0

تغییر نام کاربری

barrud
barrud
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:تغییر نام کاربری

سلام /میشه نام کاربری روازبررودبه کریزی تغییردهیم

پنج شنبه 2 مهر 1394  3:27 PM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh
abbasshafie
abbasshafie
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 295

به نظر می رسد ما در حال حاضر انجمن های مختلفی را در فضای مجازی داریم که از یک نظر می توانیم آن ها را در بازه ای از " جدی و با محتوا " تا " هرزه و بی محتوا" جای دهیم . در این بازه هر قدر که ما به سمت جدی شدن و اعلام نظر هاو مطالب  با محتوا حرکت می کنیم , نام کاربری هم می تواند به نام فرد نزدیک تر و واقعی تر شود . برای من سایت راسخون از این دسته سایت هااست که محتوای تولید شده در آن باید قابل اطمینان و قابل استناد و بهره برداری باشد . سایتی با ریشه ی مذهبی که افراد خاصی جذب آن می شوند . این افراد از این که ساعات عمر با ارزش خود را به بیهودگی و بطالت بگذرانند , بری هستند و می خواهند تفریح و سرگرمی آن ها هم به نوعی پالایش روحی و روانی در جهت آرمان ها و اعتقاداتشان باشد . بنابراین خودم ترجیح می دهم که مجموع نام و فامیلم به عنوان نام کاربری ام باشد . این نام موجب اطمینان کسانی خواهد بود که با آن ها مطالبی را به اشتراک می گذارم و تبادل نظر می کنم . به همین دلیل اگر حتی امکان تغییر نام کاربری را هم داشته باشم , نام کاربری من در سایت راسخون , نام کاربری فعلی خواهد بود و تغییری نخواهد کرد . نظر سایر عزیزان هم برایم محترم و عزیز است . 

عاقل به کنار جوی راهی می جست              دیوانه پا برهنه از آب گذشت

پنج شنبه 2 مهر 1394  3:57 PM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول barrud

سلام /میشه نام کاربری روازبررودبه کریزی تغییردهیم

سلام و عرض ادب. امکان تغییر نام کاربری وجود ندارد.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 5 مهر 1394  11:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 nazaninfatemeh
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سلام فرزاد جون . من همین نام کاربری فعلیمو خوبه khodaeem1 فامیل و اول اسمم و 1 هم یعنی یکی یه دونه بودنمه wink

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 5 مهر 1394  12:02 PM
تشکرات از این پست
salma57 abbasshafie nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها