0

مربای پوست پسته

 
mehdiasgari
mehdiasgari
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 121

مربای پوست پسته

مربای پوست پسته

 

موادلازم:

 

پوست پسته تازه 1 کیلو
شکر  1 کیلو
هل یا وانیل به قدر لازم
آبلیمو  نصف استکان
گلاب در صورت تمایل 1 فنجان
خلال پسته  1 فنجان

 

طرز تهیه:

پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود

دوشنبه 18 دی 1391  3:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها