0

معضلات شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی جامعه امروز ما

eki856
eki856
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16

معضلات شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی جامعه امروز ما

معضلات شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی جامعه امروز ما:

دروغگویی

احترام نگذاشتن به حقوق دیگران

دخالت در امور یکدیگر یا فضولی کردن

فرهنگ غلط رانندگی

چشم چرانی بخصوص افراد متأهل

عدم نگهداری از محیط زیست و پراکندن اشغال در طبیعت

طلاق عاطفی بین همسران 

افزایش آمار طلاق رسمی

افزایش آمار اعتیاد بخصوص در جوانان و رو آوردن آنها به مواد مخدر صنعتی

افزایش جرائم خیابانی

افسردگی 

کاهش سن فحشا

تزلزل اعتقاد  دینی بخصوص در جوانا (بدون داشتن دیدگاه روشنفکری)

کمبود مطالعه

....

1- شما چه نظری دارید؟ 2- آیا همه اینها را با هم و در کنار هم ریشه یابی کنیم یا جداگانه به آنها بپردازیم؟3-  نقش مردم برای رفع این معضلات چیست؟ 4- دولت تا چه حد می تواند در اصلاح ساختارهای شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی موثر باشد؟

(ضمن سلام و وقت بخیر به کلیه دوستان راسخونی. این تاپیک ویژه ویژه شد. اما برای کسب امتیاز ویژه آن، چند نکته را مد نظر قرار دهید.

1- نظرات تکراری فاقد امتیاز اند.

2- نظرات کوتاه و غیر مرتبط فاقد امتیاز اند.

3- کپی نظرات دوستان فاقد امتیازند.

4- پاسخ گویی به کلیه سوالات الزامی است.

لطفا قسمت لایت شده را در نقل قول حذف کنید.

nikbakht88)

رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود

یک شنبه 26 آذر 1391  12:22 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 qodrat nargese_montazer siasport23 mahmoodsafari abiri064 yasbagheri alipaidar
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:معضلات شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی جامعه امروز ما

نقل قول eki856

دروغگویی

فرهنگ غلط رانندگی

طلاق عاطفی بین همسران 

افزایش آمار طلاق رسمی

افزایش جرائم خیابانی

افسردگی 

کاهش سن فحشا

کمبود مطالعه

....

ضمن سلام و خیر مقدم و تشکر از موضوعی که ایجاد کرده اید.

شما چه نظری دارید؟ 

مشکلاتی یا معضلاتی که لیست فرموده اید صحیح می باشد اما برای همه افراد وجود ندارد یا یکی دو مورد آن مشاهده می شود. افراد خوب در جامعه فراوانند که نه تنها این صفات رذیله را ندارند بلکه از درجات بالای انسانیت بهرمند هستند. اما از آنجا که ناهنجاری بیشتر جلوه می کند، فاسدان و تبهکاران بیشتر نمایانتر شده اند تا خوبان.

آیا همه اینها را با هم و در کنار هم ریشه یابی کنیم یا جداگانه به آنها بپردازیم؟

به نظرم این موارد برای همه و همیشه جمع پذیر نیستند اما وجود یکی از آنها در فرد شاید زمینه ایجاد سایر موارد را فراهم سازد. مثل گناه کردن که در صورت توبه نکردن و نزدودن آثار آن از دل و جان باعث تیرگی و قبح شکنی گناه می شود. زمانی که قبح گناه ولو گناه کوچک شکسته شود، انجام سایر گناهان و حتی گناهان کبیره راحت تر می شود.

نقش مردم برای رفع این معضلات چیست؟

در اینگونه مسائل که ریشه در فرهنگ سازی غلط دارد، مردم طعمه های آن هستند در حالی که عامل و عاملان آن با اهداف شومی برنامه ریزی کرده اند و از طریق ابزار آلات آن، این گونه فرهنگ غلط را به مردم تزریق می کنند. اما نقش مردم موثر است چرا که با داشتن دل صاف و دوری از گناه و اتصال به عالم والا سستی و گرفتاری آنان را کم می شود. فردی که بدنبال رزق حلال است و برای معنوییت در زندگی روزمره خود جایگاه خاصی قائل است، مسلما به راحتی در دام شیاطین نمی افتد. پس ما مردم مقصریم چرا که زمینه حضور شیطان را در زندگی و وجودمون فراهم کرده ایم و شیطان و شیطان صفتان مقصرند که زمنیه های گناه را مهیا کرده اند و راه و رسم گناه کردن را آموزش می دهند.

دولت تا چه حد می تواند در اصلاح ساختارهای شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی موثر باشد؟

رسانه ها. پاسخ یک کلمه است. کنترل رسانه های جمعی بهترین و بزرگترین راه می باشد. مدعی اسلام و فرهنگ اسلامی - ایرانی هستیم اما درعمل مقلد غرب و فرهنگ مادی گرایانه غرب هستیم. در رسانه ها نوعی اولویت و برتری را به فرهنگ غیر دینی  و غیر مذهبی می دهیم و تمایل به دنیا و زرق و برق آنرا نهادینه می کنیم. و این کار توسط رسانه ها انجام می گیرد که بخش عظیم آن در اختیار دولت است.

با تشکر از حضور شما در این تالار

یک شنبه 26 آذر 1391  11:50 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 mahmoodsafari
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:معضلات شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی جامعه امروز ما

نقل قول eki856

دروغگویی

فرهنگ غلط رانندگی

طلاق عاطفی بین همسران 

افزایش آمار طلاق رسمی

افزایش جرائم خیابانی

افسردگی 

کاهش سن فحشا

کمبود مطالعه

....

شما چه نظری دارید؟ 

مواردی که ذکر شد نکات منفی   و واقعیت های تلخ جامعه هستند که متاسفانه بعضی از این موارد نهادینه شده اند.

نتیجه اینکه هر کس در هر جایگاهی که هست به نظر من اول باید تلاش کنه. هر کدام از این موارد رو نداشته باشه. و اگر در اون هست با کمک خودش و دیگران این مورد از بین ببره.

در درجه بعد خودش کمک و مشوق بشه در اصلاح هر کدام از این مواردی که در توانش هست.

آیا همه اینها را با هم و در کنار هم ریشه یابی کنیم یا جداگانه به آنها بپردازیم؟

من فکر می کنم یه مقدار سخت هست که بتونیم ریشه مشترکی برای همه این موارد ذکر کنیم.

اما میشه چند مورد از ریشه های اصلی و اساسی ذکر کرد که بعضیهاشون یکی یا چند مورد دارای اشکال رو پوشش میده.

کسب و مال شبهه ناک و بدتر از ان حرام.

پدر و مادر و تربیت.

اموزش ، اصلاح و آموزش و پرورش.

،دولت، فقر و معیشت مردم.

نقش مردم برای رفع این معضلات چیست؟

دولت تا چه حد می تواند در اصلاح ساختارهای شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی موثر باشد؟

الناس علی دین ملوکهم.

این مورد هم مسئولیت مردم رو سنگین می کنه در انتخاب مسئولان و هم وظیفه مسئولان رو در انجام وظیفه.

اگر مردم فردی نا لایق رو انتخاب کنند دین خودشون رو در معرض خطر قرار دادند.

یه سری از جاهای نقش دولت و مسئولین پرنگ تر هست مانند معیشت  و تصمیمات مدیریتی کلان.

یه سری از جاها نقش مردم مثلا در جایگاه پدر خانواده در کسب حلال و یا پدر و مادر در تربیت فرزند.

در کل سکوت در مقابل هر یک از این موارد غیر قابل قبول هست.

یعنی مردم نباید بی تفاوت باشن نسبت به اعمال مسئولین و تصمیمات اون ها،

و بدانیم که از ما سوال خواهد شد ، که چرا موردی را دیدیم اما بی تفاوت بودیم. خواه در جامعه واقعی و خواه در جامعه مجازی

با احترام

چهارشنبه 29 آذر 1391  7:41 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 siasport23 mahmoodsafari yasbagheri
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

پاسخ به:معضلات شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی جامعه امروز ما (تاپیک ویژه ویژه)

جامعه ی ما مشکلاتی دارد ولی نه همه ی مشکلات ذکر شده.ممکنه یه نفر یکی از اونا رو داشته باشه.

به نظر من با توجه به حجیم بودن مسایل باید هر کدام جداگانه موشکافی شود.

مردم این وسط نقش اصلی رو ایفا میکنندو باید روی خودشان کار کنند.

دولت هم میتونه با  تصویب و اجرا قوانین  ونظارت و ...  به جامعه سر و سامون بده.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 29 آذر 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
eki856
eki856
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16

دوستان عزیز! هدف این تاپیک سیاه نمایی یا بدبینی نیست. بلکه همه شاهدیم معضلات زیر در جامعه امروزی در حال گسترش است و کم کم دارد به یک عادت تبدیل میشود. میدانید که عادی شدن یک پدیده منفی، قبح آن را از بین می برد و شاهد گسترش بیشتر آن در جامعه خواهیم بود. از دوستان عزیر می خواهم در مورد هر یک از این معضلات به تنهایی و یا به صورت کلی بحث نماییم. درست است که این معضلات، گریبانگیر خیلی از جوامع دیگر است ولی ما به عنوان انسانهایی بافرهنگ نبایستی خودمان را با جوامع دیگر مقایسه کنیم که به مراتب از نظر فرهنگی و تمدن ضعیفتر و دارای ظرفیتهای کمتری هستند.

رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود

یک شنبه 3 دی 1391  10:48 PM
تشکرات از این پست
qodrat nargese_montazer nikbakht88
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول eki856

دروغگویی

فرهنگ غلط رانندگی

طلاق عاطفی بین همسران 

افزایش آمار طلاق رسمی

افزایش جرائم خیابانی

افسردگی 

کاهش سن فحشا

کمبود مطالعه

....

1- شما چه نظری دارید؟

به نظر من تمام عوامل مطروحه درست میباشد نمیدانم واقعا چرا جامعه امروز ی ما این گونه شده است شاید واقعا دوره اخرالزمان است

نمیدانم شاید به دلیل ضعف ایمان باشد شاید به دلیل اینکه دیگر ان همدلی بین انسانها وجود ندارد شاید به دلیل اینکه هرکس میخواهد گلیم خود را از اب بیرون بکشد

خانواده - نظام تربیتی  ... همه اینها در این امر دخیل هستند و افراد را سوق به این موارد میدهند

2- آیا همه اینها را با هم و در کنار هم ریشه یابی کنیم یا جداگانه به آنها بپردازیم؟

به نظر من تک تک عوامل جداگانه باید ریشه یابی کرد تا به یک جمع بندی مفید رسید باید تمامی عوامل تک تک بررسی کرد ریشه یابی کرد باید دید که چه عواملی باعث شده که این موارد به این شکل بوجود اید سپس به یک جمع بندی اساسی رسیده و در اخر یک نظریه نهایی جهت ارائه راهکار ارائه نماییم

3-  نقش مردم برای رفع این معضلات چیست؟

نقش مردم بخصوص خانواده در ازمیان بردن این عوامل خیلی مهم است

اساس شخصیت کودک در داخل خانواده شکل میگیرد اگر اساس این خانواده سست باشد و ناهنجاری در خانواده باشد چه انتظاری باید داشته باشیم که کودک اینده ای درخشان داشته باشد این کودک بسیاری از هنجارها و ناهنجارها را در داخل خانواده یاد میگیرد بعد وارد اجتماع میشود و انجا هم مواردی دیگر و همه و همه باعث میشود که این موارد شکل بگیرد ولی اگر خانواده نظام تربیتی جامعه همه و همه همسو باهم باشند و نظام اخلاقی متحد باشد شاید دیگر شاهد این گونه موارد در جامعه نباشیم اگر همه به یک نوعی با هم همدل و همسو باشند

4- دولت تا چه حد می تواند در اصلاح ساختارهای شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی موثر باشد؟

به نظر من دولت میتواند با تصحیح نظام تربیتی کودکان را از بدو ورود به پیش دبستانی یا دبستان اموزش دهد که متاسفانه نظام تربیتی واقعا مشکل دارد کودکان دیگر ان اموزشها احترامها را درمدارس نمیبینند اصلاح نظام اموزشی باید در اولویت کارهای دولت باشد نظام اموزشی و تربیتی کودک را با مفاهیم هنجار و ناهنجار اشنا کند تا کودک نحوه مقابله با مواردی اینچنینی را داشته باشد یا فرهنگ کتابخوانی را در کشور گسترش دهد امکان دسترسی به کتاب راحت تر گردد ، با خواندن کتاب های مفید با یک سری ارزشها و مفاهیم هنجار اشنا میشویم

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

شنبه 9 دی 1391  10:32 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer qodrat nikbakht88
javad477
javad477
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 81

یکی از مهم ترین معضلات جامعه ما که منشا معضلات دیگر هم هست ورود مال حرام به زندگی مردم و خوردن لقمه حرام هست  حاج اقا فرحزا درر برنامه سمت خدا می گفتند که مال حرام بر همه اعضا مادری می کند از قدیم هم گفتند حرام لقمه از حرام زاده هم بدتر است متاسفانه تاثیر لقمه حرام در جامعه امروز خیلی زیاد شده است در امد های پوچ و کاذب پول های یک شبه بدست امده و .....  یاد سخن امام حسین علیه السلام در روز عاشورا می افتم که  به سپاهیان دشمنفرمودندکه اگر امروز سخنان من  در شما اثری ندارد به خاطر این هست که شکم هایتان از حرام پر شده است 

شنبه 9 دی 1391  11:02 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer qodrat nikbakht88
alipaidar
alipaidar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 355

1- شما چه نظری دارید؟

به نظر من همه ی این ها درسته اما چیزی این ها رو تشدید میکنه کارهای غلط مسئولینه

2- آیا همه اینها را با هم و در کنار هم ریشه یابی کنیم یا جداگانه به آنها بپردازیم؟

به نظر من این ها همه از یک ریشه اند و ریشه ی آن ها در دین و مذهب است که با کار ها و تبلیغات  متفاوت و جذاب در هر کدام از این مشکلات آن ها را حل و فرهنگ سازی کرد

نقش اصلی رو مردم ایفا می کنند و خودشان و خودمان باعث این گونه مشکلات هستیم باید از خودمان شروع کنیم که داریم به این تایپیک جواب میدیم

چه قدر به این مشکلات دچار هستیم.

4- دولت تا چه حد می تواند در اصلاح ساختارهای شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی موثر باشد؟

دولت با تبلیغات و کارهای متفاوت در این امر مفید باشه اما متاسفانه با کار های غلط و نسنجیده و تهذبی این عوامل رو تشدید میکنند,

مثلا این تابلو ها ی فرهنگ شهروندی که داخل شهر خودمون میزنند به نظر خیلی مفید است چون واغا جذابه و آدم رو به فکر وادار میکنه

هنگامی که شیپور جنگ نواخته شود ؛ شناختن مرد از نامرد آسان می شود ، پس ای شیپورچی بنواز .

شهید مصطفی چمران

دوشنبه 25 دی 1391  2:08 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

دروغگویی

فرهنگ غلط رانندگی

طلاق عاطفی بین همسران 

افزایش آمار طلاق رسمی

افزایش جرائم خیابانی

افسردگی 

کاهش سن فحشا

کمبود مطالعه

....

1- شما چه نظری دارید؟

من هم با تمام این ها راضی هستم.از دیگر موارد را نیز می توان به جنگ نرم دشمن اشاره کرد که بسیار مهم است.

به نظر من هم می توان کلی به ریشه هایشان پی برد و هم تکی.ولی به نظرم ریشه ی بیشتر این ها جنگ نرم دشمن است.

تلاش برای رفع نیاز های جوانان و توجه به آن ها.

4- دولت تا چه حد می تواند در اصلاح ساختارهای شخصیتی، فرهنگی و

اجتماعی موثر باشد؟

50 درصد.با کمک در تامین نیاز های جوانان و توجه به آن ها هم چون جامعه می تواند کمک به از بین بردن این گونه موارد کند.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 25 دی 1391  3:29 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول eki856

دروغگویی تادلت بخوادمتاسفانه

احترام نگذاشتن به حقوق دیگران چه عرض کنم احترام به والدین هم کم رنگ شده چه برسدبه دیگران

دخالت در امور یکدیگر یا فضولی کردن متاسفانه فرهنگ هنوزجانیافتاده اینقدرازخارجیهامی گوئیم اماخودمان مرتکب این اعمال می شویم

فرهنگ غلط رانندگی نگونگوکه دلم ریش می شه هرچی هم دادمی زنیم فایده ای ندارد

چشم چرانی بخصوص افراد متأهل فکرکنم یه رسم غلطی شده کسی که به خانواده اش پایبندباشدوخودش دارای اهل وعیالوارباشدنبایدبه حریم دیگران تجاوزنماید.

عدم نگهداری از محیط زیست و پراکندن اشغال در طبیعت بایدفرهنگ سازی شودتبلیغات نقش مهمی راایفامی نماید

طلاق عاطفی بین همسران عاطفی که چه عرض کنم همون غیرعاطفی اش هم رواج پیداکرده

افزایش آمار طلاق رسمی فکرنکنم آماردرستی ارائه بشه وضع خیلی وخیم ترمی باشد

افزایش آمار اعتیاد بخصوص در جوانان و رو آوردن آنها به مواد مخدر صنعتی متاسفانه ازمعضلات اجتماعی است که بیشتردامنگیرجوانان شده

افزایش جرائم خیابانی اینهم باید فرهنگ سازی شود، تبلیغات هم روبه گسترش نهاده شود

افسردگی مراکزتفریحی راافزایش دهند بعنوان مثال راه اندازی "سیرک" درکلان شهرها

کاهش سن فحشا رواج فرهنگ مذهبی وافزایش فرهنگسراهای مذهبی تاحدودی این معضل راکاهش خواهدداد

تزلزل اعتقاد  دینی بخصوص در جوانا (بدون داشتن دیدگاه روشنفکری) دعوت جوانان به مطالعه مسائل اعتقادی وعدم قبول طوطی وارمذهب وآیین ودین کشورمان

کمبود مطالعه ایجادتبلیغات کتابخوانی واجرای مسابقات کتابخوانی درکشور.درحال حاضرسایتی هم درهمین زمینه مشغول کاراست تاتشویقی شودبرای تمام رده های سنی بای افزایش مطالعه درکشور

....

1- شما چه نظری دارید؟ 2- آیا همه اینها را با هم و در کنار هم ریشه یابی کنیم یا جداگانه به آنها بپردازیم؟3-  نقش مردم برای رفع این معضلات چیست؟ 4- دولت تا چه حد می تواند در اصلاح ساختارهای شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی موثر باشد؟

من جداگانه نظراتم درجلوی هرسئوالی بیان داشتم اماچون مطالب زیاداست واحتیاج به بحث طولانی داردوباتوجه به زیادی سئوالات بهتربودسئوالاتتان رادرسه بخش ارائه می نمودیداینطوری برای کاربرهم خسته کننده نیستوهم اینکه پاسخگویی به اینهمه معضل دریک پست به تنهایی بازدهی خوبی ندارد، درموردنقش مردم ودولت هم چندپیشنهادارائه دادم امیدوارم مثمرثمرواقع شود.باتشکرازپستتون

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 26 دی 1391  11:11 AM
تشکرات از این پست
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

1- شما چه نظری دارید؟

به نظر من علاوه بر این موضوعاتی که گفتید موضوعات فراوان دیگری هم وجو دارد که شاید اهمیت انها خیلی بیشتر از این لیست باشد. موضوعات مثل عدم مسدولیت پذیری افراد در سطوح مختلف، سطحی نگری به مسائل و عدم دقت در ریشه یابی مشکلات و ...

اما چیزی که مهم است اینکه ایم معضلات و مشکلات از دید خیلی از افراد کوچک شمره میشه، اما هر کدام از این ها به تنهایی هم باعث آسیب جدی فرهنگی و اجتماعی به فرد میشه و هم آسیب جدی به وضعیت فرهنگی جامعه

اگر بخواهیم به ریشه یابی این مشکلات بپردازیم، باید همه مسائل را در کنار هم نگاه کنیم. ریشه خیلی از این مسائل به تربیت دینی و فرهنگی افراد برمیگرده، دور شدن از دین و اخلاق، غرق شدن در شهوت و مادیات همین تبعات رو هم داره.

یک مشکل ریشه ای این معضلات به نظر من کمبود آگاهی عملی یا حداقل عمل نکردن به دانسته هاست، مثلا کی هست که ندونه دروغ عمل خوبی نیست، اما واقعا چند درصد توی جامعه از ته قلب قبول دارن که دروغگو دشمن خداست، این یعنی همان آگاهی سطحی و بدون عمل

جامعه یعنی مجموع مردم که در کنار هم زندگی میکنن و با هم ارتباط دارن. خیلی از این مشکلاتی که ذکر کردین یا دقیقا معضلات اجتماعی هستن یا منجر به یک معضل اجتماعی خواهند شد.

مردم باید با تغییر دیدگاهشون به مسائل و با فرهنگ سازی این مشکلات رو حل کنن، یکی از مواردی که شاید امروز در جامعه خیلی کمرنگ شده، بحث امربه معروف و نهی از منکر هست، این فریضه دینی که در اسلام خیلی به اون تاکید شده برای جلوگیری از انحراف اخلاقی و دینی در جامعه است.

مشکلی هم که در بحث رفع مشکلات وجود داره اینکه خیلی ها به نام رفع مشکل با فرد برخورد میکنن نه با خود عمل، شاید فردی که این عمل رو انجام میده از روی نا آگاهی و با کج فهمی مسائل باشه، پس مرحله اول برای رفع مشکلات باید آگاهی و روشن کردن مسائل باشه، بعد تذکر و در مراحل بدی کارهای دیگه

چرا در جامعه ما همه چیز رو به دولت برمیگردونن، این که من جوان چشم چرانی میکنم، یا مثلا بد رانندگی میکنم به دولت مربوط هست، بله برخی مسائل شاید دخیل باشه اما علت اصلی نیست.

دولت باید در اصلاح برخی ساختار ها کمک کنه، ایجاد شغل، ایجاد محیط مناسب برای تخلیه هیجانات و احساسات، کاهش گرانی و تورم و هزار و یک مشکل دیگه اما باور کنید اگر دولت همه این کارها رو بکنه اما ما فرهنگمون رو درست نکنیم هیچ اتفاق مثبتی نمیفته.

لازم میدونم از موضوع خوبی که مطرح کردین تشکر کنم.

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

سه شنبه 26 دی 1391  11:47 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 farshon
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

کاربران مشارکت کننده

تاپیک: معضلات شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی جامعه امروز ما (تاپیک ...

eki856

100

qodrat

50

mahmoodsafari

40

yasbagheri

50

javad477

30

alipaidar

50