0

اسمی بنویس که فقط یک نقطه داشته باشه

babak110
babak110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4259

پاسخ به:اسمی بنویس که فقط یک نقطه داشته باشه

زهرا

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

سه شنبه 12 دی 1391  7:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول farshon

دوستان

طرح یک سرگرمی

اسمی بنویسیدکه فقط یک نقطه داشته باشه ونفربعدی باآخرین حرف آخرش کلمه بعدی روشروع کنه اول خودم میگم:

عباس

درضمن ازمدیرمحترم می خواهم که بدلیل فکرنمودن ووقت گذاشتن امتیازلازمه پست مربوط رااعطاء نمایدچون پستهاکوتاه خواهندبود.باتشکر

دوستان دقت کنندنامهاتکراری نباشندوقبلا"توسط کاربردیگری اعلام نشده باشد.

مدیر گرامی جناب farshon

زیر تالار "گفتگو برای سرگرمی" همانطور که از نام آن مشخص است پیرامون مباحثی به جهت سرگرمی و نشاط ایجاد شده است نه بازی!!

از شما مدیر با سابقه ایجاد این تاپیک خیلی غیر قابل باور است. این تاپیک، در مدت غیبت بنده پیشرفت خوبی داشته اما اصلا خوشایند نیست. اگر روزهای اول متوجه می شدم حتما مانع از ادامه آن می شدم. ایجاد و مشارکت اینچونین مطالبی اولا مانع از مشارکت در سایر تاپیک ها می شود. چرا که ارسال یک اسم یک پست محسوب می شود و مشارکت در سایر مباحث که مسلما زمان بیشتری می گیرد هم یک پست، بنظر شما وقتی با مشارکت در یک تاپیک به راحتی می توان امتیاز کسب کرد آیا انگیزه مشارکت در سایر تاپیک ها کاسته نمی شود؟

در ضمن در تالار گفتگوی آزاد ایجاد تاپیک های سرگرمی چند نکته قابل توجه دارد که رعایت آن الزامی است: اولا هر روز بیش از یکبار نمی توان در آن مشارکت کرد و ثانیا مطالب ارسالی نباید تکراری باشد. حداقل شما یا هر کاربری که تاپیک سرگرمی نظیر این تاپیک ایجاد می کند (بعنوان افتتاح کننده تاپیک)، بهتر است هر از گاهی اسم های استفاده شده را لیست می فرمودید تا از اسامی تکراری استفاده نشود که این کار برای شما سخت است.

لذا اولا خواهشمندم شما و سایر راسخونی های ارجمند از ایجاد چنین تاپیک هایی خودداری بفرمایند و ثانیا با مدیریت دقیق مانع از بی نظمی در آن شوند.

من الله توفیق

سه شنبه 12 دی 1391  7:57 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon khodaeem1 AliFanoodi
papeli
papeli
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12867

ندا

kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.