0

غیبت بیش ازحددر پبش دانشگاهی به منزل ترک تحصیل است.وبایدبریدسربازی

javad696
javad696
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 513

غیبت بیش ازحددر پبش دانشگاهی به منزل ترک تحصیل است.وبایدبریدسربازی

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بيان اين‌كه غيبت بيش از حد دانش‌آموزان پسر در دوره پيش‌دانشگاهي به منزله ترك‌تحصيل است، گفت: معافيت تحصيلي اين دسته از دانش‌آموزان لغو مي‌شود و مدير مدرسه مكلف است اين دانش‌آموزان پسر را به عنوان ترك‌كننده تحصيل به سازمان نظام وظيفه معرفي كند.

ابراهيم سحرخيز در گفت‌وگو با ايسنا، افزود: به لحاظ حضور دانش‌آموزان در مدرسه، هيچ تفاوتي بين حضور دانش‌آموزان در دوره پيش‌دانشگاهي و 3 ساله اول متوسطه وجود ندارد، در اين دوره در طول يك سال تحصيلي 24 واحد ارائه مي‌شود و دانش‌آموزان مي‌توانند با هماهنگي مدير مدرسه اين 24واحد را در 4 روز هفته آموزش ببينند.

وي با اشاره به سالي ـ واحدي شدن نظام آموزشي دوره پيش‌دانشگاهي و تغيير در آيين‌نامه امتحانات اين دوره، اظهار كرد: با اين طرح سال چهارم دبيرستان (دوره پيش‌دانشگاهي) با سه پايه اول دوره متوسط هماهنگ شده است و دانش‌آموزان مكلف هستند مانند ديگر پايه‌هاي تحصيلي دوره متوسطه از اول مهر تا پايان ارديبهشت‌ در مدرسه حاضر باشند.

سحرخيز افزود: نمرات مستمر و پاياني نوبت اول دانش‌آموزان دوره پيش‌دانشگاهي با ضريب چهار و نمرات امتحانات پاياني نوبت دوم با ضريب شش در معدل نهايي محاسبه خواهد شد كه اين نمرات مستمر و پاياني به شرط حضور دانش‌آموزان در مدرسه از اعتبار لازم برخوردار خواهد بود.معاون آموزش و پرورش گفت: واگذاري دوره پيش‌دانشگاهي از سوي مدارس به آموزشگاه‌هاي علمي آزاد ممنوع است و در صورت مشاهده با مدارس متخلف برخورد خواهد شد.

وي تاكيد كرد: ثبت‌نام صوري دانش‌آموزان در دوره پيش‌دانشگاهي با هماهنگي آموزشگاه‌هاي آزاد توسط برخي مدارس دولتي و غيردولتي خلاف مقررات است و در صورت مشاهده علاوه بر برخورد با مدير مدرسه، دانش‌آموز نيز به عنوان ترك‌تحصيل‌كننده معرفي خواهد شد.

یک شنبه 10 دی 1391  11:31 AM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

پاسخ به:غیبت بیش ازحددر پبش دانشگاهی به منزل ترک تحصیل است.وبایدبریدسربازی

نقل قول javad696

دوست غزیز ضمن تشکر از شما

یک سوالی داشتم یعنی اگر کسی در دوره پیش دانشگاهی سر کلاس نرود باید به خدمت برود؟

یک شنبه 10 دی 1391  1:51 PM
تشکرات از این پست
javad696
javad696
کاربر نقره ای

درصورت غیبت بیش از حد وحذف از دوره پیش دانشکاهی بله

• javadmoradi696@yahoo.com    

• با راسخون هیچکس تنها نیست
یک شنبه 10 دی 1391  2:35 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

نقل قول javad696

درصورت غیبت بیش از حد وحذف از دوره پیش دانشکاهی بله

ممنون این سوالی بود که ماه ها در ذهن من بودکه با این تاپیک این گره ذهنی برطرف شد

برای شما و خانواده محترمتان و همچنین آقای مهدی مرادی (برادرتان) که در انجمن کنکور فعالیت دارند آرزوی موفقیت دارم

با تشکر

یک شنبه 10 دی 1391  8:26 PM
تشکرات از این پست
javad696
javad696
javad696
کاربر نقره ای

یا علی حاجی.درضمن غلط املایی برای شما مدیر محترم زشته

• javadmoradi696@yahoo.com    

• با راسخون هیچکس تنها نیست
دوشنبه 11 دی 1391  2:35 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

نقل قول javad696

یا علی حاجی.درضمن غلط املایی برای شما مدیر محترم زشته

بله کاربر عزیز شما درست می فرمایید ولی به نظر من اون غلط املایی نبود فقط به دلیل این که سریع تایپ می کنم ممکن است که کلماتی با هم نوشته شوند و فاصله بین آن ها نیفتند که شما لطف فرمودین به بنده گفتید و من هم اصلاح کردم

در ضمن شما که همشهری ما هستید و از بچه های مسجد هم هستین  و بعضی ها هم به شما می گویند(( به به آقا جواد اومدی مسجد محل)) چرا آبروی ما را می برینlaugh

با تشکر

دوشنبه 11 دی 1391  4:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها