فقط در ایران
آخر کوچه حسنی یا حسینی ! (تسهیلات درست است) جانم !!! دستگاه ششششششششمع اونوقت ! تازه خراب هم هست ! اینم که دیگه شاهکاره راستی از کشورای اروپایی ژاپن و عراق و قطر و کویت و ..... اینا یادش رفته !!! نوشتنشم بلد نیستی ! آخه به چه اطمینانی بیایم پیشت photoshop یاد بگیریم ؟! چندمین دوره ؟ دامپزشکی ؟؟؟ بشتابید !!! نبود دیگه کسی !!! آخه ..... چه ربطی به شقیقه داره ؟ ابعاد شخصیتی جومونگ ماشاله تو شخصیت همه ..... وجود داره عجب !! اینم سوالات امتهانی بچه ها پس از ... متنشو بیخیال شماره 12 رقمیش منو کشته ! همه چیز در بقالی ! خوب بییییییییییییییییید !!! آجیل قسطی دیگه آخرشه ! کاری کردن که دیگه آجیل رو هم باید قسطی خرید آقا اونقدر کرونه خوب نمیتونیم بخریم مجبوریم ! حاج آقا و همسران چه میکنه ! بد نگزره ! دیکته هم خوب چیزیه آدم بلد باشه !!! (حیات درست است ) من نمیدونم کفن 2008 به چه درد مرده میخوره !!! عزیز من کار بزرگ نکن ! همون creen card دیگه ! ما نفهمیدیم بنزین سرمایه ملیه ! یا سر ماه فقط ملیه وسط ماه ملی نیست ! یا سر ماه باید بزنیم یا سر ماه باید صبر کنیم بنزین بدن یا سرماه باید کارت سوختمونو بندازیم دور یا سرماه باید کاسه چه کنم بگیریم دستمون !!! آخرش یعنی چی ؟ اخه یزید جان این چه کاری بود که کردی ؟!!! دیگه رنک پرچممونو هم برعکس کردن ! واقعا که !
hakan....