0

معرفی بازی آنلاین جام جهانی فوتبال!

aziztaeme
aziztaeme
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2044

معرفی بازی آنلاین جام جهانی فوتبال!

در ادامه معرفی بازیهای آنلاین این بار قصد دارم به یکی دیگه از بازیهای پر طرفدار و سبک سایت MINICLIP بپردازم

ورزش زیبای فوتبال در این سایت هرگز فراموش نشده و برای این ورزش بیش از ۱۰ بازی مختلف طراحی شده!

که از معروف ترین و خوش ساخت ترین این بازیها میونم به WORLD SOCCER CHAMPION اشاره کنم.

در کنار این بازی یکی بازی آنلاین دیگه هم هست به نام POWER SOCCER که هر دوی این دو بازی در مقایسه با ۸ بازی فوتبالی دیگه خیلی حرفه ای تر و قوی تر هستند.

ولی POWER SOCCER رو نمیتونین با اینترنت دیال آپ بازی کنین و حتی اگر هم اینترنت پر سرعت دارین باید بعد از ثبت نام در بازی یک فایل رو هم دانلود کنین و بعد بازی رو شروع کنین برای همین این بازی رو معرفی نمیکنم چرا که قصد من از معرفی بازیهای  آنلاین این است که  اکثر ایرانیان بتونند این گیمها رو بازی کنند و ازشون لذت ببرن.

بازی WORLD SOCCER CHAMPION با گرافیک خیلی خوب و کلیدهای متنوع تری نسبت به سایر بازیهای فوتبالی تونسته طرفداران زیادتری پیدا کنه

شما توی این بازی تنها شوت نمیزنید یا تنها بازیکن رو حرکت نمیدید بلکه تمام حرکات بازیکنان زیر نظر و  تحت فرمان شماست

شما میتونین شوت بزنین پاس بدید تکل بزنین و از همه مهمتر بازیکن مورد نظرتون رو خودتون انتخاب کنین

شما در این بازی میتونین یک بازی دستگرمی بازی کنین و یا اینکه در یک جام شرکت کنین

حتی اگر عضو سایت مینی کلیپ باشید بعد از قهرمانی در این جام سایت به شما جایزه میده و کاپ قهرمانی مخصوص این بازی در پروفایل کاربری شما قرار میگیره و برای همیشه میمونه

و همه میفهمن که شما این بازی رو به اتمام رسوندید و چیزی نمیگذره که همه مدعی ها میخوان بیان با شما رقابت کنن یا دوست بشن

جلوه های ویژه این بازی هم خیلی خوبه و در میان سایر بازیهای فلش مثال زدنی هست

قبل از شروع هر بازی شما نمایی از ورزشگاه و همچنین تمرین بازیکنان و حظورشون در میدان رو میبینید

میتونین نقشه راهنمای بازی رو که در گوشه پنجره نشون داده شده رو محو کنین و حتی میتونین دوربین رو در چندین حالت مختلف تنظیم کنید

خب دیگه چی میخواید؟برید و بازی کنید!

پینوشت:

این بازی از نظر من در مقایسه با سایر بازیهای فوتبالی این سایت خیلی بهتر و جذابتر هست

ممکنه در ابتدا پیدا کردن کلیدها براتون سخت بیاد و چند تا بازی اول رو ببازید ولی اصلا نگران نباشید با کمی تلاش کلیدها دستتون میاد!

این بازی میتونه شما رو برای ساعتها مشغول کنه طوری که گذشت زمان رو اصلا نفهمید

افکتهای سمعی و بصری موجود در بازی قابل توجه هست وشما رو جذب خودش میکنه در صورتی که تمایل دارید میتونید در این بازی با دوستان خود به رقابت بپردازید .میتونید من رو در این سایت دنبال کنید و با من رقابت کنید.شناسه من در این سایت SID FROM IRAN هست در صورتی که شما هم میخواین در این سایت عضو بشید پیشنهاد میکنم که حتما توی شناسه خودتون کلمه ایران رو هم بکار ببرید تا بتونید سریعتر همزبانان خودتون رو پیدا کنید چون هنوز سایت مینی کلیپ نتونسته یک موتور جستجوی مناسب برای پیدا کردن دوستان همشهری و هم میهن رو ایجاد بکنه و تنها راه ارائه شده در این سایت جستجو کردن شناسه ه کاربری افراد است.

عکس درب ساخته شده از طلا توسط ایرانیها برای حرم امام حسین ع کلیک کن

کلیک کن آموزش مکالمه زبان انگلیسی به صورت صوتی 100% تضمینی!

چهارشنبه 26 آبان 1389  1:47 PM
تشکرات از این پست
saeedeh_cj
saeedeh_cj
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 351

پاسخ به:معرفی بازی آنلاین جام جهانی فوتبال!

بازي كردم واقعا بازي هاي ميني كليپ قشنگه، ممنونم دوست عزيز 

سه شنبه 23 آذر 1389  5:52 PM
تشکرات از این پست
saeedeh_cj
saeedeh_cj
کاربر نقره ای

تشکرات از این پست
saeedeh_cj
saeedeh_cj
کاربر نقره ای

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها