0

رایتل و تهدید از بین رفتن حریم بین زن و مرد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

رایتل و تهدید از بین رفتن حریم بین زن و مرد

رییس پلیس فتا خراسان‌رضوی ضمن اشاره به اینکه اقدامات ما در رابطه با جمع‌آوری در سیم‌کارت‌های انگلیسی شروع شد، توصیه کرد نسبت به سهمیه و فروش سیم‌کارت‌های انگلیسی اقدامی انجام ندهند.
وی درباره برخی خطرات سیم‌کارت‌های رایتل یادآورشد: یکی از مشکلات استفاده از تلفن‌همراه تصویری، از بین رفتن حریم بین زن و مرد است که در اسلام نیز سفارش زیادی برای حفظ و نگهداری آن شده است.
عرفانی با بیان اینکه با استفاده از این وسیله می‌توان تصاویر مخاطبان را ضبط و از آنها سوءاستفاده کرد، تصریح‌کرد: این تهدید بسیار جدی برای امنیت و احساس خانواده‌ها است که تشدید سوءظن خانواده‌ها نسبت به هم به حد انفجار خواهد رسید.
به گزارش ایسنا وی با اشاره به اینکه سیم‌کارت‌های رایتل علاوه بر محسناتی خوبی که دارد خطرات هم به دنبال دارد عنوان‌کرد: نظارت خاصی روی سیم‌کارت‌های رایتل نیست، بلکه نظارت روی فضای اینترنتی است که اگر در این فضا جرمی ایجاد شود با آن جرم برخورد می‌کنیم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 20 دی 1391  8:35 AM
تشکرات از این پست
mamanema nargese_montazer AliFanoodi
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 622

پاسخ به:رایتل و تهدید از بین رفتن حریم بین زن و مرد

سلام:

اولا آدم نباید انقدر بدبین باشه و فن آوری های جدید را مضر بدونه !!!!

دوما کاش به جای این مسائل این آقای عزیز ، توصیه هایی برای تاستفاده ی بهتر از این فن آوری ارائه می کردند تا بحثشون کامل تر بشه.

سوما : " محسنات خوب" دیگر چه عبارتی است ؟!؟! مگر حسنه ی بد هم داریم . خب حسنه خودش یعنی نیکی و خوبی و این عبارت مثل همون عبارت " تخم مرغ کبوتر" هست که در دوران راهنمائی در ادبیاتمون بهمون یاد دادن که از این ترکیب ها استفاده نکنیم !!!!!!!!!!

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَةَ وَ اَبیها، وَ بَعْلِها وَ بَنیها

چهارشنبه 20 دی 1391  7:43 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer hojat20 nikbakht88 ravabet_rasekhoon AliFanoodi
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و تشکر

جناب hojat20 خیلی بهتر بود که این مطلب را آمیخته با زبان نوشتاری خود مطرح می فرمودید. راستی اگر اشتباه نکنم، زیارتتون قبول و خوشا بسعادتتون.

یه مدت تبلیغات رایتل ممنوع شد بخصوص تماس تصویری. مدتیه که مجددا تبلیغ می کنند اما دقت بفرمائید فقط اینترنت پرسرعتش تبلیغ می شه نه تماس تصویری.

تکنولوژی خوبه اما اگر فرهنگ استفاده از آن به گونه صحیح جا بیفتد. اگر این فن آوری به زندگی و آسایش مردم لطمه بزند، حسناتش در میان سیئاتش گم می شود.

موفق باشید.

پنج شنبه 21 دی 1391  10:38 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargese_montazer hojat20 AliFanoodi
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نقل قول nikbakht88

سلام و تشکر

جناب hojat20 خیلی بهتر بود که این مطلب را آمیخته با زبان نوشتاری خود مطرح می فرمودید. راستی اگر اشتباه نکنم، زیارتتون قبول و خوشا بسعادتتون.

یه مدت تبلیغات رایتل ممنوع شد بخصوص تماس تصویری. مدتیه که مجددا تبلیغ می کنند اما دقت بفرمائید فقط اینترنت پرسرعتش تبلیغ می شه نه تماس تصویری.

تکنولوژی خوبه اما اگر فرهنگ استفاده از آن به گونه صحیح جا بیفتد. اگر این فن آوری به زندگی و آسایش مردم لطمه بزند، حسناتش در میان سیئاتش گم می شود.

موفق باشید.

با سلام
قبول الله
جای همتون خالی بود برای همگی دعا کردیم شال بعد ان شاه الله همگی با هم برویم
با تشکر

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

جمعه 22 دی 1391  3:29 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer AliFanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

کلا"پیشرفت درسیستمهای مخابراتی وارتباط جمعی صورت گرفته امااگربنحواحسن ازاین وسائل استفاده نشودعواقب خوبی نخواهدداشت من باجلوگیری ازآن مخالفم امااگربشودفیلتری دراین زمینه استفاده کردبنظرمن این موضوع بهترخواهدشد

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 26 دی 1391  11:16 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer hojat20
lilian62
lilian62
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 37

وااااااااا جل الخالق!!

وقتی چت تصویری هست و مشکلی نداره، دیگه رایتل رو چیکارش دارین؟؟ نکنه میخواین چت تصویری رو هم ممنوعش کنین؟

آخه بابا محدودیت بیجا باعث مشکلات بیشتر میشه. به جای این کارها، فرهنگشو جا بندازین که مردم با هرکسی تماس تصویری نگیرن. چرا جلوی پیشرفت تکنولوژی رو میگیرین؟

اتفاقا من وقتی تازه گوشی ها به بازار اومده بودن همش با خودم فکر میکردم کاش میشد طرف مقابل رو از پشت تلفن ببینم.........حیف که اختراع شد وگرنه من حتما اختراعش میکردم cheeky

نگران فردایت نباش....

خدای دیروز و امروز، خدای فردایت هم هست!

heartفردایت قشنگheart

شنبه 30 دی 1391  10:33 PM
تشکرات از این پست
hojat20
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول lilian62

وااااااااا جل الخالق!!

وقتی چت تصویری هست و مشکلی نداره، دیگه رایتل رو چیکارش دارین؟؟ نکنه میخواین چت تصویری رو هم ممنوعش کنین؟

آخه بابا محدودیت بیجا باعث مشکلات بیشتر میشه. به جای این کارها، فرهنگشو جا بندازین که مردم با هرکسی تماس تصویری نگیرن. چرا جلوی پیشرفت تکنولوژی رو میگیرین؟

اتفاقا من وقتی تازه گوشی ها به بازار اومده بودن همش با خودم فکر میکردم کاش میشد طرف مقابل رو از پشت تلفن ببینم.........حیف که اختراع شد وگرنه من حتما اختراعش میکردم cheeky

کاربرعزیز

آنطوری که من شنیدم هم اکنون درتهران بزرگ راه اندازی خطوط تلفن تصویری بطورآزمایشی انجام شده است حالادرموردرایتل همانند یک تلفن بی سیم عمل خواهدشد

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 1 بهمن 1391  11:12 AM
تشکرات از این پست
hojat20
دسترسی سریع به انجمن ها