0

توصیف ویژگیهای فصل زمستان

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

توصیف ویژگیهای فصل زمستان

بله دوستان فصل زمستان هم آمد.

بنظرشما فصل زمستان دارای چه ویژگیهاوزیبایی هایی ست؟

(درحددوخط به توصیف زیبای این فصل بپردازیداگرخاطره ای هم داریدبفرمائید.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 3 دی 1391  1:36 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nazaninfatemeh nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:توصیف ویژگیهای فصل زمستان

سلام

زمستونم زمستونای قدیم. چهل پنجاه سال پیش زمستون زمستون بود الان که بهاره. شوخی کردم. خدا را شکر که یک دو ساله زمستون زمستون شده و بارندگی ها زیاد شدند. اما یادمه دوران ابتدایی اینقدر برف می اومد که نمی شد از خونه بیرون بیاییم. شبای یلدا یکسره برف بود و کولاک، اون وقتا می چسبید دور همی زیر کرسی و شب بیداری. اما یادمه اخیرا یکم برف اومد (اسم شهر ندید بدیدشو نمی گم)، دانشگاه تعطیل شد، می گفتند بعد از چندین سال اولین برفیه که اومده.

جمعه 15 دی 1391  4:12 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

فصل سردزمستان بابرفهای همچون ابروپرهای نرمی ازآسمان به زمین فرودمیادوصبحگاهان وقتی به خیابان می رویم حرکت نرم ماشینهارامی بینیم تاسرنخورندکودکان وبزرگسالان به آرامی ازروی برفهاقدم برمی دارندوردپاهایشان برروی برف نقش می بنددبادگاهی اوقات برف درختان راتکان می دهدآفتاب درآسمان ابری مشاهده می شودکه باابرهای اطرافش قایم موشک بازی میکنه صدای خرت خرت راه رفتن عابرین پیاده درکوچه که ازروی برفهاراه می روندبه گوش می رسدرفته رفته باعبورومرورمردم وماشینهابرفهاتبدیل به نیمه یخ می شوندوبرای بچه هاسرسره بازی خوبیه پرندگان روی برفهادنبال خرده نانی می گردند.زمستان راباتمام زیباییهایش دوست دارم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 18 بهمن 1391  10:39 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer nazaninfatemeh
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

من زمستان را دوست دارم . چون بسیار فصل زیبایی است . بیشتر به این دلیل دوست دارم که برف میبارد و مدرسه ها تعطیل میشوند و با خواهرم میرویم و آدم برفی درست میکنیم و بعد سرما میخوریم و سپش مادرمان دعوایمان میکند . زمستان را دوست دارم چون بعد از آن میرسیم به روزهای دلپذیر عید و بازهم تعطیلی .

یک شنبه 22 بهمن 1391  10:02 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها