مشاور سابق رئیسجمهور و عضو فراکسیون زنان گفت: اگر قرار باشد جوان ایرانی نیز مطیع فرهنگ غربی باشد الگو بودنش برای کشورهای اسلامی را از دست می دهد.
زهره طبیب زاده نوری با تاکید بر ضرورت اعمال مدیریت هماهنگ در جامعه گفت: زمانی که جامعه به لحاظ فرهنگی مدیریت هماهنگ نداشته باشند بدون شک شاهد نابسامانی های فرهنگی در جامعه خواهیم بود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: متاسفانه در 2 دهه اخیر حاکمیت فضای غربی در کشور با روند رو به رشدی همراه بوده است، به طوریکه استفاده از شبکه های برون مرزی در سال های اخیر در میان خانوادههای ایرانی را با رواج قابل ملاحظه ای روبرو کرده است.
وی با انتقاد از پیشگیری شیوههای سنتی تبلیغی برای تربیت نسل جوان در کشور اظهار داشت: بهرهگیری از شیوههای سنتی تبلیغی برای نسل جوان به هیچ عنوان نمیتواند از اشاعه فرهنگ غربی در کشور جلوگیری به عمل آورد.
طبیب زاده نوری در ادامه یادآور شد: رواج فرهنگ غربی در کشور در حالی است که برخی از والدین قادر به درک تهاجم فرهنگی نیستند و نمی توانند ارتباط موثری با فرزندان خود برای توجیه آن برقرار کنند.
نماینده منتخب مردم در دوره نهم مجلس شورای اسلامی با تاکید بر پیشگیری شیوههای صحیح تبلیغی در سیستم آموزش و پرورش، بیان داشت: در سیستم آموزش و پرورش و دانشگاه ها به هیچ عنوان شیوه های تبلیغی صحیح در ارتباط با آموزش معارف اسلامی وجود ندارد.
به گفته وی، هم اکنون فرهنگ و معارف اسلامی در کشور با بهره گیری از شیوه های سنتی به جوانان آموزش داده می شود، این در حالی است که شیوههای تبلیغی رایج جوابگوی هجمه عظیم تبلیغی فرهنگ مهاجم و افسار گسیخته غرب نیست .
طبیب زاده نوری در ادامه با اشاره به نقش انکارناپذیر رسانه ها در جلوگیری از اشاعه فرهنگ غربی در کشور، بیان داشت: به دلیل نبود متخصصان فرهنگ دینی در کشور برای نظارت برنامه ها، تبلیغ فرهنگ دینی با روند مناسبی درسریالها و برنامههای شبکههای داخلی صورت نمیپذیرد.
وی خاطرنشان کرد: ضعف هایی که در ارائه فیلم ها وجود دارد جامعه را تحت الشعاع قرار می دهد به طوریکه فیلم های ارزشی و تاریخی تولیدی صدا وسیما را نیز ضد ارزش می کند.
وی با اشاره به نابسامانی فرهنگی موجود در کشور، اظهار داشت: با توجه به اینکه تمایل به زیبا جلوه کردن یکی از خصوصیات نسل جوان است اما این امر به دلیل تبلیغات سوء کشورهای بیگانه حالت افراطی به خود گرفته است به طوریکه جوانان کشور بدون توجه به معیارهای سلامت جسمانی خود، اقدام به تغییر در ظاهر خود میکنند.
به گفته طبیب زاده نوری، طبیعی است که دختر و پسر جوان وقتی که فاقد هویت دینی و اعتقادی هستند به سراغ روشهای تبلیغاتی کشورهای غربی بروند.
وی یادآور شد: امر مزبور به عنوان بحث سیاسی امنیتی مطرح می شود و نمی توان از آن با عنوان بحث فرهنگی صرف یاد کرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تسلط در فرهنگ کشورها در نهایت مسیر را برای تسلط های سیاسی و اقتصادی در خصوص این جوامع، هموار می کند.