0

اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

 
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

 

اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین   

نام چین با فرهنگ باستانی و هنر شرق آسیا گره خورده است. طبیعت و دیدنی‌های این سرزمین همچنان برای گروهی از مردم ناشناخته مانده است...

اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

ولی در سال‌های اخیر و با برپایی المپیک چین، چهره کمونیستی و فقیر چین در ذهن مردم تغییر پیدا کرده است و فرهنگ و زیبایی‌ها و همچنین پیشرفت‌های اقتصادی و رفاهی چین بیشتر برای مردم جهان شناخته شده است .
فصل‌های بهار و پاییز مناسب‌ترین زمان‌های سفر به چین هستند در حالی که مناطق شمالی چین در اکثر فصل‌ها دارای سرما و یخبندان شدید هستند در اواسط تابستان بیشترین توریست را به خود جذب می‌کند. در شهر‌های مرکزی تابستان گرم و شرجی از اواخر بهار تا اوایل شهریور ادامه دارد و این در حالی است که در این زمان در مناطق سردسیر و شمالی چین بارش‌های موسمی بسیار زیاد است. فصل توفانی در سواحل شمال شرق چین از اوایل مرداد تا اواخر شهریور است.
سال نو چینی مهم‌ترین فستیوال تفریح چین است و در این مدت قیمت‌ها به صورت عجیبی بالا می‌رود. سال نو چینی در سال 2009 ، 26 ژانویه برابر با 7 بهمن 1387 است. روز ملی چین اول اکتبر برابر با 10 مهر ماه است. جشن‌های پر سر و صدا و آتش بازی و تمام تفریحاتی که از چین انتظار دارید در این زمان‌ها به اوج شکوه خود می‌رسند.
دیوار بزرگ چین که شناخته ترین بنای تاریخی آسیا به حساب می‌آید در حدود 2000سال پیش و در زمان لشکرکشی‌های چنگیز‌خان ساخته شده است.

گفته می‌شود که کار ساخت آن 10 سال به طول انجامیده است و در ساخت آن از چندین هزار کارگر که اکثرشان زندانی بوده‌اند، استفاده شده است.
گرچه از این دیوار هیچ‌گاه به عنوان دیوار دفاعی استفاده نشده ولی برای ایجاد ارتباط میان کوه‌ها و جاده ابریشم مورد استفاده قرار می‌گرفته است.
باوری که میان مردم طی سال‌ها باقی مانده بود این بود که می‌توان بدون چشم مسلح از ماه دیوار چین را رویت کرد. البته این باور در سال 2003 که اولین فضانورد چینی به ماه رفت به یک افسانه تبدیل شد! دیوار بزرگ چین از استان لیاونینگ (Liaoning) تا جیاوگوان (Jiayuguan) و صحرای گوبی (Gobi) ادامه دارد.
شهر ممنوعه که در زمانی که ساخته شده بود تا 500سال واقعاً ممنوعه بوده در شهر پکن واقع است و بزرگترین ساختمان‌های تاریخی چین را یکجا در بر می‌گیرد.
این شهر یا بهتر بگوییم شهرک، در کنترل دو سلسله از امپراطور‌های چین به نام‌های مینگ (Ming) و کینگ (Qing) بوده است.
گفته می‌شود که این امپراطور‌ها برای سال‌ها درون شهر می‌ماندند و تا شرایطی اضطراری پیش نمی‌امد از آن خارج نمی‌شدند. شهر ممنوعه به داشتن دروازه‌های متعدد از جمله دروازه صلح آسمانی (Heavenly Peace Gate) در جنوب و دروازه ارتش مقدس (Divine Military Gate) در شمال معروف است که هر کدام از این دروازه‌ها نمایانگر هنر و معماری چینی هستند. صحن شهر که یکی از دروازه‌های مخصوص امپراطور به آن باز می‌شود گنجایش صدهزار نفر را دارد.
مجسمه‌های لشگر تراکوتا (TerraCotta) یا بینگ مایونگ (BingMayong) از نظر ارزش تاریخی و هنری با دیوار چین و شهر ممنوعه برابری می‌کند.
این گنجینه در سال 1974 و در پی یک حفاری کشف شد. 6000 سرباز این لشکر به همراه اسب‌ها و تیراندازان  لشکر در حالت حمله به سمت شمال و به اعتقاد گذشتگان برای محافظت از گورستان امپراطور‌ها ساخته شده‌اند.
اعجاب انگیزترین نکته در ساخت این لشکر این است که چهره هیچ کدام از دو سربازی شبیه هم نیست و هر کدام حالت صورت و شکل ظاهری متفاوتی دارد. این مجسمه‌ها در شهر شیان (Xi'an) قرار دارند.
از دیگر دیدنی‌های چین، به کاخ تابستانی پکن، کوهستان مقدس تای‌شان (Tai Shan) و مجسمه سنگی بودا می‌توان نام برد.
برای سفر به چین غیر از راه‌های هوایی، راه زمینی (بدون اتومبیل شخصی) نیز می‌تواند انتخاب مناسبی برای مسافران ماجراجو از ایران و خاورمیانه باشد. می‌توانید از راه‌های زیبا و بی همتای لائوس - چین، تبت - نپال و سینجیانگ - قزاقستان لذت ببرید.
پول رایج چین یوان (ChineseYuan) نام دارد. هر یوان چین معادل حدوداً 135تومان است. انواع ارزهای دیگر را می‌توانید در هتل‌ها و ارز فروشی‌ها تبدیل کنید. از خرید و فروش ارز در محل‌های غیر معتبر بشدت خودداری کنید.
سفر به منطقه تبت فقط با استفاده از تورهای مخصوص انجام پذیر است. مناطق مرزی و دریاهای چین معمولاً از نظر امنیتی در سطح مطلوبی قرار ندارند و در صورت مسافرت از راه دریا با قایق‌های معتبر سفر کنید.
برای رانندگی در چین نیاز به گواهینامه بین‌المللی (IDP) دارید. چین در 8+ ساعت گرینویچ قرار دارد
منبع:همشهری آنلاین

سه شنبه 28 آذر 1391  8:21 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

رفت و آمد در پکن

 
رفت و آمد
رفت و آمد در پکن



درست است که در بیشتر مکان‌های توریستی افراد محلی انگلیسی می‌دانند ولی در هیچ جای پکن، راننده‌ی تاکسی و یا عابری را پیدا نخواهید کرد که بتواند به راحتی شما را راهنمایی کند. حتی یک توریستی که کمی چینی بلد باشد نیز نمی‌تواند به راحتی اسم‌ها را به زبان بیاورد و مکان مورد نظر خود را پیدا کند. قبل از رفتن به اطراف شهر، بهتر است پرینتی از اسامی مکان‌هایی را که می‌خواهید بروید به زبان چینی همراه خود داشته باشید و یا از کارمندان هتل‌تان بخواهید تا برای شما بنویسد. بهتر است نقشه و یا آدرس دقیق مکان مدنظرتان را با خود داشته باشید و نوشته‌تان را به راننده تاکسی نشان دهید. اگر قرار است در خیابان از کسی کمک بگیرید بهتر است که او جوان باشد، چون یادگیریِ انگلیسی در مدارس اجباری است.
از خیابان رد شدن در چین مانند ایران، استعداد خاصی می‌طلبد و جزو دشوارترین مهارت‌ها دسته‌بندی می‌شود. قبل از رد شدن از خیابان، این احتمال را بدهید که هیچ راننده‌ای به شما اجازه‌ی رد شدن از خیابان را نمی‌دهد، حتی اگر پلیس در صحنه حضور داشته باشد. در پکن به صورت زیگ‌زاگی باید از خیابان رد شد. رانندگان چینی از بوق، بیش از حد استفاده می‌کنند و رفتارشان با عابران پیاده و رانندگان دیگر مانند بچه‌ایست که با پلی‌استیشنش مشغول بازی است. اگر صدای بوق را شنیدید به اطراف خود نگاه کنید، یا ماشینی درست پشت سر شماست و یا مستقیم در حال آمدن به سمت‌تان است. فرار نکنید فقط بایستید، چون ممکن است اگر جابه‌جا شوید یک تصادف دیگر با وسیله‌ی نقلیه‌ی دیگری انتظارتان را بکشد. برای رانندگان و دوچرخه‌سواران اجتناب از برخورد با یک شئِ ساکن راحت‌ است، اما اگر آن شئ متحرک باشد کسی نمی‌داند چه پیش می‌آید. البته به این دلیل كه معمولاً تعداد زیادی عابر با هم، همزمان از خیابان رد می‌شوند، رانندگان مجبورند سرعت خود را كم كرده و یا حتی بایستند. به هر حال احتیاط شرط عقل است.

حمل و نقل با اتوبوس
سیستم اتوبوس‌رانی در پكن بسیار ارزان است و بیشتر مناطق شهر را در برمی‌گیرد. البته این سیستم برای افراد محلی مناسب‌تر است، چون اگر به زبان ماندارین مسلط نباشید، اتوبوس‌سواری لذت‌بخشی نخواهید داشت. کارکنان حاضر در اتوبوس‌ به زبان انگلیسی مسلط نیستند و تنها تعداد محدودی از اتوبوس‌ها نام ایستگاه‌ها را به زبان انگلیسی به كار برده‌اند. بیشتر ایستگاه‌ها به زبان چینی اعلام می‌شوند، ولی اگر کمی به زبان ماندارین آشنایی داشته باشید برایتان راحت‌تر‌ خواهد بود. اتوبوس‌ها شما را به تمام مناطق، حتی آن جاهایی كه نمی‌شناسید نیز می‌برند. مطمئناً دیدن جاهایی كه بیشتر توریست‌ها از آن‌ها اطلاع ندارند بسیار جالب و هیجان‌انگیز خواهد بود اما حواستان را جمع کنید، چون امنیت این جور جاها تضمین شده نیست. كرایه‌ی بیشتر اتوبوس‌ها ارزان است حدود ١٥٠ تومان برای هر نفر و اگر كارت حمل و نقل عمومی را از مترو خریداری كرده باشید، برای كرایه‌ی هر مسیر حدود ٦٠٪ هم ارزان‌تر برایتان محاسبه می‌شود. خوشبختانه تعداد زیادی اتوبوس‌ نو برای بازی‌های المپیك وارد پكن شدند. بیشتر آن‌ها دارای دستگاه‌ تهویه‌ی هوا، تلویزیون و نمایشگری هستند تا ورود به ایستگاه‌ها را اطلاع دهند. اگر با زبان چینی مشكل دارید بهتر است از سیستم یاری‌رسان حمل ونقل عمومی پكن كمك بخواهید : ٩٦١٦٦٦ .
هشدار! اتوبوس‌های پكن بسیار شلوغ هستند پس بهتر است به هنگام سوار شدن مراقب اشیاء باارزش خود باشید؛ این قضیه تا حدی عمومیت دارد و عادی شمرده می‌شود که حتی دستگاه‌های سخنگو در اتوبوس‌ها هم این هشدار را به شما می‌دهند. بیشتر جیب‌برها در اتوبوس‌ها و خطوط مترو کار می‌کنند! بهتر است خجالت را کنار گذاشته، كوله پشتی‌های خود را جلوی خود آویزان كنید و اشیاء با ارزش خود را در جاهای غیر قابل دسترس بگذارید و به جای این‌كه سوار اتوبوس‌هایی شوید كه مستقیم به دیوار چین می‌روند سوار آن‌هایی شوید كه در كنار فروشگاه‌ها، موزه‌ها و دیگر مكان‌های توریستی ایستگاه دارند.

مترو
متروی پكن بهترین راه برای گشت و گذار در شهر است و ایستگاه‌ها به انگلیسی در آن ذكر شده است. این مترو دارای نه خط جداگانه است كه تا سال ٢٠١٥ نه خط دیگر هم به آن اضافه می‌شود. هر چند بهتر است در اوج شلوغی‌های مترو مراقب خود -بهتر بگوییم، جیبِ خود! - باشید. سیستم مترو در نیمه شب تعطیل است و حدوداً ٥ صبح باز می‌شود.
یكی از پر رفت و آمد‌ترین و کارآمدترین خطوط مترو خط شماره‌ی یک آن است كه از شرق به غرب در حركت است و از زیر میدان تیانان‌من گذشته و به بیشتر مناطق توریستی هم می‌رود؛ خط دوی مترو از دیوارهای شهر قدیمی می‌گذرد و به ایستگاه قطار مركزی و شمالی می‌رود. خط پنج از شمال به جنوب می‌رود و البته این یکی هم خیلی از جا‌های توریستی را شامل می‌شود. حمل و نقل در میان خطوط دیگر رایگان است. ورودی ایستگاه‌های مترو با حرف G بزرگ به رنگ آبی كه در كنار حرف B كوچكی قرار گرفته مشخص شده است. بهای بلیت تک‌سفره حدود ٣٠٠ تومان است و تنها می‌توانید در همان روز از آن استفاده كنید. استفاده از ماشین‌های ویژه‌ی صدور بلیت، در سفرهای یك روزه بسیار راحت است؛ تنها شماره‌های سمت چپ را بزنید و تعداد بلیت خود را اعلام كنید، پول مورد نظر را وارد دستگاه كنید و دكمه‌ی سبز رنگ را بزنید و بقیه‌ی پول و بلیت خود را بگیرید. دستگاه نمی‌تواند پول‌های یک یوانی را انتخاب كند. ولی اگر ده و یا بیست یوانی وارد دستگاه كنید، مابقی مبلغ خود را پول خرد می‌گیرید. اگر تصمیم دارید زیاد از مترو استفاده كنید، بهتر است از ییكاتونگ - كارت‌های شارژی - استفاده كنید، این كارت‌ها با مبلغ حدود ٣٠٠٠ تومان شارژ می‌شوند. كارت را هم هنگام ورود و هم خروج بر روی دستگاه كارت‌خوان بكشید. استفاده از این كارت‌ها در كرایه‌ی شما تخفیف ایجاد نمی‌كند اما اگر از اتوبوس استفاده کنید، تخفیفی حدود شصت درصد دارد.

دوچرخه
درست است که چین برای دوچرخه‌هایش معروف است ولی امروزه بیشتر چینی‌ها دارای خودروی شخصی هستند. بر اساس آمار گرفته شده، در هر روز حدود ١٢٠٠ ماشین در خیابان‌های پکن در گردش هستند. به همین دلیل، در حال حاضر اگر خواستار آن هستید که یک عالم دوچرخه‌سوارهای در خیابان ببینید بهتر است به هند بروید، چین مناسب این کار نیست. البته دوچرخه‌سواری هنوز کاملاً در پکن منقرض نشده. پکن مانند پن‌کیک مسطح و هموار است و بیشتر خیابان‌های اصلی دارای خطوط ویژه‌ی دوچرخه هستند. دوچرخه سواری در پکن خیلی راحت‌تر و سریع‌تر از گشت و گذار با ماشین، تاکسی و یا اتوبوس است، زیرا در بیشتر مواقع در خیابان با ترافیکِ جانکاه مواجه می‌شوید و یاد پایتخت کشور عزیز خودمان می‌افتید.
موتورهای چهارچرخه در پکن معمولاً علایم رانندگی را رعایت می‌کنند ولی وقتی چراغ قرمز است، بدون توجه به عابران پیاده و یا دوچرخه‌سواران یک‌دفعه تغییر جهت می‌دهند. مواظب آن‌ها باشید. قرار نیست در پکن با یکی از آن‌ها تصادف کنید. قرار است از پکن لذت ببرید. عابران پیاده، دوچرخه سواران و دیگر وسایل نقلیه (مانند دوچرخه‌های موتوری، سه چرخه و...) معمولاً به علایم راهنمایی و رانندگی توجه نمی‌کنند، و لازم می‌دانیم که گوش‌زد کنیم، قرار نیست با این‌ها هم تصادف کنید، پس لطفاً مواظب باشید. همچنین ماشین‌ها، کامیون‌ها و اتوبوس‌ها به دوچرخه سواران در خیابان توجهی نمی‌کنند و از این رو به راحتی از روی خطوط ویژه‌ی دوچرخه، از مقابل دوچرخه سواران -بدون توجه به آن‌ها- به سمت راست می‌پیچند و نکته‌ی تکراری و اما شیرین این قسمت این است که خیلی مواظب باشید، چون قرار نیست با این گروه هم تصادفی داشته باشید. پس اگر این همه خطر در کمین یک دوچرخه‌سوار وجود دارد، چرا ما آن را پیشنهاد می‌دهیم؟ بله، سوال خوبی است، به خاطر ترافیک، مسطح بودن زمین، به خاطر سلامتی ِ خودتان و هزار و یک دلیل خوب و موجه دیگر. در بعضی مواقع رانندگان لطف می‌کنند با بوق علامت می‌دهند که می‌خواهند بپیچند ولی این همیشه اتفاق نمی‌افتد. همچنین لازم است که دوچرخه‌سواران به ترافیک در خطوط دوچرخه در میان دوچرخه‌ها و سه چرخه‌ها و البته گاهی وسایل نقلیه نیز توجه بکنند. در بیشتر این مواقع ترافیک در کناره‌ها اتفاق می‌افتد پس بهتر است از سمت چپ حرکت کنید. دوچرخه سواران پکنی از کلاه‌های ایمنی و حتی نور شب استفاده نمی‌کنند. اما شما پکنی نیستید و توصیه‌ی ما هم مسلماً استفاده از تجهیزاتی است که مورد غضب پکنی‌هاست.
شرکت‌هایی به صورت حرفه‌ای برای اجاره‌ی دوچرخه وجود دارند و بعضی از هتل‌ها هم بر‌اساس برنامه‌ی ساعتی، دوچرخه اجاره می‌دهند. اما برای آن دسته که نیاز به راهنمای امنی دارند بهتر است از شرکت اجاره‌ی دوچرخه‌ی پادشاهی و تورها اجاره بکنند.
اگر بیش از چند روز در شهر می‌مانید، خوب است دوچرخه بخرید. همه چیز دوچرخه را به خوبی بررسی کنید. دوچرخه‌های ارزان ممکن است بعد از یک بار استفاده خراب شوند؛ پس بهتر است کمی بیشتر ولخرجی کنید و بین چهل و پنج‌هزار تا شصت‌هزار تومان را برای خرید دوچرخه در نظر بگیرید. مکان‌های اجاره‌ی دوچرخه ممکن است دوچرخه‌های خوبی داشته باشند ولی شما باید مبلغ بالایی را پرداخت کنید و نگران این باشید که دوچرخه‌تان دزدیده نشود.

مینی بوس
استفاده از مینی‌بوس در اطراف شهر بیشتر رایج است. بیشتر سفرهای کوتاه مدت حدود ١٥٠٠ تومان و سفرهای طولانی‌تر کمی گران‌تر تمام می‌شود.

تاکسی
تاکسی‌ها بهترین راه برای گردش در اطراف شهر هستند و البته برای مسافران اروپایی سفر با تاکسی راحت‌تر و ارزان‌تر است. تنها مشکل، ترافیک سنگین و انبوه پکن است و بیشتر تاکسی‌رانان از اطراف شهر هستند و به همین دلیل شهر را خوب نمی‌شناسند. تاکسی‌ها به رنگ قرمز تیره، یا بالای آن‌ها زرد و پایینشان به رنگ آبی تیره است.
در بیشتر جاهای پکن نمی‌توانید تاکسی رسمی پیدا کنید. هر چند در بیشتر مکان‌ها تاکسی‌های غیر رسمی -مثل همین مسافرکش‌های خودمان- وجود دارند. برای مسافران تشخیص این‌گونه تاکسی‌ها سخت است. ولی اگر طوری وانمود کنید که تاکسی می‌خواهید رانندگان کمک‌تان خواهند کرد. به یاد داشته باشید که قبل از سوار شدن در مورد کرایه چانه بزنید. شما خارجی هستید و همه فکر می‌کنند پول‌دار هستید و دوست‌دارید ثروت‌تان را با رانندگان تاکسیِ چینی قسمت کنید. به قضیه با این دید، نگاه کنید. مردم محلی برای تاکسی‌ها پول کمتری پرداخت می‌کنند ولی برای توریست‌ها قیمت متفاوت بوده و کمی بالاتر است.
بهای تاکسی‌ها از حدود ١٥٠٠ تومان شروع می‌شود و به ازای هر کیلومتر حدود ٣٠٠ تومان بعد از ٣ کیلومتر اولیه به بهای ورودی اضافه می‌شود. در خارج از ساعات شلوغی بهای تاکسی برای گردش در داخل شهر حدود ٣٠٠٠ تا ٣٧٥٠ تومان درمی‌آید و برای گردش در اطراف شهر حدود ٧٥٠٠ تومان تمام می‌شود. از ٢٥ نوامبر سال ٢٠٠٩ به بهای کرایه‌ها حدود ١٥٠ تومان به عنوان مالیات اضافه شده است. البته این مالیات در تاکسی‌متر دیده نمی‌شود به همین دلیل اگر تاکسی‌متر هجده یوان نشان داد شما باید نوزده یوان بپردازید. اگر راننده یادش رفت که تاکسی‌متر را روشن کند بهتر است به او مؤدبانه تذکر دهید تا تاکسی‌متر را روشن کند. باید گفت که معمولاً یادشان می‌رود تاکسی‌متر را روشن کنند. در آخر هم از او درخواست فاکتور کنید، داشتن فاکتور باعث می‌شود که اگر شکایتی داشته باشید، رسیدگی بشود و در ضمن اگر چیزی را در تاکسی جا گذاشته باشید به شما پس می‌دهند. مکالمه با رانندگان ممکن است برای شما مشکل باشد چون بیشتر آن‌ها به زبان انگلیسی آشنایی ندارند. از کارمندان هتل می‌توانید درخواست کنید که آدرس‌ها را برای شما بنویسند و شما به راننده بدهید. مطمئن شوید که آدرس و یا نقشه‌ی هتل را به چینی همراه خود داشته باشید.
تمام تاکسی‌های عمومی دارای لوح پروانه‌ی کار با حرف بزرگ B هستند اما آن‌ها را با تاکسی‌های سیاه اشتباه نگیرید. این تاکسی‌ها در داخل شهر نیستند بلکه معمولاً در اطراف مناطق توریستی مانند دیوار بزرگ و یا کاخ تابستانی و یا ایستگاه‌های مترو هستند. معمولاً این تاکسی‌ها کرایه‌ی بیشتری می‌گیرند مگر اینکه شما مسیر و نرخ آن را از قبل بدانید. در بعضی موارد آن‌ها توریست‌ها را به مکان‌های دیگری می‌برند. حتی ممکن است آن‌ها را به محله‌های پرت ببرند و بدزدند. اگر با این مسئله -البته نه دزدی، بلکه مسیر ناخواسته! - مواجه شدید بهتر است بحث نکنید و کرایه‌ی کامل را بپردازید و شماره‌ی گواهی‌ آن‌ها را به خاطر بسپارید و بعد به پلیس اطلاع دهید.
برای اینکه دچار این‌گونه مشکلات نشوید بهتر است نرخ‌ها و مسافت‌ها را به خاطر داشته باشید و از افراد محلی قبل از این‌که سوار تاکسی شوید، بپرسید. به رانندگان نشان دهید که در این زمینه اطلاع دارید و اگر تقلبی کنند دچار مشکل خواهند شد. موقعیت خود را با خورشید بسنجید و اگر راننده مدت طولانی راه را اشتباه رفت با او در میان بگذارید. رانندگان متقلب به راه اصلی باز می‌گردند ولی رانندگان درست‌کار دلیل تغییر مسیر را به شما خواهند گفت. ممکن است بعضی رانندگان کرایه‌ی بیشتری بخواهند و بگویند تاکسی‌متر خراب است. در این‌صورت باید شماره‌ی گواهی را که داخل ماشین نصب است ببینید و یادداشتش کنید.
تاکسی‌های دست‌ساز نیز در پکن وجود دارد، در اینگونه تاکسی‌ها چند صندلی به پشت یک موتور وصل هستند! اگر از قبل سر کرایه با آنها چانه نزده باشید، بیشتر آن‌ها سر شما کلاه می گذارند. ممکن است برای یک مسیر ٢ دقیقه‌ای حدود ٤٥٠٠٠ تومان از شما بگیرند و اگر پول ندهید شاید به شما حمله کردند که طبعاً سخت است اما شماره‌ی گواهی‌ را یادداشت کنید. در مملکت غریب با بومی‌ها در نیفتید.

زورق

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:23 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

موزه‌ها و بناهای قدیمی پکن 

 
موزه‌ها و بناهای قدیمی

موزه‌ها و بناهای قدیمی پکن



میدان تیانانمن
بزرگترین میدان‌های جهان، خیلی وقت‌ها شاهد بزرگترین حوادث جهان هم بوده‌اند، تیانانمن با چشمان خود، مرگِ دموکراسی را در چین دیده است. کشتار جوانان و دانشجویان معترض به حکومت چین را در خود دیده و نتوانسته حرفی بزند و جلوگیری کند. البته این یکی ازخصوصیات میدان‌هاست، که حوادث بزرگ را ببینند و حرفی نزنند. این میدانِ بزرگ شما را به یاد اقتدار مائو می‌اندازد. ضمن آن‌که با فضای بسیار وسیعش، چشم‌اندازی از آسمان و بادبادک‌های بچه‌ها، به شما نشان می‌دهد که نظیرش را به سختی در جای دیگری در جهان می‌توان پیدا کرد. میدان همیشه پر از بچه‌هایی است که روی این سنگ‌فرش‌ها که زمانی با خونِ مردمِ دموکراسی‌خواه شسته شده، مشغول بازی هستند. خیلی از چینی‌ها و توریست‌ها در گوشه و کنار میدان مشغول انداختن عکس یادگاری هستند، تیانان‌من، این‌چنین میدانی است. میدان، در محور شمال به جنوب ساخته شده و مستطیل شکل است، به این دلیل که سالن‌های شرق و غرب واقع در میدان به شهر ممنوعه تعلق دارند و می‌خواسته‌اند که از ورود و خروج صدا جلوگیری کنند، همچنین تاثیرات معماری شوروی و کمونیستی در سر و شکل ِ تیانان‌من کاملاً مشهود است.
در همین میدان، ارتش میلیونی ِ چین ِ کمونیستی در برابر رهبرشان مائو، رژه می‌رفتند و ادای احترام می‌کردند، آخرین بار که این اتفاق افتاد، در ١٩٧٦ بود و تنها سیزده سال بعد، مرگِ دموکراسی‌ای که پیش‌تر از آن سخن گفتیم در همین میدان اتفاق افتاد، ارتش چین با تانک، تجمع دانشجویی که در حمایت از یکی از اعضای اخراج شده‌ی حزب کمونیست به راه افتاده بود را متفرق کرد و دستِ کم صد نفر هم کشته شدند. در حال حاضر برای جلوگیری از اتفاق‌های مشابه این میدان با دوربین کنترل می‌شود و تدابیر امنیتی ِ زیادی را نیز برای کنترل میدان و جمع نشدن مردم در آن، اعم از حضور پلیس و نیروهای لباس شخصی برای جلوگیری از سازماندهی تظاهرات، در نظر گرفته‌اند.
دور میدان، سالن تئاتر بزرگی وجود دارد که معماری آن محدب و پیازی‌‍شکل بوده و چیزی که در آن جلب توجه می‌کند شیشه‌های به کار رفته در نَمایش است، که آن را شبیه به یک سفینه کرده. ایراد به حقی که به این ساختمانِ مدرن می‌گیرند، عدم تجانس آن با محیط و معماریِ اطرافش است. صبح‌های زود دسته‌ای سربازان جمهوری خلق چین پرچم کشورشان را به اهتزاز در می‌آورند، قدم‌روی این سربازان بسیار دقیق و تماشایی است، آن‌ها در هر دقیقه ١٠٨ قدم برمی‌دارند و طول هر قدم هم دقیقاً ٧٥ سانتی‌متر است، عصرها هم مشابه همین مراسم برای پایین آوردن پرچم انجام می‌شود، که البته عصر، به دلیل ازدحام جمعیت، شاید موفق به دیدن سربازها نشوید، و فقط پایین آمدنِ پرچم را ببینید. دوچرخه‌سواری در کل میدان تیانان‌من ممنوع است – ولی فکر نمی‌کنیم برای تانک‌سواری مشکلی وجود داشته باشد! – اما اگر مسیری را با دوچرخه طی کرده‌اید و به میدان رسیده‌اید، می‌توانید دوچرخه را با کمک دست از میدان رد کنید

شهر ممنوعه
شهر ممنوعه، به این دلیل ممنوعه نامیده می‌شود چون ارتباطش با جهان خارج به مدت ٥٠٠ سال قطع بود، از میان آثار تاریخی ِ ثبت شده در پکن، شهر ممنوعه کامل‌ترین، سالم‌ترین و با تقریبی بالا، احتمالاً بهترین آن‌هاست. شهر ممنوعه در واقع محلی بود که امپراتور به زندگی خصوصی‌اش در جوار همسرانِ بی‌شمارش می‌پرداخت و به نوعی یک حرم‌سرای عظیم و البته مجلل، شمرده می‌شد. تاریخ ساخت شهر ممنوعه به قرن پانزدهم میلادی برمی‌گردد. در طول تاریخ، شهر ممنوعه، بارها مورد یورش و حمله و ویرانی قرار گرفته، اما در حال حاضر، شهر ممنوعه یک گروه متخصص مرمت در اختیار دارد که در طول یک دهه، ٧٢٠٠٠٠ متر مربع، ٨٠٠ ساختمان و ٩٠٠٠ اتاق را بازسازی کرده‌اند. خانه‌های زیبا و مجلل واقع در شهر ممنوعه در حال حاضر تبدیل به موزه شده‌اند، ساعات کار این موزه‌ها معین نیست و بدون کسب اجازه از مدیر موزه اجازه‌ی عکس‌برداری نخواهید داشت. خیلی از تالارهای شهر ممنوعه، نمایشگاه‌های مختلفی را برگزار می‌کنند که تاریخ برگزاری‌شان، به طور معمول در مجله‌ی بی‌جینگرز – بخواهیم ترجمه کنیم می‌شود: پکن‌بازها! – می‌آید.
برای بازدید از شهر ممنوعه، باید بدانید که ساختمان‌های تشریفاتی ِ کاخ در مسیر شمال به جنوب قرار دارند. در جنوب، دروازه‌ی نیم‌روز قرار گرفته و در شمال محوطه‌ی شهر ممنوعه هم، دروازه‌ی نیروی ایزدی قرار دارد. دروازه‌ی نیم‌روز در قرن هفدهم به طور کامل بازسازی شده. هر کدام از این دو دروازه در دو سر ضلع مستطیلی که شهر ممنوعه را تشکیل می‌دادند واقع شده‌اند. دروازه‌ی نیم‌روز اختصاصاً به ورود و خروج امپراتور اختصاص داشته و مشرف به محوطه‌ایست که اصطلاحاً آن را حیاطِ شهر ممنوعه می‌گویند. در داخل شهر ممنوعه سه کاخ بزرگ وجود دارند. کاخ هماهنگی عالی (تای‌حه) مهم‌ترین و بزرگترین‌شان است و رسومات مهم، مثل جشن زادروز امپراتور و همچنین تاج‌گذاری در آن انجام می‌شده. در داخل این سالن، تخت سلطنتی که به آن تاج و تخت اژدها می‌گویند، قرار دارد. اژدها، بسیار مورد احترام چینی‎‌هاست و در فرهنگ چینی هم نقش مهم و پررنگی بر عهده دارد. اصولاً این‌جا هم اژدها نماینده‌ی قدرت و به خصوص قدرتِ امپراتوری است. برای این‌که به اهمیت اژدها پی ببرید کافی است تا بدانید در همین کاخ حدوداً ١٣٠٠٠ عدد اژدها در تزیینات داخلی کاخ به کار رفته است. پشت کاخ هماهنگی ِ عالی، کاخِ هماهنگی ِ متوسط (جوی‌حه) قرار دارد، که مثل سالن ترانزیت عمل می‌کرده و در حقیقت در این‌جا امپراتور به تمرین سخن‌رانی و انتظار برای حضور در مراسم می‌پرداخته. سومین کاخ، سالن هماهنگی حفظ (بایو‌حه) است که به مهمانی‌های دربار اختصاص داشته است. بعد از این سه کاخ، ساختمان‌های دیگر شهر ممنوعه قرار می‌گیرند که ترتیبِ چینش و اندازه‌ی این ساختمان‌ها بر اساسِ درجه‌ی اهمیت صورت گرفته. یکی از مسایل خیلی مهم در فرهنگ و فولکلور چین، سلسله‌مراتب است که گویا در معماریِ آن‌ها نیز خود را نشان داده است.
اولین ساختمان، کاخ آسمانی ِ پاکی است، این اقامت‌گاه در ابتدا به عنوان محل زندگی ِ امپراتورهای سلسله‌های مینگ و کینگ به کار می‌رفته، اما بعدها به سالن خوش‌آمدگویی نمایندگان خارجی و مقامات سیاسی ِ مهم، اختصاص یافت. بعد از آن، ساختمان اتحاد قرار دارد، و در شمال شهر ممنوعه هم باغ سلطنتی با بیش از ٧٠٠٠ متر مربع مساحت قرار دارد. در شرق و غرب شهر ممنوعه، اقامت‌گاه مجلل سابق قرار دارد، که شامل کتاب‌خانه، معبد، سالن نمایش و حتی زمین تنیس ِ آخرین امپراتور می‌شود. این ساختمان‌ها در حالِ حاضر به موزه تغییر کاربری داده‌اند و بخشی از هزینه‌های جاریِ شهر ممنوعه را با فروش بلیت، تأمین می‌کنند.

دیوار بزرگ چین
باقی‌مانده‌های این دیوار در حال حاضر ٧٠٠٠ کیلومتر طول دارند اما تخمین زده می‌شود که در گذشته این دیوار ده‌هزار کیلومتر طول داشته، بقایای دیوار، امروزه حتی در مرز کره شمالی و داخل مغولستان موجود است. اما نکته‌ی عجیب این است که مارکوپولو جهانگرد ِ ایتالیایی در سفرنامه‌اش هیچ اشاره‌ای به این دیوار عظیم نکرده. پایه‌ی دیوار اصلی بیش از دوهزار سال قبل و در زمان امپراتور کین‌شی‌هوانگ گذاشته شد. و بعدها در طول سلطنت دیگر پادشاه‌ها دیوار‌های دیگری در دیگر نقاط مرزیِ چین ساخته شد و رفته‌رفته به این دیوارها، دیوار بزرگ چین گفتند. جالب این‌جاست که این دیوارها توسط زندانیانی که بیشترشان هم سیاسی بودند ساخته شده‌. البته این دیوار واقعاً جلوی تاخت و تاز دشمنان چین را نگرفت، مغول‌ها زمانی به چین حمله کردند که دیوار موجود بود. چنگیزخان در این‌باره گفته که قدرت دیوار نه به خودِ آن، بلکه به محافظان و نگهبانانِ شجاعش بوده. اما این مغول‌ها نبودند که دیوار را ویران کردند، این کشاورزهای چینی بودند که از مصالح دیوار برای مزارع و از سنگ‌های هندسی‌شکل ِ برج و باروی آن برای ساخت جاده و ساختمان استفاده می‌کردند. مهم‌ترین بخش توریستی ِ دیوار چین، بادالینگ است، البته سی‌تامای و جین‌شان‌لینگ نیز از مناطق پر بازدید و توریستی ِ دیوار چین هستند که برای بازدید از آن‌ها می‌توانید از تورهایی که در محل ِ دیوار برگزار می‌شود استفاده کنید

معابد مینگ
این معابد استراحت‌گاهِ ١٣ امپراتور از ١٦ امپراتور سلسله‌ی مینگ هستند. طرح و نقشه‌ی این معابد کنفسیوسی است، بعضی بسیار آن را می‌پسندند و خیلی‌ها هم آن را مثل قبرستان، بی‌روح می‌دانند. البته معابد مینگ طبق همان الگوی استاندارد که در ساخت معابد مخصوص امپراتورها به کار می‌رفته تبعیت کرده‌اند. یعنی یک دروازه‌ی اصلی دارند که راه ورود به محوطه و تالار اصلی است و در کنار آن‌، دروازه‌های کوچک‌تری وجود دارند که به برج روح، مینگ‌لو ختم می‌شوند. پشت برج ِ روح به طور معمول، گورستان‌ قرار دارد.
در حال حاضر تنها می‌شود از ٣ معبد بازدید کرد:

چانگ لینگ
محل دفن امپراتور یونگلِ و یکی از بهترین معابد است. دارای تالارهای با شکوه و دروازه‌ی کاشی‌کاری شده‌ی زرد رنگ است.

دینگ لینگ
آرامگاه امپراتور وانلی و شامل سردابه‌های زیرزمینی به هم پیوسته است. تالارهای به هم پیوسته‌ی بسیاری نیز دارد.

ژائو لینگ
استراحت‌گاه سیزدهمین امپراتور مینگ، لُنگ کینگ، طرحی ارتودوکسی دارد و برعکس معبدهای شلوغ، دارای حالتی آرام‌بخش است.

کاخ تابستانی
کاخ تابستانی، یکی از جذاب‌ترین جا‌های شهر است. زمانی کاخ تابستانی، گردشگاه سلطنتی برای دوری از هوای گرم تابستان شهر ممنوعه بود و امروزه زمین‌های کاخ، معابد، باغ‌ها، کلاه فرنگی‌ها، دریاچه‌ها و راهروهایش مورد هجوم تورهای گردشگری قرار گرفته‌اند.
از این مکان سال‌ها به عنوان باغ سلطنتی استفاده می‌شده است و به طور قابل ملاحظه‌ای در قرن ١٨ توسط امپراتور سلسله‌ی کینگ -کیان‌لانگ- بزرگتر و تزئینات‌اش بیشتر شد. بیش از ١٠٠٫٠٠٠ کارگر به کار گرفته شدند تا به دستور این پادشاه، دریاچه‌ی کومینگ واقع در محوطه‌ی کاخ تابستانی را گودتر و پهن‌تر کنند. او به طور بارزی از جایگاهش در بالای تپه، بر روی مشق نظامی نیروی دریایی سلطنتی نظارت داشت.
در طول جنگ تریاک در سال ١٨٦٠، ساختمان‌های این کاخ توسط گروه‌های انگلیسی-فرانسوی به شدت آسیب دید. در سال ١٨٨٨، ملکه‌ی بیوه – چین‌سی‌شی- کاخ تابستانی را به وسیله نیروی دریایی بازسازی کرد. از آثار بسیار زیبای این کاخ پل ١٧ طاقی آن است که از ساحل شرقی دریاچه تا جزیره‌ی جنوب دریاچه کشیده شده.

شهر زیرزمینی پکن
در سال ١٩٦٩، مائو که به نظر می‌آمد به فکر آینده‌ی مردم پکن است، تصمیم گرفت که مردم باید در زیرِ زمین زندگی کنند! آنارشیست‌های چین، جنگ هسته‌ای با شوروی را پیش‌بینی کرده بودند و به همین دلیل ارتش چین به زیر خیابان‌ها اعزام شد تا پناهگاه‌های بزرگی بسازند، که هم‌اکنون از آن‌ها به عنوان انبار، هتل و رستوران استفاده می‌شود. شهر زیرزمینی دارای ٩٠ ورودی است که مابین مغازه‌های خیابان اصلی کیان‌من پنهان شده‌اند.

کاخ تابستانی قدیمی
کاخ تابستانی اصلی در قرن ١٢ میلادی ساخته شد و هم‌اکنون تنها تکه‌هایی از سنگ مرمر و ستون‌های شکسته‌ی آن به جا مانده. ویرانه‌های این کاخ تا باغ بهار ابدی کشیده شده است و در این باغ، شما با ویرانه‌های فواره‌ی بسیار بزرگی رو به رو می‌شوید که تنها اثری است که به خوبی نگهداری شده است. در غرب این ویرانه‌ها، باغ گل‌های زرد قرار دارد.
این کاخ با طرح اروپایی فواره‌ها و تندیس‌های عجیب و غریب‌اش، به دستور امپراتور کیان‌لُنگ ساخته شد. در طول جنگ جهانی دوم گروه‌های انگلیسی و فرانسوی این کاخ را ویران و اشیای ارزشمندش را از کشور خارج کردند.

معبد لاما
معبد لاما با ٣ دالان طاقدار و ٥ تالار اصلی (که هر یک بزرگتر از دیگری است)، چرخ‌های گردان مخصوص زائرین، کاشی‌های خوش‌رنگ خیره کننده، شیرهای چینی با شکوه، تندیس‌ها و دیوارهایی که با تصاویری از مغول‌ها، منچوری‌ها، تبتی‌ها و چینی‌ها پرشده، یکی از باشکوه‌ترین معابد بودایی پکن است.
مجسمه‌ی شگفت آور ١٨ متری بودا به شکل تبتی‌اش با ساتن‌های زرد، که از چوب ساخته شده است در این مجموعه قرار دارد و علاوه بر این، کلکسیونی از مجسمه‌های بوداهای تبتی برنزی در این معبد نگهداری می‌شود، که بیشترشان از سلسله‌ی کینگ هستند. متأسفانه عکاسی در درون ساختمان معبد ممنوع است.

رصدخانه‌ی باستانی
امروزه این رصدخانه در کنار دیوار شهر مینگ پابرجاست. اصل این رصدخانه به دوره‌ی کوبلای‌خان برمی‌گردد. مانند امپراتورهای مینگ و کینگ، کوبلای‌خان به ستاره‌شناسان خود متکی بود و از آن‌ها می‌خواست که نقشه‌های جنگ‌هایش را براساس حرکت ستارگان طرح‌ریزی کنند. رصدخانه‌ی حاضر، تنها نمونه‌ی باقی مانده از ساختمان‌های دوره‌ی سلسله‌های جین، یون، مینگ و کینگ است، که ما بین سال‌های ١٤٣٧ تا ١٤٤٦ میلادی، برای آسان کردن کار ستاره‌شناسان و همچنین ناوبری دریایی ساخته شد. در این رصدخانه، نمایشگاه دستاوردها و پیشرفت‌های ستاره‌شناسان چین باستان به چشم می‌خورد. علاوه بر این رصدخانه‌ی باستانی دارای محوطه‌ی بسیار زیبایی است که می‌توان روی نیمکت‌های آن نفسی تازه کرده و از مناظر لذت برد. همچنین در محوطه‌ی رصدخانه، کره‌ی بسیار زیبای چند حلقه‌ای وجود دارد که شاید مربوط به سال ١٤٣٩ میلادی است. در اطراف این کره، چهار اژدها قرار گرفته که نگهبانان آن هستند.

موزه‌ی تاریخ طبیعی پکن
بر سر در ورودی این موزه‌ی مملو از خزندگان، پُرتره‌هایی از دانشمندان و مشاهیر جهان مانند داروین و لینو آویخته شده است. به هنگام ورود به موزه، اسکلتِ یک مامِنچی‌ساوروس‌جینگ‌یانِنسیس -از دسته‌ی دایناسورهایی که ابتدا در چین زندگی می‌کردند- و یک پروتوسراتُپس -که کوچکتر از مامِنچی‌ساوروس‌جینگ‌یانِنسیس است- را می‌بینید.

تالار یادبود مائو
مکانی زیارتی و دیدنی در اطراف میدان تیانان من است، که دیدنش برای کارگران چینی اجباری است. مائو‌تسه‌دونگ در سپتامبر ١٩٧٦ درگذشت و کمی بعد آرامگاهش در کنار دروازه‌ی ژونگوا ساخته شد. هنوز چینی‌های بسیاری هستند که به هنگام حضور در کنار جسدش به او احترام می‌گذارند؛ به خاطر داشته باشید که کلاهتان را از سرتان بردارید. جلوتر از مجسمه، جسد مومیایی مائو درون تابوتی کریستالی نگهداری می‌شود و جسدش را با پرچم داس و چکش پوشانده‌اند. در اتاق‌های کناری این تالار، دستبندها، سیگارها، مجسمه‌ها، حلقه‌ها و دربازکن‌های مائو وجود دارد. در تاریخ معینی از سال، جسد مائو برای رسیدگی از تابوت بیرون آورده می‌شود. قسمت شمالی این ساختمان، بنای یادبود قهرمانان مردمی است که در سال ١٩٥٨ ساخت آن به پایان رسید و منظره‌ی آن، چه در روز و چه در شب دیدنی است.

دروازه‌های میدان تیانان من
دروازه‌ی دوان؛ بین دروازه‌ی صلح آسمانی و دروازه‌ی نیم روزی قرارگرفته است. در زمان شورش بوکسورها -که به دلیل ممنوع اعلام شدن و سخت‌گیری در مورد مسابقات بوکس ایجاد شد- گنج های این دروازه توسط خارجی‌ها غارت شد. امروزه می‌توانید تصاویری از شهر قدیم پکن را بر روی دیوارهای این دروازه تماشا کنید. به رنگ دیوارها و سقف نگاه کنید تا از هنر چینی لذت ببرید.
دروازه‌ی صلح آسمانی؛ یکی از نمادهای ملی چین است. در قرن ١٥ میلادی ساخته و در قرن ١٧ بازسازی شده است. این دروازه جزء چهار دروازه‌ی اصلی دیوار شاهنشاهی بوده و امروزه حزب‌های سیاسی از همین‌جا، رژه‌ی ارتش را تماشا می‌کنند. این دروازه ٥ در و ٧ پل دارد، ولی تنها امپراتور حق داشته که از در اصلی مرکزی استفاده کند.
دروازه‌ی نیم روزی؛ یا دروازه‌ی جنوبی شهر ممنوعه، دارای ٥ گنبد است که سه گنبدش، در مرکز دروازه چسبیده به هم هستند.

 

زورق

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:25 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

پارک‌ها و باغ وحش‌ها و فضاهای طبیعی در پکن

 
پارک‌ها و باغ وحش‌ها و فضاهای طبیعی

پارک‌ها و باغ وحش‌ها و فضاهای طبیعی در پکن



پارک معبد آسمان
تیان‌تان ( به معنای محراب آسمان)، نمونه‌ی بارزی از معماری مینگ بوده و نماد پکن شمرده می‌شود. در اصل این معبد به عنوان یک صحنه‌ی نمایش بسیار بزرگ برای مراسم تشریفاتی که توسط امپراتور (پسر خدا) برای به دست آوردن محصول خوب و پاک کردن گناهان مردم انجام می‌گرفته، به کار برده می‌شد. از بالای معبد، نمای این پارک دایره‌شکل است و این طرح از باورهای قدیمی و باستانی چین، مبنی بر اینکه زمین در مرکز قرار دارد و آسمان به دور آن می‌چرخد، نشأت گرفته است. بنابراین انتهای ضلع شمالی پارک، به شکل یک نیم دایره است که نیمه‌ی دیگر آن در انتهای ضلع جنوبی‌اش است. معبد زمین در شمال و معبد آسمان، در جنوب پکن قرار دارند. مهم‌ترین جشن سال قبل از آغاز اولین روز زمستان -یعنی زمانی‌که امپراتور و همراهانش، کیانگ‌مِن‌داجی را در سکوت کامل به مقصد گنبد آسمانی شاهنشاهی ترک کردند- برگزار می‌شد. این تشریفات مذهبی، آینده‌ی ملت را رقم می‌زدند: هرگونه مانعی در مراسم، نشانه‌ی شومی و بدبیاری برای ملت به شمار می‌رفت.
این پارک پر است از سروهای قدیمی و هنوز به عنوان مهم‌ترین جا برای تجمع‌های مردمی به حساب می‌آید. اگر ساعت ٦:٣٠ صبح آن‌جا باشید، می توانید از تای‌چی‌چوان ( هنر رزمی چینی)، و بازی‌های مختلف لذت ببرید.

پارک دیتان
دیتان، قربان‌گاه سلطنتی برای خدای زمین است، که محبوبیت کمتری نسبت به پارک معبد آسمان دارد؛ اما اگر در نزدیکی معبد لاما هستید، ارزش این را دارد که در دیتان نیز قدمی بزنید. در دیتان، جشن سال نو چینی همیشه برپاست. محراب بزرگ پارک، به شکل دایره‌ای است. در چین، دایره نماد زمین به شمار می رود.

پارک ویرانه‌های دیوار مینگ
تنها باقی مانده‌ی دیوار شهر مینگ است. حدود ٤٠ کیلومتر بوده و در امتداد جبهه‌ی شمالی چُنگ‌وِن‌من‌دُنگ‌داجی قرار دارد و نمای زیبایی به پارک داده. این دیوار یکی از برجسته‌ترین میراث قدیمی به جای مانده‌ی شهر است. این پارک از چنگ‌ون‌من تا ضلع جنوب شرقی برج ساعت کشیده شده. می‌توانید در طول پارک قدم بزنید و طراحی‌ها و نقش برجسته‌های درهم و برهم و لایه‌های سنگی دیوار فروریخته‌اش را تماشا کنید.

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:29 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

جشنواره‌ها و رویدادها

جشنواره‌ها و رویدادها در پکن



جشنواره‌ی بین‌المللی بادبادک در پکن
پکن به خاطر شناخته شدنش در زمینه‌ی فرهنگ غنی و میراث کهن، مرکز جمهوری خلق چین و به خاطر اهمیت تاریخی‌اش، جاذبه‌ی گردشگری اصلی کشور است. این شهر برای جشنواره‌های مختلف و رویدادهای آن، شناخته شده است و بنابراین هر ساله توسط تعداد زیادی از گردشگران بازدید می‌شود. جشنواره‌ی فانوس، جشنواره‌ی جاروکشی آرامگاه، جشنواره‌ی بین‌المللی بادبادک و... برخی از جشنواره‌های مهم هستند که در پکن جشن گرفته می‌شوند. جشنواره‌ی بادبادک یک رویداد بزرگ در پکن است که بسیاری از تیم‌های پرواز بادبادک از سراسر جهان را به خود جذب می‌کند. در حقیقت این جشنواره برخاسته از سنتی چندصدساله است، این جشنواره‌ی بین‌المللی با یک افتتاحیه‌ی رنگارنگ و شاد آغاز می‌شود.
مراسم افتتاحیه‌ی جشنواره‌ی بین‌المللی بادبادک پکن جالب است و شامل رقص اژدها، موسیقی و نمایش زیبای بادبادک می‌شود. این جشنواره در حومه‌ی غربی میدان توگو برگزار می‌شده و شامل نمایش طیف گسترده‌ای از بادبادک‌های مورد استفاده قرار گرفته در بیش از صد سال گذشته بوده. علاوه بر این، اگر می‌خواهید به جزئیات ساخت بادبادک دست پیدا کنید، ناامید نخواهید شد، چرا که کارشناسانی وجود دارند که در مورد ویژگی‌های هنری، فرآیندهای تولید و بادبادک‌های مختلف، که هر کدام حکایت و فرهنگی در پشت خود پنهان دارند، توضیح می‌دهند. جشنواره‌های پرواز بادبادک دیگری در وی فانگ در استان شان‌دونگ و در پارک چائویانگ چین در فصل بهار برگزار می‌شوند.
اژدهای چینی، محبوب‌ترین، معروف‌ترین و چشم‌نوازترین بادبادک در بین بادبادک‌های چینی است، که طبعاً شکل اژدهاست و دیدن پرواز آن، با آن شمایل، عجیب و مالیخولیایی است. علاوه بر این، شما بادبادک‌های جالب دیگری چون پروانه، بال هواپیما، حتی بادبادک‌هایی را از جنس بامبو و با طرح‌های زیبایی که نشان‌دهنده‌ی ذوق و سلیقه‌ی هنری است، خواهید دید.

جشنواره‌ی موسیقی پکن
یکی از معروف‌ترین اتفاقات جشنواره‌ای در چین، جشنواره‌ی موسیقی پکن است که از سال ١٩٩٨ شروع شده و با مجوز وزارت فرهنگ چین برگزار می‌شود. جشنواره‌ی موسیقی پکن یک رویداد سالانه است و با حضور تعداد زیادی از شرکت‌کنندگان سراسر جهان برگزار می‌شود.
اجرای موسیقی، شامل اپرا، سمفونی، کنسرت‌های انفرادی، کنسرت موسیقی در سالن سربسته و کوچک، کنسرت موسیقی جاز کلاسیک، ترانه و... می‌شود. جشنواره‌ی موسیقی پکن از اواسط ماه اکتبر، حدود یک ماه تا اواسط نوامبر به طول می‌انجامد. هدف اصلی این سازمان، اجرای برنامه در سطح بالا برای دوستداران موسیقی و همچنین تأکید بر آموزش موسیقی و رفاه عمومی است. این جشنواره همچنین کنسرت‌های رایگانی برای کودکان و دانش‌آموزان ترتیب می‌دهد.
 
چونگ‌یانگ جی) پکن
جشنواره‌ی چونگ‌یانگ، در روز نهم از ماه نهم تقویم قمری چینی -طبیعتاً چون این جشنواره مطابق با ماه قمری برگزار می‌شود، روز مشخصی نیز به تقویم میلادی و شمسی برای برگزاری آن، وجود ندارد - رخ می‌دهد و از این رو به نام دو نُهمین - چونگ‌یانگ - جشنواره‌ درآمده است. گل داوودی اهمیت ویژه‌ای در این جشنواره دارد و در این روز کیک‌ گل داوودی سرو می‌کنند. با توجه به طب و فولکلور چینی، گل داوودی، هم به سم‌زدایی کمک می‌کند و هم به دور راندن ارواح شیطانی کمک می‌رساند.
در چونگ‌یانگ جیه افراد مسن مورد تکریم و احترام قرار می‌گیرند. درسال ١٩٨٩، دولت چین تصمیم به اعلام چونگ‌یانگ جیه به عنوان روز ارشد و فراهم نمودن امتیازاتی مانند سازماندهی سفر پاییزه برای افراد مسن شد. در طول این جشنواره نسل جوان نیز به سالمندان به نشانه‌ی احترام و محبت هدیه می‌دهند.
چونگ‌یانگ جی، در طول فصل طلایی پاییز چین جشن گرفته می‌شود و به همین دلیل بسیاری از توریست‌های سراسر جهان را به خود جذب می‌کند. چونگ‌یانگ جی، جشنواره‌ی بالا رفتن از بلندی -کوهنوردی- نیز گفته می‌شود، چون مردم در این روز به کوهنوردی هم می‌پردازند. بر طبق افسانه‌های چینی، بالا رفتن از بلندی از بروز بیماری‌های همه‌گیر جلوگیری می‌کند.

جشنواره‌ی قایق اژدها (دوان‌وو جی)
در جشنواره‌ی قایق اژدها، هم‌زمان با پنجمین روز از پنجمین ماه قمریِ چینی، پکن یکی از جشنواره‌هایی که به مناسبت گرامیداشت روز سرنوشت شاعر چینی کهن کویوان برگزار می‌شود، را به خود می‌بیند. می‌گویند، کویوان که مورد اعتماد امپراتور بود، مورد نفرت مقام‌های دادگاهی قرار گرفت و در نهایت وی را تبعید کردند. کویوان که از سقوط کشور در طی دولت چو افسرده شده بود، با پریدن به داخل رودخانه‌ی میلو دست به خودکشی زد.
در این جشنواره، مسابقه‌ای بین قایق‌های جالب و خاص -از لحاظ شکل و کارایی و همچنین قایق‌سواری - برگزار می‌شود و تعداد زیادی از مردم سراسر کشور در آن حضور دارند. مشاهده‌ی تماشاگرانی که شرکت‌کنندگان را از هر دو طرف رودخانه تشویق می‌کنند، بخش دلنشین مسابقه است. علاوه بر این، فضای رویداد با طبل زدن‌ها و بالا نگه داشتن پرچم‌های رنگارنگ از همه جا، شادتر می‌شود.

جشنواره‌ی فانوس (یوان‌شیاجی)
جشنواره‌ی فانوس (یوان‌شیاجی)، در روز پانزدهم از اولین ماه قمری، یکی از جشنواره‌های بزرگی است که در پکن جشن گرفته می‌شود. به جشنواره‌ی فانوس، جشن اولین ماه کامل نیز گفته می‌شود. منشاء جشنواره‌ی فانوس پکن به دوران باستان برمی‌گردد و مراسمی برای برگرداندن نور و گرمای خورشید پس از زمستان‌های سرد است. بله، درست است، یاد شب یلدا افتادید. همچنین به عنوان مراسم دعا جهت باران برای کشت و زرع بهار در نظر گرفته می‌شود.
همان‌طور که از اسم جشنواره پیداست، شما شاهد فروش و نمایش فانوس‌های کاغذی در طول این جشنواره‌، در شهر پکن، خواهید بود. شما در جشنواره‌ی فانوس پکن، فانوس‌هایی با اشکال و اندازه‌های مکعبی، گرد، مربع، دایره، مستطیل، باریک، چهارپا، دوپا و یا به شکل حیوانات پیدا می‌کنید. همچنین فانوس‌هایی به شکل انسان را به نمایندگی از بچه‌ها و یا خدایان و الهه‌ها که با رنگ آبی، قرمز و زرد نقاشی شده‌اند را هم پیدا خواهید کرد. فانوس‌های گران‌قیمتی با صحنه‌های تاریخی و یا شخصیت‌های فردی هم وجود دارند، که با گاز یا ابریشم نازک سفید پوشانده شده‌اند.
به مناسبت این جشن، خانه‌ها به زیبایی با فانوس‌ و کاغذهای دعا تزیین شده‌اند. جشن گرفتن با ریخت و پاش، روی دیگر جشنواره‌ی فانوس پکن است. رقص با چوب پا -چوب‌های بلندی که می‌شود رویش ایستاد و حتی راه رفت - و نقاشی چهره، هنوز هم از فعالیت‌های عمده‌ی انجام شده در جشنواره‌ی فانوس هستند. اَشکال رایج رقص در این مراسم، رقص اژدها و رقص شیر بوده و علاوه بر این، مردان با ریش مصنوعی و چهره‌ی نقاشی شده در جشنواره‌ی فانوس پکن حضور دارند.

جشنواره‌ی میانه‌ی پاییز (ژونگ‌کی جی)
اواسط پاییز برگزار شده و یکی از محبوب‌ترین جشنواره‌های برگزار شده در پکن و همچنین یکی از مهم‌ترین جشنواره‌های قمری چینی است. در چین، اعتقاد بر این است که اواسط فصل پاییز، نمادی از هماهنگی در زندگی است. این جشنواره به پاسِ فراوانی و شادی جشن گرفته می‌شود. در گذشته، زمانی که بازارهای خیابانی تزیین می‌شدند، میوه‌ها و پوست خرگوش‌ها را -که خوش‌یُمن شمرده می‌شد - می‌فروختند که فصلِ رونق به شمار می‌رفت. پس از دیدن قرص ماهِ کامل، افراد خانواده دور هم جمع می‌شوند و به جشن گرفتن مشغول می‌شوند. یکی از جلوه‌های مهم فرهنگ چین، یین و یانگ است که به نظر چینی‌ها در ماهِ کامل، قابل مشاهده است.

جشنواره‌ی بهار (چونجی)
جشنواره‌ی بهار که معمولاً در اواخر زمستان برگزار می‌شود، به عنوان سال نوی چینی یا قمری جدید شناخته می‌شود. بر اساس تقویم قمری چینی سنتی، جشنواره‌ی بهار معمولاً در روز اول از ماه اول می‌افتد. جشنواره‌ی بهار پکن، جشنواره‌ای بزرگی است و جشن معمولاً یک هفته هم طول می‌کشد.
در طول جشنواره‌ی بهار، خانواده‌ها برای خوردن نیان‌یفان، دور هم جمع می‌شوند. خوردن این غذا یک الزام برگرفته از سنت است. غذای سرو شده در جشنواره‌ی بهار شامل جیازی (پودینگ محتوی میوه‌ی پخته) در شمال و نیان‌گو (یک جور شیره‌ی چسبناک) در جنوب است. علاوه بر آن مرسوم است که هر خانواده باید برای مازاد کالاهای اقتصادی و شکوفایی سال در پیش رو، یک کوان‌یو (کل ماهی) را بخورند. یکی دیگر از سنت‌های جالب در جشنواره‌ی بهار پکن، هدیه یا پول دادن نسل قدیمی به نسل جوان است. این پول، یاسوکیان نامیده می‌شود و اعتقاد بر این است که این پول بچه‌ها را از بدی محافظت می‌کند.

جشنواره‌ی جاروکشی آرامگاه (کینگ‌مینگ جی)
کینگ‌مینگ، به معنای روشن و درخشان است. زمان برگزاری این جشنِ ملی در اوایل بهار و فروردین است. یک روز قبل از جشنواره‌ی جاروکشی آرامگاه، رویداد هانشی سرمی‌رسد، که به معنای غذای سرد است. مردم در آن روز غذاهای سرد می‌خورند و به زیارت قبر جی زیتوی می‌روند.
در زمان سلسله‌ی چینگ، عمل هانشی یا خوردن غذای سرد توسط جشنواره‌ی کینگ‌‌مینگ جایگزین شد. جشنواره‌ی جاروکشی آرامگاه پکن، جشنواره‌ی مهمی است، که در آن مردم نذوراتی را برای نیاکان خود و به شکل قربانی، پیشکش می‌کنند. در دوران باستان مراسم این جشنواره بسیار استادانه و گران‌قیمت و خواستار مقدار زیادی از پول و وقت بودند.
برای کاهش هزینه‌های جشنواره، شوان‌زونگ امپراتور سلسله‌ی تانگ اعلام کرد که احترام نسبت به اجداد به طور رسمی و در همان روز در آرامگاه پرداخت گردد. این رسم تا به امروز ادامه داشته و مردم به دیدن قبرهای اجداد خود رفته و با از بین بردن علف‌های هرز و برگ به مرتب‌کردن دور و اطراف قبر، به آن‌ها احترام می‌گذارند. بنابراین این جشنواره، روز جاروکشی مزار یا مقبره نیز نامیده می‌شود.
باباشان، معروف‌ترین گورستان و کوره‌ی جسدسوزی است و معمولاً در پیرامون کینگ‌مینگ، مردم در آن‌جا جمع می‌شوند. علاوه بر این، جشنواره‌ی جاروکشی آرامگاه، به عنوان روز جشن استقبال آمدن بهار و دوباره زنده شدن طبیعت نیز به شمار می‌رود.

جشنواره‌ی گل لاله‌ی ژونگ‌شان
ژونگ‌شان یک پارک زیبا در سمت غرب پکن است، که نام خود را از سون‌یات‌سن گرفته است. جشنواره‌ی پارک لاله‌ی ژونگ‌شان پکن، نمایشگاهی سالانه از گل‌های لاله است که در فصل بهار برگزار می‌شود.
حدود ٣٠٠٫٠٠٠ گل لاله در بیش از سی دسته در جشنواره‌ی پارک لاله‌ی ژونگ‌شان دیده می‌شود. پارک با این گل‌ها، دریایی از گل به نظر می‌رسد. علاوه بر این، پارک توسط راه‌اندازی چراغ‌های شب زیباتر شده و بدین وسیله، به جاذبه‌ای عمده برای گردشگران بدل شده است.
بنابراین، اگر شما در حال برنامه‌ریزی سفر به پکن هستید، شرکت در جشنواره‌ی پارک لاله‌ی ژونگ‌شان را فراموش نکنید، همچنان‌که مطمئن باشید آن‌جا را با خاطراتی برای گرامیداشت زندگی ترک می‌کنید.

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:33 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

بهترین وقت سفر

بهترین وقت سفر به پکن



از ماه سپتامبر (شهریور) تا اوائل نوامبر (اواخر ِ مهرماه)، بهترین فصل برای رفتن به پکن است، هوا بسیار عالی و تعداد توریست‌ها بسیار کمتر از فصل‌های دیگر است. چینی‌ها، این فصل کوتاه خوش آب و هوا را تیانگائو کیشوانگ می‌نامند، که معنی ِ تحت‌الفظی آن به معنای آسمان بلند و هوای تازه است. زمستان فصل یخبندان پکن است، دما از بیست درجه سانتی‌گراد زیر صفر نیز پایین‌‌تر می‌رود و بادهای سرد شمالی، لرزه بر اندام هر جنبنده‌ای می‌اندازند. فصل بهار، صرف نظر از گرد و غبار وحشتناکی که از سمت مغولستان می‌آید و همه جا را می‌پوشاند، فصل مناسبی برای سفر است و گل‌های بید مانند دانه‌های برف در هوا شناورند. تابستان‌ها در زیر آفتاب سوزان، دمای پکن به بالای ٤٠ درجه سانتی‌گراد نیز می‌رسد. ولی جالب است بدانید که با وجود گرمای شدید، اوج بازار توریسم در این فصل است و به طور معمول هتل‌ها در تابستان قیمت‌ها را بالا برده و دیوار بزرگ چین پر از گردشگر می‌شود. در ضمن آلودگی هوا در تابستان و زمستان بالاست.

اطلاعات آب و هوایی پکن
ماه ژانویه فوریه مارس آوریل مه ژوئن ژوییه آگوست سپتامبر اکتبر نوامبر دسامبر میانگین سالیانه
میانگین بیشینه °C ١.٨ ٥ ١١.٦ ٢٠.٣ ٢٦.٣ ٣٠.٢ ٣٠.٩ ٢٩.٧ ٢٥.٨ ١٩.١ ١٠.١ ١٣.٧ ١٧.٩
میانگین کمینه °C ٨.٤- ٥- ٠.٤ ٧.٩ ١٣.٦ ١٨.٨ ٢٢ ٢٠.٨ ١٤.٨ ٧.٩ ٠ ٥.٨- ٧.٢

 

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:37 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

تاریخچه

تاریخچه پکن



به نظر می‌رسد که بی‌جینگ -که در فارسی پکن صدایش می‌زنیم - از زمان‌های قدیم بر چین ریاست کرده باشد. اما این‌طور نیست. در حقیقت، پکن (به معنای پایتخت شمالی) بیرون از منطقه‌ی مرکزی و حیاتی تمدن چینی قرار گرفته بود و تنها بعد از اشغال چین به دست مغول‌ها به چشم آمد.
پکن بر روی یک دشتِ پهن قرار گرفته که در جنوب تا رود زرد گسترش می‌یابد و پکن را از نزدیک شدن به رودخانه‌ها‌ی بزرگ و دریا محروم می‌سازد. پکن به خاطر داشتن موقعیت ایده‌آل استراتژیک در شمال چین، خیلی زود تبدیل به یک شهر اصلی شد و تنها مانده بود تا به عنوان پایتختِ کشوری پهناور همچون چین انتخاب شود.
محوطه‌ی جنوب غربی پکن، ٥٠٠٫٠٠٠ سال پیش مسکن انسان‌های اولیه بوده است. تاریخچه‌‌‌ی پکن به جایی که یوژو (استان منزوی) نامیده شده، برمی‌گردد؛ یوژو در طی پادشاهی اسطوره‌ای امپراتوری زرد، یکی از نه استان تحت سیطره‌ی آن‌ها به شمار می‌رفت.
در قرون بعدی، که پکن پی در پی توسط نیروهای خارجی اشغال می‌شد؛ به عنوان یک مرکز سیاسی اصلی، به توسعه‌ی اقتصادی دست یافته بود. پیش از استیلای مغول‌ها، شهر به عنوان پایتختی کمکی، برای خیتان‌لیا و سپس جورچن‌جین به شمار می‌رفت، و در این برهه‌های زمانی نقش‌های حساس نظامی و سیاسی‌ای را هم ایفا می‌نمود. پکن برای نخستین بار به شکل ضمیمه‌ای در بین دیوارهای سنگربندی شده در آمد، که مجهز به هشت دروازه بودند.
در ١٢١٥ میلادی چنگیزخان مغول و ارتش ترسناکش پکن را ویران کردند، رویدادی که حکم تحول پکن به قدرت ملی پایتخت را امضا کرد؛ پکن تبدیل به شهری خیلی مهم شده بود چون چنگیز خان شهرهای مهم دیگر را با خاک یکسان کرده بود. در حقیقت پکن به عنوان مهم‌ترین شهر چین در راه پایتخت شدن بود، وضعیتی که تا به امروز پکن از آن لذت می‌برد، البته به جز پنجاه و سه سال نخست پادشاهی مینگ و بیست و یک سال حاکمیت دولت ملی در قرن بیستم.
این شهر بعد از حمله‌ی مغول دادو (پایتخت بزرگ) هم نامیده می‌شد، و البته نام مغولیِ خان‌بالیغ (شهر خان) را نیز یدک می‌کشید. در سال ١٢٧٩ میلادی قوبلای خان نوه‌ی چنگیزخان، خودش را حاکم بزرگترین امپراتوری شناخته شده‌ی آن دوران، به پایتختی دادو معرفی کرده بود.
پس از تصرف پکن و بیرون راندن مغول‌ها، اولین امپراتور مینگ هونگ‌وو نام شهر را به بیپینگ تغییر داد و پایتختش را در نانجینگ در استان جیانگ‌سوی امروزی، در جنوب مستقر کرد. تا این‌که در زمان پادشاهی امپراتور یونگله پایتخت به پکن تغییر کرد. در طول سلطه‌ی سلسله‌ی مینگ، دیوارهای عظیم شهر تعمیر و طراحی مجدد شد. یونگله معمار واقعی پکن است و بیشتر مشخصه‌ی معماری پکن، مثل شهر ممنوعه و معبد بهشت از آغاز پادشاهی وی شکل گرفت. سیمای پکن پادشاهی مینگ صاف بود و در ارتفاع کم از سطح دریا به چشم می‌خورد -ویژگی‌ای که تا قرن بیستم به جا مانده- چیزی که به عنوان قانون، ساخت هر گونه ساختمان بلندتر از سالن شهر ممنوعه به علت برهم زدن هماهنگی عالی آن را منع می‌کرد. منچوها، که در قرن هفدهم در چین دست به تاخت و تاز زدند و پادشاهی کینگ را بنیاد نهادند، در حفظ شکل پکن کوشیدند. در اواخر صدوبیست سال پادشاهی کینگ، پکن و سپس چین در معرض نبرد قدرت‌ها و تاخت و تازها و متعاقب آن، هرج و مرج قرار گرفتند. این لیست طولانی است: سربازان انگلیسی و فرانسوی که در سال ١٨٦٠ کاخ تابستانی قدیمی را به زمین سوخته تبدیل کردند؛ رژیم فاسد ملکه‌ی وارث سیکسی؛ قیام فاجعه‌بار بوکسورها؛ ژنرال یوان شیکای؛ جنگ سالاران؛ اشغال ١٩٣٧ ژاپنی‌ها و کوئومین‌تانگ. هر دوره اثر انکارناپذیر خود را بر جای گذاشت، اگرچه شکل و تقارن پکن حفظ شد.
پکن مدرن از سالی شکل گرفت، که در ژانویه‌ی ١٩٤٩، ارتش آزادسازی مردم به شهر وارد شد. در اول اکتبر همان سال مائو در میدان تیانان‌من در برابر ٥٠٠٫٠٠٠ شهروند شنونده، یک جمهوری خلق اعلام کرد.
به مانند امپراتوران پیش از آن‌ها، کمونیست‌ها به طور قابل توجهی چهره‌ی پکن را با توجه به تصویر خود تغییر دادند. پایلو (گذرگاه‌های طاقدار تزیینی) پایین آورده شده و همه‌ی بلوک‌های شهر خراب شدند تا بولوارهای اصلی پهن شوند. از سال ١٩٥٠ تا ١٩٥٢، دیوارهای باشکوه بیرونی شهر به خاطر عاملی چون ترافیک، مسطح شدند. کارشناسان و تکنسین‌های شوروی به پکن سرازیر شدند. در این ربع قرن، پکن با آسمان‌خراش‌ها، مراکز خرید و پل‌های هوایی به یک شهر مدرن تبدیل گشته است.
حال و احوال پکن امروزی با بهار سال ١٩٨٩ بسیار متفاوت است. با شیرهایی که نشان‌دهنده‌ی ثروت و ارزش ساکنان این شهر بوده است، پکن مدرنیته را بدون سیاست‌بازی در آغوش گرفته است. البته غیبت معترضین در این شهر به وضوح پیداست و شما دیگر تصاویر معترضانه و یا پوسترها و اعلامیه‌های اعتراضی چسبیده به دیوار را در پکن نمی‌بینید.

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:39 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

پکن

پایتخت باقی مانده از یک امپراطوری پنج هزار ساله با نماهایی ویژه و منحصر به فرد که بخش‌های مختلفی از تاریخ را در خود جای داده، همچنان شهری زنده و پر جنب‌وجوش است؛ حتی زنده‌تر از قبل. با این که این شهر زمانی یکی از مستحکم‌ترین پایگاه‌های کمونیسم بود (و شاید بشود گفت همچنان هم هست) اما درایت رهبرانش در شناخت درست از زمان و تحولات جهانی، باعث شد کشور چین و شهر پکن، از خطر فروپاشی نظیر آن‌چه در مسکو اتفاق افتاد، در امان بماند.

شاید در هیچ نقطه‌ی دیگری در چین نتوانید ترکیبی چنین یک‌دست از بناهای تاریخی و مدرن را بدون آن که بیننده متوجه ناهمگونی بشود، پیدا کنید. شهر ممنوعه در جوار یکی از بزرگ‌ترین میادین جهان -میدان تیان‌آن‌من- بی‌شک نگینی در مرکز این شهر است. مرکز نه تنها به معنی مرکز تجاری و یا بومی، بلکه مرکز به معنای تمام هندسی. کافی است نقشه‌ی این شهر عظیم را ببینید تا متوجه شوید خیابان‌های این شهر مانند دوایر و رینگ‌هایی با نظم و ترتیب و گویی با احترام، شهر ممنوعه و میدان تیان‌آن‌من را در بر گرفته‌اند.

اگر با هواپیما به پكن سفر می‌كنید، فرودگاه بزرگ این شهر شما را شگفت‌زده خواهد كرد. فرودگاه بین‌المللی پكن كه به خاطر المپیك ٢٠٠٨ سریع و با عظمت بازسازی شد، حدود بیست كیلومتر با مركز شهر فاصله دارد، اما قطارهای سریع‌السیری كه مستقیم از فرودگاه تا مركز شهر می‌روند، این فاصله را به آسانی و در عرض بیست دقیقه می‌پیمایند. سوار شدن بر اتوبوس‌های شاتل و یا تاکسی‌های فرودگاه راه‌های دیگر رفتن به مرکز شهرند.

نظمی شهری متاثر از دوران کمونیست با خیابان‌ها و پیاده‌روهای عریض. آخر قرار است این‌جا پایتخت پرجمعیت‌ترین کشور دنیا، با جمعیتی بیش از یک میلیارد و سیصد میلیون نفر باشد. پکن با جمعیت ١٩ میلیون نفر، به خودی خود شهری است در بین شلوغ‌ترین شهرهای جهان.

اگر سال‌ها قبل به پکن می‌رفتید، شاید نوعی خشکی را در این شهر احساس می‌کردید که بازمانده‌ی دوران کمونیست بود با عکس‌های بسیار متعدد از مائو، ولی اکنون و مخصوصاً بعد از المپیک ٢٠٠٨، دیگر از آن فضاها خبری نیست. اکنون پکن شهری است زنده، بین‌المللی و شاد. معماران پکنی در رقابتی بسیار نزدیک و پر سر و صدا با معماران مدرن مکتب شانگهای، دست به ساخت ساختمان‌هایی زده‌اند دیدنی. از تماشای ساختمان‌های سوهو پارک، استادیوم‌های دهکده‌ی المپیک و ساختمان اصلی تلویزیون ملی چین (CCTV) که کار معماران پر مدعای پکنی است، غافل نشوید.

المپیک ٢٠٠٨ در شناساندن شهر پکن به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شهرهای جذاب برای توریست‌ها و نیز تبدیل این شهر به شهری با امکانات متناسب با شهری بین‌المللی نقش بسیار مهمی داشت. منطقه‌ی دهکده‌ی المپیک با ساختمان معروف آشیانه‌ی پرنده، واقع در شمال غربی شهر، امروزه یکی از دیدنی‌های مهم در لیست هر بازدیدکننده است.

یکی از بخش‌های بسیار زیبای دیوار عظیم و معروف چین در اطراف همین شهر است و توریست‌ها می‌توانند با تورهای یک و یا دو روزه، از این اثر جاودانه‌ی تاریخی دیدن کنند. دیواری عظیم که تنها می‌بایست از آن دیدن کنید تا از عظمتش درکی داشته باشید و فقط از تصور مراحل ساختش حیران شوید.

محل اقامت در این شهر با تنوع و گستردگی زیادی قابل انتخاب است. طبعاً اگر برای گردش و تفریح و خرید به این شهر سفر می‌کنید، بهتر است در مرکز شهر اقامت کنید تا هم به خیابان معروف وانگ فو جین نزدیک باشید و هم به میدان اصلی شهر. اقامت در مرکز شهر اندکی پرهزینه‌تر از دیگر محلات است. مانند هر ابر شهری، در ساعت‌های شلوغ صبح و بعدازظهر مشکل ترافیک جدی است، ولی نه به تناسب این شهر عظیم.

اگر برای کار به این شهر سفر می‌کنید، سعی کنید حتما در محله‌های مرتبط با کار خود اقامت کنید و از دردسر ترافیک و هزینه تاکسی خود را رها سازید. از مترو غافل نشوید: متروی پکن بسیار کارآمد و مفید و قابل دسترسی است.

این شهر پر از دیدنی است. در کوچه‌پس‌کوچه‌هایش که قدم می‌زنید، روح زندگی شرقی را درک خواهید کرد. آن‌جا همه چیز متفاوت از آن‌چه قبلاً دیده‌اید است. آدم‌ها متفاوت زندگی می‌کنند، متفاوت می‌نویسند و حرف می‌زنند، متفاوت می‌خندند و رفتار می‌کنند و صد البته متفاوت می‌خورند. کافی است برای تماشا هم که شده سرکی به یکی از بازارهای اغذیه‌ی کنار خیابان که معروف‌ترین آن‌ها در نزدیکی وانگ فو جین است بزنید تا معنای متفاوت خوردن پکنی‌ها را درک کنید.

بعدازظهرها می‌توانید به باغ-معبد بهشت سری بزنید و ساعت‌ها در آن گردش کنید؛ به خیابان معروف سنلیتون (Sanliton) بروید و در یکی از رستوران‌های بین‌المللی فراوانش غذا میل کنید. خیابان وانگ فو جین را می‌توانید ۱۰ بار بالا و پایین بروید و هر بار چیز جدیدی در آن کشف کنید.

زورق

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:42 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

جشنواره‌ها و رویدادها

جشنواره‌ها و رویدادها در گوانگجو



نمایشگاه بازرگانی گوانگ‌ژو
به نمایشگاه کالاهای صادراتی چین نیز معروف است و تنها به مدت ١٠ روز برای دعوت‌شدگان برقرار است. این نمایشگاه دوبار درسال و معمولاً در آوریل و اکتبر (فروردین و آبان)، برگزار می‌گردد. جدا از فستیوال بهاری، در اواخر ژانویه (دی) و اوایل فوریه (بهمن)، این یکی از بزرگترین روی‌دادهای گوانگجو است و پر واضح است که مابقی اعیاد و جشنواره‌های چینی هم در موعد خود در گوانگجو برگزار می‌شوند.

جشن سال نو / پیشواز بهار
در روز اول از ماه اول قمریِ چینی که با ماه قمریِ عربی که می‌شناسیم متفاوت است، جشن گرفته می‌شود و معمولاً هم در ماه ژانویه (دی) یا فوریه (بهمن) رخ می‌دهد. این جشن، پانزده‌روزه است. برخی از مناطق و شهرهای صنعتی، هنگام بازگشت بسیاری از کارگران مهاجر به خانه‌هایشان در طول این جشن، به استان‌های دیگر، کاملاً متروک می‌شوند. قبل از جشن سال نو نمایشگاه و جشنواره‌ی نمایش ِ گل هم برگزار می‌شود که بین مردم خیلی محبوبیت دارد.

جشنواره‌ی قایق اژدها
جشنواره‌ی قایق اژدها را در پانزدهمین روز پنجمین ماه قمریِ چینی جشن می‌گیرند و معمولاً در مه (اردیبهشت) یا ژوئن (خرداد) برگزار می‌کنند. این جشنواره یادآور فداکاری شاعر معروف کویوان است که خودش را به نشانه‌ی مبارزه با فساد دولتی طی دوره‌ی ایالات متخاصم در رودخانه غرق کرد. از مراسم برگزار شده در طول آن می‌توان به مسابقه‌ی قایق اژدها در امتداد رود مروارید و خوردن پودینگ برنج پیچیده شده در برگ بامبو، اشاره کرد.

جشنواره‌ی میانه‌ی پاییز
جشنواره‌ی میانه‌ی پاییز، در پانزدهمین روز از ماه هشتم قمریِ چینی و معمولاً در سپتامبر (شهریور) یا اکتبر (مهر) برگزار می‌شود. شیرینی‌های طبخ شده‌ی کانتونی مخصوص این مراسم لذیذ هستند و پخش آن‌ها در طول جشن مرسوم است. به ویژه کیک‌های لیان‌شیانگ و تائوتائو محبوب‌تر از بقیه هستند. فانوس‌های کاغذی که مورد علاقه‌ی کودکانند در همه‌جای شهر و به در و دیوار خانه‌ها آویزان بوده بسیاری از مردم محلی از قایق‌سواری و تماشای ماه کامل بر روی رودخانه‌ی مروارید لذت می‌برند.

روز جاروکشی آرامگاه
هنگام اعتدال بهاری، معمولا در پنج آوریل (فروردین) برگزار می‌شود. شامل سر زدن به آرام‌گاه نیاکان و غبارروبی از آن‌هاست.

روز ولنتاین چینی
در هفتمین روز از هفتمین ماه قمری، معمولا در آگوست یا سپتامبر برگزار می‌شود. بر طبق افسانه‌ای، ژی نو یک پری آسمانی عاشق نیولانگ یک میرای مزرعه شد. چنین عشقی البته ممنوع بود، بنابراین به عنوان مجازات، یک بار در سال در این روز به آن‌ها اجازه داده شد تا یکدیگر را ملاقات کنند. با اینکه این جشن چینی معادل روز ولنتاین است، اما جاذبه‌اش را در میان مردم محلی، به خصوص نسل جوان، از دست داده است.

انقلاب زمستانی یا دونگ- ژی
که به معنای آمدن زمستان است در بیست و دوم دسامبر برگزار می‌شود. به طور سنتی، مردم کانتونی روز را با یک جشن خانوادگی به جا می‌آورند، که اغلب شامل اردک نگه‌داری شده و سوسیس می‌شود.

زورق

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:45 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

رفت و آمد

رفت و آمد در گوانگجو



با قایق
قایق ارزان‌ترین راه‌ برای عبور از رود مروارید است. قایق‌ها از بین بازار ماهی به سمت جزیره‌ی شامیان در هوانگ‌شا و خیابان بای‌ای‌تان‌بار در فانكون هر ١٠ دقیقه یك‌بار و از ٦ صبح تا ١٠ شب، در دسترس هستند. این قایق‌ها درهای جداگانه‌ای برای دوچرخه و مسافران دارند.

پای پیاده
گوانگجو بزرگ است و پیاده‌روی زیاد گزینه‌ی خوبی نیست، اما بعضی از مسیرها هستند که برای پیاده‌روی مناسبند، مثلاً برای پیدا کردن مغازه‌های مختلفِ واقع در یک خیابان یا رستوران‌های محلی، لاجرم باید پیاده‌روی کنید. اما راه رفتن در خیابان‌های اصلی، فکرش را هم نکنید، یک کابوس است. خیابان‌ها پر از دست‌انداز و چاله‌اند، پیاده‌روها هم پر از بساط‌های بزرگ خاک، سیمان، گچ و بنایی‌اند. وقتِ عبور از خیابان خیلی دقت کنید، حتی اگر چراغ عابر پیاده سبز است باز دقت به خرج دهید. سعی کنید حتماً نقشه به همراه داشته باشید تا گم نشوید، البته باید گفت با داشتن نقشه، همچنان تضمینی برای گم نشدن وجود ندارد!

اتوبوس
برای این‌که گوانگجوی کشف نشده را هم ببینید، سوار یک اتوبوس عادی بشوید و ببینید که شما را به کجاها می‌برد، خیلی از دیدنی‌های گوانگجو در هیچ برنامه‌ی تور و کتابی نیامده است و شما تنها با سوار شدن به یک اتوبوس می‌توانید از دیدن آن‌ها بهره‌مند شوید، البته این اتوبوس ممکن است شما را به مناطق پرت ببرد و بهتر است نقشه همراهتان باشد، و البته امکان این‌که اتوبوس تنها دو تا بلوک جلوتر برود هم هست! اما چیزی که در این‌جا مهم است رعایت این نکته است: شماره‌ی خط ِ اتوبوس را حفظ کنید تا بتوانید از همان راهی که رفته‌اید برگردید.

تاکسی
درخیابان‌های گوانگجو، تاکسی راحت پیدا می‌شود برای همین هم متداول‌ترین وسیله‌ی رفت و آمد است. بهای ورود به تاکسی‌ها، حدود ١٠٠٠ تومان است و برای شارژ سوخت تاکسی، حدود ١٥٠ تومان اضافه از شما گرفته می‌شود.

زورق

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:46 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

چارسوق

چارسوق در گوآنگجو



گوانگجو بهترین جا برای خرید کردن است، البته در صورتی که بدانید از کجا، چه چیزی را بخرید. در قیاس با هنگ‌کنگ که با گوانگجو فاصله‌ای ندارد، اجناس به طرز معقولانه‌ای ارزان‌تر هستند. میدان‌ هایژو، همیشه یکی از جاهایی بوده که لباس‌ و اجناس دیگر را با تخفیف و ارزان‌تر از جاهای دیگر - حتی در خود گوانگجو - عرضه می‌کند. در بی‌جینگ‌لو، طول مغازه‌ها و فروشگاه‌های بزرگ و کوچکی که پشت هم ردیف شده‌اند و اجناس گوناگونی را نیز می‌فروشند، به سیصد متر می‌رسد. بی‌جینگ‌لو در آخر هفته‌ها به طور غیر قابل تصوری شلوغ است، اما همین یکی از جذابیت‌های آن به شمار می‌آید. یکی از قدیمی‌ترین بخش‌های شهر، جایی که معماری‌اش هر دو عنصر غربی و چینی را در خود دارد، شیا‌جیولو / شانگ‌جیو‌لو است که برای خرید لباس عالی است. برای خرید آخرین مدِ روز در زمینه‌ی لباس، به هواله‌لو که درپشت هتل باغ قرار دارد بروید.
طرفدار عتیقه‌جات هستید؟ رفتن به خیابان شیگوان را توصیه می‌کنیم، در عتیقه‌فروشی‌های شیگوان از قوری‌های سفالی گرفته تا فرش تبتی در بهترین حالت و نوع ِ خود به فروش می‌رسند، و اگر به قوری سفالی بی‌علاقه و نسبت به فرش تبتی بی‌‌تفاوت بودید، حتی پرسه زدن در این خیابان سرگرم‌کننده است. علاقه‌مند به خرید عتیقه و چینی و فرش نیستید؟ از نوآوری و مدرنیته به وجد می‌آیید؟ پس حتماً به تیان‌هه‌لو سر بزنید. برای خرید وسایل مربوط به کامپیوتر و الکترونیکی هم باید تا شرق تیان‌هه‌لو بروید. دو مرکز خرید جدید و نوساز هم در گوانگجو تاسیس شده، یکی تیم‌پلازا، و دیگری مرکز خرید گرندویوو، که بزرگترین پاساژ آسیاست.

بازار کینگ پینگ
بازار کینگ‌پینگ، درست در شمال جزیره‌ی شامیان قرار گرفته است و معنی اسمش هم بازار صلح آمیز است. در این بازار داروهای گیاهی، قارچ خشک شده، انواع گیاه، پرندگان زنده، لاک‌پشت، ماهی و قورباغه پیدا می‌شود. انواع حیوانات دیگر مانند توله‌سگ، بچه‌گربه، خفاش، جغد و میمون نیز در این بازار برای مصارف غذایی ِ بومی‌ها به فروش می‌رسد!

زورق

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:47 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

بهترین وقت سفر

بهترین وقت سفر به گوآنگ جو در چین



گوانگجو در جنوب چین و شمال رود مروارید قرار گرفته و آب و هوای معتدل گرمسیری دارد. برای همین در تمام طول سال، آب و هوایی یکنواخت و معتدل دارد، طوری که نمی‌شود چهار فصل را از یکدیگر تشخیص داد. باد و باران‌های گرمسیری و موسمی تقریباً در تمام طول سال وجود دارند، گاهی وقت‌ها این باران‌ها در زمستان تبدیل به برف ضعیف و بسیار کمی می‌شوند. در گوانگجو وجود گردباد و طوفان خیلی غیر طبیعی و عجیب به شمار نمی‌رود، برای همین حتماً در گوانگجو، چتر همراه خود داشته باشید، در فصل بهار هوا خیلی سرد نخواهد شد و اصلاً بهترین سرگرمی و تفریح در بهار ِ گوانگجو ، ورزش‌های آبی است. اما بد نیست ژاکتی همراه‌تان باشد. تابستان ِ گوانگجو به خاطر وجود رطوبت بسیار بالا و گرمایی که به خاطر واقع بودن شهر در منطقه‌ی گرمسیری و مدار سرطان، به طور طبیعی طاقت‌فرساست. مگر این‌که با بازی‌ها و ورزش‌های آبی سر خود را گرم کرده و روزهای گرم و شرجی را بدین شکل بگذرانید یا این‌که ذاتاً به سونای بخار علاقه‌مند باشید و از پخته شدن به صورت زنده در هوای آزاد لذت ببرید! گوانگجو در پاییز اما، آفتابی و خنک است، نوامبر و دسامبر (آبان و آذر) بهترین فصول سال برای سفر به گوانگجو هستند. نمایشگاه‌های زیادی در فصل پاییز برگزار می‌شوند، چون هم از گردباد خبری نیست، و هم گرمای کشنده‌ی تابستان از بین رفته. زمستان که می‌رسد، انگار کمی سرما به شهر تزریق می‌شود، اما رطوبت بالا مانع خیلی سرد شدن ِ شهر است. در واقع‌ زمستان‌ها هوا خنک و عالی است و مناسب طبیعت‌گردی می‌شود.

اطلاعات آب و هوایی گوانگژو
ماه ژانویه فوریه مارس آوریل مه ژوئن ژوییه آگوست سپتامبر اکتبر نوامبر دسامبر میانگین سالیانه
میانگین بیشینه °C ١٨.٣ ١٨.٥ ٢١.٦ ٢٥.٧ ٢٩.٣ ٣١.٥ ٣٢.٨ ٣٢.٧ ٣١.٥ ٢٨.٨ ٢٤.٥ ٢٠.٦ ٢٦.٣
میانگین کمینه °C ١٠.٣ ١١.٧ ١٥.٢ ١٩.٥ ٢٢.٧ ٢٤.٨ ٢٥.٥ ٢٥.٤ ٢٤.٠ ٢٠.٨ ١٥.٩ ١١.٥ ١٨.٩

 

زورق

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:50 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

گوانگجو

گوانگجو، سومین شهر بزرگ چین بعد از پکن و شانگهای، و قطب تجارت در چین است. این شهر سرسبز در جنوب چین واقع شده و پایگاه آسیایی بازرگانانی از همه‌جای دنیاست؛ از معاملات عظیم تجاری گرفته تا خرید و فروش‌های کوچک داخل بازار، هر گونه داد و ستد مالی در این شهر اتفاق می‌افتد.

نزدیک به دو هزار سال پیش، گوانگجو محل فرماندهی پادشاهی به نام گوانگ بود و نامش نیز به معنی شهر گوانگ است؛ اما امروز باید آن را مرکز فرماندهی بازار نامید. در واقع هر چیزی که به دست بشر قابل تولید کردن باشد، در این شهر با قیمت‌ مناسب پیدا می‌شود. همین باعث شده گوانگجو تمام سال مملو از مهمان‌هایی باشد که برای تجارت به این‌جا می‌آیند. بیشتر توریست‌هایی که به قصد دیدن تاریخ و فرهنگ غنی گوانگجو و تفریح سفر می‌کنند، ماه‌های اکتبر و نوامبر را ترجیح می‌دهند؛ چرا که آب و هوای همیشه گرم و شرجی این شهر در تابستان و یا باران‌های فراوان پاییز خیلی مناسب خوش‌گذرانی‌ در هوای آزاد نیست. با وجود گرم‌ بودن هوا، بهار هم به خاطر فستیوال‌های زیادی که در شهر برپاست، فصل شلوغی برای گوانگجوست.

فرودگاه بزرگ گوانگجو حدوداً سی کیلومتر با مرکز شهر فاصله دارد؛ اگر بار سفرتان زیاد نیست، راحت‌ترین و سریع‌ترین راه رسیدن به شهر، سوارشدن بر خط سه متروی گوانجو است. با وجود تغییر خط، کل زمانی که طول می‌کشد تا به مرکز شهر برسید حداکثر ٤٠ دقیقه است. فقط فراموش نکنید مترو از ساعت شش صبح تا یازده شب فعال است و اگر خارج از این ساعت‌ها به شهر برسید، باید از گزینه‌های دیگری مثل اتوبوس و تاکسی برای رفت و آمد استفاده کنید.
برای گشت و گذار در شهر هم نباید نگران چیزی باشید؛ با این‌که ترافیک سنگینی مخصوصاً در قسمت‌های تجاری شهر برقرار است، ولی سیستم حمل و نقل عمومی گوانگجو یکی از پیشرفته‌ترین‌ها در تمام دنیاست؛ که البته بار اصلی حمل و نقل شهری را مترو و اتوبوس‌های بی‌آرتی به دوش می‌کشند. پیشنهاد می‌کنیم اگر برای مدت زمان مشخصی در گوانگجو اقامت خواهید داشت، از کارت‌های اعتباری سیستم حمل و نقل تهیه کنید. این کارت‌های رنگی علاوه بر این‌که مقرون به صرفه‌ترند، بلکه برای مواردی مثل دیدنی‌های خاص، تلفن‌های عمومی و دستگاه‌های خودکار فروش تنقلات هم قابل استفاده هستند. این کارت‌ها را می‌توانید از ایستگاه‌های مترو، اتوبوس و یا باجه‌های فروش روزنامه هم تهیه کنید.

در طول سفرتان به گوانگجو احتمالاً چینی‌های زیادی را خواهید دید که از دوچرخه یا موتورسیکلت برای رفت و آمد استفاده می‌کنند؛ این‌ وسایل، خیلی موردعلاقه‌ی توریست‌ها نیست، ولی مردم سخت‌کوش گوانگجو خیلی بهشان عادت دارند. اگر هنگام برنامه‌ریزی سفرتان به جای هتل و هدف سفر دقت کرده باشید، احتمالاً می‌توانید محل اقامت خود را طوری تنظیم کنید که زیاد احتیاجی به استفاده از وسایل نقلیه نداشته باشید. به عنوان مثال تیانهی مرکز مدرن و جدید گوانگجو است و آسمان‌خراش‌هایی مانند Citic Plaza و تعداد زیادی مرکز خرید بزرگ همین‌جا قرار گرفته‌اند و از ایستگاه‌های اتوبوس و متروی این حوالی می‌توان به راحتی به همه‌جای شهر رفت. به همین دلیل هتل‌های این منطقه طرفدارهای بیشتری بین توریست‌ها دارد. ولی اگر برای کار به گوانگجو سفر کرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم هتل‌های محله‌ی هاییجو را رزرو کنید.

مثل هر جای دیگری در سرزمین چین، گوانگجو هم معبدهای بزرگی دارد. معبد بودایی گوانجو که از قرن هفتم عبادت‌گاهی برای بودیست‌هاست، با این‌که بارها خراب شده و آتش گرفته ولی هنوز هم طرفداران زیادی دارد. اگر دیدن آیین و مراسم مذهبی برای شما جالب است، معبد لیورونگ را نیز از دست ندهید.

برای دیدن فرهنگ و هنر گوانگجو، موزه‌ی هنر شهر جایی است که باید حتماً سری به آن بزنید؛ این موزه بیش از ده‌ هزار اثر هنری و نقاشی سنتی چینی دارد. مانند اکثر موزه‌ها، عکس‌برداری در بیشتر گالری‌های موزه ممنوع است، ولی اگر می‌خواهید در فضاهای سنتی چینی، تصویری به یادگار داشته باشید، سری به خیابان‌های Yide یا Renmin بزنید. ساختمان‌های قدیمی این محله‌ها که با وجود توسعه و مدرن‌سازی فضاهای شهری گوانگجو هم‌چنان ظاهر سنتی خود را حفظ کرده، بعدازظهرها پاتوق توریست‌هاست. شاید وسوسه شوید در یکی از رستوران‌های قدیمی این‌جا غذای محلی هم بخورید که در آن صورت، بهتر است حداقل چند کلمه‌ای چینی برای فهمیدن غذایی که سفارش می‌دهید بلد باشید وگرنه هیچ معلوم نیست چه جانوری در غذایتان پیدا کنید.
شاید تا دیروز پیداکردن غذای حلال یا مناسب با ذائقه‌ی ایرانی در گوانگجو کار سختی بود، ولی امروز رستوران‌ها و سوپرمارکت‌های زیادی را در شهر می‌بینید که بالای درشان تابلوی حلال نصب کرده‌اند. گوانگجو دروازه‌ی تجارت خارجی است و همین باعث شده غذاهایی از ملل مختلف در آن پیدا شود و تقریباً تمام برندهای زنجیره‌ای غذا در گوانگجو هم شعبه دارند.‌

یکی از بزرگ‌ترین فوایدی که این همه رطوبت هوای این شهر داشته، به وجود آمدن زمین‌های سرسبز و جنگل‌های انبوه تو در توست. بعید می‌دانم پشیمان نشوید اگر تا گوانگجو سفر کنید و یکی از متنوع‌ترین جنگل‌های دنیا را نبینید. باغ Yuntai با گونه‌های مختلف گیاهی که در آن خواهید دید، یکی از سبزترین مناطق زمین است که هر سال در آن نمایشگاه‌های بین‌المللی فصلی هم برگزار می‌شود.

مهم نیست چند شب در گوانگجو بمانید، ولی یادتان باشد یکی از بهترین خاطرات زندگی‌تان را می‌توانید با تور کشتی رودخانه‌ی مروارید در گوانگجو بسازید؛ یک شام استثنایی همراه با موسیقی زنده و انعکاس نورهای رنگارنگ.

گوانگجو برای عاشقان خرید شهر پر رونقی است. مراکز خرید متعدد، بازارچه‌های محلی و فصلی، حراج‌های زیاد و بازارهایی که انگار هیچ‌وقت جنس تکراری در آنها پیدا نخواهید کرد، گوانگجو را از این نظر خیلی محبوب کرده. مراکز خرید در همان تیانهی دور هم جمع شده‌اند، ولی برای سر زدن به همه‌شان باید روزها در گوانگجو اقامت کنید. از سوغاتی‌ها و مجسمه‌های چینی گرفته تا لباس و وسایل الکترونیکی، همه چیزی در این بازارها پیدا می‌شود و قیمت مناسب آن‌ها، شما را با جیب خالی و چمدان سنگین به خانه می‌فرستد.

زورق

 

سه شنبه 28 آذر 1391  8:52 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43
meisamrah
meisamrah
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آذر 1391 
تعداد پست ها : 43
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:اطلاعاتی ازجاذبه‌های گردشگری در چین

بابا دمت گرم این همه اطلاعاتو از کجا آوردی 

 

چهارشنبه 29 آذر 1391  9:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها