، بستهبندی معمولی
|
برودت یخچال
|
3 روز
|
گوشت سفید تازه ، بستهبندی در خلا
|
برودت یخچال
|
5 روز
|
گوشت سفید تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده
|
برودت یخچال
|
7 روز
|
گوشت سفید منجمد ، بستهبندی معمولی
|
برودت فریزر
|
12ماه
|
ماهی شكم خالی تازه ، بستهبندی معمولی
|
برودت یخچال
|
3 روز
|
ماهی شكم خالی منجمد ، بستهبندی معمولی
|
برودت فریزر
|
6 ماه
|
میگو تازه ، بستهبندی معمولی
|
برودت یخچال
|
3 روز
|
میگو منجمد ، بستهبندی معمولی
|
برودت فریزر
|
12ماه
|
آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بستهبندی معمولی
|
برودت یخچال
|
2 روز
|
آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی
|
برودت فریزر
|
4 ماه
|
آلایش خوراكی مرغ تازه ، بستهبندی معمولی
|
برودت یخچال
|
2 روز
|
آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی
|
برودت فریزر
|
3 ماه
|
تخم مرغ تازه ، بستهبندی معمولی
|
برودت یخچال
|
1 ماه
|
بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یك بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیكی پلیاتیلن است.
برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.
برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است.
دكتر داود اماناللهی-رئیس اداره آموزش دامپزشكی استان تهران