پاسخ به:قالب های وبلاگ راسخون
چهار قالب جدید افزوده شد .
سلام من قالب وبلاگم بهم ریخته میشه راهنمایی کنین؟
ممنون میشم از وبلاگ من هم دیدن کنید
نقل قول saeed722711 سلام من قالب وبلاگم بهم ریخته میشه راهنمایی کنین؟
نقل قول saeed722711
پاسخ به صندوق پیام شما ارسال شد .
قالب های جدید برای استفاده دوستان وبلاگ نویس افزوده شد .
قالب جدیدی با موضوع ماه مبارک رمضان افزوده شد .
چرا نمی تونم ازشون استفاده کنم؟؟؟
نقل قول almahdi59 چرا نمی تونم ازشون استفاده کنم؟؟؟
نقل قول almahdi59
با سلام
شما باید وبلاگی در راسخون ایجاد کنید و از تنظیمات وبلاگ قسمت قالب - از قالب مورد نظر خود استفاده کنید .
با سلام خدمت وبلاگ نویسان عزیز
3 قالب جدید بارگذاری شد .
سلام چگونه می توانم از قالب ها استفاده کنم دانلود نمی شوند ؟ ممنون
نقل قول pejman69 سلام چگونه می توانم از قالب ها استفاده کنم دانلود نمی شوند ؟ ممنون
نقل قول pejman69
با سلام خدمت شما
قالبها دانلود نمیشوند ، شما باید یک وبلاگ در راسخون ایجاد کنید ، سپس از قسمت مدیریت قالب ، قالب مورد نظر را انتخاب و در وبلاگ استفاده کنید .
باسلام خدمت جناب آقاي سجادي يه درخواستي داشتم اگه وبلاگدهي راسخون اتصال به دامنه نيز داشت بهتر بود.
خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!
تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی
نقل قول alirezaHmzezadh باسلام خدمت جناب آقاي سجادي يه درخواستي داشتم اگه وبلاگدهي راسخون اتصال به دامنه نيز داشت بهتر بود.
نقل قول alirezaHmzezadh
بله ، این امکان و امکانات دیگری مورد نیاز بخش وبلاگ هستند که از طرف کاربران مطرح شده و ما هم به بخش های مربوطه ارجاع داده ایم ، امیدوارم در تغییرات بعدی این موارد به امکانات وبلاگ ها افزوده شود .
ممنون از توجه شما
با سلام خدمت وبلاگ نویسان گرامی
قالب های جدید جهت استفاده دوستان محترم بارگذاری شد .
باسلام
قالب های وبلاگ جدیدتون خیلی قشنگ هستش و جالب اگه امکانش میشه مانورتون روی قالبها بیشتر روی قالبهای مجله شکل باشه یا قالب به هر موضوعی بخوره نه مختص یه موضوع خاص
در مورد ساب دامین هم راسخ بلاگ می گذاشتید باحال تر بود
واقعا سایت جالبیه و قالب های زیبایی هم داره