0

دکتر شریعتی

faramarztm
faramarztm
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 316

دکتر شریعتی

"" تشیع مصلحت "" نابود کننده ی "" تشیع حقیقت است .

همچنان که در تاریخ اسلام , "" اسلام حقیقت "" قربانی "" اسلام مصلحت "" شد.

دکتر علی شریعتی / کتاب شیعه / صفحه 255

محبت

محبت آرام و پاکی که میان دو دوست پس از شست و شوی غباری

که بر دل ها یشان نشسته بوده است , تندتر و سوزنده تر می شود 

دکتر علی شریعتی / کتاب اسلام شناسی / صفحه 350

عشق و ایمان
عشق و ایمان در اوج پروازش از سطح ستایش ها می گذرد و معشوق در انتهای صعودش در چشم عاشق سراپا غرق سرزنش می شود , و این هنگامی ست که دوست , استحقاق بخشوده شدنش را در چشم دوست از دست می دهد

دکتر علی شریعتی / زن / صفحه 149
تلاش
منتظر نمان پرنده ای بیاید و پروازت دهد , در پرنده شدن خویش بکوش

دکتر علی شریعتی / تاریخ و شناخت ادیان / صفحه178

حسین علیه السلام

امام حسین (ع) با انقلاب مردمی خود در عاشورا , نخستین ضربه را با آن شکوه و عظمت و زیبائی بر پیکر نظام حاکم اشرافی می کوبد . انقلابی که راهبر و راهرو آن از متن مردم برخاسته اند . امام می داند که پیروز نخواهد شد و می داند که نظام ضد مردمی حاکم , با آن همه قدرت نظامی و تبلیغاتی شکسست نمی خورد . اما این را هم خوب می داند که اگر او , همین اکنون با خون خود اعتراض نکند این نظام موروثی و تجملی و ضد مردمی و ضد اسلامی , که الان بر سر قدرت است , قرن ها در پوشش اسلام و سنت پیغمبر , مردم را به اسارت و بدبختی خواهد کشاند . بنام رضای خدا و بنام مقدس ترین ارزش ها ...

دکتر علی شریعتی / کتاب شیعه / صفحه 136

روشنفکر
روشنفکر کسی نیست که بلغور کننده ی حرفهای مارکس و امثال آن باشد که به درد هیچکس نخورده؛ در آفریقا و آسیا کسانی پیروز شدند که توانستند مکتبهای اروپایی را بیاموزند بعد فراموشش کنند و بعدا جامعه خودشان را بشناسند و را حل تازه ی بدهند وبر اساس نهاد فرهنگی و تاریخی و اجتماعی موجود در جامعه ی خودشان یک بنای تازه ای بیافرینند و می بینیم که موفق هم شدند.

معلم شهید علی شریعتی/انسان و اسلام /رسالت روشنفکر صفحه259

عشق
دلی که عشق ندارد و به عشق نیاز دارد آدمی را همواره در پی گم شده اش ملتهبانه به هر سو می کشد !؟ خدا ,آزادی , هنر و دوست در بیابان طلب بر سر راهش منتظرند . وی کوزه خالی خویش را از آب کدامین چشمه پر خواهد کرد ؟

دکتر علی شریعتی / کتاب گفتگوهای تنهائی چاپ قدیم / صفحه 713
باطل

اگر باطل را نمي توان ساقط کرد می توان رسوا ساخت ، اگر حق را نمی توان استقرار بخشيد می توان اثبات کرد طرح کرد و به زمان شناساند و زنده نگه داشت

دکتر علی شریعتی / کتاب حسین وارث آدم

حسین

حسین بیشتر از آب تشنه لبیک بود اما افسوس که به جای افکارش

زخمهای تنش را نشانمان دادند و بزرگترین درد او را بی آبی معرفی کردند.

دکتر علی شریعتی / حسین وارث آدم

قلم توتم من است...

من روحم را قطره قطره می ‌کنم و هر قطره را در خودنویس زرینم که همچون خدا به آن سوگند می ‌خورم می ‌نهم و او که خود روح‌القدس من است و من خدای اویم آن قطره‌ها را هر یک کلمه ‌ای می ‌کند و جمله می ‌سازد و نامه می ‌نگارد به تو که فردا بخوانی و بدانی که در این ساعت‌های خالی از تو من تا کجا پر از تو بوده ‌ام و با تو بوده ‌ام و محتاج تو بوده‌ ام و بی ‌تاب تو و چشم انتظار تو و سراپا تو !

دکتر علی شریعتی / خودسازی انقلابی / صفحه 126

معشوق من

به من تكيه كن ! من تمام هستی ام را دامنی می كنم تا تو سرت را بر آن بنهی ! تمام روحم را آغوشی مي سازم تا تو درآن از هراس بياسائی ! تمام نيروئی را كه در دوست داشتن دارم دستی می كنم تا چهره و گيسويت را نوازش كند ! تمام بودن خود را زانوئی ميكنم تا بر آن به خواب روی ! خود را , تمام خود را به تو می سپارم تا هر چه بخواهی از آن بياشامی , از آن برگيری , هر چه بخواهی از آن بسازی , هر گونه بخواهی باشم ! از اين لحظه مرا داشته باش!

دکتر علی شریعتی / گفت و گوهای تنهائی چاپ قدیم / صفحه782

عشق

عشق مامور تن است و دوست داشتن پیغمبر روح 

دکتر علی شریعتی / کتاب کویر / فصل دوست داشتن

سه شنبه 19 دی 1391  11:46 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:دکتر شریعتی

سلام و خیر مقدم

کاربر گرامی جناب faramarztm

در تالار گفتگوی آزاد ، ارسال مطالب کپی آزاد نمی باشد و حذف می شوند مگر در موارد استثنایی مثل موضوعی که در مورد امیر کبیر ارسال کرده اید و به روز محسوب می شد اما سایر موارد ارسال شده لاجرم حذف خواهند شد. 

از آنجا که کاربر تازه وارد محسوب می شوید تاپیک های کپی شده شما صرفا غیر فعال می گردند تا امتیازشون از شما کسر نشود اما اگر مجددا تکرار شود بدون تذکر حذف خواهند شد.

موفق باشید.
پنج شنبه 21 دی 1391  11:07 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها