خوراک فیله مرغ با قارچ
مواد لازم (برای چهار تا پنج نفر) :
سینه مرغ( یا فیله مرغ) دو عدد بزرگ
قارچ 250 گرم
پیاز یک عدد
سیر 7 حبه
پودر کاری یک قاشق مرباخوری
آبلیمو چهار قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آب یک لیوان
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را فیله کرده و به شکل قطعات کوچک، خرد میکنیم.(مطابق شکل روبرو)
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم.
وقتی پیاز طلایی شد، سیرها را خرد کرده و به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
سپس سینه مرغ را به پیازداغ و سیرداغ اضافه کرده و کمی تفت میدهیم، بهحدی که رنگ آن سفید شود، ولی خشک نشود.
پودر کاری و آبلیمو و نمک را به همراه یک لیوان آب زعفران به مرغ اضافه کرده و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد.
وقتی مرغ پخت، قارچها را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و میگذاریم کمی دیگر بپزد، بهحدی که آب آن خشک شود.
مقدار قارچ آن بستگی به خودتان دارد، میتوانید کمتر یا بیشتر کنید.
این خوراک خوشمزه، خیلی سریع آماده میشود و برای مهمانیها میتوانید به عنوان خورشت دوم از آن استفاده کنید.