به نظر می رسد ما در حال حاضر انجمن های مختلفی را در فضای مجازی داریم که از یک نظر می توانیم آن ها را در بازه ای از " جدی و با محتوا " تا " هرزه و بی محتوا" جای دهیم . در این بازه هر قدر که ما به سمت جدی شدن و اعلام نظر هاو مطالب با محتوا حرکت می کنیم , نام کاربری هم می تواند به نام فرد نزدیک تر و واقعی تر شود . برای من سایت راسخون از این دسته سایت هااست که محتوای تولید شده در آن باید قابل اطمینان و قابل استناد و بهره برداری باشد . سایتی با ریشه ی مذهبی که افراد خاصی جذب آن می شوند . این افراد از این که ساعات عمر با ارزش خود را به بیهودگی و بطالت بگذرانند , بری هستند و می خواهند تفریح و سرگرمی آن ها هم به نوعی پالایش روحی و روانی در جهت آرمان ها و اعتقاداتشان باشد . بنابراین خودم ترجیح می دهم که مجموع نام و فامیلم به عنوان نام کاربری ام باشد . این نام موجب اطمینان کسانی خواهد بود که با آن ها مطالبی را به اشتراک می گذارم و تبادل نظر می کنم . به همین دلیل اگر حتی امکان تغییر نام کاربری را هم داشته باشم , نام کاربری من در سایت راسخون , نام کاربری فعلی خواهد بود و تغییری نخواهد کرد . نظر سایر عزیزان هم برایم محترم و عزیز است .