0

دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net

 
ramtinf3
ramtinf3
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 16
محل سکونت : fadgaxc

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net

با سلام و تشکر بابت زحماتی که کشیدین  برای این دوره ولی اگه بشه تجدید دوره بشه با این تفاوت که این سری یه سایت چند منظوره مثل راسخون یا سایر سایتها که باب اشنایی برای همه کاربرا باشه و درخواست این که طراحی یه سایت فروشگاهی رو هم اموزش بدید به انجام رسوندید

آنکه دائم حوس سوختن ما می کرد

کاش اینجا بود و تماشا می کرد

جمعه 17 خرداد 1392  8:38 PM
تشکرات از این پست
mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 77
محل سکونت : گیلان

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net

با سلام
2 سوال داشتم خدمتتون
1.با چه دستوري مي توان محتواي فيلدهاي يک رکورد خاص از گريد ويو يا ديتاليست را به داخل يک textbox  ريخت؟
2.آيا با اضافه کردن username , password به کانکشن استرينگ در فايل webconfig  مشکلي براي براي يک سايت که ديتابيس هم دارد به وجود مي آيد؟
با تشکر

 و ما توفیقی الا بالله

network+

 

 

سه شنبه 28 خرداد 1392  11:33 AM
تشکرات از این پست
mahdishamsi
mahdishamsi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 77
محل سکونت : گیلان

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net

با سلام بعد از مدتی مدیدی تونستم کد انتقال اطلاعات از گرید ویو به textbox  را پیدا کنم.در این پست میذارم شاید کسی به کارش اومد.

txt_title.Text=Gridview1.rows[0].cells[0].Text.Tostring();

این کد اطلاعات سطر 0 و سلول 0 رو داخل textbox مربوطه می ریزه.سلولها و سطرها از شماره صفر شماره گذاری می شوند.

صلوات یادتتون نره

 و ما توفیقی الا بالله

network+

 

 

جمعه 31 خرداد 1392  1:09 AM
تشکرات از این پست
amin_j
habibi
habibi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 146

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net

سلام

جواب تمرین درس دوم رو هم بی زحمت بدید . مربوط به frameset

ممنون

 

پنج شنبه 20 تیر 1392  3:00 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
habibi
habibi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 146

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net

در جلسه چهارم :

چرا بین منو بار من و container من فاصله میافته. ؟ باید چکار کنم؟

و بعضی از کلمات (منو بار) داخل پری ویو html pad در جای درست قرار نداره ولی در فایر فاکس درست میشود؟

یک شنبه 23 تیر 1392  5:57 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net


نقل قول habibi

سلام

جواب تمرین درس دوم رو هم بی زحمت بدید . مربوط به frameset

ممنون

با سلام و احترام

پاسخ تمرین مربوط به frameset ها رو که یکی از کاربران خوب این دوره برام ارسال کردند رو برای مشاهده و یادگیری در لینک زیر قرار دادم که می تونید دریافت کنید

http://hosseinb68.persiangig.com/Frameset.rar

جمعه 28 تیر 1392  12:10 PM
تشکرات از این پست
habibi
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net


نقل قول habibi

در جلسه چهارم :

چرا بین منو بار من و container من فاصله میافته. ؟ باید چکار کنم؟

و بعضی از کلمات (منو بار) داخل پری ویو html pad در جای درست قرار نداره ولی در فایر فاکس درست میشود؟


با سلام و احترام

این مشکل ، زمانی اتفاق می افتد که کدهای css ای که استفاده کردید تا قالب بندی صفحه تون رو شکل بدین ، توی همه ی مرورگرها پشتیبانی نمی شوند ، به همین دلیل ممکن است در یک مرورگر به خوبی نشان داده شود و در مرورگر دیگری با فاصله از هم و غیر از آن چیزی باشد که شما انتظارش را دارید.

برای رفع آن سعی کنید از پارامترها و دستوراتی استفاده کنید که میان اکثر مرورگرها مشترک است.

برای اینکه بدانید که دستوری که می نویسید در کدام مرورگرها پشتیبانی میشود ، وقتی در htmlpad دستورات را می نویسید ، سمت راست پایین صفحه روی مرورگرهایی که دستور را پشتیبانی می کند ، تیک سبز رنگی خورده است و اگر پشتیبانی نشود یک ضربدر قرمز مشاهده خواهید کرد.

موفق باشید

جمعه 28 تیر 1392  12:17 PM
تشکرات از این پست
habibi ravabet_rasekhoon
mahdi7610
mahdi7610
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net

سلام و خسته نباشید

رمز تعدادی از فیلم هایی که گذاشتید اشتباه می باشد

ممنون میشم رسیدگی کنید

پنج شنبه 17 مرداد 1392  1:29 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 6494
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net


نقل قول mahdi7610

سلام و خسته نباشید

رمز تعدادی از فیلم هایی که گذاشتید اشتباه می باشد

ممنون میشم رسیدگی کنید

 

با سلام و عرض ادب

دوست عزیز رمز بازگشایی کلیه فایل های فشرده، www.rasekhoon.net می باشد.

اگر با فایل خاص یا جلسه مشخصی مشکل دارید، مطرح فرمایید تا بصورت خاص بررسی گردد.

موفق باشید

 
       
یک شنبه 27 مرداد 1392  11:08 AM
تشکرات از این پست
a_sadri
dariush110
dariush110
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3
محل سکونت : تهران

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net

با سلام خدمت مدیر عزیز

میخواستم بدونم چه جوری میتونم برای لینک گروه های خبری زیر گروه تعریف کرد مثلاً برای گروه ورزشی زیر گروه های فوتبال و والیبال و ... ایجاد کرد ومثل همین سایت با کلیک یر روی هر زیر گروه خبرهای گروه نمایش داده شود  لطف کنید کمکم کنید.

DARIUSH

چهارشنبه 20 شهریور 1392  6:03 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net


نقل قول dariush110

با سلام خدمت مدیر عزیز

میخواستم بدونم چه جوری میتونم برای لینک گروه های خبری زیر گروه تعریف کرد مثلاً برای گروه ورزشی زیر گروه های فوتبال و والیبال و ... ایجاد کرد ومثل همین سایت با کلیک یر روی هر زیر گروه خبرهای گروه نمایش داده شود  لطف کنید کمکم کنید.


با سلام و احترام

برای تعریف زیر گروه در هر گروه خبری ، شما باید در پایگاه داده سایتتان ، امکان گذاشتن زیر گروه را فراهم کنید. به عنوان مثال اگر جدول گروههای خبری در دیتابیسی که دارید به صورت زیر باشد.

کد گروه ، نام گروه خبری، توضیحات

باید آن را به صورت زیر تعریف کنید

کد گروه ، نام گروه خبری؛ کد پدر (والد) گروه خبری ، نام پدر(والد) گروه خبری، توضیحات

در این صورت شما می توانید زیر مجموعه هم تعریف کنید و در قسمت والد گروه خبری نام و کد گروه خبری اصلی را وارد کنید

برای مثال ، والد گروه خبری فوتبال، گروه خبری ورزشی است.

برای نمایش منو هم می توان با استفاده از css نحوه نمایش گروههای اصلی و زیر گروه ها را تعریف کرد

موفق باشید

پنج شنبه 21 شهریور 1392  3:25 PM
تشکرات از این پست
dariush110
dariush110
dariush110
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3
محل سکونت : تهران

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net

با سلام و تشکر از مدیر محترم

ببخشید اگه میتونید یک مثال فیلم آموزشی در سایت یا آموزش تئوری در یک فایل pdf قرار دهید

ممنون میشم

DARIUSH

شنبه 23 شهریور 1392  4:34 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
dariush110
dariush110
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 3
محل سکونت : تهران
شنبه 30 شهریور 1392  1:01 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net


نقل قول dariush110

با سلام و تشکر از مدیر محترم

ببخشید اگه میتونید یک مثال فیلم آموزشی در سایت یا آموزش تئوری در یک فایل pdf قرار دهید

ممنون میشم


با سلام و احترام

متاسفانه آماده کردن فایل آموزشی ، کاری زمان بر است که برای بنده امکان آماده کردن فایل آموزشی فراهم نیست .

مطمئناً راهنمایی که خدمتتان کردم ، می تواند کار شما را جلو بیاندازد ، البته با جستجو در اینترنت راههای نمایش آن را هم مطمئناً پیدا خواهید کرد.

من جستجو می کنم و اگر لینک مفیدی را پیدا کردم در همین تاپیک برایتان قرار خواهم داد.

موفق باشید

یک شنبه 31 شهریور 1392  4:38 PM
تشکرات از این پست
dariush110 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها