0

توکلی : هدف اصلی رقابتهای قهرمانی آسیا است

mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

توکلی : هدف اصلی رقابتهای قهرمانی آسیا است

تهران - دختر دونده مواد هفتگانه و پرش ارتفاع گفت : با آمادگی 80 درصدی عازم امارات می شود ورسیدن به اوج آمادگی، جزوبرنامه اش برای حضورقدرتمندانه در مسابقات قهرمانی آسیا در سال آینده است.

ˈسپیده توکلیˈدوشنبه شب درگفت وگو باایرنا افزود: البته حضور در رقابتهای غرب آسیا نیز برایم ازاهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا دو سال قبل در جریان این رقابتها در سوریه توانستم دو مدال طلا در مواد هفتگانه و پرش ارتفاع کسب کنم و در این دوره نیز تصمیم دارم این نتایج را تکرار کرده و بادست پر به کشور باز گردم.

وی ادامه داد:‌ تمرینات خوبی را از مهرماه سال جاری آغاز کرده ام و در شرایط خوبی به لحاظ آمادگی فنی وجسمانی هستم ودر آخرین اردو که در حال برگزاری است تمرینات تکنیکی و سرعتی را انجام داده ام.

توکلی با اشاره به اینکه علاوه برایران 12کشور دیگر که بیشتر آنها عربی هستند، همچون عراق ،‌ لبنان، ‌سوریه، ‌بحرین، ‌قطر و امارات با قدرت در این رقابت ها حضور دارند.

این دونده 23ساله کشورمان به حضوربرخی دوندگان افریقایی دراین رقابتها درقالب تیم های عربی اشاره کردوگفت: کشورهای عربی غالبا از دوندگان افزیقایی و بعضا کنیایی که تابعیت گرفته اند استفاده می کنند و حضور این دوندگان موجب ارتقا سطح رقابتها و سخت تر شدن آن می شود.

مسابقات قهرمانی غرب آسیا از 22 تا 25 آذر ماه در شهر دبی امارات برگزار خواهد شد و تیم ملی دوومیدانی زنان ایران با حضور 16 دونده در مواد 100 و 200 متر ، 400 متر آزاد، 100 و 400 متر با مانع ، هفتگانه ، پرش طول ، پرش سه گام ، پرش ارتفاع ، پرتاب وزنه ، پرتاب دیسک ، پرتاب چکش و پرتاب نیزه در این رقابتها شرکت می کند.

سه شنبه 21 آذر 1391  8:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها