0

زیارت

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

زیارت

بنظرشماکاربران عزیزچرامازیارت ازاماکن متبرکه می کنیم؟چه سودی دارد؟

به بحث می نشینیم:

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 21 آذر 1391  3:57 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri ravabet_rasekhoon mahmoodsafari nikbakht88 nazaninfatemeh mamanema nargese_montazer
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:زیارت

با سلام

معمولا ما ایرانیها تا کارمان جایی گیر میکند متوسل به ائمه میشویم و برای یافتن کلید نجات به زیارت ائمه میرویم و به قولی پابوس انها میرویم تا در این فضای معنوی انها را واسطه قرارداده و از انها بخواهیم شفاعت مارا بکنند تا خدا حاجت ما را بدهد یا متوسل به این ائمه میشویم و از انها میخواهیم تا شفاعت ما را بکنند و حاجت ما را بدهند

همانطور که به خانم ام البنین متوسل میشویم و قسم به حضرت اباالفضل العباس میدهیم ایشان را تا حاجت ما را بدهند یا به امام هادی متوسل میشویم و ایشان را به خاطر اینکه ابرومند درگاه الهی هستند میخواهیم واسطه شوند و حاجت ما را از خدا بخواهند

ولی چه لذت با شکوهی است ان لحظه ای که کرامات ایشان را میبینیم و حاجت خود را دریافت میکنیم ولی صد افسوس بعد از براورده شدن حاجات خود مجدد فراموشی سراغ ما می آید و این همه لطف فراموش میشود

فایده ای که به حال ما داره اینه که حرفهامون رو که پیش هیچکس نمیتونیم بزنیم با انها در میان گذاشتیم و با فکری اسوده برمیگردیم شاید برای شما هم پیش امده باشه که اگر هم مستجاب نشه همین که حرفهامون رو پیش کسی گفتیم به قولی خالی میشیم و برمیگردیم به امید اینکه حاجت مون رو بگیریم.

از همه کاربران ملتمس دعا هستم اگر به زیارتگاهها رفته و دعا میکنند لطفا من و کلیه کاربران راسخون را از دعای خیر خود فراموش ننمایند

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 21 آذر 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mahmoodsafari farshon nikbakht88 nazaninfatemeh nargese_montazer
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

با سلام

زیارت اماکن متبرکه هم در روحیه ی افرار اثر میگذارد و هم چه بسا زیارت مقبول گردد و خواسته ی ما برآورده شود.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سه شنبه 21 آذر 1391  9:41 PM
تشکرات از این پست
farshon yasbagheri nazaninfatemeh nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و تشکر

شاید بحثم مرتبط با موضوع نباشد اما خارج از آن هم نیست.

زیارت برای ما شیعیان و توسل به ائمه موضوع جا افتاده ایی است که برای خارج از این مذهب ممکنه قابل درک نباشد. در مورد ضریح جدید امام حسین که از مناطقی به سمت کربلا عبور کرد و شاهد سیل جمعیت برای وداع با آن بودیم ریشه در تبرک و توسل به بزرگان دینی ما دارد و برای آن دلایل قانع کننده ایی داریم. آنچه منتسب به بزرگان و عالمان دینی بخصوص ائمه اطهار است از نظر ما متبرک می باشد و این مورد در تاریخ نیز وجود داشته و مبدع آن ما شیعیان نیستیم. 

در مورد زیارت و بخصوص زیارت ائمه که بالاترین و والاترین مقام را دارند جهت توسل و تبرک با عشق و از اعماق وجود اقدام می کنیم و آثار و برکات آنرا دائم در زندگی خود می بینیم. و صد البته این ما هستیم که محتاج ائمه هستیم نه آنها برای زیارت ما.

خوشا به سعادت زائرین

چهارشنبه 22 آذر 1391  11:11 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri mahmoodsafari farshon nazaninfatemeh nargese_montazer
mamanema
mamanema
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 622

با سلام

من که زیرات حضرت شاه چراغ علیه السلام آرامشی بهم مبده توصیف ناپذیر

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَةَ وَ اَبیها، وَ بَعْلِها وَ بَنیها